Уимбълдън' 2018 - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 13.07.2018 21:59
Юве, казах ти да заложиш за Андерсън, но не слушаш. А и Виландер урочаса Иснър. Вземи сегатези +8 точки на Фореста. 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 13.07.2018 22:01
другия вариант е утре, но има друг финал и усложни се работата заради маркучите, който бие ще има наглед лесен финал срещу андерсън там ще чоукне оня вече дори и да не е уморен, ама ме съмнява след тая епика. лошо условията са изцяло в полза на джоко, рафа на закрито винаги пада от сърбина, дано направи сефтето сега
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 13.07.2018 22:02
женския нали взех 10, и той там взе 8 разликата -6 в моя вреда, женския финал става задължителен утре и ще реши съдбата ми, жалко че ми влезе в главата че андерсън няма да успее да вземе още една епика, ама ме опроверга категорично, не съм безгрешен за съжаление
Последна промяна juve на 13.07.2018 22:09, променена общо 4 пъти
|
|   |
|
 |
|
Pocko
(Real Green)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 13.07.2018 22:03
Хохо, Виландер дава прогноза за Надал 
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 13.07.2018 22:42
Дявола пак реве ли реве... Рафа това, онова, другото... лош късмет, а, у... застрахова се. Знаем си. Ако бие какво ще пишеш? Че е велик и въпреки обстоятелствата това и онова... хахаха гяволче, гледай си тениса и се наслаждавай. И да бие и да падне, все тая. Голям шампион е.
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 13.07.2018 23:37
Рафа влезе в режим терминатор, задържи ли нивото жална му майка на Ноле, физически е машина само да няма чоуквания и да продължи с агресията, това е рецептата, иначе лошо неудобен му е сърбина и влиза в неговото русло, както бе в началото на мача
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 13.07.2018 23:51
Абе под покрив има ли официален час за край на състезателния ден или ще се играе до победа посред нощите?
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 13.07.2018 23:58
1 час още каза коментатора по евроспорт 2. което е странно нали има осветление и как светлината се изчерпва тогава 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 01:06
излъга го хитрата лисана, но утре не се знае мисля че има вратичка за нов обрат, баси епиките на тоя уимбълдън, велики мачове, нищо общо с предните пародийни шлемове, много съм доволен, утре Рафа да обръща колкото и да е трудно не е невъзможно 
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 01:06
Рафата прекалява с тези дроп шотове. Джокович го разкри в тайбрека и сега му води с 2-1 сета. Дроп шотовете са ефективни срещу такива тромави като Андерсон Иначе да отлагат финала за понеделник, че и двамата финалисти ще са гроги. Освен това на Ю ЕС оупън са намерили решението - тай-брек в петия сет  Дано да не се стига до пети и в този мач, че може да се получи още по-грозно от предишния мач - много са изравнени силите на Надал и Джокович.
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 01:08
Защото стана прекалено късно и по нощите някакси не е приятно да се играе (и да се гледа ако си на корта). Хората гледат вече 9 часа тенис. 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 01:10
май ги разбирам то стана никое време и за англичаните настъпи вечерния час. ония предните убиха рибата нека има мегдан и за утре 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 03:03
Има правило, според което не могат да играят тенис отвъд 23 ч., защото тълпите после ще шумят на жителите на квартала. За Мъри - Багдатис направиха изключение и играха до 23:02, сега май стана същото.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 05:05
Нямам думи да опиша колко съм разочарован. Няма да се спи от яд и мъка, когато виждаш отворен шанс за нещо велико и винаги все нещо в последния момент ще се получи и няма да стане и няма да стане. Съдба. Толкова лош късмет за Рафа на АО и Уимбълдън, не знам защо този човек е обречен така да страда. 100% съм сигурен и си залагам и двата дроба и главата и всичко, че Надал щеше да бие на слънце и без покрива. Перфектно време за него като никога досега и ето какво стана. Утре също ще играят под покрив заради проклетото правило, че се продължава при същите условия освен ако и двамата играчи не са съгласни да се махне покрива, обаче Джокович не се е съгласил и по това правило, въпреки че утре ще е 26 градуса ще играят под покрив. Това е открит шлем, дами и господа. Какви покриви, какви пет лева беееее. Оххх.  Вече ме съмнява, че нарочно нагласиха така нещата само и само да е против Надал. За капак и мача бе отложен заради погледнете малоумното правило за тенис до 23:00 ч. английско време, защото от Уимбълдън не са се разбрали с общината и шумът пречи на хорицата да спят. Нямам думи просто така да се решават съдби и кариери. Значка, много те моля да не хиперболизираш. Много добре знаем, че на закрито Надал не е тази сила и заплаха и няма победа над Джокович. Сега може до утре да дискутираме колко са велики, какъв извънземен тенис играят и как преспокойно и напълно заслужено бих добавил сега резултата да е 2-1 за Надал примерно и че на Надал никой не му е виновен. Да, той сам си е виновен, че изтърва инициативата която имаше в целия трети сет, но на него му трябваше 1 час игра, за да напипа ритъма на играта на закрито. Там топката отскача по-ниско, скоростта е по-бавна, изобщо идеални условия за Ноле. И за капак прекъснаха в момент в който Ноле общо взето изнемогваше и като нищо Надал щеше да го откъсне още в началото на 4 ия сет. Отивахме към класика 5 сета, а там по-силния физически щеше да спечели. Утре Ноле ще е свеж и понеже Надал трудно набира скорост, особено под покрив най-вероятния изход е 3-1 сета за Джокович. Проклет да е и този пишман специалист и гуру, Матс Виландер. Най-черния магьосник в света. 3-0 или 3-1 сета за Надал.  Замълчи поне веднъж бе кретен, кажи като много други хора, близък мач, нека по-добрия победи. Ама не, ще се изцепи той. Мамицата ти мръсна.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 05:32
за мача накратко, защото утре няма да коментирам при очертаващата се тежка загуба. 1 сет - убедително за Ноле, много по-добра игра в сравнение с Рафа 2 сет - по-добре за Рафа, малко по-добра игра в сравнение с Ноле 3 сет - класика/бижу/шедьовър, каквото и да се каже ще е малко, особено тайбрека бе нещо изключително. Двамата когато са в такъв моуд режим са абсолютно непобедими и добре, че Федерер отпадна да не яде голям бой в неделя от който и да е от двамата. Надал вдигна много нивото, бе по-активния, по-разнообразния, по-атакуващия, изобщо само суперлативи за играта му. И загуби?! Ами какво да кажа. Повтори се случката с Дел Потро. Отново липсата на добър първи сервис е ключова. На 2 сервис е нечовек, но когато системно си правиш живота труден, рано или късно избива някъде. Не може така бе Рафа!!!  Сетбол на свой сервис, играй левичарския сервис на бекхенда на Ноле от адвантиджа. Какъв беше този немощен сервис, след който Ноле взе инициативата при ретура и особено след втория удар вече имаше много голямо предимство. При двата сетбола на сервис на Ноле, няма за какво да го виня. Общо взето сервиса измъкна Джокович в третия сет, особено при 4-4 или 5-5 беше не помня, когато Надал направи два феноменални форхенд уинъри по правата и стана 0-30, след което Джокович за пореден път показа каква уникална психика има и с три феноменални сервиса просто уби устрема на Надал. Рафа обаче не се отказа, през цялото време търсеше развръзката, пускаше къси топки, слайсираше, излизаше на мрежата и то много успешно, но биг пойнтс отидоха у Ноле. Това е положението. Утре ако не пробие още в началото ще загуби лошо в 4 сета, но дори и да вземе 4 ия сет не виждам как може да вземе 2 сета подред под покрив на Джокович, който освен всичко друго има леко предимство на сервис и ретур. Нямам думи каква мъка ми е, пореден 1234 златен шанс за нещо неочаквано велико се изплъзва на Надал. Преди турнира нямахме никакви очаквания и искахме само да няма ранно отпадане, като задачата бе достигане до 1/4 финала заради ранкинга. Сега обаче при това развитие на нещата това ще е една много тежка и трудна за преглъщане загуба, поне за мен. Знам, че има много радостни фенове на Надал, които пишат откровени глупости по форумите, но за мен това не са фенове. Колкото до Джокович, още в Рим писах, че стария Ноле се завърна. Това срещу Чекинато бе нещо извън логиката, но такива неща се случват в спорта. На финала на Куинс игра като през 2014/2015 г. на тревата, феноменален. Но просто срещу себе си имаше извънземен Чилич. Днес Ноле не играе толкова добре колкото в Куинс, дали е заради напрежението или заради противодействието от страна на Надал не знам, но Ноле е раним, а моят човек не се възползва. Ами как после да си доволен като разни идиоти пишман фенове. Надал играе силно, по-добър е от играта си през 2011 г. на финала, по-разнообразен, само че условията не са в негова полза, така че е изключително трудно да се бориш едновременно хем срещу това, хем срещу най-тежкия си съперник и топ 5 за всички времена в света. И все пак казват, че надеждата умира последна. Докато не свърши мача, шанс винаги има. Горещо се надявам, Рафа отново да покаже своята магия и да обърне и този наглед необратим мач. вамос!
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 07:22
Ти гледаш много повече тенис и го разбираш. Прекалено си пристрастен обаче Един велик тенисист е велик при всякакви условия. Било то клей, трева, жега, покрив и т.н. Какво значи това Надал не може да играе на закрито? Ако е велик, ще играе навсякъде, а не само на клей, стига си го оплаквал Мачът не е свършил а ти вече и точен резултат даваш. Просто изчакай и тогава коментирай. Аз съм твърдо за Джокович, първо защото е страхотен тенисист и второ, защото Надал ми е най-дразнителния тенисист, заради това постоянно квичене, все едно някоя ученичка я дърпат за косата. Да си мъж и да квичиш така едва ли ще го разбера някога. Квич, квич 
|
|   |
|
 |
|
tennis fan
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 12:10
27:25 или 25:25 Играе се грозен тенис: единия тупа, тупа .... ... топката, другия си бърка ли бърка в г... , а децибелите и от двете страни на корта са оглушителни.
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 12:12
ще ме яд ако Кербер бие мислех за нея да заложа но нали трябва да си пазя крехката преднина и правилно играх на сигурно за звяра и се съобразих с преследвачите, а и мача си 50-50 същата история като двата мъжки където нищо няма да взема, но тука сбъркам ли край а язък че водих цялата игра убедително, пълен чоук накрая почти като Кевин и затова трябва да устискам като него 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 15:33
Рафа пак влезе в режим убивай дано така играе и в решителния 5 не да ги редува със слаби 
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Уимбълдън' 2018 - тема за коментари | 14.07.2018 16:06
Къде е гяволето и умрялата му теория че Рафа не играел със спуснат покрив.... божееее какъв рев и каква жертва... буаххахахахаха
|
|   |
|
|