Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:50

Отговори на тема  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Следваща
US Open 2018 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 13:26

alessandron написа:
Henman написа:
Достатъчно е да видиш с какъв интензитет играят Фогела и Сандро тенис на маса на Спортна София, за да се увериш, че и 30-годишните мъже имат още много какво да дадат на спорта!

Много смешно, младежо :laugh:

Скоро ще се включвам и аз по-редовно. Така че се гответе :basket:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 16:09

Що за откачен свят, просто не мога да повярвам, че след безумното, невъздържано и арогантно поведение на "модела за подражание" Серена Битчи Уилямс, сега едва ли не тя излиза онеправданата жертва на сексизъм и неравнопоставено отношение между мъже и жени .... :outofspace:

Значи на никой не му пука, че Серена по най-арогантния начин скочи върху съдията и го засипа с куп обидни думи, по важното е, че била получила наказание защото е жена, а ако е било мъж нямало ....ето това е акцента :outofspace:

А Крис Евърт е толкова вглъбена по Серенка, че има наглостта да каже, че тя не виждала в последния и стейтмънт, в който го нарече лъжец и измамник, чак толкова голямо нарушение, че да и дадат наказателен гейм :-o :help: :helpless: Ами утре и педал да почне да го нарича и оня дори да не си помисля да я погледне, че иначе ще има сексизъм, расизъм, хейт-крайм, бляк харазмант и какво ли още не .....

Значи хората не забелязват грозното й и невъздържано поведение и обидите към съдията, но последиците от него, които се считат за сексизъм :outofspace: :help:

И всичко това защото е черна ...ето това е истинския харасмънт .....

Последна промяна Balleta на 09.09.2018 16:11, променена общо 1 път

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 16:31

Даже каза на съдията , че повече няма да и свири нейни мачове. Явно има как да си ги избира, ако това е поведение на шампион мисля, че има нещо сбъркано. Просто "циганина" си е "циганин" разбира само от едно, цял живот само знае че са му нарушени правата , а не иска да чуе , че има и задължения.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 16:38

Naki написа:
Ти си идиот. НЕ изглеждам на 65, оди на очен! :question: :-x Явно е заразно, щото имаше още 1 клубар написал същите тъпотии. :helpless: :no: :dunno:

ПАК ще дам снимката голяма, разгледай я внимателно - НА комп, не на телефона!

Изображение

Нака, verbal abuse! :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 16:39

Pocko написа:
alessandron написа:
Henman написа:
Достатъчно е да видиш с какъв интензитет играят Фогела и Сандро тенис на маса на Спортна София, за да се увериш, че и 30-годишните мъже имат още много какво да дадат на спорта!

Много смешно, младежо :laugh:

Скоро ще се включвам и аз по-редовно. Така че се гответе :basket:

Очаквай обаждане :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 16:59

Balleta написа:
Що за откачен свят, просто не мога да повярвам, че след безумното, невъздържано и арогантно поведение на "модела за подражание" Серена Битчи Уилямс, сега едва ли не тя излиза онеправданата жертва на сексизъм и неравнопоставено отношение между мъже и жени .... :outofspace:

Значи на никой не му пука, че Серена по най-арогантния начин скочи върху съдията и го засипа с куп обидни думи, по важното е, че била получила наказание защото е жена, а ако е било мъж нямало ....ето това е акцента :outofspace:

А Крис Евърт е толкова вглъбена по Серенка, че има наглостта да каже, че тя не виждала в последния и стейтмънт, в който го нарече лъжец и измамник, чак толкова голямо нарушение, че да и дадат наказателен гейм :-o :help: :helpless: Ами утре и педал да почне да го нарича и оня дори да не си помисля да я погледне, че иначе ще има сексизъм, расизъм, хейт-крайм, бляк харазмант и какво ли още не .....

Значи хората не забелязват грозното й и невъздържано поведение и обидите към съдията, но последиците от него, които се считат за сексизъм :outofspace: :help:

...иначе да не остане впечатлението, че говоря така защото е Серена, трябва да кажа, че според мен забраната за "коачинг по време на мач" в тениса е супер глупаво правило, това да даваш насоки по време на мач, го има в абсолютни всички други спортове и би трябвало да е напълно нормално, хеле пък жестове. Всички тенисисти гледат към щаба си и то много пъти по време на мач, голяма работа, че треньора дава някакви знаци да излизаш напред или да се върнеш назад или каквито са им там кодовете, нали затова е треньор, накрая пак си зависи от играча. Това правило е глупаво и би трябвало да се премахне.

Чупене на ракета - мен не ми пречи, но е проява на изпуснати нерви и агресия, общо взето против традиционните норми на поведение в така наречения "джентълменски спорт", така, че това правило е ОК

Обида на длъжностно лице - тук две мнения няма, директно най-тежкото наказание. Спор да, искане за обяснение да, но обида - директно гейм. В НБА те вадят от игра, във футбола ти дават жълт или дори червен картон.

Рамос може би прекали малко с първото нарушение за коачинг, но пък Серенка се взе много насериозно, каза му веднъж, после втори път, а след счупването на ракетата продължи бурно да го атакува, вината си е изцяло нейна, не виждам защо всички или поне едно 90% от тенисистите и журналистите (поне тукашните) я оправдават ....

Последна промяна Balleta на 09.09.2018 17:05, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 17:15

Ама и ти се учудваш ;-)
Още снощи писах на Ювето (дето искаше да и забранят да играе на УСО, ахахахаха), че в Америка тя е спортна икона и дори да извади пистолет и да пръсне главата на съдията на стола сигурно ще и се размине. Гледайте сериала за О Джей и ще разберете много неща.

Иначе наистина се уморих от темата, няма какво да добавя повече. Мисля, че бях ясен по случая. Не съм съгласен с театъра, който спретна Уилямс, но и Рамос има голяма вина за случилото се. Осака бе с класа над Уилямс в този мач и какво още, ами да Серина не и виновен никой, че при 3-1 във втория сет след един луд и велик гейм и от двете вместо да довърши мисията и да заплете мача се самопроби след 2 двойни грешки, а после още веднъж загуби подаването си?! Явно си мисли, че всеки шлем след раждането може да и е последен и явно много иска да изравни рекорда на Корт, за да се влага толкова вместо да си гледа детето и живота. И губи втори пореден финал на шлем, което е неспицифично за нея. Серина имаше най-добрия баланс на финали на ГШ в историята, а сега с две поредни загуби и то какви загуби, направо разгромни. Или да се отказва или да отслабне и да превърне всичко това, което и се случи и за което сама си е виновна в оръжия и да се завърне още по-силна и търсеща реванш.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 17:29

Diavolo написа:
Ама и ти се учудваш ;-)
Още снощи писах на Ювето (дето искаше да и забранят да играе на УСО, ахахахаха), че в Америка тя е спортна икона и дори да извади пистолет и да пръсне главата на съдията на стола сигурно ще и се размине. Гледайте сериала за О Джей и ще разберете много неща.

Иначе наистина се уморих от темата, няма какво да добавя повече. Мисля, че бях ясен по случая. Не съм съгласен с театъра, който спретна Уилямс, но и Рамос има голяма вина за случилото се. Осака бе с класа над Уилямс в този мач и какво още, ами да Серина не и виновен никой, че при 3-1 във втория сет след един луд и велик гейм и от двете вместо да довърши мисията и да заплете мача се самопроби след 2 двойни грешки, а после още веднъж загуби подаването си?! Явно си мисли, че всеки шлем след раждането може да и е последен и явно много иска да изравни рекорда на Корт, за да се влага толкова вместо да си гледа детето и живота. И губи втори пореден финал на шлем, което е неспицифично за нея. Серина имаше най-добрия баланс на финали на ГШ в историята, а сега с две поредни загуби и то какви загуби, направо разгромни. Или да се отказва или да отслабне и да превърне всичко това, което и се случи и за което сама си е виновна в оръжия и да се завърне още по-силна и търсеща реванш.

...няма какво да гледам сериала за О'Джей, аз живея тук и знам много добре как черните абюзват всички останали възползвайки се от болните за Америка теми - "расизъм" и "Уайт сюпримати" и това, че са малцинство и са били дълго онеправдани... в крайна сметка се стига до обратния ефект - "бляк харасмент".

В Щатите може да облечеш фланелка с надпис "Black power" и е нещо нормално, никой нищо няма да им каже, но ако някой облече обратното "White power" ще го обявят за уайт сюприматист или направо ще го обвинят в хейт крайм ....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 17:32

Хенмане ти верно ли нямаш 30 ??? .... :-o :outofspace: :-o

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 17:34

Цитат:
Нака, verbal abuse! :laugh:
Именно! Това си е чист harassment и abuse спрямо мен! Обидих се и съм обиден съм от това лошо отношение.
Искам и настоявам за веднагически 2-3 седмичен (по преценка!) бан на 2мата обидили ме като "възрастен" и на XX години, каквито не съм хич - на 40 съм в момента.
:-D :-)
(шегувам се, де. Може и без бан, само почетно засрамване в ъгъла! :-D И ще съберем пари заедно да ги пратим 2мата на очен, ако не искат доброволно. :-D )

Реално снимката е много стара, тоест сега съм ОЩЕ по-стар.
Актуална снимка ме е страх да дам, ще вземете да кажете, че изглеждам на 88. :no: :dunno: :helpless:

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 17:48

Balleta написа:
Balleta написа:

...иначе да не остане впечатлението, че говоря така защото е Серена, трябва да кажа, че според мен забраната за "коачинг по време на мач" в тениса е супер глупаво правило, това да даваш насоки по време на мач, го има в абсолютни всички други спортове и би трябвало да е напълно нормално, хеле пък жестове. Всички тенисисти гледат към щаба си и то много пъти по време на мач, голяма работа, че треньора дава някакви знаци да излизаш напред или да се върнеш назад или каквито са им там кодовете, нали затова е треньор, накрая пак си зависи от играча. Това правило е глупаво и би трябвало да се премахне.

Чупене на ракета - мен не ми пречи, но е проява на изпуснати нерви и агресия, общо взето против традиционните норми на поведение в така наречения "джентълменски спорт", така, че това правило е ОК

Обида на длъжностно лице - тук две мнения няма, директно най-тежкото наказание. Спор да, искане за обяснение да, но обида - директно гейм. В НБА те вадят от игра, във футбола ти дават жълт или дори червен картон.

Рамос може би прекали малко с първото нарушение за коачинг, но пък Серенка се взе много насериозно, каза му веднъж, после втори път, а след счупването на ракетата продължи бурно да го атакува, вината си е изцяло нейна, не виждам защо всички или поне едно 90% от тенисистите и журналистите (поне тукашните) я оправдават ....

Стига чете Спортал па ти бе, 90% я защитавали - камшик за тая самозабравила се горила, те ти една защита! Коучингът и за мен е тъпо правило, ама в пресконференцията след мача Серина всъщност го защити и каза, че на корта сам решаваш и самата тя не искала някой да ѝ говори?! Лицемерка до откат, ти живееш в САЩ, аз съм бил там само по студентски бригади, но много бързо станах расист заради американските негри - куп боклуци има сред тях и винаги на тема "расизъм" гледат да се възползват за лична изгода. За такива - камшик!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 17:48

Balleta написа:
Хенмане ти верно ли нямаш 30 ??? .... :-o :outofspace: :-o

Близо е вече, ама се прави ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 17:59

alessandron написа:
Balleta написа:
...Рамос може би прекали малко с първото нарушение за коачинг, но пък Серенка се взе много насериозно, каза му веднъж, после втори път, а след счупването на ракетата продължи бурно да го атакува, вината си е изцяло нейна, не виждам защо всички или поне едно 90% от тенисистите и журналистите (поне тукашните) я оправдават ....

Стига чете Спортал па ти бе, 90% я защитавали - камшик за тая самозабравила се горила, те ти една защита! Коучингът и за мен е тъпо правило, ама в пресконференцията след мача Серина всъщност го защити и каза, че на корта сам решаваш и самата тя не искала някой да ѝ говори?! Лицемерка до откат, ти живееш в САЩ, аз съм бил там само по студентски бригади, но много бързо станах расист заради американските негри - куп боклуци има сред тях и винаги на тема "расизъм" гледат да се възползват за лична изгода. За такива - камшик!

Какъв Спортал бе Сандро :-o Казах тукашните, демек американски, демек всички други сайтове които четох - американски и английски - на 90% от тенисистите се изказаха в подкрепа на Серена и колко лошо бил свирил Рамос, а повечете журналисти я оправдаха .... срам ....

За Спортал видявх само заглавието и пишеше нешо от рода - "изцепките на Серена" ....

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 18:07

Balleta написа:
alessandron написа:
Balleta написа:
...Рамос може би прекали малко с първото нарушение за коачинг, но пък Серенка се взе много насериозно, каза му веднъж, после втори път, а след счупването на ракетата продължи бурно да го атакува, вината си е изцяло нейна, не виждам защо всички или поне едно 90% от тенисистите и журналистите (поне тукашните) я оправдават ....

Какъв Спортал бе Сандро :-o Казах тукашните, демек американски, демек всички други сайтове които четох - американски и английски - на 90% от тенисистите се изказаха в подкрепа на Серена и колко лошо бил свирил Рамос, а повечете журналисти я оправдаха .... срам ....

За Спортал видявх само заглавието и пишеше нешо от рода - "изцепките на Серена" ....

Упс, сори, нали си момче българче и си мисля за български издания, та се поучудих, щото не съм видял някое издание в България да я е подкрепило. Иначе отдавна съм на мнение, че голямата полза от съществуването на Путин е, че вкарва другата крайност и така има поне някакъв баланс - защото това западняшко лицемерие скапано ще удави целия свят ...

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 18:30

Balleta написа:

Същото е и тук в Монреал. От това, което прегледах тази сутрин из местните медии 90% (журналисти и тенисисти - бивши и настоящи) е в полза на Серена Уилямс, но пък в коментарите на феновете под статиите е точно обратното.

Много жалко, че се измести центъра на вниманието от категоричната победа на Наоми Осака, която показа класа на корта и като игра, и като човешко поведение.

Имам въпрос относно наградния фонд при мъже и жени на ГШ - еднакъв ли е и дали сумите, които се дават за победа на финала са еднакви за мъже и жени?

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 18:34

Forest_fan написа:
Balleta написа:

Същото е и тук в Монреал. От това, което прегледах тази сутрин из местните медии 90% (журналисти и тенисисти - бивши и настоящи) е в полза на Серена Уилямс, но пък в коментарите на феновете под статиите е точно обратното.

Много жалко, че се измести центъра на вниманието от категоричната победа на Наоми Осака, която показа класа на корта и като игра, и като човешко поведение.

Имам въпрос относно наградния фонд при мъже и жени на ГШ - еднакъв ли е и дали сумите, които се дават за победа на финала са еднакви за мъже и жени?

еднакви са това е от 5-6 години мисля поне, дявола или балета предполагам знаят точната година когато ги изравниха, къде справедливо къде не, споровете са заради формата де и дали е редно това при положение че едните играят 2от3 другите 3от5

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 18:57

juve написа:
Forest_fan написа:
[...]Имам въпрос относно наградния фонд при мъже и жени на ГШ - еднакъв ли е и дали сумите, които се дават за победа на финала са еднакви за мъже и жени?

еднакви са това е от 5-6 години мисля поне, дявола или балета предполагам знаят точната година когато ги изравниха, къде справедливо къде не, споровете са заради формата де и дали е редно това при положение че едните играят 2от3 другите 3от5

Споровете са само заради формата? Невъзможно е зрителският интерес към т.нар. женски тенис да е сходен с този към мъжкия тенис, трябва да е доста по-нисък... Или? :blink: :-o

Последна промяна Shifter на 09.09.2018 18:57, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 18:59

Shifter написа:
juve написа:
Forest_fan написа:
[...]Имам въпрос относно наградния фонд при мъже и жени на ГШ - еднакъв ли е и дали сумите, които се дават за победа на финала са еднакви за мъже и жени?

Споровете са само заради формата? Невъзможно е зрителският интерес към т.нар. женски тенис да е сходен с този към мъжкия тенис, трябва да е доста по-нисък... Или? :blink: :-o

Форматът е основен аргумент защо не трябва да е равно плащането - един вид защото мъжете се трудят повече, аз напълно подкрепям тази теза. Иначе доколкото знам, рейтингът на мъжкия тенис все още си е несравним с женския, най-малкото Федерер, Надал и Джокович нямат еквивалент при жените - една Серина само и то много спорно, това е.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 19:50

Shifter написа:

В Америка се гледа повече женски тенис заради сестрите, но ако ги махнем тях картинката ще е по-различна. В останалия свят се гледа повече мъжки тенис, но разликите не са големи никъде. Очаква се след отказването на Федерер и Надал интересът да се срине буквално. АТП страшно много се надяват на някакво ново златно поколение, които дори и да не са толкова добри просто по инерция да транслират пътя на тениса напред, но засега няма такива.

А иначе по темата, Анди Родик казал в интервю, че той бил казвал и по-лоши неща на съдиите, но не са го наказвали. Подкрепил е Рина!

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2018 - тема за коментари   |   09.09.2018 21:22

Аз съм против феминизма :wave: Заплатата се заслужава въз основа на свършената работа и затова наградният фонд за мъжете трябва да е повече (40% може би).

След отказването на Федал, най-много Чилич и Дел Потро да спечелят няколко гранд слама, а Тийм и Зверев да доминират на Гароса.

Семейството на Осака, хубаво са я преместили в Ню Йорк, че с този цвят на кожата, бая расизъм щеше да отнесе в Япония. :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Следваща