Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 10:54

Отговори на тема  [ 198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари * 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   19.01.2013 19:25

Balleta написа:
днес Вон на 27 секунди пред втората Тина Мазе и на 89 секунди пред сънародничката си Лиан Смит .

Иха, Мазе и Смит да не са се пускали с найлони, че е такава разликата :whistle:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   22.01.2013 02:25

За съжаление всичко свърши и при мъжете... Втори пореден сезон, Свиндал се проваля в края на сезона :/
Браво на Линдзи за победата и в спускането, но проблемите в СГ продължават.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   26.01.2013 18:43

Хо хо хо, каква сладка победа на Линдзи Вон :ura: :celebrate: :first:

Закъснял, но сладък реванш над бъдещата нова носителка на Кристалния глобус - Тина Мазе. Победа на Линдзи в коронната дисциплина на Мазе - Гигантския слалом и то на домашната и писта в Марибор, Словения :ura:

59-а кариерна победа за Линдзи и 3-а нейна в Гигантския. Ако Тина беше победила щеше да си осигури Малкия кристален глобус в дисциплината.

Вчера победа за Свиндал в Супер Джито в Кицбюел, Австрия. Днес обаче в най-култовата писта за спускане в ските, Свиндал остана 9-и. Така, Хиршер, който не участва този уикенд, тъй като не се пуска в скоростните, все още му води с 59 точки. Тоя Свиндал никога няма да ми стане любимец, въпреки, че е викинг. Не знам защо, но не ме кефи, нищо общо с любимците ми Ласе Кюс и Аамод.

Последна промяна Balleta на 26.01.2013 18:45, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   26.01.2013 21:10

Balleta написа:
Хо хо хо, каква сладка победа на Линдзи Вон :ura: :celebrate: :first:

Закъснял, но сладък реванш над бъдещата нова носителка на Кристалния глобус - Тина Мазе. Победа на Линдзи в коронната дисциплина на Мазе - Гигантския слалом и то на домашната и писта в Марибор, Словения :ura:

59-а кариерна победа за Линдзи и 3-а нейна в Гигантския. Ако Тина беше победила щеше да си осигури Малкия кристален глобус в дисциплината.

Вчера победа за Свиндал в Супер Джито в Кицбюел, Австрия. Днес обаче в най-култовата писта за спускане в ските, Свиндал остана 9-и. Така, Хиршер, който не участва този уикенд, тъй като не се пуска в скоростните, все още му води с 59 точки. Тоя Свиндал никога няма да ми стане любимец, въпреки, че е викинг. Не знам защо, но не ме кефи, нищо общо с любимците ми Ласе Кюс и Аамод.

Всъщност, Мазе вече си осигури малкия кристален глобус в Гигантския, тъй като води на втората Катрин Зетел с 238 точки, с два оставащи старта в ГС при 100 точки за победа.

:ski:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   28.01.2013 20:51

Фантастична Линдзи :ura: :dance: :love: :ludnica: :devil:

Свиндал обаче ме разочарова в Кицбюел, а австрийския бот Хиршер продължава да си трупа точици в слалома, където конкуренцията му е под всякаква критика :uuu:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 12:50

Здравейте, време е да се включа и тук. :-D
Какво очаквате от Световното първенство? Дали Тина ще продължи с отличното си представяне или Линдзи ще обере всички медали в скоростни дисциплини или може би ще имаме някоя и друга изненада и кой би могъл да я поднесе? :) За мъжете няма да задавъм въпроси, защото като цяло следя повече жените, но определено стискам палци на Аксел и Тед. :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 17:28

marinasofia написа:
Какво очаквате от Световното първенство? Дали Тина ще продължи с отличното си представяне или Линдзи ще обере всички медали в скоростни дисциплини или може би ще имаме някоя и друга изненада и кой би могъл да я поднесе? :) За мъжете няма да задавъм въпроси, защото като цяло следя повече жените, но определено стискам палци на Аксел и Тед. :-D

Гледам на сайта на FIS, състезанието е спряно при спускането на Линдзи, която очевидно е паднала между 2-я и 3-я пост. Какво стана, някой гледа ли :-?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 17:39

Balleta написа:
marinasofia написа:

Гледам на сайта на FIS, състезанието е спряно при спускането на Линдзи, която очевидно е паднала между 2-я и 3-я пост. Какво стана, някой гледа ли :-?

Айде и Мария не завършва и веднага след нея Фенингер, ахахах, какво става там бе, три от най-добрите в Супер Джи не завършват една след друга :-o :-x Тая Мазе почва сериозна да ме дразни и Манкузо нищо не направи, то вече няма кой, ако Меригети не направи нещо словенката ще бие. :-x

П.П. Айде това беше, абсолютен невървеж, тая Тина доскоро и беше фикс идея да вземе Супер Джи, сега златен медал, тая година е просто нейната :-?

Последна промяна Balleta на 05.02.2013 17:44, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 17:48

Vonn suffers nasty crash in Worlds super-G

Изображение

A helicopter was called to take the four-times overall World Cup champion to hospital.

Lindsey Vonn suffers knee injury after crash at ski worlds

"Lindsey Vonn has been helicoptered to hospital from the Alpine skiing world championships after crashing and apparently hurting her right knee in the super-G race Schladming, Austria.
The American lost balance on her right leg while landing after a jump. Her ski came off immediately, and Vonn slid off course and hit a gate before coming to a standstill.
Vonn received medical treatment on the slope for 12 minutes before being taken to the hospital"

:-? :no: :-( :dunno:

Скапа ми се деня, много кофти. Дано да е ОК. Световното и ски сезона май ми бяха до тук :question: :cry:

Последна промяна Balleta на 05.02.2013 18:02, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 18:15

Много се надявам Вон да е добре!!! :-( Все пак поздравления за Тина, която очевидно най-добре се приспособи към закъснелия старт и мъглата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 18:38

marinasofia написа:
Много се надявам Вон да е добре!!! :-( Все пак поздравления за Тина, която очевидно най-добре се приспособи към закъснелия старт и мъглата.

Малшанс и за тия, които стартираха след Вон. Психически дестабилизиращо е да се пуснеш, след като си станал свидетел на подобен краш и то на най-добрия състезател в тура. Увереността моментално намалява и всички стават прекалено предпазливи и много по малко агресивни.

Нетипично е и Рийш и Фенингер да не завършат веднага след Линдзи.

Последна промяна Balleta на 05.02.2013 18:39, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 18:57

Падането:

Lindsey Vonn crash in the World Championship SG in Schladming 05.02.2013

Гаден, кофти ден :no:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 19:31

Наистина много влияе на психиката подобно падане. :-( Не знам, но според мен не трябваше изобщо да стартира състезанието.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   05.02.2013 20:45

Още един ''torn ACL'' :no: Ееееее писна ми вече, миналата година Роуз, сега Линдзи, как може бееее :ireful:

Цитат:
Lindsey Vonn sustained tears to the anterior collateral and medial collateral ligaments in her right knee in a crash during the world championships in Schladming, Austria, a source close to the Alpine Olympic gold medalist told Yahoo! Sports. The knee injury is expected to require a lengthy rehabilitation and could jeopardize Vonn's 2014 Olympic bid in Sochi, Russia.

Пълното възстановяване е 1 година, със сегашната медицина и в зависимост от тялото - 9-10 месеца. Това са предварителни информации, чакаме официалната диагноза, но по всичко личи, че са скъсани коленни връзки.
Отиде си и следващия сезон :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   06.02.2013 03:22

Преди малко гледах записа от състезанието... :-x
Изобщо не трябваше да има състезание в този ден. 3 пъти го отлагаха, накрая ги пуснаха на някакво жалко подобие на сняг или по-скоро киша :-x
Мръсни боклуци

Повече женски ски няма да погледна до завръщането на Линдзи, ако изобщо се завърне, защото тя е от типа състезатели, които са родени да са първи. А една такава контузия може да ти сложи край на кариерата.
Жалко, много много жалко :-(

Това светоно както и целия сезон в ските приключи за мен.
А най-вероятно и целия следващ до завръщането на Вон.
Оттук-нататък този сезон ще гледам (и то говоря за световното) само спускането и супер джито при мъжете, където ще стискам палци на Аксел и може би ще гледам и гигантския слалом заради Тед и това е.

:uuu:

Последна промяна Diavolo на 06.02.2013 03:26, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   06.02.2013 03:45

Diavolo написа:
Преди малко гледах записа от състезанието... :-x
Изобщо не трябваше да има състезание в този ден. 3 пъти го отлагаха, накрая ги пуснаха на някакво жалко подобие на сняг или по-скоро киша :-x
Мръсни боклуци

Повече женски ски няма да погледна до завръщането на Линдзи, ако изобщо се завърне, защото тя е от типа състезатели, които са родени да са първи. А една такава контузия може да ти сложи край на кариерата.
Жалко, много много жалко :-(

Това светоно както и целия сезон в ските приключи за мен.
А най-вероятно и целия следващ до завръщането на Вон.
Оттук-нататък този сезон ще гледам (и то говоря за световното) само спускането и супер джито при мъжете, където ще стискам палци на Аксел и може би ще гледам и гигантския слалом заради Тед и това е.

:uuu:

Мани баце, цял дем ми е криво заради тая история. Всякаква друга контузия ама не тая. Сега, като се замисля, голям карък я гони Линдзи от няколко години. Първо преди две години, книжната титла на Рийш, отмяната на последното състезание и мизерните 3 точки преднина. В личен план последва развод. На следващия сезон остана на 20 точки от мечтаните и безпрецедентни 2000. Тая година се разболя, скапа и се сезона, върна се във върхова форма за световното, където и беше шанса да спаси сезона и днес това - скъсани връзки и може би край на мечтата да бие рекорда на АнМари Мозер от 62 победи ...само на 3 такива. Какво му се вика на това :-?
Сега Мазе е на път да мине границата от 2000, обаче голямата разлика - без конкуренцията на Линдзи и Марли.

Скапаха се и женските ски. Няма какво да се лъжем, след оттеглянето на някои големи имена при мъжете, мъжките ски останаха малко в сянката на женските, особено този сезон. Сега и там зейна дупка. Дано е ОК Линдзи, като се върне и да има шанса да бие тоя прословут рекорд. Но дори и да не го стори за мен ще си остане най-великата спускачка евър. Линдзи и Херминатора са уникални доминатори, неповторими.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   06.02.2013 03:56

Браво на Тинчето! Много голям сезон прави! :fan:

Иначе верно голям ташак беше това първо състезание. И никаква публика, атмосфера... Бахти и австрийците смотани... :helpless:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   06.02.2013 19:51

Малко радост след вчера.

Тед Лигъти със златен медал в Супер Г-то :dance: Великан.
Свиндъл едва трети, а среброто изненадващо отива при 61-я в ранглистата за Световната купа французин - Де Тесие :outofspace: :unsure:

Другата новина е, че Линдзи ще претърпи операция следващата седмица и според лекарския екип ще се възстанови навреме за старта на Световната купа следващия сезон и Олимпиадата в Сочи.

http://www.nypost.com/p/sports/more_sports/vonn_to_have_surgery_in_us_next_t3gYOEdLMouIVbFie7u64L

Последна промяна Balleta на 06.02.2013 20:00, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   06.02.2013 21:31

Дано, дано се възстанови :no:

А иначе наистина уникално постижение на Тед :yes:
Изненада, не знам дали някога е печелил в супер джито, по-скоро не.
Разочарован съм малко от Свиндал, все пак това му е коронна дисциплина, а този сезон има само победи и едно второ място, но той си има цели 4 световни титли, така че да не го мислим.
Така или иначе световните титли именно в алпийските дисциплини имат най-малката стойност от всички зимни спортове...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ски Алпийски Дисциплини - сезон 2012/2013 г. * Тема за коментари *   |   07.02.2013 02:08

Eeeй, любимката ви се преби като куче, а вие тук сте се закахърили за тенекийки и рекорди. То бива фенска бройкарщина, ама това вече е грозно... :no: :no:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща