Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 08:51

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг) 
Автор Съобщение
(Red or Dead)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 01:54

И какво сега? Аз съм забравил престилката, като съм застанал на вратата, че не си гледам годишното приключване :laugh:
Нищо де, стана хубав мач :-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 02:00

nedev написа:
И какво сега? Аз съм забравил престилката, като съм застанал на вратата, че не си гледам годишното приключване :laugh:
Нищо де, стана хубав мач :-)

Така успешно да приключват и отчетите Експерт Недев ;-) На кадем си на вратата ;-)

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 02:48

pollo написа:
ъ, шефе, аз тоя мач съм пълна дупка, добре, че са нера и саватаж да ни отсрамят малко

Съвсем извън темата, ама не ти ли станаха много шефовете? Във всеки форум по един, а някъде и по двама... не ти е лесно, ей ;-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 13:22

naja_haje написа:
Съвсем извън темата, ама не ти ли станаха много шефовете? Във всеки форум по един, а някъде и по двама... не ти е лесно, ей ;-)

мани, не е лъжа, много вожд, малко индианец, голям гърч... пък ти ако не ми захапеш трътката, не можеш :-P

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 19:06

Обявяваме солидна премия за отбора на Примусите при победа над Бандата в следващия кръг!
По 1000 колумбийски песос на парче + ужасно скъпи напитки и пури за афтърпартито :ludnica:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 20:25

tonzos_justice написа:
. Като видях че Недев ме е преварил с 3 минути си изтрих поста :-)

Не,че искам да се правя на строг преподавател по Литература ама само аз ли намирам това да си изтриеш пост в официалната тема за скандално?! :question:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 20:30

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Не,че искам да се правя на строг преподавател по Литература ама само аз ли намирам това да си изтриеш пост в официалната тема за скандално?! :question:

Скандално е, когато един и същ играч пуска пет прогнози от четвъртък до събота на обяд, две от колко задължително са през ноща. И още по-скандално е този играч да бъде с отнета шампионска титла :laugh:

Ние от РОД сме реални хора, всеки е свободен да пуска щом види свободен пост, не редим нищо предварително. Все някога някой нападателен пост или вратарски ще се дублира по едно и също време. Няма никаква драма, всичко е чисто и почтено.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 20:32

Не говоря за фантомство, но доколкото съм запознат с правилата немаш право да си триеш пост без значение дали ше е валиден или невалиден. Най-малкото червен картон трябва да се даде и ПСУ, а на тебе златен скункс за дебилност,че си се похвалил с действието си :wave: :rofl: :laugh:

Последна промяна Крал Блуфен на 03.02.2013 20:32, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 20:36

Крал Блуфен написа:
Не говоря за фантомство, но доколкото съм запознат с правилата немаш право да си триеш пост без значение дали ше е валиден или невалиден. Най-малкото червен картон трябва да се даде и ПСУ, а на тебе златен скункс за дебилност,че си се похвалил с действието си :wave: :rofl: :laugh:

Златния скункс може да бъде присъден единствено на теб, който изостави отбора си в челото, по начин по който прецака собствените си хора, които продължават да ти вярват :laugh: :laugh: :laugh:

Така че връщай се на терена, аз те искам в състава на Блу Пауър срещу РОД, няма да е истинско дерби в твое отсъствие. Ще ми е мъчно да гледаш отстрани безсилието на Надето и компания, без да имаш възможност да им помогнеш ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 20:41

Копеле, аз и от ВИП ложата помагам повече на отбора ми отколкото ти на твоя дето не знаеш даже кой ти е вратар камо ли за някакъв разбор на прогнозите =)))

И недей отклонявай темата - чакам Нера да дойде да сядаме да пишеме КОНТЕСТАЦИЯ и да искаме преиграване :laugh: :petku: :petku: :cow:

Последна промяна Крал Блуфен на 03.02.2013 20:42, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 20:46

Крал Блуфен написа:
Копеле, аз и от ВИП ложата помагам повече на отбора ми отколкото ти на твоя дето не знаеш даже кой ти е вратар камо ли за някакъв разбор на прогнозите =)))

И недей отклонявай темата - чакам Нера да дойде да сядаме да пишеме КОНТЕСТАЦИЯ и да искаме преиграване :laugh: :petku: :petku: :cow:

Много искаше РОД да се провали срещу Максимус, но не стана ;-) Ти и Гонзо тепърва ще усетите головата мощ на РОД, който в момента с 28 гола в на първо място по резултатност в ПМЛ. С такива нападатели, РОД не се нуждае от вратар. Мерси! ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 20:49

tonzos_justice написа:

Ти и Гонзо тепърва ще усетите головата мощ на РОД, който в момента с 28 гола в на първо място по резултатност в ПМЛ.

Като биеш нашия рекорд да вкарваш всеки мач тогава говори =)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 21:12

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Изтриването се брои редакция в рамките на 15-минутния позволен срок.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 21:13

alessandron написа:

Абе копеле всичко прееба сега как ше докараме Тонзо до нервен срив?! :helpless:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 21:16

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Нека се радва, тоя уикенд яко му върза. ;-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 21:21

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Сандро е честно момче, затова ме е яд, че не му връзва в играта. Определено ще запишат срещу вас втора победа този сезон.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 21:23

Гонзо написа:
alessandron написа:
Борусия е твърда двойка.

Бъркаш , мача е хикс и Байерн стават шампиони .

Добре че ги разбираш. :laugh: Честно казано съм изненадан как РОД ми играят тоя мач на три прогнози без двойка, но пък тази им игра им донесе гола в Конференцията, който ни лиши от заслужено равенство.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 21:45

alessandron написа:

Добре че ги разбираш. :laugh: Честно казано съм изненадан как РОД ми играят тоя мач на три прогнози без двойка, но пък тази им игра им донесе гола в Конференцията, който ни лиши от заслужено равенство.

Санде , колко гледа от мача ? Аз не съм гледал някой да притиска така Дортмунд скоро , дори Байерн . Малшанс попречи на Леверкузен и за мен те си остават фаворити за второто място .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 21:49

Гонзо написа:
alessandron написа:

Санде , колко гледа от мача ? Аз не съм гледал някой да притиска така Дортмунд скоро , дори Байерн . Малшанс попречи на Леверкузен и за мен те си остават фаворити за второто място .

Не съм го гледал, щото не ме е интересувал. То и Пул смазаха Сити, ма не биха. При три прогнози обаче да има 2:0 ?!?!? :outofspace: и да няма отиграна двойка ...

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 21:51

alessandron написа:

Не съм го гледал, щото не ме е интересувал. То и Пул смазаха Сити, ма не биха. При три прогнози обаче да има 2:0 ?!?!? :outofspace: и да няма отиграна двойка ...

А това е друго . Нямам идея , защо им е толкова развинтена фантазията :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща