Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:35

Отговори на тема  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Следваща
US Open 2018 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 16:23

Абе гледам мача на Ноле и Милман го спрели, щото озито се потял твърде много и го накарали да се преоблече, понеже мокрел корта и ставало опасно за игра?! Джокович след мача се е оплакал отново от условията на игра и, че няма въздух на "Артър Аш", като е дал пример с Федерер и колко се е потял Роджър в мача с Милман. Ще вземе да се окаже, че има нещо вярно за тази задуха и че Фед не е танкирал чак толкоз, колкото взехме да подозираме ...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 16:23

Естествено! Гяволето се моли Ноле да падне от Нишикори, за да може Надал да вдигне титлата :laugh:
Ако Делпо не го отупа утре, то на финала Джокович би трябвало да го бие. :yes:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 16:27

Нема Значка написа:
Естествено! Гяволето се моли Ноле да падне от Нишикори, за да може Надал да вдигне титлата :laugh:

Дел Потро е в много добра форма, удря смело бекхенд с две ръце, което е показателно как се чувства и лично аз не виждам как Надал още веднъж ще се измъкне - на 32 е, не на 22, че да играе по три-четири мача в диапазон 4+ часа!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 16:32

alessandron написа:
Нема Значка написа:

Дел Потро е в много добра форма, удря смело бекхенд с две ръце, което е показателно как се чувства и лично аз не виждам как Надал още веднъж ще се измъкне - на 32 е, не на 22, че да играе по три-четири мача в диапазон 4+ часа!

Ако има нещо, което не харесва Делпо е да го разкарват наляво надясно. Уморява се и губи тайминг, да не говорим, че и форхенд и бекхенд в движение са му доста трудни. А Рафа точно това умее много добре - да разкарва съперниците си насам натам. Така че, не вярвам Делпо да го бие. Даже предвиждам 3-1 сета за Надал и няма да гледаме петсетка :helpless:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 17:30

alessandron написа:
... Ще вземе да се окаже, че има нещо вярно за тази задуха и че Фед не е танкирал чак толкоз, колкото взехме да подозираме ...

...ти си се съмнявал в задухата ли, не знам как точно е там, но тук две седмици не се дишаше от влага :yes: Беше си две седмици чиста сауна, сега се тук се оправи, за Ню Йорк не знам, но тая топла вълна дойде от Канада и бе ужасна …

Милман снощи наистина отиде да се преоблече, но пича преди това пита Ноле дали има нещо против, а той му е казал,че няма проблем и че 10 минутки почивка ще му дойдат добре :laugh: - това сподели на интервюто след мача … каза също, че оожава условията в Ню Йорк, но тази година времето е ужасно …

П.П. Според мен и Слоан и Фед не се приспособиха добре към времето, както и Андерън при който умората си каза думата в мача с Тийм

Последна промяна Balleta на 06.09.2018 17:33, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 17:35

alessandron написа:
Нема Значка написа:

….но пък никой в тура няма неговата физика, той си е мини бодъбилдърче …. но си прав, първия сет с Тийм не изглеждаше на себе си, все пак Надал си е Надал

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 17:38

Нема Значка написа:
alessandron написа:
Нема Значка написа:

Ако има нещо, което не харесва Делпо е да го разкарват наляво надясно. Уморява се и губи тайминг, да не говорим, че и форхенд и бекхенд в движение са му доста трудни. А Рафа точно това умее много добре - да разкарва съперниците си насам натам. Така че, не вярвам Делпо да го бие. Даже предвиждам 3-1 сета за Надал и няма да гледаме петсетка :helpless:

Дел Потро ще натиска на сервис много повече от Тийм и въобще няма да има толкова много разигравания, както на четвъртфинала, където австрийчето се издъни всеки път, щом му трябваше сервис, с изключение на гейма при 5:5 в петия сет, когато сервисът го отърва, но преди това и в четвъртия, и в третия сет не можа да удържи пробивите точно когато уж е "на гребена на вълната". Като добавим и топовният форхенд на Дел По, с който често се спасява именно от разигравания - набива го и само я гледаш топката, като добавим, че и от бекхенд не сече постоянно, а натиска с две ръце, което показва, че се чувства добре с китките, още повече ще намалее "разкарването". Взема ли си по-комфортно сервис геймовете, аржето (както и всеки класен играч) става още по-опасен на посрещане. Дел Потро е бил Надал в Ню Йорк с 3:0, отделно винаги откакто стана топ играч е показвал характер в големи мачове, дори да не е бил на 100% кондиционно, а какво остава като е физически добре. За мен Надал няма да е свеж - два дни имало, хубаво, ти играй три поредни мача за общо 12-13 часа, след като 15 години си все на най-високо ниво, пък чакай постоянно да си в извънземна кондиция. Миналата година като изцеден лимон Кулата от Тандил взе сет на изключително свеж и облагодетелстван от жребия Рафа, та тази ли, дето всеки мач на Рафа от трети кръг насам си е физическо изпитание на високо ниво? Победа за Дел Потро, ако няма някоя извънредна здравословна ситуация с него, защото е спорт, всичко се случва. И даже ще добавя, че на финал с Джоката твоят човек спокойно може да изяде едно голямо аржентинско дърво, особено ако пак нещо му "изключи" въздуха за около сет, както се случи няколко пъти тази година на този турнир.

п.п. Да кажеш, че на Дел Потро му е "доста труден" форхенд в движение - с тоя обсег и точно като е правил най-впечатляващите си ковящи форхенди именно при движение и стигане заради ръста на топката - Значка, не гледаш от вчера тенис, айде недей пиши такива нелепици :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 17:40

Balleta написа:
alessandron написа:
... Ще вземе да се окаже, че има нещо вярно за тази задуха и че Фед не е танкирал чак толкоз, колкото взехме да подозираме ...

...ти си се съмнявал в задухата ли, не знам как точно е там, но тук две седмици не се дишаше от влага :yes: Беше си две седмици чиста сауна, сега се тук се оправи, за Ню Йорк не знам, но тая топла вълна дойде от Канада и бе ужасна …

Милман снощи наистина отиде да се преоблече, но пича преди това пита Ноле дали има нещо против, а той му е казал,че няма проблем и че 10 минутки почивка ще му дойдат добре :laugh: - това сподели на интервюто след мача … каза също, че оожава условията в Ню Йорк, но тази година времето е ужасно …

П.П. Според мен и Слоан и Фед не се приспособиха добре към времето, както и Андерън при който умората си каза думата в мача с Тийм

Не че съм се съмнявал в смисъл "изобщо не е вярно", ами просто ми се виждаше не чак такъв голям фактор, но явно не съм бил прав.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 18:28

Нема Значка написа:

То остава и да не бие с този смешен жребий :uuu:
Иначе за теб не знам, защото не си много редовен, а и не си те спомням от дира, но другите много добре знаят, че дяволето никога не го е било от страх от Джокович и дори 2011/2012 г. се надъхвах яко и вярвах, че Надал ще намери начин и ще обърне нещата, както и стори. Даже винаги съм искал да има повече такива мачове, защото винаги съм вярвал, че Надал е по-добрия играч, но няма значение всичко това, защото се убедих през годините, че двамата са много равностойни и зависи от условията, настилките и тънките моменти. Ако Надал е свеж за финала (ако изобщо мине през ХМДП), Ноле ще бере много големи ядове, помни ми думата, но за всичко това ние феновете може само да гадаем. И да напълно нормално е повечето фенове на Надал да не искат Джокович на финала, както е и обратното, защото и в кафето и в МТФ яко пишат срещу Надал точно най-много феновете на Джокович и те се надяват на финала да е някой друг.
А за танкиране не знам защо изобщо го споменаваш за да се излагаш само, при положение, че срещу Надал не е Милман или Робредо, а Дел Потро в много по-добра форма от 2017 г. да речем. И свеж като репичка, точно както бе с Тийм. Просто страшно много фактори са срещу Надал на този турнир и те се мултиплицират. Точно защото никога не е танкирал му е такъв лош баланса срещу Джокович, а танкистите са точно твоя любимец кафанеца и готатчето от швейцарско. Надал се бори винаги, той живее за това, не случайно и Макенроу каза, че това е най-добрия състезател в историята. Не играч, шампион или нещо друго, а думичката състезател ако ме разбираш. Някои хора никога няма да се научите да уважавате Надал, както аз се научих да уважавам Федерер въпреки че не мога да го понасям, но ще видите как след години като се откаже Рафа колко тихо и пусто ще бъде не само тук, а като цяло в този спорт. Ще има да ги търсите тези петзвездни негови епики независимо дали бие (в повечето случаи) или пада. :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 18:33

alessandron написа:
Дел Потро е бил Надал в Ню Йорк с 3:0

2009 г. Надал бе смъртно уморен за този мач и със скъсан коремен мускул отгоре на всичко, изобщо не бива да се взима под внимание точно този мач.
Иначе е ясно за всички, че ако има ден и е свеж ХМДП може да бие всеки един от тримата велики тенис тенори. Това обаче не го прави по-добър играч от тях на каквато и да е настилка. Казвам го в аванс, защото знам какво ще последва при едно евентуално ново 3-0 за кулата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 18:39

Diavolo написа:
alessandron написа:
Дел Потро е бил Надал в Ню Йорк с 3:0

2009 г. Надал бе смъртно уморен за този мач и със скъсан коремен мускул отгоре на всичко, изобщо не бива да се взима под внимание точно този мач.
Иначе е ясно за всички, че ако има ден и е свеж ХМДП може да бие всеки един от тримата велики тенис тенори. Това обаче не го прави по-добър играч от тях на каквато и да е настилка. Казвам го в аванс, защото знам какво ще последва при едно евентуално ново 3-0 за кулата.

Стига се филмира па ти, все едно пишеш в някой от изкукалите други форуми, където се подвизаваш - кой изобщо ще ти говори, че ХМДП е по-добър от Фед, Рафа или Ноле след една евентуална победа срещу Надал? За тая работи си има постижения по титли, ранкинг и хед-ту-хед.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 18:49

Осака и особено Мади Кийс са доста прецакани с полуфиналите и това, че трябва да играят в два последователни дни без почивка … мама Серена в случая е облагодетелствана ….

Финал на УСО - Осака - Серена … :innocent:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 20:35

Е, то щото Осака е каталясала. :-D
Кийс имаше по-сериозни противнички цялостно погледнато. Осака имаше само един мач със СабаленкО, ама последната беше поуморена от мачовете преди турнира + тези през турнира, просто и се струпа твърде много тенис, а тя наскоро изгря и няма още толкова опит.
Общо взето ще е една малка изненадка ако Осака бие Кийс. Не че е невъзможно, напротив, но все пак Мади е фаворит. 60 на 40 за нея. Ако Серина мине през Настя на финала ще и е еднакво лесно/трудно и срещу двете, така че ми е все тая, кой ще е на финала. Но Серина е класа и над Осака и над Кийс. Мисля, че за нея финала ще е полуфинала... И все пак като че ли Кийс ще е малко по-опасна, защото има по-добра защита от Наоми и по-добър сервис константно. ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 20:42

Diavolo написа:
Е, то щото Осака е каталясала. :-D
Кийс имаше по-сериозни противнички цялостно погледнато. Осака имаше само един мач със СабаленкО, ама последната беше поуморена от мачовете преди турнира + тези през турнира, просто и се струпа твърде много тенис, а тя наскоро изгря и няма още толкова опит.
Общо взето ще е една малка изненадка ако Осака бие Кийс. Не че е невъзможно, напротив, но все пак Мади е фаворит. 60 на 40 за нея. Ако Серина мине през Настя на финала ще и е еднакво лесно/трудно и срещу двете, така че ми е все тая, кой ще е на финала. Но Серина е класа и над Осака и над Кийс. Мисля, че за нея финала ще е полуфинала... И все пак като че ли Кийс ще е малко по-опасна, защото има по-добра защита от Наоми и по-добър сервис константно. ;-)

е аз нали това съм писал "особено Мади Кийс" … иначе Кийс ще се сдуха срещу Серена така както се сдуха срещу приятелката си Слоан миналата година и ще стане една боза и ботщина.

Наоми е перде и не и пука, 100 пъти я предпочитам на финала …

Последна промяна Balleta на 06.09.2018 20:44, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   06.09.2018 21:39

Има го и това, а и Наоми прегази Серина по-рано през годината ама тогава Рина беше в ужасна форма, така че това не може да е някакво мерило.
Общо взето само Стивънс и Кербер можеха реално да я бият ама и двете не бяха във форма за този турнир и отпаднаха.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   07.09.2018 00:03

Изненадах се, че всички играхте за Чилич в играта. Хърватинът беше много зле срещу Де Минор и Гофен, докато Нишикори бе стабилен срещу Райбера, а и по начало се чувства добре в Ню Йорк. Почти не съм гледал Ноле до момента, няма ли шанс япончето или пак ще гледаме ботщина като на Уимби?

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   07.09.2018 00:31

Henman написа:
Изненадах се, че всички играхте за Чилич в играта. Хърватинът беше много зле срещу Де Минор и Гофен, докато Нишикори бе стабилен срещу Райбера, а и по начало се чувства добре в Ню Йорк. Почти не съм гледал Ноле до момента, няма ли шанс япончето или пак ще гледаме ботщина като на Уимби?

ботщината до какво ли не води заслепи и не мислим хич, и аз не гледах много Джокович освен първите два мача където се изключи за сет и половина, тъй че японеца има шанс за сет даже два, ама за мача не бих заложил, оня е мръсна лисица и пак ще го измъкне най-вероятно, но дано самурая го пречупи, заслужава още един финал от шлема понеже си е качествен играч, ама чуплив :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   07.09.2018 01:06

Henman написа:

Нищо особено не играе Ноле на турнира. Принципно рядко го гледам, защото ми е адски скучен, мачовете също с негово участие също. Виж от 1/4 финал / 1/2 финал вече се гледа.
Според мен Нишикори има реален шанс за изненадка, като първия сет ще е от изключително значение.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   07.09.2018 02:44

няма да я бъде Севастова тоя мач не знае какво да прави и пак изпада в психически кризи, а за да биеш Серина си трябва чиста глава като Кербер или Стивънс например извади пак късмет Уилямс и въпреки че е една идея по-добре от Уимбълдън е победима, ама си трябва класна тенистка с ясен игрови план без чоук :-)

Последна промяна juve на 07.09.2018 02:45, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   07.09.2018 02:55

Серина играе много по-добре от Уимбълдън не само една идея, там наистина имаше лесен жребий, но тук играе силно и се вижда във всеки неин мач. На Севастова и е трудно, защото Рина има мощни удари и цели ъглите. Освен това учудващо и добре се защити при някои топки. Стивънс и беше удобна, защото тя е повече контратакуващ играч като Кербер и обича да и се дава темпо. А Севастова темпо не дава и за това Слоун не може да играе с нея.
Това е и трика, да умееш да побеждаваш тенисистки с различен стил на игра. Нещо което Серина умее, а когато Стивънс и Кербер се научат могат да станат истински велики, засега са просто силни, големи тенисистки, но такива има много.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Следваща