Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:46

Отговори на тема  [ 259 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща
Уимбълдън' 2018 - тема за коментари 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   11.07.2018 23:48

MCStranger написа:
A.Agassi написа:
РАФАААААААААААА АААААААА!!! :outofspace: :moufan:

Абе всичко много хубаво, ама големият печеливш от днес е Ноле. 70% е с титлата. Твърдо за Рафа съм на полуфинала.

Глупости. Много лесен мач, ще му изиграе лоша шега на Джокера това.
Не беше тестван и при някой по-як тест ще клекне и айде чао или поне чао в кръга след това. :wave: :yes: ;-)

А, то се падало финалът следващия кръг. :whistle: :-o Турнирните дни на свещената трева отлетяха бързо, та се невидяха. :-) Особено като не гледам нищо! :-D
(е гледах Григор, ама знаете как е там с гледането - не е много като количество, което да се гледа, а качеството пък даже почти хич го няма... :question: :-( )
Както и да е, Вамос Рафа и Курос за другите. :moufan: :dance:

Последна промяна Naki на 11.07.2018 23:54, променена общо 3 пъти

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 00:16

alessandron написа:
Много голям мач и на Надал - Дел По - не със сервирането от мача на Андерсън и Фед, но пак супер завладяващ. Ще има сега мач Ноле - Рафа, но този път сърбинът със сигурност няма да е боксова круша, вече е на съвсем друго ниво, а Надал измъкна мача с Дел По и леко на магия, така че чакаме петък :)

абе аз що ли си мисля че Рафа се научи последните две години срещу Джоко, както Федерер срещу него, просто се обърна хед-ту-хеда тъй като сърбина въпреки че е на прав път не е това страшилище което мачкаше Надал, та залагам на Рафа може и да съм леко пристрастен де, със сигурност ни очаква поредния голям сблъсък между двама титани които са се срещали най-много пъти в историята на играта :-)

Последна промяна juve на 12.07.2018 00:16, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 02:56

Не можех да коментирам, но гледах всичко без Иснър - Раонич. От този мач и една секунда не съм гледал. Тепърва ще го извъртя на най-интересните моменти в плеъра.
Тепърва ще гледам отново и Фед - Кевин и Рафа Дел По на спокойствие, защото имах много работа днес, а отделно и после полуфинала на световното.
Имам записите, всичко е точно. :-)

Надал - Дел Потро е абсолютен кандидат за мач на годината, със сигурност го слагам в топ 3. Много ме беше яд за чоука на Надал в края на тайбрека на втория сет (двойната грешка на сетбол), но пък ако не беше този мини чоук, то сега нямаше да коментираме и да възхваляваме толкова много. Надал имаше нужда от един такъв зверски мач преди полуфинала с Джокович, защото нямаше все още ритъм на трева, не беше влезнал истински и в турнира, докато Джокович игра фантастично в Куинс, където Чилич в гоатски ритъм го обърна, а тук също бе тестван от играчи като Едмънт и Нишикори (макар тревата да му е най-слабата настилка), така че ако Надал бе бил с някое лесно и бързо 3-0 това по-скоро щеше да му изиграе лоша шега.
Не ми харесва сервиса на Надал, но за сметка на това на ретур е надобрял в сравнение последните години, когато играеше с подобни блъскачи като Дел По. Движението му по корта е феноменално, а играта на мрежата като за учебник. В петък ни чака абсолютна класика, убеден съм в това.

за Ноле - Нишикори, какво да кажа. Огромно предимство за Ноле, а Нишикори все повече и повече омеква с годинките и става все по-удобен мач ъп за топ 4. На японеца му свършиха силите след втория сет. Ноле отново е в зверски моуд стил, като преди титлата от РГ 2016. Тук по-интересно беше войната на Джокович с Карлос Рамос. На два пъти Рамос предупреди Джокович, веднъж за мятане на ракетата в тревата, а вторият път за бавене преди начален удар. И това не им е първа закачка. За трети път от последните им четири съвместни мача стават полемики. Когато Ноле все пак измъкна гейма си след предупреждението за бавене, камерите дадоха как Джокера напсува Рамос и тръгна да го замеря с топката, ама се въздържа, ако го бе направил можеха да го дисквалифицират. Карлос Рамос обаче не видя всичко това. Мисля че беше за 3-2 в третия сет или нещо такова.
Така че имаме интересна ситуация:
двамата Карлос (Бернардес и Рамос) с/у Рафа/Ноле. :-D

Федерер и Андерсън няма как да е класика въпреки резултата. Мача всъщност спокойно си отиваше 3-0 за Роджър, но след като Андерсън спаси мачбола (силен сервис по диагонала след което отново там със силен форхенд и Роджър нямаше реален шанс) нещо в машината на Федерер проскърца, а Кевинче си повярва. Изведнъж му заработи сервиса, а и почна да вкарва повече 1 сервис и покрай това и играта му се отпуши. Като на майтап проби Роджър, а последния изобщо не беше готов за такъв отпор. Чак в петия сет, Федерер заигра като в първите два и отново всичко отиваше към повторение на мача му с Родик от 2009 г. но този път абсолютно шокиращо чоукъра Андерсън излезе с по-здравите нерви и победи. Просто нямам думи. Лично за мен това е един от най-шокиращите резултати в цялата история на тениса. И изобщо Роджър не е играл слабо или се е бил уморил, просто ако Андерсън играе така не виждам как може да загуби. Абсурден тенис. :outofspace:

А и явно честитката/проклетия на хитрия дявол/гявол свърши работа. :devil: :-P
Сега гледам Сандето иска да си върне, ама дали не е мааааааалко късничко, а и копи-пейста дали ще има същата тежест предстои да видим.

Така значи все пак правилно прогнозирах в темата за Ролан Гарос да очакваме огромни неща от Андерсън и Иснър на Уимбълдън. :wave: :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 02:59

Халепче гоатче е известна със симпатиите си към Рафа, а тук избухва с мощен туитър след епиката между Дел По и Рафа :whistle:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 03:40

Цитат:
Така значи все пак правилно прогнозирах в темата за Ролан Гарос да очакваме огромни неща от Андерсън и Иснър на Уимбълдън.

това бе убийствена прогноза майстор си аз тогава нали се чудех как тия блъскачи-сервитьори играят добре на клей, а на трева нищо, явно са и в пика двамата тениса на живота си играят, единия взе Мастърс, а другия прави шокиращ обрат срещу гоата, само че не ми харесва да са един срещу друг няма да видим много тенис а и не мога да ги прогнозирам 50-50 отвсякъде, исках по-лесен полуфинал да затворя лесно играта, ама ще се мъча докрая да има интрига, утре ще имам бая за размисъл особено ако Кербер загуби, защото преследвачите ще търсят логично на Остапенко за да наваксат, по-лесно е да си отзад че за първи път водя отначалото докрая и ми е непозната ситуацията, много се вълнувам :-D

Последна промяна juve на 12.07.2018 03:41, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 04:09

Андерсън и Иснър наистина е 50 на 50, но все пак Андерсън игра финал на УСО, победи Федерер след като го ремонтира и има по-добрата игра от дъното на корта, а също така и по-добрият ретур. Така че всъщност по-скоро 60 на 40 за него, въпреки букитата и ХТХ, ама този ХТХ не е мерило, защото двамата не са играли от 3 години и имат само един мач на трева от балканската война. Естествено всичко е възможно разбира се. :-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 04:18

Diavolo написа:
Андерсън и Иснър наистина е 50 на 50, но все пак Андерсън игра финал на УСО, победи Федерер след като го ремонтира и има по-добрата игра от дъното на корта, а също така и по-добрият ретур. Така че всъщност по-скоро 60 на 40 за него, въпреки букитата и ХТХ, ама този ХТХ не е мерило, защото двамата не са играли от 3 години и имат само един мач на трева от балканската война. Естествено всичко е възможно разбира се. :-)

добър жокер ми даде иначе го видях тоя хед-ту-хед ама не е критерий тия мачове верно са много отдавна, при жените например се заблудих заради финала в Чарлстън и играх Бертнес да бие Гьоргес а тя след първия сет сдаде багажа, точно Гьоргес и Джорджи ми изядоха много точки че бяха дербита и са причината да не водя над 20 точки, щото и аз си правя турнира на живота и искам перфекционизъм. и все пак се чудя леко тоя андерсън дали има сили за нов финал след ЮСО че много често след такава победа губиш следващия мач това е съмнението, иначе в другия играя за Рафа смело там нямам никакви съмнения, Джоко е близо но не толкова за да бие, може и да греша всичко е възможно, много завързан и непредвидим турнир стана при мъжете нищо общо с предните скучни шлемове където беше ясна като бял ден крайната фаза :-)

Последна промяна juve на 12.07.2018 04:19, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 07:31

juve написа:
alessandron написа:
Много голям мач и на Надал - Дел По - не със сервирането от мача на Андерсън и Фед, но пак супер завладяващ. Ще има сега мач Ноле - Рафа, но този път сърбинът със сигурност няма да е боксова круша, вече е на съвсем друго ниво, а Надал измъкна мача с Дел По и леко на магия, така че чакаме петък :)

абе аз що ли си мисля че Рафа се научи последните две години срещу Джоко, както Федерер срещу него, просто се обърна хед-ту-хеда тъй като сърбина въпреки че е на прав път не е това страшилище което мачкаше Надал, та залагам на Рафа може и да съм леко пристрастен де, със сигурност ни очаква поредния голям сблъсък между двама титани които са се срещали най-много пъти в историята на играта :-)

Чакай малко - Джокович след РГ 2016 до тази пролет беше в непрекъснат регрес и то много голям, така че не виждам изобщо какво се е "научил" Рафа - все едно да кажа, че Федерер изведнъж се е "научил" срещу Надал да играе, щото го би 5 пъти поред. Това са големи играчи, винаги може да се бият. Иначе още преди РГ коментирах, че сега тръгва нагоре и особено за УСО ще е топфаворит, ако е здрав. На Уимби беше тестван достатъчно, не е имал супер комфортни мачове, така че поне за мен е в оптимално състояние. Рафа много се бори с Дел Потро, но сега отсреща ще има играч, който може да тича колкото него и който знае как да го "надбори". Освен това Дявола правилно е отбелязал, че сервисът на Надал не е на добро ниво и Джокович няма да пропусне да наказва, да не говорим, че на Уимбълдън като са играли предимството е за сърбина, който вече изглежда събран, мотивиран, пак гори в играта, няма го това примиренчество от последните две години. За мен поне много интересен мач и мисля, че Ноле ще спечели, но в такива мачове разликата е малка.

Последна промяна alessandron на 12.07.2018 07:34, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 08:03

juve написа:
абе аз що ли си мисля че Рафа се научи последните две години срещу Джоко

Само на клей и то когато Ноле не беше в оптимална форма. Имам две прогнози - Джокович бие в петък и после на финала ще има по-труден мач отколкото срещу Надал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 15:16

Гледайте Остапенко - Кербер, започва повече от обещаващо:)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 15:44

MCStranger написа:

както и очаквах Анджи я укроти, дано я бие в два да дръпна още точки, мачкай Керберче :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 15:52

juve написа:
MCStranger написа:

както и очаквах Анджи я укроти, дано я бие в два да дръпна още точки, мачкай Керберче :laugh:

Нищо не е укротила, просто Остапенко хич, ама въобще не я слуша главата...впрочем - наличието на мозък е изобщо под въпрос в случая:))))

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 16:46

MCStranger написа:
juve написа:
MCStranger написа:

Нищо не е укротила, просто Остапенко хич, ама въобще не я слуша главата...впрочем - наличието на мозък е изобщо под въпрос в случая:))))

то това ясно ама за да стигне полуфинал все е имала мозък а и подценявате перфектната ботска игра на Анджи взима и финала според мен ще е мотивирана да си върне на Серина за оная загуба във финала преди 2 години, стига естествено оная пак да не извади тежките сервиси, но тоя път Кербер ще е подготвена :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 16:54

Бахти и недоразумението е тази Остапенко. Поредната безмозъчна блъскачка без план Б.
За последен път и се доверявам, то тя и кардинално погледнато ми обърка цялата игра, като ми коства едно 16 точки някъде. :uuu:
Браво на Анджи, тази игра се играе и с интелект, не само с груба сила.
Браво на Юве за смелата прогноза. Аз я видях малко уморена Кербер в предишните и мачове и мислех, че ще поддаде, то това я дърпа назад от година насам, но явно съм се объркал поне за този мач. Ама то като ти подаряват всяка втора точка как да се умориш изобщо...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 17:33

обаче и Серина влиза във форма май вече не съм толкова сигурен в победата на Анджи ще пада голям размисъл преди мача като Кевин-Джон, тях още ги мисля :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 18:03

ама че досадна скука и двата женски, както и очаквах за съжаление, поне утре Рафа и Ноле да ни поднесат едно достойно зрелище за край на турнира, че от Кевин и Джон ще има да чакаме макар че ще ни мъчат 4-5 сета със сервиси и дърварщина :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 18:14

Серинааааааааааааа :first: :devil:

Кралицата се завърна!!! :rock:

20 поредна победа на Уимбълдън!!!
30 спечелен полуфинал при само 5 загуби на тази фаза?! Абсолютен рекорд!
Става най-възрастната финалистка на ГШ, подобрявайки рекордът на сестра си Винъс.

Чудовищно сервиране просто. Пък и добре се движи въпреки, че изглежда е 200 кг. :-D

Останаха само два рекорда - този на Маргарет Корт, тя е с 24 титли, а Серина с 23, а също така да стане и най-възрастната мама с титла от ГШ.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 18:16

Дано Кевин и Джон не влизат в 5 сета, защото Рафа и Ноле ще доиграват в събота, освен ако не пуснат лампите на ЦК. :uuu:
Трябваше Ноле и Рафа да е първият мач, ама ги разбирам, гонят по-висок рейтинг.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 18:38

уф, Матс току-що урочаса Рафа, като прогнозира победа за Надал в 4 сета срещу Джокович. Дано Кончита Мартинес, която даде същата прогноза да му противодейства на магията. :helpless:

пу пу бегай от тука шаман проклетник пусти :dunno:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари   |   12.07.2018 18:58

Diavolo написа:
уф, Матс току-що урочаса Рафа, като прогнозира победа за Надал в 4 сета срещу Джокович. Дано Кончита Мартинес, която даде същата прогноза да му противодейства на магията. :helpless:

пу пу бегай от тука шаман проклетник пусти :dunno:

дано познае, ама като му знам успеваемоста не е добре положението, все пак дори и Матс познава някога, не е чак пълен карък, ама умее да урочасва нещата тоя мазник :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 259 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща