Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Следваща
US Open 2018 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 19:27

То, това е старо, тръгна от кафето преди години още доколкото си спомням и аз така съм писал няколко пъти за нея ама само ей така, защото се римува, без друга причина.
Сега обаче си е лика-прилика вече. :-) Лично на мен ми харесва така, те умните хора са казали, че русо гладно нема. :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 19:31

alessandron написа:
Аз не гледах чак целия мач, гледах трети и четвърти сет изцяло (сещаш се вече колко изцяло :laugh: ), но наистина играеше някак ... спорадично. Играеше с единични удари и разчиташе на сервис, без да поддържа някаква стратегия, което е абсурдно за играч от неговата класа. Да, и друг път е имал много безхаберни представяния, но днешното беше странно на фона на предишни такива случаи. Както и да е, живи и здрави, ако му се играе - продължаваме напред.

Именно, колкото и да е уморен и изтощен (примерно, а и той сам си го каза това след мача) никой не може да ме убеди, че не се самопроби два пъти подред в края на втория сет. Едното му отиграване бе все едно на корта не е Федерер, а ония клоуните (Пер, Кирьос, Монфис, Фонини). Значи опразнен корт (буквално), топката е на 1 метър от мрежата и на супер удобна височина и Роджър я заби в основата на мрежата?! То това дори не беше смаш, а нещо средно между воле и удар над главата. Дори аз ще я вкарам с лекота, а това беше супер важна точка.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 19:44

Хайде, Настя! :ura:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 20:08

Diavolo написа:

нещо зле Стивънс загуби всички оспорвани геймове засега, дано нервите на Севастова издържат че си е нервачка, иначе я надиграва тотално, явно тия условия са неудобни за фаворитките щом и Стивънс сдава багажа, но има време за обрат, ако се освести :-)

Последна промяна juve на 04.09.2018 20:09, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 20:09

Diavolo написа:

Тая Севастова за пореден път разваля турнир ...пфу

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 20:31

Balleta написа:
Diavolo написа:

Тая Севастова за пореден път разваля турнир ...пфу

споко ще чоукне Севастова сега лабилна си е а тоя мач и бе нарисуван, ама не я слуша главата хич :-D щеше да стане ама Стивънс бе безобразна както Маша снощи и заслужено безславно сдава титлата

Последна промяна juve на 04.09.2018 20:39, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 20:45

Браво на Настя. :) Надигра категорично Слоун с разнообразна и постоянна игра. Стивънс игра под очакванията, но тя все още не се е превърнала в този кален шампион, който може да обръща мачове когато играта не спори. Точно това отделя големите от великите. :yes:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 21:01

Diavolo написа:
Браво на Настя. :) Надигра категорично Слоун с разнообразна и постоянна игра. Стивънс игра под очакванията, но тя все още не се е превърнала в този кален шампион, който може да обръща мачове когато играта не спори. Точно това отделя големите от великите. :yes:

Севастова да вземе титлата перфектно, само жалко че е мрънкалка и чоуква често, но играта и е перфектна за тоя турнир не случайно най-големите успехи са и тук от шлема, включително този полуфинал, сега да видим гигантите при мъжете после и при жените, тежката категория се задава на хоризонта :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 22:16

Хенмане, ей за това се забавят настилките :dunno:
Как да играеш срещу такъв Иснър? Дел По е една класа отгоре, но като нищо може да загуби в три тайбрека. А технологиите се развиват още повече, а повечето младоци са все здрави и високи момчета.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 22:22

Супер, пробивче за Дел По :tennis:
Класика 3-1, ега го ковнем в Манийката. :whistle:

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 23:23

Diavolo написа:
Как да играеш срещу такъв Иснър? Дел По е една класа отгоре, но като нищо може да загуби в три тайбрека. А технологиите се развиват още повече, а повечето младоци са все здрави и високи момчета.

Всъщност, всеизвестно е, че Иснър е най-добър на бавен хард. Даже Грег Руседски от няколко дни развива теория на конспирацията, че кортовете, особено Армстронг, но донякъде и Аш, са специално забавени заради Джонката.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 23:25

Diavolo написа:

имаш късмет че ви улеснявам и правя простотии от два дена в играта, иначе да съм предрешил и тука шлема ама пак чоукове и тоя турнир още от 1 ден като се набутах с Халеп ми се такова психиката, тениса не е за залагане особено тук заради тежките условия с жегата и влагата станаха необясними резултати особено в мачовете където има тотален фаворит :-)

Последна промяна juve на 04.09.2018 23:26, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 23:34

MCStranger написа:
Diavolo написа:

Всъщност, всеизвестно е, че Иснър е най-добър на бавен хард. Даже Грег Руседски от няколко дни развива теория на конспирацията, че кортовете, особено Армстронг, но донякъде и Аш, са специално забавени заради Джонката.

Иснър няма шанс за титла, моля ти се. Просто не е достатъчно 'фит' Никога няма да спечели ГШ титла.
Иначе не го отричам това, но аз още от дира съм го казвал няколко пъти, въпреки ХТХ, въпреки логиката, базата данни и пр. и пр. и пр. не желая Иснър за съперник на Надал, освен ако не е бавен клей. Още помня драмата с Иснър на Ролан Гарос на Шатрие. Просто Надал не обича сървботове, защото не може да влиза в разигравания, там където му е силата. Той не че Дел По не е хамалин и сървбот (и той има животинска сила и ще спука цимента на Артър Аш) ама дава много повече шансове за размени и стават много приятни мачове за гледане и някак си винаги знам, че има някакъв шанс за обрат в сета. Надал както сравнително често си губи подаването ще съм на тръни непрекъснато срещу Джонката.

Сет номер 3 е ключов. Ако Джон го измъкне ще се хвърли здраво за победата, макар да не го виждам как ще стане. Ако Дел По обаче го пречупи в тайбрека ще го доубие с бърз пробив в четвъртия :))
А тия клоуни от Аржентина са супер дразнещи. Поредните платени клакьори да викат и дразнят. Някой да им обясни, че не играят Бока и Ривър и това е съвсем друг спорт.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 23:35

juve написа:
Diavolo написа:

имаш късмет че ви улеснявам и правя простотии от два дена в играта, иначе да съм предрешил и тука шлема ама пак чоукове и тоя турнир още от 1 ден като се набутах с Халеп ми се такова психиката, тениса не е за залагане особено тук заради тежките условия с жегата и влагата станаха необясними резултати особено в мачовете където има тотален фаворит :-)

Ако искаш да спечелиш има два сигурни бета утре. Кийс и Осака, там ти е шанса. ;-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 23:42

Diavolo написа:
juve написа:
Diavolo написа:

Ако искаш да спечелиш има два сигурни бета утре. Кийс и Осака, там ти е шанса. ;-)

а приключих че свършиха ресурсите и само се набутвам, та и те ще паднат като нищо, женския тенис ми е слабост но трябва да ми го забранят със закон навсякъде го осирам :laugh:

Последна промяна juve на 04.09.2018 23:43, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   04.09.2018 23:53

Бързо и с много се хвърляш в началото, изчакай, виж кой как играе, какви са тенденциите, статсовете и пр. и тогаз ;)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   05.09.2018 00:09

Diavolo написа:
Бързо и с много се хвърляш в началото, изчакай, виж кой как играе, какви са тенденциите, статсовете и пр. и тогаз ;)

прав си затова че много импулсивно играя по принцип, но на тоя турнир при жените и статсовете няма да помогнат справка мачовете на Стивънс да речем падна от Мертенс в Синсинати лесно, тука я би лесно, срещу Севастова в Монреал я би лесно, а тука безобразна е кажи къде е логиката, иначе Делпо го пречупи вече и по-добре че ми писнаха на дедовия тия сървботове, чакаме Серина вечерта за Надал няма да ми останат сили за съжаление а ще е къде по-интересно от тая боза в момента

Последна промяна juve на 05.09.2018 00:10, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   05.09.2018 00:28

това са подгответа все пак ;) имах предвид кой как играе тук на турнира. а и понякога нещата просто се налучкват. например един от законите е фаворит и при двата пола ако е имал тежък мач в следващия мачка (примерно) и пр.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   05.09.2018 00:38

уби го Делпо 6-2 накрая и то с два пробива и си бе свежарка накрая въпреки над 3 часа в жегата. Рафа как ще бие подред свежи Тийм Делпотро и Джокович нямам си идея върна му се за лесния жребий миналата година, май шансовете да защити титлата са колкото бяха тези на Стивънс за съжаление

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   05.09.2018 00:44

Проблемът не е в съперниците, а в самият Надал, че играе по-пасивно и сервисът не работи. След Уимби май посвършиха батериите, което е нормално все пак. Там трябваше да вземе титлата, ама шанс, няколко точки решиха целия турнир в полуфинала.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Следваща