Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:58

Отговори на тема  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Следваща
US Open 2018 - тема за коментари 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 02:28

Henman написа:
Balleta написа:
....Другото, което е Осака използва едно от най-големите оръжия на големите (Серена, Фед) ..удряше асова точно, ама точно когато и трябваха, така стигна и до кота май беше 23, ако не се лъжа поредни спасени брейка заедно с предишните мачове

Срещу Кийс спаси 13 от 13, днес също отрази 4-5 (по памет) преди Серина да пробие в началото на втория.

22 са със сигурност, като датират още отпреди мача и с Кийс, просто не помня дали Серена я проби на 23-я или 24-я опит ...но няма значение де, толкова много спасени поредни е правила само Серена в по ново време ...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 02:29

juve написа:
Balleta написа:
Diavolo написа:
Да, полуфинала, пак по същия начин приключи мача с онова прословуто навиране на топката в гърлото на горката лайнсменка. Така че рецидив за Рина. Лошо, много лошо, но който сам си го направи и... дявола не може да помогне. :dunno:

Ювето, аз ако водех щях да пусна първи, но май само аз така играя, та ще те видим колко ще хитруваш ама да знаеш, че на стар краставичар краставици си тръгнал да продаваш. Тия дебнения и драми сме ги прилагали ехееее още докато си ходил прав под масата. :-D И лъзгавото гяволе много често излизаше победител. :devil:

..това и е трети случай на Ю Ес Опън ..нещо бъгва у дома :laugh:

интересно дали и е трети че през 2002 или 03 дали срещу каприати не стана нещо или там защото нямаше хоук ай нещо гнило имаше в тоя мач ама не мога да си спомня а вече за тея три стана световноизвестна като оново срещу Ким Клайстерс е черешката на тортата и днешното представление веднага след него :-)

2004-а в четвъртфинала имаше брутални съдийски грешки все във вреда на Серина срещу Каприати. Мариана Алвеш даваш за аут топки, които бяха половин метър вътре. :laugh: Но тогава не помня да е реагирала чак толкова невъздържано, мачът си завърши по нормалния начин с победа за Джени.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 02:39

Цялата драма, както си е:

Цитат:
Williams' meltdown | How the drama unfolded

Serena Williams is given a code violation warning for coaching with the score at 2-6, 1-0, which she fiercely disputes. "I don't cheat to win, I'd rather lose," she tells umpire Carlos Ramos.

After being broken by her opponent Naomi Osaka to make the score 2-6, 3-2, Williams is given a code violation for smashing her racket in frustration. Coupled with the earlier warning, this brings about a point penalty.

In response Williams says: "Every time I play here, I have problems. I did not have coaching, I don't cheat. You need to make an announcement. I have a daughter and I stand for what's right. You owe me an apology."

At the next change of ends at 2-6, 3-4 Williams unleashes a volley of abuse, saying: "For you to attack my character is wrong. You owe me an apology. You will never be on a court with me as long as you live. You are the liar. You owe me an apology. Say it. Say you're sorry. How dare you insinuate that I was cheating? You stole a point from me. You're a thief too. "

Williams is given a game penalty for verbal abuse, making the score 2-6, 3-5. She demands referee Brian Earley come on to the court.

She says to Earley: “You know my character. This is not right. To lose a game for saying that, it’s not fair. How many other men do things? There’s a lot of men out here who have said a lot of things. It’s because I am a woman, and that’s not right.”

Osaka holds her nerve to win 6-2, 6-4 for first major title.

Williams refuses to shake Ramos's hand and demands an apology.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 02:41

демек на стари години откача все повече и повече, което е и донякъде логично като ненаситно чудовище в буквалния и преносен смисъл лошото е че тия два загубени финала ще я мотивират за догодина ама вече и да стига в крайните фази на шлемовете все повече тенисистки във върхова форма като Осака или Кербер ще я спират колкото и да е зле положението с формата на водещите топ играчи на УТА, все ще се намери една която да каже стоп на терора :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 02:48

Два са рецидивите, иначе Ювето визира скандалната Алвеш. Хенмана е писал вече. Заради нея и изобщо след този мач се вдигна страшна олелия и до ден днешен много коментатори обичат да казват, че заради онзи прословут мач между Серина и Джени (1/4 финал, 2004 г. много добре си го спомням) и неадекватните намеси на Мариана се е взело решението за хоук ай. Тогава лошото момиче на Америка, Каприати абсолютно незаслужено обърна Рина.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 02:59

Diavolo написа:
Два са рецидивите, иначе Ювето визира скандалната Алвеш. Хенмана е писал вече. Заради нея и изобщо след този мач се вдигна страшна олелия и до ден днешен много коментатори обичат да казват, че заради онзи прословут мач между Серина и Джени (1/4 финал, 2004 г. много добре си го спомням) и неадекватните намеси на Мариана се е взело решението за хоук ай. Тогава лошото момиче на Америка, Каприати абсолютно незаслужено обърна Рина.

3 са , в смисъл днес е третия....и то без Каприати

Последна промяна Balleta на 09.09.2018 03:00, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 03:11

Кой е другия, не се сещам в момента? Не може да не го знам, но съм забравил. Те па тия там всичко ще изкарат сега журналята. Ей лами ненаситни.
А иначе по ЕСПН какво се коментира, защитават или нападат Серина или просто им е неудобно като на мен и се чудят какво да кажат/постъпят...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 03:12

Diavolo написа:
Кой е другия, не се сещам в момента? Не може да не го знам, но съм забравил. Те па тия там всичко ще изкарат сега журналята. Ей лами ненаситни.
А иначе по ЕСПН какво се коментира, защитават или нападат Серина или просто им е неудобно като на мен и се чудят какво да кажат/постъпят...

оня със Стосър на другия печално загубен финал когато и дадоха наказателна точка срещу нея защото извикала продължително когато топката бе вече полето на Сам, тогава май Ева Азераки бе съдия :-D

Последна промяна juve на 09.09.2018 03:13, променена общо 2 пъти

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 03:35

Balleta написа:
Цялата драма, както си е:

Цитат:
Williams' meltdown | How the drama unfolded

Serena Williams is given a code violation warning for coaching with the score at 2-6, 1-0, which she fiercely disputes. "I don't cheat to win, I'd rather lose," she tells umpire Carlos Ramos.

After being broken by her opponent Naomi Osaka to make the score 2-6, 3-2, Williams is given a code violation for smashing her racket in frustration. Coupled with the earlier warning, this brings about a point penalty.

In response Williams says: "Every time I play here, I have problems. I did not have coaching, I don't cheat. You need to make an announcement. I have a daughter and I stand for what's right. You owe me an apology."

At the next change of ends at 2-6, 3-4 Williams unleashes a volley of abuse, saying: "For you to attack my character is wrong. You owe me an apology. You will never be on a court with me as long as you live. You are the liar. You owe me an apology. Say it. Say you're sorry. How dare you insinuate that I was cheating? You stole a point from me. You're a thief too. "

Williams is given a game penalty for verbal abuse, making the score 2-6, 3-5. She demands referee Brian Earley come on to the court.

She says to Earley: “You know my character. This is not right. To lose a game for saying that, it’s not fair. How many other men do things? There’s a lot of men out here who have said a lot of things. It’s because I am a woman, and that’s not right.”

Osaka holds her nerve to win 6-2, 6-4 for first major title.

Williams refuses to shake Ramos's hand and demands an apology.

Ахахаха, това вече е някакво болестно състояние. Не може да изтрае 5 минути, без да намеси някакъв имагинерен сексизъм или бебето си. Абсолютна драма куийн. Чакаме сега да чуем боядисаната бабичка Били Джийн Кинг какво ще каже - сигурно, че мъжете са виновни за целия скандал и трябва още от утре да играят 2 от 3 сета. :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 03:39

juve написа:
Diavolo написа:

оня със Стосър на другия печално загубен финал когато и дадоха наказателна точка срещу нея защото извикала продължително когато топката бе вече полето на Сам, тогава май Ева Азераки бе съдия :-D

точно, тогава бая вика на Ева, а и ти после мощно я оплю Аздераки тук във форума.

Serena ..."You are hater and unattractive inside" ..."What a looser" ... "Don't even looked me, don't look my way"........ама така е Ева, като е по мека, Карлос не е ...

Минута - 1.10"

Припомни ли си сега ;-)

Последна промяна Balleta на 09.09.2018 03:40, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 03:51

дали не трябва вече след това трето провинение да и забранят повече да играе на ЮСО то не рецидив ами не знам какво стана, а вместо това постоянно я качват в ранкинга на Уимби и ЮСО евала само на франсетата че поне те не я поставяха напред, иначе големи протекции заради бременноста си я слагат където си искат, а Вика що не я бутат така нали и тя бе бременна или щото е от страна на бившия съветски съюз, лека нощ че ми дойдоха повече драмите за тая вечер, жалко че засенчиха тениса и заслужения триумф на Осака :-)

Последна промяна juve на 09.09.2018 03:52, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 03:58

Да, да спомних си. Аздераки прекали! :devil:
Между другото гледах внимателно нещата без рекламите в плеъра и Серина не вижда чоукинга, а и Муратоглу каза откровено, че не го е видяла, а и да е какво??? Решава се мача ли що ли. Аре, Рамос се направи излишно на мъж. Изобщо можеше да не се стигне го тук. Пази боже да се имаш работа някой ден с подобни буквоядци (да бе такъв винаги ама...).
Иначе церемонията по награждаването бе голямо шоу, горките водещи и шефката бая дюдюкания отнесоха без да са виновни. Правилно си спестиха унижението на Рамос, защото според традицията съдията трябва също да получи плакет ама съдията изобщо го нямаше.
Този УСО ще се запомни със съдиите - Лахиани и Рамос. :outofspace:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 04:00

juve написа:
дали не трябва вече след това трето провинение да и забранят повече да играе на ЮСО то не рецидив ами не знам какво стана, а вместо това постоянно я качват в ранкинга на Уимби и ЮСО евала само на франсетата че поне те не я поставяха напред, иначе големи протекции заради бременноста си я слагат където си искат, а Вика що не я бутат така нали и тя бе бременна или щото е от страна на бившия съветски съюз, лека нощ че ми дойдоха повече драмите за тая вечер, жалко че засенчиха тениса и заслужения триумф на Осака :-)

Да и забранят? А ТВ рейтингите? Няма ли Серина и Федерер няма интерес. ЕСПН може само да и лижат задника на Серина, защото този спорт без сестрите отдавна да е в небитието в щатите. Плюй я колкото искаш сега е паднало, аз няма да тръгна да я защитавам, защото прекали, но Серина е легенда и икона и никой не може да промени това.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 07:29

alessandron написа:
goro_levskara написа:
alessandron написа:

Абсолютно съгласен за Надал - изобщо не е толкова близък краят на кариерата му. Предвид какви ливади са "младите", няма кой да го тества (а и другите двамца) супер константно, та да трупат повече загуби и вече с това да им падне тонуса за борба предвид годините и да се откажат скоро. Хайде, Федерер може и да спре след година-две, защото той е едно поколение по-стар от Надал и Джокович, но те двамата има да си карат още, особено Джоката.

Или аз не се изразих правилно, или вие не ме разбрахте. Мисля си че всички сте на по 30 + а и повече години и всеки от вас се е занимавал с някакъв спорт, било то любителски, или професионално. Ясно осъзнавате, че на тези години вероятността от контузии е доста голяма, а след това възстановяването от тях много по-бавно. Уникати, като Гигс и Стоичков са много голяма рядкост, а със сигурност Надал не е като тях. Без да следя в детайли кариерата му, но за съжаление доста често страда от травми. И тук не намесвам младите отдолу, а това че контузиите ще започват да зачестяват и съответно представянето му ще тръгне надолу. Самия факт, че след два изтощителни мача влизаш във финала и не можеш да го довършиш е красноречив. Тук младите нямат вина, вината трябва да се търси в ЕГН то. Нека бъде жив и здрав и да участва в още много епични битки, но и нека да не забравяме, че всяко нещо си има начало, има си и край.

Да, това е така и аз съм напълно съгласен, но учудващо при това много правилно заключение ти даде 3:0 за Надал срещу Дел По? ;-)

Щеше ми се да гледам Надал и Джоко, но не би :-(
Иначе често се случва по мои наблюдения тенисист играл пет сета да отиде на полуфинал и да бие 3-0. А и аз съм на последно място все пак, какво очакваш от опашкар ;-)

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 07:29

Деволе коментирай защото аз съм отвратен ..... :outofspace: :tomate:

....ти да видиш, тя му "крадец" и после била изумена как можело да и вземе гейм :outofspace: Борила се за женските права и равноправие ... :outofspace:

Да беше си затворила голямата уста и като един истински шампион да продължиш, не като незадоволена ученичка да се набираш, още и още и още, да крещиш и обиждаш и да се и чудиш защо ти дават пеналти ....

Специално от минута 8.40" ...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 09:57

Ахахах, не бил вземал гейм от мъж, който му бил казал "крадец". Еми сигурно щото НИКОЙ МЪЖ не му е казвал "крадец".

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 11:10

Henman написа:
Ааа, моля, моля, аз имам още време до 30+! А Надал има проблеми с контузии и особено с коленете още от 2009-а, когато бе на 23. Спомни си даже онова издание на US Open, пак играха полуфинал с Дел Потро и испанецът бе като мумия и отнесе здрав бой (2-6 2-6 2-6). Докато вчера поне в първия сет седя доста прилично на корта. Да, вярно е, че годинките не прощават от един момент нататък, но продължителността на кариерите във всички спортове се вдига и аз не бих се изненадал да поджитка още 3-4 сезона. Достатъчно е да видиш с какъв интензитет играят Фогела и Сандро тенис на маса на Спортна София, за да се увериш, че и 30-годишните мъже имат още много какво да дадат на спорта!

По-млад си от мен? Това не го вярвах изобщо, не се обиждай. Колкото до Надал, той нямаше ли проблеми с коленете още от 2005 година? Може и да бъркам, но нещо такова ми е останало в главата. Колкото до 2009 година, доста хора го отписваха тогава и не вярваха да стигне дотук, но и времената бяха по-различни.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 12:32

IchWill написа:
Henman написа:
Ааа, моля, моля, аз имам още време до 30+! А Надал има проблеми с контузии и особено с коленете още от 2009-а, когато бе на 23. Спомни си даже онова издание на US Open, пак играха полуфинал с Дел Потро и испанецът бе като мумия и отнесе здрав бой (2-6 2-6 2-6). Докато вчера поне в първия сет седя доста прилично на корта. Да, вярно е, че годинките не прощават от един момент нататък, но продължителността на кариерите във всички спортове се вдига и аз не бих се изненадал да поджитка още 3-4 сезона. Достатъчно е да видиш с какъв интензитет играят Фогела и Сандро тенис на маса на Спортна София, за да се увериш, че и 30-годишните мъже имат още много какво да дадат на спорта!

По-млад си от мен? Това не го вярвах изобщо, не се обиждай. Колкото до Надал, той нямаше ли проблеми с коленете още от 2005 година? Може и да бъркам, но нещо такова ми е останало в главата. Колкото до 2009 година, доста хора го отписваха тогава и не вярваха да стигне дотук, но и времената бяха по-различни.

Че защо? Дори нямам аватар като на Наката, на който да изглеждам на 65!

Иначе познах - Били Джийн Лесбо Кинг веднага се изказа в подкрепа на Серина и жените и двете дружно изиграха за около трилионен път картата със сексизма. Видиш ли, мъжете не ги наказвали при подобни ситуации - нищо, че Джони Мак дори е бил дисквалифициран от ГШ, а Надал редовно получаваше коучинг предупреждения, когато вуйчо Ваньо още ходеше с него по турнирите... И нищо, че никой в АТП в момента не е и наполовина такъв гамен и наглец като Серина - дори Кирьос изглежда като рицар до нея.

Жалко само, че не могат да изиграят другата любима карта с расизма, тъй като и Осака е черна. Греда голяма. :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 12:45

Ти си идиот. НЕ изглеждам на 65, оди на очен! :question: :-x Явно е заразно, щото имаше още 1 клубар написал същите тъпотии. :helpless: :no: :dunno:

ПАК ще дам снимката голяма, разгледай я внимателно - НА комп, не на телефона!

Изображение

Последна промяна Naki на 09.09.2018 12:51, променена общо 3 пъти

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 13:19

Защото се подвизаваш от дълги години в клубовете на дир.бг и оттам е останало впечатлението, а аватар като на Наки и аз нямам.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Следваща