US Open 2018 - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:39
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | goro_levskara написа: Или аз не се изразих правилно, или вие не ме разбрахте. Мисля си че всички сте на по 30 + а и повече години и всеки от вас се е занимавал с някакъв спорт, било то любителски, или професионално. Ясно осъзнавате, че на тези години вероятността от контузии е доста голяма, а след това възстановяването от тях много по-бавно. Уникати, като Гигс и Стоичков са много голяма рядкост, а със сигурност Надал не е като тях. Без да следя в детайли кариерата му, но за съжаление доста често страда от травми. И тук не намесвам младите отдолу, а това че контузиите ще започват да зачестяват и съответно представянето му ще тръгне надолу. Самия факт, че след два изтощителни мача влизаш във финала и не можеш да го довършиш е красноречив. Тук младите нямат вина, вината трябва да се търси в ЕГН то. Нека бъде жив и здрав и да участва в още много епични битки, но и нека да не забравяме, че всяко нещо си има начало, има си и край. |  |  |  |  |
Да, това е така и аз съм напълно съгласен, но учудващо при това много правилно заключение ти даде 3:0 за Надал срещу Дел По?  |  |  |  |  |
ама ви изпързалях с наомито иначе и аз ако водех щях да играя на сигурно за Серина така като гониш от задна позиция по-лесно и няма напрежение 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:40
Само дето има и мъжки финал - да те видим там, трепери ли ръчицата? 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:41
Еми хубаво, кимни там, опитай се да овладееш положението или просто мълчи, като не и обръщат внимание ще спре. Сега чета има два лагера, едните яко нападат Карлос, другите Серина, а можеше да има само един лагер - тези срещу Серина. Можеше по-добре да си изиграе картите Карлос. Аз за първи път виждам на такова ниво (финал) да дават цял гейм на противника. То добре, че се спряха до тук, че Серина щеше да загуби служебно и мача. Абе не ми се спори, много е объркано и тъпо се получи. Много тъпо. Не биваше чак толкова да преиграва Серина, бе видно, че Наоми е по-добрата в мача. Но това е Серина, явно и на карти не може да губи. Аз също много трудно губя и донякъде я разбирам ама като спортна икона и легенда не може да се държи така. Може да има много хейтъри, но и много фенове има, а и малките момичета дето са седнали сега запалени по тениса искат да я видят на живо тази легенда и вместо това виждат целия този цирк. 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:42
 |  |  |  | goro_levskara написа: Или аз не се изразих правилно, или вие не ме разбрахте. Мисля си че всички сте на по 30 + а и повече години и всеки от вас се е занимавал с някакъв спорт, било то любителски, или професионално. Ясно осъзнавате, че на тези години вероятността от контузии е доста голяма, а след това възстановяването от тях много по-бавно. Уникати, като Гигс и Стоичков са много голяма рядкост, а със сигурност Надал не е като тях. Без да следя в детайли кариерата му, но за съжаление доста често страда от травми. И тук не намесвам младите отдолу, а това че контузиите ще започват да зачестяват и съответно представянето му ще тръгне надолу. Самия факт, че след два изтощителни мача влизаш във полуфинала и не можеш да го довършиш е красноречив. Тук младите нямат вина, вината трябва да се търси в ЕГН то. Нека бъде жив и здрав и да участва в още много епични битки, но и нека да не забравяме, че всяко нещо си има начало, има си и край. |  |  |  |  |
Ааа, моля, моля, аз имам още време до 30+! А Надал има проблеми с контузии и особено с коленете още от 2009-а, когато бе на 23. Спомни си даже онова издание на US Open, пак играха полуфинал с Дел Потро и испанецът бе като мумия и отнесе здрав бой (2-6 2-6 2-6). Докато вчера поне в първия сет седя доста прилично на корта. Да, вярно е, че годинките не прощават от един момент нататък, но продължителността на кариерите във всички спортове се вдига и аз не бих се изненадал да поджитка още 3-4 сезона. Достатъчно е да видиш с какъв интензитет играят Фогела и Сандро тенис на маса на Спортна София, за да се увериш, че и 30-годишните мъже имат още много какво да дадат на спорта!
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:43
Много смешно, младежо 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:48
малко да щото трябва да реализирам мачбола ама се чудя, ще се надлъгваме тогава и ще си крием картите до последно 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:49
 |  |  |  | Diavolo написа: Еми хубаво, кимни там, опитай се да овладееш положението или просто мълчи, като не и обръщат внимание ще спре. Сега чета има два лагера, едните яко нападат Карлос, другите Серина, а можеше да има само един лагер - тези срещу Серина. Можеше по-добре да си изиграе картите Карлос. Аз за първи път виждам на такова ниво (финал) да дават цял гейм на противника. То добре, че се спряха до тук, че Серина щеше да загуби служебно и мача. Абе не ми се спори, много е объркано и тъпо се получи. Много тъпо. Не биваше чак толкова да преиграва Серина, бе видно, че Наоми е по-добрата в мача. Но това е Серина, явно и на карти не може да губи. Аз също много трудно губя и донякъде я разбирам ама като спортна икона и легенда не може да се държи така. Може да има много хейтъри, но и много фенове има, а и малките момичета дето са седнали сега запалени по тениса искат да я видят на живо тази легенда и вместо това виждат целия този цирк.  |  |  |  |  |
Рамос доста спокойно се държа през цялото време и със сигурност не провокира чак такива истерии. Това са правилата и трябва да се спазват - ако Серина бе с малко по-високо IQ от торен бръмбар, щеше да си каже "майната му, имам по-важна задача, да го забравим тоя момент и да продължим нататък". В крайна сметка след първото предупреждение за коучинг, по отношение на което има претенции, не последва никаква санкция (освен устна забележка). Защо трябваше да троши ракети и да го нарича лъжец и крадец? А според мен в края откровенно преигра и вдигна по-голяма олелия, отколкото бе нормално, с цел да разбие римъта на Наоми и да я принуди да чоукне. Нали се сещаш, ако бе изравнила за 5-5, какъв зверилник щеше да настане? Иначе се е случвало и друг път - срещу Клайстерс 2009-а май пак й отсъдиха служебен гейм накрая и така приключи всичко. Вярно, беше полуфинал, но реално се решаваше титлата.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:52
Кофти се развиха нещата, да не стана като в приказката - двама се карат, трети печели, в случая ти си третия.  Повеждаш ни с 1 точка. Иначе аз играя много предпазливо и на сигурно на този УСО защото бе ключов за ранглистата за годината, задължително трябваше да съм в топ 3 и преките ми конкуренти да направят незадоволително представяне и така и стана. Иначе общо взето Осака ми коства сигурно 1 място. Два поредни дерби мача пиша срещу нея (СабаленкО и Кийс), докато инстинктивно си мисля обратното ама страх лозе пази. За това е и толкова трудно в игрите, защото има и много сметки и тактики. Понякога играеш като отвързан и всичко ти влиза ама понякога трябва да печелиш и грозно и да играеш и за класиране и за минимум щети. Иначе както може да си първи с голяма преднина, така и да си пети/шести и да ти отиде целия сезон. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:57
Да, полуфинала, пак по същия начин приключи мача с онова прословуто навиране на топката в гърлото на горката лайнсменка. Така че рецидив за Рина. Лошо, много лошо, но който сам си го направи и... дявола не може да помогне. Ювето, аз ако водех щях да пусна първи, но май само аз така играя, та ще те видим колко ще хитруваш ама да знаеш, че на стар краставичар краставици си тръгнал да продаваш. Тия дебнения и драми сме ги прилагали ехееее още докато си ходил прав под масата.  И лъзгавото гяволе много често излизаше победител. 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 01:58
и аз така на сигурно, тука вече играх така защото ми се услади още един шлем и върза ама най ме е яд за шарапова-остапенко но минало, утре ще се чудя до последно за делпо-ноле въпреки че имам прогноза но ще взема под внимание и ваште със сандро, друго е само един конкурент лесно копираш го и готово сега ако имате различни прогнози трябва да се доверя на мойта, поне битка до последно ще водим 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:00
Тва па е най-големият виц, че си пускал първи, когато водиш с една точка.  Може би под първи имаш предвид 1 стотна преди другите претенденти - особено ако и Роско е намесен. Юве, младежо, не ги слушай тия евтини провокации, дебни до последно!
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:06
Хенмане, напротив. От 3 години насам играя директно последните кръгове (понякога още от 4 кръг или 1/4 финал, но 1/2 финали и особено финали редовно) и пускам първи (може и да е имало изключения не помня, но 80% е така) за да давам шанс на противника и да ти кажа рядко са ме обръщали, пък ти го учи младежа да 'чийтва' 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:10
Серина трябвало да си назначи Пепе Имас за треньор.  Така де, да й проповядва малко мир и любов!
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:11
тия номера не сме ги правили от кървавите дербита с Фогела и Шевченко навремето в дира и те съветвам да си го избиеш от главата, че Дявола е и съдия и може да ти врътне един служебен кръг... Сериозно, това което направи на Уимбълдън не бе никак красиво и уважително, нищо че си спечели съвсем заслужено и като цяло постъпи мъдро, но за да станеш истински голям шампион и да имаш респекта на другите пак ти казвам си избий от главата това 'преписване' Ама гледай само как си признаваш без свян. Ей това младите сте страшна работа. Аре успех и внимавай какво правиш...
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:12
за победата и аз си жертвах атрактивния стил да печелиш грозно както във футбола правят доста отбори, явно трябва да си готов на всичко видяхме живия пример преди два часа 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:14
нали спазвам правилата не съм ги нарушил като Серина има си време за пускане и всеки може да си пише каквото си иска а това че ви следя не е много коректно ама не е забранено 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:17
 |  |  |  | Diavolo написа: Еми хубаво, кимни там, опитай се да овладееш положението или просто мълчи, като не и обръщат внимание ще спре. Сега чета има два лагера, едните яко нападат Карлос, другите Серина, а можеше да има само един лагер - тези срещу Серина. Можеше по-добре да си изиграе картите Карлос. Аз за първи път виждам на такова ниво (финал) да дават цял гейм на противника. То добре, че се спряха до тук, че Серина щеше да загуби служебно и мача. Абе не ми се спори, много е объркано и тъпо се получи. Много тъпо. Не биваше чак толкова да преиграва Серина, бе видно, че Наоми е по-добрата в мача. Но това е Серина, явно и на карти не може да губи. Аз също много трудно губя и донякъде я разбирам ама като спортна икона и легенда не може да се държи така. Може да има много хейтъри, но и много фенове има, а и малките момичета дето са седнали сега запалени по тениса искат да я видят на живо тази легенда и вместо това виждат целия този цирк.  |  |  |  |  |
е това е приказка, изложи се, прекалено се вживя в това "не съм чийтърка" ..само,че забравя, че за чийтване трябват двама и единия откровенно чийтна ...така, че какаво извинение иска и по какъв начин най-вече, е това беше супер дразнещото, а след мача със Плишкова каза, че искала да бъде за подражание на корта и извън корта ...егати примера за подражание 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:19
..това и е трети случай на Ю Ес Опън ..нещо бъгва у дома 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:23
Следи, следи - ако има как. 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2018 - тема за коментари | 09.09.2018 02:23
интересно дали и е трети че през 2002 или 03 дали срещу каприати не стана нещо или там защото нямаше хоук ай нещо гнило имаше в тоя мач ама не мога да си спомня а вече за тея три стана световноизвестна като оново срещу Ким Клайстерс е черешката на тортата и днешното представление веднага след него 
|
|   |
|
|