Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:09

Отговори на тема  [ 214 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~ 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   19.01.2019 14:20

Прогнози за Серина-Халеп? Преди турнира бих писал лека победа за Серина, дори не мислех, че Халеп ще мине първи кръг. Сега след като отстрани три много силни съпернички мисля, че ще се стигне или до трети сет, или поне до два много оспорвани сета. Естествено, пак победител ще е Хълк.

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   19.01.2019 17:29

Според мен е време черната горила вече да пада. През годините се показа , че е слаба психически и не издържа на натиск и дълги разигравания. Колкото и стероиди да блъска Халеп като нищо ще я победи. Според мен тум румънката ще си вземе мача.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   19.01.2019 17:36

alessandron написа:
Балета гледам е попритреперил, правилно съм видял, че Осака ще има сериозни проблеми, макар да не посмях да изляза от "бощината" в Мания-та.

Не съм гледал мача, следих резултата и при 4:1 във втория я бях вече отписал, но то срещу стила на китайката кой няма да трепери ... аз я харесвам, като стил на игра и никога не я желая, като съперник на любимки :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   19.01.2019 17:39

Diavolo написа:
Balleta написа:
Няма Китай, няма Тайпе има "американ-джапанийзззз" :laugh: :rock: :cheers:

Осака с обрат от 7:5/4:1 до 7:5/4:6/1:6 ... от 4:1 във втория сет Осака взе 12-1 гейма до края и тушира 'нестандартната' ....

Хсиех водеше с 4-2 и 40-0 на собствен сервис във втория сет след което се бъгна и допусна пробив?!?! От там загуби и мача.
Поне видяхме за пореден път, че няма нищо японско в ОсКа. Явно американския ген е в изобилие и е туширал японския, защото в тези викове и хвърляне/удряне на ракетата в земята няма нищо японско. Японците не показват емоциите си по толкова грозен начин. Единствената хубава новина в продължаването на шоколада е, че Серина все още има шанс да измете корта с нея (ако изобщо се стигне до такъв мач, да не предизвиквам съдбата).

бухахахаххахахаа :rofl: :rofl: :rofl:

верно ли ти го казваш това за начина на игра, верно ли ??? :-o :rofl: .... това от фен на изстеричното психо, което трябваше досега да бъде наказано доживот да не играе :outofspace: ...няма такава наглост :-o

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   19.01.2019 17:42

MCStranger написа:
Прогнози за Серина-Халеп? Преди турнира бих писал лека победа за Серина, дори не мислех, че Халеп ще мине първи кръг. Сега след като отстрани три много силни съпернички мисля, че ще се стигне или до трети сет, или поне до два много оспорвани сета. Естествено, пак победител ще е Хълк.

...Стрейнджъре, такъв мач трябва да се отпразнува, браво на организаторите на турнира за жребия, една противячка си отива на 100%, която и да е била тя, изхода няма значение тук :yes: ... на тая която остане все някой ще и намери цаката, перфектен матчъп :yes: ...дс не говорим, че и другата Уилямс наусна, направо красота ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   19.01.2019 17:47

cori88 написа:
Според мен е време черната горила вече да пада. През годините се показа , че е слаба психически и не издържа на натиск и дълги разигравания. Колкото и стероиди да блъска Халеп като нищо ще я победи. Според мен тум румънката ще си вземе мача.

...че то психически румънеще се е доказало, като най-големия чоукър с едно изключение, което само я затвърждава, като такава .... слона бие и после отпада гадно, гадно, може и болезнено на финала ....

Колкото до разни Минори и Шопаловци и как били голяма заплаха за топ 3 ...вече е направо смешно

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 06:10

Григор се излага. Имаше толкова възможности за пробив, а накрая Тиафо го проби. После Гришо върна пробива при сервиз на Тиафо (за сета), но естествено го пробиха отново при 5-5. Доста е голяма вероятноста да загуби този мач. Ще трябва да го победи физически, най-вероятно ако се стигне до 5 сета.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 07:07

От 3-6 загуби тайбрека нашия :wave:

По-добре да не стига до Надал, че ще стане за смях. :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 08:26

Даниеле Колинс продължава да изумява - след като отстрани Каролин Гарсия, днес сложи геврек на Кербер и я обърна в два сета.

Малко по рано Маша чоукна мощно във втория сет след като бе взела първи яна Барти. Загуби втроия на 1, а в третия австралийката поведе с 4:0 :outofspace: След това Маша се върна в играта докара го до 4:3 и 5:4, имаша шанс за пробив и при двата резултата за изравняване, но вкрайна сметка Барти се измъкна, включително и с няколко клътч аса.

Надал сложи геврек на Бердих в първия и води с пробив във втория - поредния ботски мач на котка с мишка …

Григор се мъчи яката с Тиафо, но взе убедително тайбрека в третия сет и се спаси от загуба в три сета ...сега ще трябва да прави ремонт за да продължи ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 08:29

Балет, склонен съм да не се съглася. Симона може да падне от всеки, докато при Мутанта въобще не е така. Кой ще я бие - Даниел Роуз Колинс ли? Твърдо за Халеп съм. (Днес странни резултати, не мога да гледам, някой има ли обяснение?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 10:38

има ли кюфтаци? :laugh: :wave:
остана само някой да изхвърли шоколада и жирафа, за да гледаме спокойно турнира. :yes:
шокиран съм от поведението на Кербер. В толкова добра форма бе, а в този мач все едно не и достигаше въздух. Никаква енергия, никакъв живец. :outofspace:
КвитиГОАТ очаквано без проблеми, защото такива като Анисимова правят един голям мач и в следващия са неузнаваеми. Стара традиция в този спорт. Та това 2-0 си беше ясно.
Очаквах победата на Ашли, но мислех, че ще дойде по-лесно срещу поуморената Мария. Малко пирова излезе тази победа над ботняка, но все пак Мария ще излезе с позитиви от този турнир и мисля, че този сезон и тръгва добре и се развива по-плавно и мисля, че пикът и ще е за сезон на клей. Барти е в страхотна форма и съм силно притеснен за Петра в следващия кръг. А и с тази публика зад гърба, Ашли и до финал може да го докара...

Григор отново безхарактерен във важните моменти. Кой ли не го тренира, какви ли не светила се изредиха в щаба му, но той си знае едно... Тиафо артист и преиграваше яко. Много дразнещ тип, но дързък и смел, атакуващ. Докато нашия кюскаше и чакаше грешки.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 11:15

За съжаление Григор ще си остане просто топ 20, престъпно е да паднеш в мач, в който превъзхождаш по всички показатели, но като нямаш сърце да си използваш момента, това е.

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 13:26

Оставете го Гришо, едвали някой е очаквал нещо от него, той си мина пика и вече слиза надолу. В момента гледам Циципас и Федерер и гърчето се опъва здраво. Страшен мач правят 1:1 /6:7 7:6/

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 13:47

Бреййй, голяма дилема ме споходи... Мутант вс. Антижена. Ужаст!

Колкото и да ми е тежко, ще викам за Серина. Смятайте значи колко ми е противно онова румънско безвкусие!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 14:10

SUBXERO написа:
Бреййй, голяма дилема ме споходи... Мутант вс. Антижена. Ужаст!

Колкото и да ми е тежко, ще викам за Серина. Смятайте значи колко ми е противно онова румънско безвкусие!

Хм, и какво антиженско (или мутирало) има в Халеп? Стилът ѝ наистина не е привлекателен, но женският тенис по принцип е просто уродливо подобие на истинския тенис, много рядко има жени с привлекателен стил (горилите Уилямс дори не си струва да ги коментирам)... Чисто визуално румънката ми е симпатична и се надявам да продължи (естествено, няма да гледам мача - да гледаш женски тенис е мъчение).
Много качествен двубой между Циципас и Федерер. Според мен гъркът ще излезе краен победител, освен ако изведнъж не рухне; струва ми се обаче, че швейцарецът ще се пропука накрая - тези 10 пропиляни брейкпойнта, след които загуби втория сет в тайбрек, ще му натежат...
Едит: ха докато го напиша това и Циципас прави първия пробив в мача и взима третия сет, за да поведе с 2-1 :-) По принцип съм за Федерер, но в случая само той си е виновен и ако отпадне, ще е заслужено.

Последна промяна Shifter на 20.01.2019 14:12, променена общо 2 пъти

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 14:30

И аз не разбирам какво антиженско има в Халеп (с изключение на това че си намали циците де, ама едва ли това се има предвид). На мен ми е симпатична, а и стилът й не мисля че е чак толкова дефанзивен и неприятен колкото се изкарва тук.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 14:44

Красотата, сексапилът и излъчването са крайно субективни неща, нормално е да възприемаме едни и същи хора по различен начин. В Халеп все още не съм открил нищо пленяващо, а не е като да не съм търсил.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 15:12

SUBXERO написа:
Красотата, сексапилът и излъчването са крайно субективни неща, нормално е да възприемаме едни и същи хора по различен начин. В Халеп все още не съм открил нищо пленяващо, а не е като да не съм търсил.

Едно е да няма "нищо пленяващо", друго е да е мутирало или антиженско... А Федерер падна с 1-3 сета, както и можеше да се очаква след загубата на втория сет.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 15:36

Shifter написа:
SUBXERO написа:

Едно е да няма "нищо пленяващо", друго е да е мутирало или антиженско... А Федерер падна с 1-3 сета, както и можеше да се очаква след загубата на втория сет.

Аз това не го очаквах,особено като измъкна първия сет когато една косовско-албанска кравичка се обади по време на разиграване :uuu:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Australian Open' 2019 ~ Тема за коментари ~   |   20.01.2019 15:41

Christianssen написа:
Shifter написа:
SUBXERO написа:

Аз това не го очаквах,особено като измъкна първия сет когато една косовско-албанска кравичка се обади по време на разиграване :uuu:

Обаждането беше повече във вреда на Федерер, който точно в тоя момента трябваше да отиграе удар на линията. Надал що му спря часовника?

А Федерер като е 0/12 на брейкболи, заслужено и си пада. Циципас показва, че или го имаш вродено, или си като Григор - много талант, много потенциал и накрая всички разправят какво добро момче е. За Стефанос нема да казват, че е добро момче, защото ги подкарва.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 214 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща