US Open 2018 - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 00:59
..ахахахаха това защото го каза Муратчо ли ..е какво да каже завалията 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 00:59
То дори не беше тъмбс ъп, дадоха го на повторение - показа й с ясни жестове да влезе по-навътре и да излиза на мрежата.
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:01
Велик тренер е - да влезе по-навътре слона-горила, че като лови Наоми ъглите и линиите от сервис, по-лесно да минава топката. 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:07
муратоглу по еспн си е признаел че е подсказал така казаха по Евроспорт, няма какво да я спаси Серина излезе още по-голяма лъжкиня и лицемерка, има психически проблем язък че се води пример за поведение ама май само на американците докато и те не прогледнат, останалите виждаме грозната истина
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:08
Да добавим, че Виландер пак обърка прогнозите. От вчера го гледам на плейъра (симултантните преводи на Чешанков/Драгиев/Ибришимов на гейм, сет и Матс не мога да ги изтърпя и губя бързо фокус) и даде победа на Надал и категорична такава на Горилямс. Надявам се утре да се изкаже и в подкрепа на Джокович.
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:09
Не точно... Казал, че е подсказал, но това го били правили 100 % от треньорите в тура. Демек, не е в грешка и виновен е Рамос. 
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:09
Е нали пуснах по-горе линка какво точно е казал бре, не видя ли? 
|
|   |
|
 |
|
Pocko
(Real Green)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:11
Ами "малинката" трябва да чака извинение не от съдията, ами от треньора си....
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:11
Лошото е, че в един момент дори на чист късмет уцелваш 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:13
Ограбиха Серина! Дявола забавя, но не забравя! Иначе загуба като загуба. Още след Уимбълдъна претръпнах, просто Серина никога няма да си върне формата отпреди 2 години, което е напълно нормално. След като не успя в Лондон и Ню Йорк мисля, че е редно да се откаже. Тези 24 титли не са от такова значение, медиите го правят такова, защото постижението е от първата световна... Меко казано съм респектиран от Наоми. Нема такова перде. В такъв момент в който 23 000 човека са подивели срещу нея след истериите на Серина изкара ебаси нервите, но така е с младите, жалко че при мъжете ги няма тези сензации. Осака само за няколко месеца благодарение най-вече на Саша е подобрила рязко играта си. Голяма работа е Бажин. На втори пореден УСО черна перла впечатлява и изумява. Да видим както казах как и колко ще се развият Слоун и Наоми и как ще отговарят останалите. Мисля, че Рина бе до тук. ЕГН-то не прощава. Не я виждам много, много догодина, ама да видим дали ще се откаже или ще продължи да се бори да се доказва още и още. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:16
... за цялата работа е виновна Серена и това, че се прави на велика - заяде се с рефера за това, че никога през живота си не била чийтвала и край, така и не се успокои и не каза майната му, набира, набира, набира и накрая си го получи. Да Муртчо недвусмислено с изправени палци и пръстите напред и показваше да излиза повече на мрежата, сега дали тя обаче го видя това наистина не се знае, защото май точно в този момент гледаше надолу, а и ръцете на Мурат бяха ниско и може би не се виждаше точно от позицията на Серена, но да нарушението си е нарушение, да не ти е показвал тренера, какво се пъчи толкова, и след това разговора: "...дължиш ми извинение, дължиш ми извинение, кажи съжалявам, кажи съжелявам .. "(рефера естествено не се извинява и няма как) "... тогава не говори с мене, не говори, освен това ми открадна точка, ти си измамник "
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:16
Малко я ограбиха даже, трябваше и да я понабият  Всъщност, освен че я ограбиха, я и понабиха 
Последна промяна alessandron на 09.09.2018 01:20, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:17
 |  |  |  | Balleta написа: ... за цялата работа е виновна Серена и това, че се прави на велика - заяде се с рефера за това, че никога през живота си не била чийтвала и край, така и не се успокои и не каза майната му, набира, набира, набира и накрая си го получи. Да Муртчо недвусмислено с изправени палци и пръстите напред и показваше да излиза повече на мрежата, сега дали тя обаче го видя това наистина не се знае, защото май точно в този момент гледаше надолу, а и ръцете на Мурат бяха ниско и може би не се виждаше точно от позицията на Серена, но да нарушението си е нарушение, да не ти е показвал тренера, какво се пъчи толкова, и след това разговора: "...дължиш ми извинение, дължиш ми извинение, кажи съжалявам, кажи съжелявам .. "(рефера естествено не се извинява и няма как) "... тогава не говори с мене, не говори, освен това ми открадна точка, ти си измамник " |  |  |  |  |
Абе с две думи - циганска работа.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:21
 |  |  |  | Diavolo написа: Ограбиха Серина! Дявола забавя, но не забравя! Иначе загуба като загуба. Още след Уимбълдъна претръпнах, просто Серина никога няма да си върне формата отпреди 2 години, което е напълно нормално. След като не успя в Лондон и Ню Йорк мисля, че е редно да се откаже. Тези 24 титли не са от такова значение, медиите го правят такова, защото постижението е от първата световна... Меко казано съм респектиран от Наоми. Нема такова перде. В такъв момент в който 23 000 човека са подивели срещу нея след истериите на Серина изкара ебаси нервите, но така е с младите, жалко че при мъжете ги няма тези сензации. Осака само за няколко месеца благодарение най-вече на Саша е подобрила рязко играта си. Голяма работа е Бажин. На втори пореден УСО черна перла впечатлява и изумява. Да видим както казах как и колко ще се развият Слоун и Наоми и как ще отговарят останалите. Мисля, че Рина бе до тук. ЕГН-то не прощава. Не я виждам много, много догодина, ама да видим дали ще се откаже или ще продължи да се бори да се доказва още и още.  |  |  |  |  |
..все пак идва любимото АО, но дано си прав де  ...иначе рядко се вижда такова надиграване над Серена, респект за японката ... а Серена направи толкова много двойни защото я бе страх от тупалките на Наоми на втори сервис и гледаше да не е толкова слаб, беше прекалено респектирана от ретура на Наоми и си ги праскаше двойна, след двойна .. Другото, което е Осака използва едно от най-големите оръжия на големите (Серена, Фед) ..удряше асова точно, ама точно когато и трябваха, така стигна и до кота май беше 23, ако не се лъжа поредни спасени брейка заедно с предишните мачове
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:25
 |  |  |  | Balleta написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Ограбиха Серина! Дявола забавя, но не забравя! Иначе загуба като загуба. Още след Уимбълдъна претръпнах, просто Серина никога няма да си върне формата отпреди 2 години, което е напълно нормално. След като не успя в Лондон и Ню Йорк мисля, че е редно да се откаже. Тези 24 титли не са от такова значение, медиите го правят такова, защото постижението е от първата световна... Меко казано съм респектиран от Наоми. Нема такова перде. В такъв момент в който 23 000 човека са подивели срещу нея след истериите на Серина изкара ебаси нервите, но така е с младите, жалко че при мъжете ги няма тези сензации. Осака само за няколко месеца благодарение най-вече на Саша е подобрила рязко играта си. Голяма работа е Бажин. На втори пореден УСО черна перла впечатлява и изумява. Да видим както казах как и колко ще се развият Слоун и Наоми и как ще отговарят останалите. Мисля, че Рина бе до тук. ЕГН-то не прощава. Не я виждам много, много догодина, ама да видим дали ще се откаже или ще продължи да се бори да се доказва още и още.  |  |  |  |  |
..все пак идва любимото АО, но дано си прав де  ...иначе рядко се вижда такова надиграване над Серена, респект за японката ... а Серена направи толкова много двойни защото я бе страх от тупалките на Наоми на втори сервис и гледаше да не е толкова слаб, беше прекалено респектирана от ретура на Наоми и си ги праскаше двойна, след двойна .. Другото, което е Осака използва едно от най-големите оръжия на големите (Серена, Фед) ..удряше асова точно, ама точно когато и трябваха, така стигна и до кота май беше 23, ако не се лъжа поредни спасени брейка заедно с предишните мачове |  |  |  |  |
Срещу Кийс спаси 13 от 13, днес също отрази 4-5 (по памет) преди Серина да пробие в началото на втория.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:26
Санде съдиите не може да са център на вниманието. От една страна Карлос спази правилника, но не може на финал да си толкова принципен. Втори сет, в края, наказателен гейм?! А можеше да мине и без всичко това. В никакъв случай не оневинявам Серина за крясъците и, но и Рамос можеше да постъпи по друг начин. Освен това с този коучинг е крайно време да се престане, супер субективно понятие. Има много тенисистки, които директно си им казват какво да правят, но съдиите се правят, че не забелязват. Но Карлос точно на финал за титлата във втория сет ще се прави на звезда. И сега защо само за това се говори. Матс и той какви ги говори, хах, излага се яко като защитава Муратоглу, трай си и коментирай играта.
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:29
 |  |  |  | Diavolo написа: Санде съдиите не може да са център на вниманието. От една страна Карлос спази правилника, но не може на финал да си толкова принципен. Втори сет, в края, наказателен гейм?! А можеше да мине и без всичко това. В никакъв случай не оневинявам Серина за крясъците и, но и Рамос можеше да постъпи по друг начин. Освен това с този коучинг е крайно време да се престане, супер субективно понятие. Има много тенисистки, които директно си им казват какво да правят, но съдиите се правят, че не забелязват. Но Карлос точно на финал за титлата във втория сет ще се прави на звезда. И сега защо само за това се говори. Матс и той какви ги говори, хах, излага се яко като защитава Муратоглу, трай си и коментирай играта. |  |  |  |  |
Забравяте, че коучингът беше само първото предупреждение... След това при счупената ракета няма как да не й даде (вече всички съдии го правят) и оттам се почна истерията.
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:35
 |  |  |  | Diavolo написа: Санде съдиите не може да са център на вниманието. От една страна Карлос спази правилника, но не може на финал да си толкова принципен. Втори сет, в края, наказателен гейм?! А можеше да мине и без всичко това. В никакъв случай не оневинявам Серина за крясъците и, но и Рамос можеше да постъпи по друг начин. Освен това с този коучинг е крайно време да се престане, супер субективно понятие. Има много тенисистки, които директно си им казват какво да правят, но съдиите се правят, че не забелязват. Но Карлос точно на финал за титлата във втория сет ще се прави на звезда. И сега защо само за това се говори. Матс и той какви ги говори, хах, излага се яко като защитава Муратоглу, трай си и коментирай играта. |  |  |  |  |
Чакай, чакай - по същата логика сега аз мога да ти кажа, че е супер субективно в Мания да зачиташ резултат 2:2 сета и пробив в петия, но не и 2:0 сета при явно игрово превъзходство? Рамос вече ми е в зеления списък отвсякъде, защото си спази правилата. Оправданията "ама вие що биете негрите" не важат и е крайно време да спрат да важат, ако искаме специално в България, а и по света, да се развиваме. Не може самозабравилата се Уилямс да изисква извинение (?!?!) за абсолютно правилно отсъждане, да изисква да го отмени, защото тя казала, че не било вярно (?!?!?!) и да го нарича "лъжец" и "крадец" и той да я кара на "принципност". И всъщност Драма Куин с тази истерия си помогна, защото това създаде още повече предпоставки за обрат - от другата страна на мрежата е млад играч, на първи такъв финал, публично признал Серина за свой идол, публиката и тя подивя и оказа натиск, като той беше насочен и срещу Наоми. То затова Уилямс взе един сервис гейм на нула, иначе нямаше да го види. Не ѝ е за пръв път на "голямата шампионка" - задължително трябва да отнесе по-сериозно наказание, а треньорът ѝ например да го разкарат като коментатор от "Евроспорт".
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:35
Или аз не се изразих правилно, или вие не ме разбрахте. Мисля си че всички сте на по 30 + а и повече години и всеки от вас се е занимавал с някакъв спорт, било то любителски, или професионално. Ясно осъзнавате, че на тези години вероятността от контузии е доста голяма, а след това възстановяването от тях много по-бавно. Уникати, като Гигс и Стоичков са много голяма рядкост, а със сигурност Надал не е като тях. Без да следя в детайли кариерата му, но за съжаление доста често страда от травми. И тук не намесвам младите отдолу, а това че контузиите ще започват да зачестяват и съответно представянето му ще тръгне надолу. Самия факт, че след два изтощителни мача влизаш във полуфинала и не можеш да го довършиш е красноречив. Тук младите нямат вина, вината трябва да се търси в ЕГН то. Нека бъде жив и здрав и да участва в още много епични битки, но и нека да не забравяме, че всяко нещо си има начало, има си и край.
Последна промяна goro_levskara на 09.09.2018 01:37, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:38
 |  |  |  | goro_levskara написа: Или аз не се изразих правилно, или вие не ме разбрахте. Мисля си че всички сте на по 30 + а и повече години и всеки от вас се е занимавал с някакъв спорт, било то любителски, или професионално. Ясно осъзнавате, че на тези години вероятността от контузии е доста голяма, а след това възстановяването от тях много по-бавно. Уникати, като Гигс и Стоичков са много голяма рядкост, а със сигурност Надал не е като тях. Без да следя в детайли кариерата му, но за съжаление доста често страда от травми. И тук не намесвам младите отдолу, а това че контузиите ще започват да зачестяват и съответно представянето му ще тръгне надолу. Самия факт, че след два изтощителни мача влизаш във финала и не можеш да го довършиш е красноречив. Тук младите нямат вина, вината трябва да се търси в ЕГН то. Нека бъде жив и здрав и да участва в още много епични битки, но и нека да не забравяме, че всяко нещо си има начало, има си и край. |  |  |  |  |
Да, това е така и аз съм напълно съгласен, но учудващо при това много правилно заключение ти даде 3:0 за Надал срещу Дел По? 
|
|   |
|
|