| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Барса за 4 кръга | 19.09.2012 01:13
от сектата на Мъдопоклонниците е 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Барса за 4 кръга | 19.09.2012 01:20
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Барса за 4 кръга | 19.09.2012 01:36
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Барса за 4 кръга | 19.09.2012 11:57
Пхахах, по-голем късмет от гола на Гелосания нема. Тепърва Мъдото ще усеща натиска в анала си 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Барса за 4 кръга | 19.09.2012 15:05
Ronaldo e vkarval 100 pyti po syshtia nachin sys syshtia trik, ne vijdam za kakyv kysmet govorish, osven che minutata e 90-ta. ... chast ot igralnoto vreme. Analeneto e na San Siro shte minete li grupata ? Gledam Devola se zagrijil za ruskite otbori (Malaga e s ne po malko bogat, daje po bogat sobstvenik, ama neise), a ne proronva i dumichka za sramotiata na Milan. Osven tova niakoi vse oshte ne mogat da razberat che ispanskite otbori i sled nomer 2 sa si otbori, dva konia bla, bla, bla, prosto Barsa i Real sa oshte po napred, inache kak s neshtastni otbori v Primera shte ima silni Real i Barsa. Az mu kazah na Devola che shte iadete hurkata ot Malaga v Ispania, vij chak tolkova pesimistichno, kato tebe i za San Siro ne sym, prosto Malaga niamat opit navyn.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Барса за 4 кръга | 19.09.2012 17:41
Късметлийски е, да - щото Компани вместо да си подложи тялото на удара, се навежда и хем заблуждава Харт, хем пропуска топката. За Милан аз съм написал кво мисля отдавна, няма какво да ме иронизираш - за разлика от Реал държавата не налива постоянно пари в Милан, независимо от управлението. Опа, сори, то това вашето беше печеливш маркетинг, не маневрите на Банко Сантандер и прехвърлянията от строителната компания на Перес.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Барса за 4 кръга | 19.09.2012 18:15
to ako e tova i onova niama da ima golove v nito edna sreshta, gola na Kolarov kysmetlijski li beshe na taia baza Inache triabva da si goliam naivnik ako si mislish che dyrjavata v 21 vek naliva pari v edin chasten klub ili ne znam si koia banka otpuskala ne znam si kakvi krediti za da moje shefa i da si obleche flanelkata na Real. Ne znam kak vas milanistite ne vi e sram da govorite za pari i dyrvava - tam kydeto imperiata Berluskoni s cialata i medijna mosht se be srasnala s dyrvavata za dylgi godini, tam kydeto premiera na edna strana e sobstvenik i na futbolnia otbor, a Galiani shev na futbolnata centrala - haha ha - trebva verno da ste mnogo ama mnogo nagli da mi govorite za dyjava i otbor.  S tebe toia razgovor sme go vodili i drug pyt taka che niama smisyl
|
|   |
|
 |
|
BATE
|

Re: Барса за 4 кръга | 19.09.2012 22:45
Да да видях го тва още онази вечер,чудя се дали да се смея или да плача Мейдж - баце ставаш смешен.Какво ми показваш?Клип на един човек който никога не е бил активен футболист и изживява емоциите които трябваше да изживее на терена,сега на скамейката?Моля те,никой не оспорва че е силен треньор но престани с тия сектантски глупости щото ставаш банален,едно време беше по-нормален според мен :) И кой е хейтър?Аз не съм хейтър ... аз си имам отбор и го подкрепям. Вие,феновете на Муриньо,предавате отборите си в името на тоя психопат :) Фенчета на Милан станаха такива на Интер за 2-3 години заради Муриньо,това за мен първо не са фенове и второ са хора за психото ... :)
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Барса за 4 кръга | 20.09.2012 02:16
Бате, не ми се прави на психоанатилик, ами кажи дали най-после след снощи Лайнел Меси има повече голове с глава в кариерата си, отколкото с ръка, как мислиш? 
|
|   |
|
 |
|
PEPITO
(Extreme Zombies)
|

Re: Барса за 4 кръга | 20.09.2012 04:59
Тези осем точки са и много и малко.Първенството е дълго и едва започва.Реал имат много добри играчи,като прибавиме и Модрич на когото трябва време за адаптация.Звезди много,но рядко играят като истински колектив.Тук е ролята на Мауриньо за да ги сплоти.Миналата година извадиха късмет и станаха шампиони.Тази още не са зацепили истинската.Успокояваща е все пак победата срещу Ман.Сити.От друга страна и Барса не е на нивото от последните 5 години.Днес се видя срещу Спартак.Така че 8 точки са интересна,но не и решаваща преднина.
|
|   |
|
 |
|
alabao13
|

Re: Барса за 4 кръга | 20.09.2012 09:43
Абе, като гледам за някои хора в този форум за не цитирам имена, алесандроне, продължават да отдават всички успехи на Реал на късмета, а на Барса - само на високото спортно майсторство. В тази връзка искам да питам - кой ви е дилъра на ракията, искам и аз да си взема за в нас такава 
_________________ Още малко ще остана, още секунда и ме няма...
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Барса за 4 кръга | 20.09.2012 12:49
Коларов това специално му е N-ти такъв гол, многократно е вкарвал така заради коварно завъртяна топка. Роналдо също често е стрелял с доста променлива траектория, но в случая Харт при добра видимост и тоя удар щеше да му извади, затова казвам, че е късмет и грешка на Компани. Колкото до срастването ви с държавата - пхахахахах, нема кво да говорим, да. Щото не щеш да си извадиш памука от ушите, а веднага даваш дежурното оправдание кой на кого е фен - ебати аргумента велик. В Италия Ювентус ВИНАГИ е бил галеното дете, а Милан предвид премиерските периоди на Берлускони при яко бутане доста повече тенекии щеше да е взел - Милан е инструмент за просперитет на Силвио, не обратното. Докато при вас Перес сега, а преди и другите ви хубавци, винаги са се радвали на благосклонно отношение на държавата и да - заемите ви от Banco Santander бяха една от причините банката да не издържи един-два стрес теста на ЕС. За врътката с базата ви пък да не говорим - една от най-безочливите сделки не само в историята на спорта - продаваме и след това пак получаваме за безвъзмездно ползване, бухахахахах.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Барса за 4 кръга | 20.09.2012 12:52
Моля? Аз пък като гледам четеш като Дявола евангилието. Аргументирал съм се достатъчно за гола на Роналдо, нещо не виждам да казваш конкретно по въпроса? За Барселона много си сбъркала адреса - говорете си с Дявола. Каталунците доста пъти съм ги критикувал и съм казвал какво се вижда и в техните мачове.
|
|   |
|
 |
|
alabao13
|

Re: Барса за 4 кръга | 21.09.2012 12:53
Дявола е друга бира - той има някакъв проблем с темата "Реал" изначално... вероятно му дава късо съединение този отбор в главата, знам ли... Затова и към него дори не си правяа труда да апелирам.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Барса за 4 кръга | 21.09.2012 13:01
Егати яката игра на думи, дето сте заформили! 
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
alabao13
|

Re: Барса за 4 кръга | 21.09.2012 13:42
Еми, силно дразнещо е тенденциозното, почти истерично, отношение на феновете на Милан към Реал последните 2-3 години... Така че пинг-понгът продължава. Тоя Кака не могат да гоп реглътнат и това е - няма такава злоба просто. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Барса за 4 кръга | 21.09.2012 14:53
Men ako pitash sa razdeleni, Sheva (ajde toi zaradi Mou) e otkrito za nas, no i Maldini e poveche za nas otkolkoto za Farsa Devola beshe simpatizant na Real edno vreme, obache se bygna do neuznavaemost, no toi po princip si pada leko titlogonec i obicha da e sys silnia na denia, onzi den me iznervi iako, kato sloji ei taia ikona  za macha na Barsa i to s bezobidnia Spartak - tova da go napravi fen na Barsa razbiram, ama ...neutralen ... ama toi nali si prizna che ima pijama na Barsa  Az vikam da go napiem niakoi den i da mu dadem da razpishe ei tazi forma: 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Барса за 4 кръга | 21.09.2012 16:14
А аз съм извън класацията 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Барса за 4 кръга | 21.09.2012 16:17
Ами аз съм коментирал гола на К. Роналдо, който ви донесе победата. И не се отмятам от думите си. Ти ако виждаш в този коментар обобщаваща ситуация на клуба "Реал" като цяло и на успехите ви в последните години, не знам какво да направя. Тях никъде не съм ги оспорвал, макар че ми е бая съмнително как за Суперкупата тая година три от три ваши гола са кой от кой по-комични грешки на защита и вратар на Барса. Да кажем, че е футбол. Колкото до Кака - чакаме го още да ви стане звезда. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Барса за 4 кръга | 21.09.2012 16:41
Ami to na Barsa zashtitata im e komichna ot minaliq sezon oshte, ne znam zashto se uchudvash, principno katunskite fenove izpadat v panika pri pochti vsiako centrirane na Valdes  Da ne govorim za vryzkata Pike - Pujol naposledyk. Ne viarvam da si se vyrzal na otkachenite fantazii na knijnia pluh ot CSKA v drugia forum, po golem smeshko riadko shte sreshnesh. Negovia princip e padat li Barsa i CSKA ima koncpiracia, biat li - to e shtoto sa mnogo silni, tam kauzata e izgubena prosto, sindrom na GA 
Последна промяна Balleta на 21.09.2012 16:44, променена общо 1 път
|
|   |
|
|