Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 05:29

Отговори на тема  [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
* Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали * 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 02:11

Италианските евролузъри отново се проявиха. :laugh: :wave:
Скъсаха им трътките Аякс второто полувреме и да се благодарят, че холандците не ги качиха на четворка. Оправдават ми се, че Киелини го нямало. Хахаха, жалки -> по-жалки -> най-жалки -> ДУЗПЕНТУС!
Но така ще е, докато великия Милан е в криза италианския клубен футбол ще е жалка картинка. Нивото в Серия А въпреки някои избухвания от време на време, константно и реално погледнато е много зле и много след Англия и Испания. Даже бих казал и след Бундеслигата, а ако скоро не се промени нещо и след Франция. Но Ювентус на този етап няма никаква съпротива в Серия А (а взимат и Рамзи за новия сезон) и това между другото е по-скоро техен минус отколкото плюс, защото като ти дойде някой форсиран отбор във форма в два мача и те отвява. Пък ти преди това си почивай срещу Емполи и Сасуоло. Аякс с много по-къса скамейка гонейки ПСВ в Холандия в момента са в пикова форма, докато още срещу Атлетико се видя, че Ювентус не е това което беше есента. Но там Чоло избра да играе прекалено дефанзивно и Атлетико не погледна изобщо вратата на противника.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 09:45

Е нали уж с Роналдо вече нямало как да бъдат лузъри :-P

След вчера вече можем да потвърдим, че основната заслуга за трите поредни ШЛ е на Зидан :laugh:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 09:55

На съдиите/перес е основната заслуга тия престъпни и реално невалидни "шл". фекал са престъпна схема по принцип и всичките им "отличия" съответно следва да се анулират.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 10:47

Ако съвсем случайно тази вечер Обединените Манчестърски Емирства - Етихад Сити, отстранят Тотнън, на 1/2 финала Аякс ще им скъсат чалмите от контри и ще ги разпилеят. Джуджетата на Чеп нямат шанс..

Финал Аякс - Барселона би бил истинско бижу!
Не ми се вярва, че можем да отстраним Барса на 1/2 финалите...
Нямаме нито футболистите, нито треньора, който може да го направи.. Клоп е доказан евролузър и едва ли точно срещу Барса би променил този имидж.
Всъщност... Нека първо отсттаним Порто.... :football:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 14:54

След като Чоло се осра на реванша и падна с 3:0 се притесних не на шега, че може juveMerda току успеят да вземат ушатата и снощи гледах със свито сърце. Обаче Аяксите тушираха напрежението. Браво!!!

Spurs, тая година нямах възможност да гледам нито един мач на Тотнъм. Според теб имат ли някакъв шанс за финал и съответно за евентуланото му спечелване?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 14:58

Prototype_Iblis написа:
След като Чоло се осра на реванша и падна с 3:0 се притесних не на шега, че може juveMerda току успеят да вземат ушатата и снощи гледах със свито сърце. Обаче Аяксите тушираха напрежението. Браво!!!

Spurs, тая година нямах възможност да гледам нито един мач на Тотнъм. Според теб имат ли някакъв шанс за финал и съответно за евентуланото му спечелване?

Аз ги гледам редовно. Предвид че евентуално ако бият днес ще играят 1/2 с Аяк, не може да се каже, че нямат шансове, обаче Харито се контузи, имат и още контузени, та ако отстранят Сити, за мен фаворита на 1/2 финала е Аякс, койтот играе уникален футбол. За момент си помислих, че Реал М са супер слаби и затова Аякс ги надигра, но Аякс надигра и Ювентус и то в двата мача. Това вече не е случайно и Резо е прав - имат шанс да отстранят и Сити.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 15:10

Prototype_Iblis написа:

шансовете им са към 0% ....

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 16:07

Е, шанс за финал със сигурност имат, ако успеят да удържат довечера което ще е изключително трудно. Липсата на Кейн е огромна, но от друга страна тази година резултатите без него са много добри, и особено в мач като тоя днес когато се очаква да се играе на контри Сон и Лукас могат да бъдат много опасни напред. Но пък ако на Сити им тръгне играта може и да стане грозно...

Ако се мине през Сити шансовете с Аякс са равни според мен, но не мисля че който и да е от двата отбора има особен шанс срещу Барса на финала.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 22:13

И колкото да не ми се иска - би било класика в Мадрид да гледаме Пеп и компания срещу Барса...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 23:54

Малее, добре че е ВАР, за да спаси тия смотани лузъри Тотнъм...
Баси - искам да отстранят Шити, ама така идиотщина... И то от Ериксен

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   17.04.2019 23:57

Лошо за Пуул: имат мачове с Барса, а Шити според мен ще смажат Тотнъм за първенството...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:07

Кофти преебаха Сити с тоя ВАР накрая, в драматичен мач, с 5 гола първите 21 минути. Сега вдругиден ше се изпразнят за назидание над Тотнъм, и програмата им е доста по-лесна вече. От друга страна ние можем да направим дубъл, може и нищо да не вземем!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:09

alexbg написа:
Лошо за Пуул: имат мачове с Барса, а Шити според мен ще смажат Тотнъм за първенството...

Те реално имат 5 мача, ние 6 ( с двата с Барса ). Не вярвам да спечелят и 5-те докрая за п-во, но и на нас ще ни е много трудно да спечелим всичките 4. Най-важното е да се опазим от контузии.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:10

От една страна като че ли добре за Аякс, че им се пада по-лек противник на полуфинала; Тотнъм дотам май ще им е максимумът. В защита пускат доста пробойни и Аякс ще го използват.

На мачовете Ливърпул - Барса... това са другите ми 2 любими отбора освен Аякс, така че който и да бие, ще се радвам. Обективно може би Ливърпул са с малко по-добри шансове от гледна точка защитата - те имат ван Дайк, а не някаква огромна шушуна пичке шакирова. Нападението и на двата отбора е страхотно с леко предимство на Барса като че ли. Мачът ще е изключително интересен и все пак заради защитата като че ли Ливърпул са с малко по-добри шансове.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:10

TheExorcist написа:
Кофти преебаха Сити с тоя ВАР накрая, в драматичен мач, с 5 гола първите 21 минути. Сега вдругиден ше се изпразнят за назидание над Тотнъм, и програмата им е доста по-лесна вече. От друга страна ние можем да направим дубъл, може и нищо да не вземем!

Ръката определено променя начина по който топката рикушира - за мен по скоро нередовен гол на Тотнъм, иначе засадата на Сити бе очевидна.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:11

Кур за Шити, два за Чепа и три огромни за Стърлинг... Защото всеки мрази предателите!

Убеден бях, че Тотнъм ще продължи, но не очаквах да е след такава драма...
Сега Аякс ще им скъсат шушоните на 1/2 финала на Тотнъм, но ...ху кеърс :)

Целта бе постигната, а тя е Шити да отпаднат...от гледна точка на фен на Пуул го казвам, разбира се :)
Днес загубиха 1/4 финала, загубиха и титлата в ПШ !
Сега ще са смазани психологически и нищо няма да е в състояние да ги вдигне за трудната серия, която им предстои...
Тотнъм ако не ги бие в неделя, то бледото отборче на Оле Глупав Селския ще им го набие в дербито на Манчестър...

Баахти кефа, Мангаля да направят Пуул шампион с победа над Шити!!! :-D :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:15

Аз пък бях за Сити, за да прецакат картофите. И пак ще съм за тях в неделя. Дано да бият и Тотнъм и Манчо и да се издънят срещу някой слабак. :wave:

Според мен Тотнъм е единият финалист и ще викам за всеки против тях. Те трябваше да отпаднат още през Декември и бяха пуснати на осминафиналите по милост.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:35

Balleta написа:
TheExorcist написа:

Ръката определено променя начина по който топката рикушира - за мен по скоро нередовен гол на Тотнъм, иначе засадата на Сити бе очевидна.

Засада се видя, че има, но мнооого тънка.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:36

От една страна е празника за футбола, че ЧЕП и Шити за пореден 1234 път са разплакани в най-важния турнир, но от друга страна не заслужаваха такава съдба да си го признаем. С класа са над Тотнъм и това, че отпадат е голяма изненада и голям минус за Гуардиола, защото за мен той е главния виновник. Дали е имало ръка или не е едно на ръка. Дори и да е имало, то беше лизване, самата ръка беше прибрана и нямаше движение на ръката към топката, така че по-скоро е 55 на 45 да има гол. Но за грешките на Гуардиола. 1) Подцени първия мач, искаше да мине с минимум усилия, ей така между капките. Ок, не е виновен, че Куна изтърва дузпата, но второто полувреме отборът му не игра нищо, а вкарването на Жезус и Сане в 89 минута си е подигравка. Ок, наистина е голямо име и ще остане в историята, но тази прекалено голяма арогантност в силите на отбора и че този куадрапъл може да стане с безброй ротации и тънки сметчици му изяде главата. 2) На реванша не пуска Фернандиньо, а без него са уязвими в центъра. 3) Пуска Компани, който в повечето мачове през сезона е резерва. 4) Като цяло най-скъпата защита в историята да допусне 3 гола на собствения си стадион е изцяло по вина на Гуардиола, защото той изгради тази защита, той даде тези луди милиони, някои от които търкаха скамейката в най-важния им мач за сезона. Някой да коментира перфектния извеждащ пас на мултимилионния Лапорт за първия гол на Сон?
Другото което искам да кажа е, че голът на чужд терен е крайно време да бъде премахнат. По принцип съм консервативен и не обичам промените в правилата, но вече сме в разгара на 21 век, футбола се разви адски много и това правило е абсурдно. Не може да играеш такъв футбол, да вкараш 4 гола, да се раздадеш на макс и накрая да отпаднеш, защото Агуеро е изтървал дузпа или някой от противниковия отбор е вкарал с гъз след рикошет на реванша. Трябва да се гледа разликата в общия сбор от двата мача и при равна разлика, продължения и евентуално дузпи.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска лига 2018/2019 - 1/4 финали / 1/2 финали *   |   18.04.2019 00:47

ReZo написа:
Днес загубиха 1/4 финала, загубиха и титлата в ПШ !
Баахти кефа, Мангаля да направят Пуул шампион с победа над Шити!!! :-D :laugh:

Точно обратното. Двата мача с Барселона ще изцедят тотално силите на Пуул и все един от тези четири предстоящи мача няма да го вземат. И хич не си мисли, че Шити ще се разпаднат. Да, изключително болезнено е за тях и със сигурност никой от тима няма да спи тази нощ, но мъката се лекува с победи. Бият ли Тотнъм в събота бързо ще си оправят (е, донякъде) настроението, защото с действията си през целия сезон в ШЛ, Гуардиола поне според мен се цели повече в първенството, защото иска да защити титлата, което е изключително сложно нещо в Англия и специално в Премиършип (от създаването и насам) и да натрие носа на Клоп и Пуул и догодина вече според мен ще хвърлят всичко в ШЛ. По-скоро вашият голям шанс за титлата ще е догодина. Бях чел едно обширно интервю на Клоп в което казва, че пикът на този отбор, който той гради ще е 2019/2020 г. А Шити май ще ги накажат и да не могат да правят трансфери един сезон. Ще видим. А ако Чеп се провали и в мисията по защита на титлата направо да го махат. Не може да си пръснал 1 млрд. (близо са) за 3/4 години и да отпадаш по нелеп начин в ШЛ за пореден път. Същата работа като с другия мултумилионен отбор, ПСЖ. Разхищение на талант е това, лошо за футбола. Дайте го Неймар и Де Бройне в Милан и ще видите резултат. Това два, три отбора да обират каймака в Европа, а накрая да отпадат по малоумен начин си е гавра с играта. Ювентус са друг пример. Сляпо преследват ШЛ, пръскат и те безбожни пари, но са орисани. Но те поне имат история и име, докато ПСЖ и Сити са неудачниците в Европа и в частност ШЛ.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща