Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:33

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Общи дискусии 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Общи дискусии   |   18.09.2012 16:50

falkenbach написа:
ами то май няма много какво да се каже, освен ето така трябва!

не си спомням публиката на Левски да се извини за смъртта на човека който убиха преди време с бомба, нито на прасетата, които за малко не убиха и те едно момиче. вместо това се издигат транспаранти в защита на криминални-лумпени!

Фалки, не се изказвай неподготвен моля ти се. Ти засне на камера убийството ли? Записа цялата ситуация с перфектния видеозапис ли?
За плакатите съм напълно съгласен, тук спор няма, ама да кажеш, че публиката на Левски и то тази истинската от онези времена, са убийци е меко казано несериозно. Какви доказателства се намериха? Има ли осъден? Най-лесно беше да се намери изкупителна жертва, която да бъде затворен, но май е по-трудно да се докаже дали тази жертва е наистина виновен.
Иначе голям респект за ЕВЕРТЪН !!!!!

Изображение

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Респект за Евертън!!!   |   18.09.2012 17:05

има убит човек от бомба и е ясно, че е била хвърлена от фенове на Левски

не съм казал, че всички левскари са убийци или нещо подобно. просто се сетих за факта, че нашата публика едва ли не не й пука за такива неща. то ако и пукаше, нито щеше да търпи крималите в агитката, нито щеше да издига на расистки лозунги и свастики.

каква е твоята версия по случая? чорбарите се хвърлили бомбата, куките, радикални ислямисти или тоя се е самовзривил?

Последна промяна falkenbach на 18.09.2012 17:06, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Респект за Евертън!!!   |   18.09.2012 17:19

falkenbach написа:
има убит човек от бомба и е ясно, че е била хвърлена от фенове на Левски

не съм казал, че всички левскари са убийци или нещо подобно. просто се сетих за факта, че нашата публика едва ли не не й пука за такива неща. то ако и пукаше, нито щеше да търпи крималите в агитката, нито щеше да издига на расистки лозунги и свастики.

каква е твоята версия по случая? чорбарите се хвърлили бомбата, куките, радикални ислямисти или тоя се е самовзривил?

Аз версия нямам, тъй като не съм бил там. Факт е, че има хвърлена бомба и за съжаление убит човек, но кой и кога доказа, че е била хвърлена от фенове на Левски? Има сблъсък на две агитки и някой мята бомба. Според официалната версия е дело на фенове на Левски. И как няма да е така, като трябваше някои хора да се бият в гърдите, че са разкрили виновника за инцидента? Аз нищо не твърдя, нито предполагам, но ти се чудя как така се понесе и ти по масите и реши, че трябва да обвиняваш сините фенове. Защо няма осъден? Къде са доказателствата на разследването?
Пак повтарям, че е много лесно да вкараш изкупителна жертва в затвора и да се биеш в гърдите колко голям разследващ си...

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Респект за Евертън!!!   |   18.09.2012 19:23

goro_levskara написа:
Аз версия нямам, тъй като не съм бил там. Факт е, че има хвърлена бомба и за съжаление убит човек, но кой и кога доказа, че е била хвърлена от фенове на Левски? Има сблъсък на две агитки и някой мята бомба. Според официалната версия е дело на фенове на Левски. И как няма да е така, като трябваше някои хора да се бият в гърдите, че са разкрили виновника за инцидента? Аз нищо не твърдя, нито предполагам, но ти се чудя как така се понесе и ти по масите и реши, че трябва да обвиняваш сините фенове. Защо няма осъден? Къде са доказателствата на разследването?
Пак повтарям, че е много лесно да вкараш изкупителна жертва в затвора и да се биеш в гърдите колко голям разследващ си...

Да, баце, репресираха ви и в тоя случай. Някой си измисли натривките по ръцете на оня от София - Запад, дето си се подвизавал в Люлин, само за да напакости на сините фенове.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]