Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:15

Отговори на тема  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   30.06.2019 14:20

Не знам, няма официално инфо по въпроса, но няма да се учудя... При жените има много извращения. И в леката атлетика и в колективните спортове тоже. За силовите да не говорим. Има такива с прекалено голямо количество тестостерон, има и откровени хермафродити, но малко се знае и темата си е табу. Но може и да е само хейт, знае ли човек. На мен ми прилича на жена, но по-мъжкарана такава. Активно лесби. ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 02:19

Dobril написа:
Верно ли капитаното на "сащ" било джендемо?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214840876360279&set=a.1654492606999&type=3&theater&ifg=1

Ти сега ли го разбра, Меган е най-силната футболистка в света!

https://www.google.bg/search?biw=1280&bih=655&tbm=isch&sa=1&ei=mUIZXfqDMpCqgweL0LrwDQ&q=megan+rapinoe+bikini&oq=megan+rapinoe+bikini&gs_l=img.3...55238.58805..59460...0.0..0.145.1305.0j10......0....1..gws-wiz-img.......0j0i24j0i8i30j35i39j0i30.a85Qw16oKF0#imgrc=UQCPV2cpO2aDGM:

;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 02:27

Diavolo написа:
Не знам, няма официално инфо по въпроса, но няма да се учудя... При жените има много извращения. И в леката атлетика и в колективните спортове тоже. За силовите да не говорим. Има такива с прекалено голямо количество тестостерон, има и откровени хермафродити, но малко се знае и темата си е табу. Но може и да е само хейт, знае ли човек. На мен ми прилича на жена, но по-мъжкарана такава. Активно лесби. ;-)

Тя е откровена и призната лесбийка! Много пъти прави ритуала с колениченето! Аз я уважавам, защото е смела, за разлика от някои скрити педераси! :uuu:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 03:02

alexbg написа:
Мда... Жалко за красивите норвежки...
Но определено момичетата (макар че доста са си на по или около 30) на Фил Невил играят доста по-добре... Малко ме е яд, че почти няма играчи от шампиона (а предимно от женското Шити), ама... Тях ще ги гледам в събота, когато играе Холандия...

По-интересно ще стане, ако жените англичанки изпълнят онова "It's coming home", според мен...

Хич не ми е жал за ''красивите норвежки'', ама ич ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 03:24

Ямайка излъга Панама в много слаб мач с много брак. Тия Ямайка имат голямо КПД на Голд Къпа, а иначе са доста посредствен отбор. Дадоха им една късметлийска дузпа и биха. Не че нямаше такава. Браво на съдията, че я видя, а и я отсъди без ВАР. Като цяло все пак заслужена победа за регетата. Панама много слаба, много.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 05:28

Не мога да си представя САЩ да победят Ямайка с тази игра. Може би ще чакат продължения и дузпи .

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 05:54

САЩ победиха, но не убедиха. И този мач бе слаб. Учудвам се, че американците не потърсиха по-смело втори гол и да си решат мача по-рано. Ако играят така и срещу Ямайка ще загубят, но все пак прогнозирам класически за Конкакаф финал между Мексико и САЩ.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 10:51

Да отбележим и титлата на Испания при младежта. Победа с 2:1 над Германия. Не съм гледал мача, но да им е честито!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 19:19

Аз го изгледан на пълен запис днес. Надиграха и напълно заслужено си ги биха и си върнаха. :football:
Поредно силно поколение иде в Испания.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   01.07.2019 20:51

bai Momchil написа:
Да отбележим и титлата на Испания при младежта. Победа с 2:1 над Германия. Не съм гледал мача, но да им е честито!

В Испания футбола е култ. Там всяко дете може да меша. Аз съм бил в Мадрид, и си играх с некви малчугани на хек, тия направо ми скриха топчетата ( те с две играят за разлика от тука )!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   03.07.2019 00:21

USA :ura:
Пак ингилизки драми, този път жените са орисани да отпадат злощастно. Няма край проклятието, мъже, жени все тая. :laugh:
Но жените на Англия бих казал, че са много по-напред с материала и много по-близко до нещо значимо отколкото мъжете. Все пак ще си защитават бронза отпреди 4 г. което вече е признак и за постоянство, а и исторически имат и два загубени еврофинала (докато докерите имат една скандална световна титла и бронзовите медали от Купата на нациите от тази година след Пикфорд геройски прояви) Даже са ми леко симпатични и като ги гледам как плачат сега им съчуствам.

Много добър мач, особено 1-то полувреме, което бе най-доброто до тук на първенството. Второто полувреме и двата отбора отпаднаха физически и темпото не бе същото. Положения почти липсваха. Отмениха справедливо гол на топ нападателката на трите лъва Елън Уайт, а после отсъдиха доста спорна дузпа след ВАР, но капитанката на Англия, Стеф Хютън обу ботуша и изпълни много нескопосана дузпа. Трети пореден финал за САЩ, които имат само 1 загуба за последните 44 мача?! :helpless: И то без звездата им Меган Рапино, която шокиращо бе оставена на резервната скамейка?! Американките вкараха шести гол в първите 15 минути. Американките имат този стар навик да стартират ударно и да упражняват ранен натиск. И въпреки, че противничките им го знаят не могат и не могат да се противопоставят. Елън Уайт (Англия) и Алекс Морган вече са с 6 гола и ще спорят до последно за голмайсторския приз.
16 пореден мач за САЩ бе загуба на СП, което е нов рекорд!

В Щатите със 'сокър' се занимават повече жени отколкото мъже и този спорт там си е направо религия. Интересът от медии и публика също е много голям, така че не виждам кой ще им оспорва короната, въпреки че европейския женски футбол се разви адски много, а имаме и Япония + Бразилия.
Предстои страхотна олимпиада.

Утре е Холандия - Швеция. Твърдо сме за хубавите шведки! :football:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   03.07.2019 07:42

Жалко, щеше ми се Англия да играе финал ама тая дузпа я пропиляха... Много силен мач се получи.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   03.07.2019 11:22

Издразни ме Морган с празнуването на гола си...
Но после се зачетох - то тя си е келеш-ка... Язък й за добрата визия...

Иначе - не заслужава нито да е голмайстор (5 от 6 гола срещу Тайланд - буахаха), нито да е капитан... Ама те хамериканците издигат на все по-нови висини дабъл стандарта, така че - не се учудвам...

А англичанките - има какво още да се желае, някак си не успяха да се справят в средата на терена... И разбира се - англичанин и дузпа.... Айде молА ви сА...

Днес стискам палци за холандките - не съм ги гледал досега, но след като са 3-4 в шампиона на Англия, явно има защо... :laugh:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   03.07.2019 16:03

alexbg написа:
И разбира се - англичанин и дузпа.... Айде молА ви сА...

Ама от както Пикфорд им е вратар са с 2 от 2 победи :music: :music: :music:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   03.07.2019 19:10

Diavolo написа:
USA :ura:
Пак ингилизки драми, този път жените са орисани да отпадат злощастно. Няма край проклятието, мъже, жени все тая. :laugh:
Но жените на Англия бих казал, че са много по-напред с материала и много по-близко до нещо значимо отколкото мъжете. Все пак ще си защитават бронза отпреди 4 г. което вече е признак и за постоянство, а и исторически имат и два загубени еврофинала (докато докерите имат една скандална световна титла и бронзовите медали от Купата на нациите от тази година след Пикфорд геройски прояви) Даже са ми леко симпатични и като ги гледам как плачат сега им съчуствам.

Много добър мач, особено 1-то полувреме, което бе най-доброто до тук на първенството. Второто полувреме и двата отбора отпаднаха физически и темпото не бе същото. Положения почти липсваха. Отмениха справедливо гол на топ нападателката на трите лъва Елън Уайт, а после отсъдиха доста спорна дузпа след ВАР, но капитанката на Англия, Стеф Хютън обу ботуша и изпълни много нескопосана дузпа. Трети пореден финал за САЩ, които имат само 1 загуба за последните 44 мача?! :helpless: И то без звездата им Меган Рапино, която шокиращо бе оставена на резервната скамейка?! Американките вкараха шести гол в първите 15 минути. Американките имат този стар навик да стартират ударно и да упражняват ранен натиск. И въпреки, че противничките им го знаят не могат и не могат да се противопоставят. Елън Уайт (Англия) и Алекс Морган вече са с 6 гола и ще спорят до последно за голмайсторския приз.
16 пореден мач за САЩ бе загуба на СП, което е нов рекорд!

В Щатите със 'сокър' се занимават повече жени отколкото мъже и този спорт там си е направо религия. Интересът от медии и публика също е много голям, така че не виждам кой ще им оспорва короната, въпреки че европейския женски футбол се разви адски много, а имаме и Япония + Бразилия.
Предстои страхотна олимпиада.

Утре е Холандия - Швеция. Твърдо сме за хубавите шведки! :football:

Хванах второто, защо са оставили Рапино резерва?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   03.07.2019 19:21

alexbg написа:
Издразни ме Морган с празнуването на гола си...
Но после се зачетох - то тя си е келеш-ка... Язък й за добрата визия...

Иначе - не заслужава нито да е голмайстор (5 от 6 гола срещу Тайланд - буахаха), нито да е капитан... Ама те хамериканците издигат на все по-нови висини дабъл стандарта, така че - не се учудвам...

А англичанките - има какво още да се желае, някак си не успяха да се справят в средата на терена... И разбира се - англичанин и дузпа.... Айде молА ви сА...

Днес стискам палци за холандките - не съм ги гледал досега, но след като са 3-4 в шампиона на Англия, явно има защо... :laugh:

Какво означаваше тоя жест, че не видях добре на повторението, кока или?! :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   03.07.2019 19:22

bai Momchil написа:
Жалко, щеше ми се Англия да играе финал ама тая дузпа я пропиляха... Много силен мач се получи.

Винаги съм бил за Щатите в женския футбол!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   03.07.2019 21:11

Ако е "само" буч-лесбийка, как да е :laugh: Въпросът беше да не би... да е бившо мъжо :ireful:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   04.07.2019 00:03

Най-вероятно САЩ ще спечелят и финала като гледам какво е "нивото" на съперничките.
Това не променя факта, че са боклуци и не трябва да получават колкото мъжкия им отбор, независимо колко квичат за някакво си "неравенство".

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Голд Къп/ Световно Женки/ Евро У21   |   04.07.2019 00:51

Разочарован съм от продукцията межди Хаити и Мексико. Лично за мен дузпа нямаше, но няма и ВАР.
САЩ имат реален шанс да победят точно този отбор на Мексико, но друг е въпросът дали изобщо ще се класират...
Надявам се на по-интересен футбол тази нощ.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща