Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:01

Отговори на тема  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Следваща
ЦСКА сезон 2018/19 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   25.04.2019 19:23

Шваба, какво те учудва? Финалът за купата традиционно се играе през седмицата, изключение са случаите когато се е играл в почивен ден.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   25.04.2019 20:02

spurs написа:
Шваба, какво те учудва? Финалът за купата традиционно се играе през седмицата, изключение са случаите когато се е играл в почивен ден.
Как какво? Финалът на всеки един турнир е черешката върху тортата и е нормално организаторите да се стремят да извлекат максимума от него, било то във финансов или какъвто и да е друг аспект, като задоволяването на зрителския интерес би трябвало да е с най-висок приоритет - както на стадиона, така и пред малкия екран. Дори в турнирите, които по традиция се провеждат през седмицата, финалите от години вече се играят по уикенди - ЕКТ, националните купи в нормални страни (Германия, Италия, ...).

Просто недоумявам как е възможно да се работи толкова усърдно и последователно в ущърб на играта и всички, които дават мило и драго за нея, без да се вземат предвид елементарни неща. Тези паляци от федерацията нали уж и на приходи разчитат (Приходи? Омг!) - ето ти възможност за приходи! Ебем ти традициите! Нима трябва нещо, което някога се е правило грешно, да продължава да се прави грешно зад оправданието, че това било традиция? Ами че то преди 25-30 години тези мачове на всичко отгоре бяха и в ранния следобед, та бягахме от даскало за да ги гледаме. Е, това сега традиция ли е или изконно безхаберие?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   25.04.2019 21:44

Просто някои искат да лапат брутално от тв права - не ги интересуват хората по стадионите... Нали се сещаш като е през седмицата в 20-21 часа какъв голям зрителски интерес ще има пред "малкия екран" естествено за сметка на хората на стадиона :-(
Да припомня, че Гела държи правата - нали се сещате колко му пука за някаква си публика... та неговото отборче няма никаква въпреки седемте поредни титли :help:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   27.04.2019 01:56

Мача с Ботев вече става решителен :rock:
Задължително се вдигаме и трябва да го вземем, стане ли разликата става 2 точки, а имаме и мач в София!!! :devil:
Лошото е, че имаме мачове във Варна с ЧМ и още един с Левски, белким там вземем да вкараме. А на Лудогорец остана един мач с нас в София. Те Левски си ги бият където ги хванат, този мач не го броим изобщо. :uuu:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   27.04.2019 21:09

Не трябва да се надяваме прекалено - мача с Ботев и да го вземем после гостуваме на Черно море, където може да глътнем вода, отделно съдиите ще продължат да ни режат ако Агата поиска... Ще подкрепям отбора и ще се надявам на чудото, но за мен реалистично е да се надяваме на нещо в ЕКТ (напр. групи в ЛЕ).

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   29.04.2019 22:07

Keanu написа:
Не трябва да се надяваме прекалено - мача с Ботев и да го вземем после гостуваме на Черно море, където може да глътнем вода, отделно съдиите ще продължат да ни режат ако Агата поиска... Ще подкрепям отбора и ще се надявам на чудото, но за мен реалистично е да се надяваме на нещо в ЕКТ (напр. групи в ЛЕ).

Реално погледнато пак ви избушиха. Каква титла, каква купа, какъв дубъл?! Онова италянското менте за 20 К евро какъв го крепи?
Томаш като оня Томаш - пумпал и половина - въртяха го и наляво, и надясно :) Ма аз ви казах, че имате само ръгачи и нито един футболист. И оня с едното мъдо и той смешник :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   29.04.2019 23:04

Аз си го казах, че трябва да "гледаме напред" към евротурнирите...
А ти престани да се подиграваш на хора, които не знаеш какво са преживели... Очаквам скоро Стилиян Петров да го наречеш "Човека с бялата кръв"... Или падаш на нивото на ония, които говорят за Гунди... знаеш как ...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   29.04.2019 23:12

Нейви, това за едното мъдо, вярно е тъпо.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 01:07

Аз не мисля, че в това за Любо Пенев е вложена някаква злоба.
Все пак хората у нас са нетолерантни и не тук, но иначе привържениците на един отбор се отнасят отвратително към легенди на друг.

Но действително е тъжно, че навръх Великден трябва да изпадаме в някайви низки страсти.

Докъде го докарахме, най-голямата радост да е нещастието на другия. И аз не обвинявам конкретен човек, а просто обстановката прави от едни нормални хора, пичове, нещо друго.

Отделно и тук някои действия или бездействия доведоха нещата до тук.
Ето, Ивич правеше хубави анализи, пишеше, но се отдръпна.
Говорил съм и с други хора, в лични разговори.
А това да сложиш бан на Бай Хуй от лична неприязън какво да го коментирам?
Ще кажат някои има си правила, да, но те не са еднакви за всички.
Но по-лесно е да си заровиш главата в пясъка и да пишеш ми "то футбола е просто една игра".
"Игра"е и някой да ти каже как да мислиш и какво да харесваш.

Конкретно за ЦСКА мача не съм го гледал днес, но за мен е ясно, че отбора не издържа.
За мен това не е истинското лице на отбора, от последните мачове.
И въпреки всичко знам,че ако се съберат могат да бият и във Варна и в Стара Загора.
А Лудогорец в тази форма нищо не се знае, могат и да не бият в Стара Загора.
Така че шансове има.

За близо 30 години ЦСКА има 5 титли.
Хората все бяха нрдоволни, не са доволни и сега.
Но това е положението, такива като Дърпатов, ако са си представяли нещо друго, са се излъгали.
Писна ми от разни смешници, не говоря само за футбол, не са дали и един лев, ама имат големи претенции.
До две години за мен Гриша Ганчев или ще прехвърли нещата на сина си Данаил или ще се върне в Ловеч или ще се откаже.
И тогава не знам на кого ще се сърдят хората.

А за евротурнирите само да кажа и там съдиите режат.Но и да не режат няма нужда. Към момента ЦСКА не е готов за Европа, не че другите са много готови и нещата отиват към отпадане от първия съперник.
Джокерите със селекцията зациклиха, освен играчите от Португалия и Каранга другите чужденци не оправдаха доверието.
Лошото е, че на португалците вече не им се идва у нас, а и много бързо им пада фоемата.
ЦСКА най-вероятно ще продадат и последния си читав български играч в адекватна за трансфер възраст Малинов и после кой ще продават не знам.
То и за Бодуров има оферти, но той е по-стар, може и да остане.
И като се махне и той трагедия. Отдолу нищо не идва, само разни неграморничета, на които родителите им са плащали, за да играят.

То неслучайно Лудогорец разчита главно на чужденци и за това имат успехи.
В Левски ако не са Паулиньо, Мариани, Холмар, въпреки че сега не играе, преди това Обертан, то нивото пада рязко.
Слави Костов е абсолютно посредствен, този сезон му върза, едва ли ще го повтори.
Като направиха пробива 2006-2007 Бардон им беше барометъра, Томашиц беше стълб в защита, Йовов, Боримиров играха в Германия, наъчени футболисти.
Видяхме ги "ферарита" като Боян Табаков, Домовчийски колко струват.
Други отбори, имат повече българи, но те не са фактор в борбата за титлата, в повечето мачове си почиват, избухнат в два три мача и айде сезона успешен.
Но в отбори с успехи в миналото и традиции не може да бъде така.
Но не може и по настоящия начин. И става един омагьосан кръг.
Трябват много пари в днешно време и като ги няма мъка.
И затова ще се ядосваме и ще гледаме Лудогорец шампион до встръсване, разни други заслепени, ще се радват, че са напляскали набедените грандове, без да си дават сметка за реалното им състояние, а и в крайна сметка за тях 5-6 хиляди е сериозна посещаемост, но нищо, ще наптлним стадиона, да им покажем на тия шопи, ще го напълним веднъж с триста зора и големи клизми, с хора които ходят на мач веднъж на 5 години.
То и Лудогорец го пълнеше стадиона в София и то повече от веднъж.

Но да се радват, сега им е паднало, разни сиви, сини, жълти, кафяви.
А ЦСКА дори и да не постигне нищо повече е постигнал достатъчно.
А другите само могат да го гледат отстрани.
На стара слава не се живее казват, а на нова селяния живее ли се?

Мразете си, това ви е ценното, това ви е смисъла!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 06:31

Никакви обективни анализи в същина. Никой не засяга темата кому бе нужно онези гимнастики със закриването на АД и преструктуриране на ловешкото, за да се стигне след 3 години до такива посредствени нулеви резултати. Тук се пишат едва ли не тези какво ще правим без Г.Г. Без него не знам какво ще правим, но с него толкова. На времето от Б група в А група, Лекс ли се казваха, Литекс ли, май директно ги направи шампион. Сега три години, от позицията на ЦСКА и толкова много фенове, особено при гостуванията, нищо. И всичко с гарнитура солидни подигравки от всякакви фенове. И пак пиша защо бе нужно, след като 1948 ще влязат в А група? А ако това 1948 бе подкрепено от повечето фенове, съм сигурен че нямаше да има никакво Царско село, на върха щеше да е 1948. Щеше да има огромна еуфория от промоцията, а не сега един голям ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 10:11

Vendome написа:
Нейви, това за едното мъдо, вярно е тъпо.

Знаеш много добре, че не е вложена човешка злоба, както и Чаво казва. И е леко смешно да ми се пришиват подобни, включвайки и Стилиян Петров, който е образец за спортсмен.
Едва снощи след загубата Чичовото посмя да си каже истината. Преди това бълваше глупости за директиви, съюзи и прочие, само и само да скрие несъстоятелността на отбора си. А тя е повече от очевадна. Ловешките номера минават само пред заслепени и жадни за успехи припознавачи. Е го и Тонзи логични риторични въпроси задава. Убиха червения гигант, и родиха оранжев орангутански урод, който заслужено си бива челастрен под път и над път.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 10:23

Аз не съм казал, че хората трябва непременно да ме четат, просто си изразявам мнението. Мисля, че има кой да го види, на който не му е интересно да не чете.

Нали емблемата уж беше много важна, какво стана?
Къде е тя сега, в 1948 ли?
Да, 1948 започнаха от нулата, защото тях никой не ги счита за ЦСКА, освен тях самите, нямат дългове, никой няма претенции към тях.
Ето, ползват емблема, за която нямат права, леко преправена, но никой не поставя въпроса защо я ползват, като към ЦСКА на Ганчев.
И Ганчев искаше да направи ново дружество, но не му дадоха.
Казаха му не може, трябва дългове да се плащат, за да има правоприемност трябва дълговете да се платят.
И друго, мен ми е интересно, защото досега не е ставало, как един отбор с голяма фенска маса ще играе в окръжни групи, където няма никакви условия, няма обособени сектори за гостуващи привърженици и т.н.
За мен 100% ще се стигне до инцидент .Затова мисля че в бъдеще ще се баправят компромиси до това от коя група да се започне, ако се стигне до подобна ситуация.

За мен няма по-достойно между това да не си платиш нищо и да започнеш на чисто сравнение с това да преструктурираш, но все пак да платиш някакви задължения.
И двете неща имат минуси, имат и плюсове.

С приемането на идването на Ганчев всеки трябва да е бил наясно, че се приемат и всички негативи с това и да си носи кръста, както се казва.
Не първо да приеме това нещо, мислейки си за някакви титли, а после да се отрече.

Има Лудогорец, има Лудогорец Две който иска да ходи при тях, никой не е вързан.

Що се отнася до старото АД всеки който има добра памет ще си спомни колко тромаво беше всичко, около синдик, оздравяване.
Въпреки, че отбора беше спечелил В група нямаше да получи лиценз за Б, защото бяха изпуснати всякакви срокове. И какво, колко поредни сезона трябваше да се стои във В, за да му е кеф на някого?

И въобще несериозно ми идва да се сравнява ЦСКА с онези 1948.
Ганчев може и с далавера да го е направил, но отборът играе на "Българска Армия", не в Обеля или Драгалевци.
Заедно с г-н Инджов се инвестира в Панчарево, който се беше превърнал в змиярник.
Онези от 1948 каква база имат?
И ще влязат в А група без стадион без нищо.Както много други отбори.
Искали Армията, било тяхно право да играят там. Откъде накъде? Те какви пари са вложили, искат да им го подарят ли, за да няма след няколйо години и "Армия".?

Въобще вижда се кой има сериозни намерения и кой се носи на някаква популистка вълба.
Това за мен е обективното, другото е злоба и болни амбиции.

Конкретно за този сезон аз не съм се предал, дано не са се предали и играчите, което е по-важно.
Защото всички тия гадости им удариха по психиката, те не са роботи.
Видяха някои хора, че могат да играят, уплашиха се и взеха всякакви мерки. Истерична кампания по медиите, тенденциозно съдийство, трудно може да не се пречъпиш. А някои отстрани се смеят, нека се смеят, злобни и прости хора колкото искаш.
За мен нищо не е загубено, ЦСКА ще се бори докрай.

,

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 12:11

albertz написа:
А някои отстрани се смеят, нека се смеят, злобни и прости хора колкото искаш.
За мен нищо не е загубено, ЦСКА ще се бори докрай.
,

Чаво, чест и почитания за нещата, които пишеш! Аз също бях за това вие да сте шампиони, а не немахорец, и не съм си сменил мнението. Гела съсипва и без това съсипание футбол, никакви кадри няма да извади и т.нар. му академия. Само чужденци до дупка.
Но е идиотско да се мрънка от съдии нон стоп, идиотско е и как ви отстраниха от Купата! За директива пък да не говоря, или за коалиция анти-тире: видя се, че и трите челни отбора загубиха точки едновременно. Просто защото са много слаби, не че Морето, Берое и Ботев са силни.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 12:21

Не разбирам с какво Домусчиев съсипва българския футбол.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 12:29

albertz написа:
И Ганчев искаше да направи ново дружество, но не му дадоха.
Казаха му не може, трябва дългове да се плащат, за да има правоприемност трябва дълговете да се платят.
И друго, мен ми е интересно, защото досега не е ставало, как един отбор с голяма фенска маса ще играе в окръжни групи, където няма никакви условия, няма обособени сектори за гостуващи привърженици и т.н.
За мен 100% ще се стигне до инцидент .Затова мисля че в бъдеще ще се баправят компромиси до това от коя група да се започне, ако се стигне до подобна ситуация.

Абе Ганчев искаше да започне с ново дружество, ама да го сложи директно на мястото на старото, просто като отиде да се картотекира за новия сезон изведнъж го направи с ново дружество. Помниш и по какъв начин се опита да го направи и даже в началото и го бяха картотекриали защото чичото в БФС се беше уплашил от животните. Ако беше започнал с ново дружество от окръжните, както го направиха числото, нямаше как да го спрат и ситуацията щеше да е доста различна от сегашната, а реално щеше да е загубил само една година спрямо варианта ново дружество във В група.

А за публиката в Окръжните си прав принципно, ама не минаха ли и Ботев през това? Тогава доколкото си спомням наистина имаше проблеми и даже някои отбори предпочетоха да загубят служебно пред това феновете на Ботев да вилнеят при тях :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 12:56

Vendome написа:
Не разбирам с какво Домусчиев съсипва българския футбол.

Абсолютният монопол върху търговските права на "български футбол" вече е завършен: има си телевизия, има търговска фирма която ужким откупува правата от БФС и си ги продава сама на себе си. Това диктува датите и часовете на провеждане на мачовете. Отделно, разбира се, неофициално, цялото БФС им слугува - който плаща, той поръчва музиката. Впрегнати са комисии и съдии. Отделно има и конфликт на интереси в лицето на Караманджуков. Дори и тезата за националната кауза вече сериозно издиша, имайки предвид футболната им несъстоятелност. Ако Домуса не стане шампион 1 година сериозно ще пострада "проекта", а според мен ако 2 години подред не стане, ще приключи. Със силно раздут бюджет (над 20 млн евро) на практика поставя всички останали отбори в неравностойно положение. Тези пари се избиват само и единствено от влизане в групите на ШЛ, всичко останало е повече или по-малко сериозен минус. И така: целта му е първо да спечели титлата. С всички средства. И това, както виждаме, се отразява и на целия български футбол в лицето на представителния отбор, който издрапва точица от Косово и Черна Гора. Как ти се струва това?
Може би имаш предвид и трагичната несъстоятелност на тирето и Левски, както и техните катастрофални провали - на Левски срещу Славия, и вчера на тирето. Но спорта е така - има и загуби. Само този отбор почти е безгрешен.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 14:06

spurs написа:
А за публиката в Окръжните си прав принципно, ама не минаха ли и Ботев през това? Тогава доколкото си спомням наистина имаше проблеми и даже някои отбори предпочетоха да загубят служебно пред това феновете на Ботев да вилнеят при тях :laugh:

Точно така. С тази разлика, че Ботев играха във В група. И през вторият полусезон не знам дали се събраха и 2 гостувания :) - всичко останало беше служебни загуби (отборите предпочитаха да загубят отколкото да плащат на полиция за охрана) или да сменят домакинството и да го направят в Пловдив. А представи си ако играехме в окръжните селски групи. Отбори от нашият калибър няма как да играят на такова ниво - просто такава е реалността в България.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 16:58

Така се прави у домус лигата - режат ни поголовно (но когато трябва) а когато сами си се прецакаме (което е неминуемо да се случи в един сезон) "ами ето вие толкова си можете а само ревете от съдиите"... Лошото е, че доста наши се водят по тези мнения (най-вече левскарски), а още по-лошото е, че някои са се оставили да им промият мозъците с разните селянии, ловеч и други нескопосани и злобарски сини брътвежи.
Не съм аз този, който да дава акъл - всеки сам да си преценява...

Последна промяна Keanu на 30.04.2019 17:00, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 18:36

Keanu написа:
Така се прави у домус лигата …… Не съм аз този, който да дава акъл - всеки сам да си преценява...

Верея - Лудогорец 0:0
Лудогорец - Ботев 1:1
Черно море - Лудогорец 1:0
Лудогорец - Ботев Враца 2:0
Левски - Лудогорец 0:2
Лудогорец - Септември 6:0
Лудогорец - Берое 0:0
Лудогорец - ЦСКА 0:0
Левски - Лудогорец 0:2
Лудогорец - Ботев 3:0
Черно Море - Лудогорец 2:1

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   30.04.2019 18:44

Не знам какво ми показваш на тия мачовете - те може да си позволят още загуба на точки и да го карат лежерно до края, но ако случайно ги доближим идва голямата секира...
Всичките 5 претенции за дузпа на ЦСКА срещу Славия

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Следваща