Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:42

Отговори на тема  [ 238 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
Уимбълдън' 2019 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 13:48

Снощи я гледах тази Кори Гоф. Много добро впечатление ми направи. Не говоря за някакви удари или движение по корта, а просто физиономията и излъчването, не само по време на игра, а и на стола през почивките. На 100% концентрирана и не изпусна момента да се възползва, когато имаше шанс. В нейните подавания, все едно в тези на Федерер на трева, сещате се. Без драма, даже май само веднъж се стигна до дюс? Нито един шанс за пробив...
Нашта п*тка се държи като пуфла на корта, няма връзка нито в излъчване, манталитет, поведение... Дееба пуфльото смотан. Поне да беше загубил с достойнство.

А днес Надал - Кирьос изглежда обещаващо, но мисля, че Надал ще го излъже, даже в 'стрейтс'. Ник не е във форма а и не е на кеф последно време. Личи си, че не е концентриран и ще пада. Дано вземе поне сет да се завърже мача.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 14:01

Diavolo написа:
Халеп? Къде я слагаш, хех много си се наплашил. Шом Бузарнеску и създаде такива ядове смятай.

Просто казвам кой не искам да спечели - иначе считам, че нито тя, нито Серена имат шансове, но при жените никога нищо не се знае - така че да се застраховам:)))

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 17:46

Маринко изостава с 2 сета и пробив срещу титана на трева Жоао Соуза. Иснър е тръгнал да пада в 5 от друг титан - Кукушкин, даже хапна франзела в 4-ия. Май и Чилич, и Джонката са с ненапълно излекувани контузии.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 18:06

MCStranger написа:
Маринко изостава с 2 сета и пробив срещу титана на трева Жоао Соуза. Иснър е тръгнал да пада в 5 от друг титан - Кукушкин, даже хапна франзела в 4-ия. Май и Чилич, и Джонката са с ненапълно излекувани контузии.

Чилич загуби 4, 4 и 4 срещу играч без сервис и с никакви успехи на трева.
А, между другото - ако Роджър се лигави и третия сет, както втория - нищо добро не го чака.

Последна промяна MCStranger на 04.07.2019 18:08, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 18:13

MCStranger написа:
А, между другото - ако Роджър се лигави и третия сет, както втория - нищо добро не го чака.

За мен се пестеше. В тйбрека се видя каква е разликата в класите. Третия сет отива на резултат за мен.

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 18:31

Федерер играе с анонимника Кларк, Надал с Кирьос ....

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 18:38

Balleta написа:

Абе чета ви тук, а и по сайтовете, че едва ли не това е най-чакания и интересен мач за деня :dunno:
Не знам защо го помислихте Кириос за някакъв фактор в тениса :dunno:
Освен да прави стойкажийски номера и да се разправя със съдиите, то за друго не става. Всичко друго освен 3-0 за Надал ще бъде мегаизненадата на турнира в този кръг.

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 19:42

goro_levskara написа:
Balleta написа:

Абе чета ви тук, а и по сайтовете, че едва ли не това е най-чакания и интересен мач за деня :dunno:
Освен да прави стойкажийски номера и да се разправя със съдиите, то за друго не става. Всичко друго освен 3-0 за Надал ще бъде мегаизненадата на турнира в този кръг.

Е айде сега кирьос е мегаталант с не една знакови победи над биг 3 и ако не беше суперлеке досега да е взел Гш ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 19:50

АХАХА Кая Жуван :whistle:

А Кербер е аут ....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 20:44

Balleta написа:
goro_levskara написа:
Balleta написа:

Е айде сега кирьос е мегаталант с не една знакови победи над биг 3 и ако не беше суперлеке досега да е взел Гш ...
Посмали малко, де, Манго! :-D
Кви Шлемове, кви пет лева!? Искаш да кажеш "щеше досега да е взел поне 1 Мастърс титла" - справка, все още няма такава. :wave: ;-)
Впрочем, има загубен 1 Мастърс финал - през 2017 в Синсинати. :-D
И го е бил там кой... "яяя, Гришо!". :-) (Тоз същият - некадърният нещастник, дето казвате някои тука, че не знае какво прави още в АТП. :whistle: )

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 21:32

Защото не го слуша главста бе Манго, нали това казвам, иначе мача си е оспорван и не не е 3-0

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 22:02

Balleta написа:
Защото не го слуша главста бе Манго, нали това казвам, иначе мача си е оспорван и не не е 3-0

Точно затова е мегаизненадата на деня. Клоун срещу легенда. Да ме извиняват цирковите артисти ако ги има тук. Просто Надал на зелено не е Надал на червено, но му беше достатъчно да си вземе мача.

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 22:12

Вамооооооос!!! :rock:
фантастичен мач, епика. И възможно най-сладката победа на Надал срещу нетанкиращ и на 100% Кирьос. Лекенцето си го получи. :wave:
И изключително достойно държане на Надал и на мрежата и след мача след всичко, което трябваше да изтърпи от това лекенце.

Току-що и Дон Фабио магесника продължава. :yes:
страшен мач с Фучката. Сандгрен пък пречупи бота. Празника за тениса. :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   04.07.2019 23:34

сдадох безславно титлата днеска с измислени резултати изненади, понеже се ядосах заради 1 кръг, пак емоциите ме предадоха, иначе браво на Рафа и следващия мач с Цонга ще е доста тежко сервиране мине ли и него може да се мисли за един полуфинал срещу Федерер, който пак си е в лека схема, нищо ново, не че и на Джокович е много тежка той си е транзит към финала направо :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   05.07.2019 06:03

Ако мине изобщо Цонга го чака дървосекача Куери, който набара форма и там ще е адски тежко. Кошмар просто. :uuu:
Лично за мен това е тенденциозно подбран жребий, при Надал са най-опасните, при Ноле другите опасни, при Федерер има един Беретини и това е. Дано не вземе да отпадне и той, че както е тръгнало...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   05.07.2019 06:12

Кюфтенца някой обича ли? Скаричка? :whistle: :wave:

КвитиГОАТ ме впечатли във втория сет срещу опасната на трева Кики. Най-накрая я видях да не гримасничи от болка и да и се отвърже играта. Кики поведе с 2-0 и Петра отговори с 4 поредни АСА за гейм. :innocent:
Серина започна отвратително мача си, после се стегна, но ми прави впечатление, че е станало много бавна, ударите и не са дълбоки, а и най-великото оръжие в историята на женския тенис, сервиса на Серина изобщо ама изобщо не работи. Каквото и да си говорим след раждането не е същия играч, иначе рекорда на Корт си заминаваше, но това е положението.
Героите от Куинс, Лопес и Симон рано, рано сдадоха багажа... Фриц, който впечатли в Ийстборн също отпадна рано, но айде той имаше тежък съперник във форма и за малко да вкара мача в 5 сета, а там вече не се знаеше...
Голяма излагация на Чилич, но можеше да се очаква. Трагична година за Маринко, предния мач лъжеше много явно, защото Манарино и той бе изтискан като лимон.
Джонсън ме удивлява. Този дървар тотално го бях отписал, но направи много добри мачове до тук и вече е в 3 кръг. :о
Последно сбогом на Маркос Багдатис. Култов играч, който ще остане в историята с безбройните си епики и спектакли, особено в Мелбърн.
Анисимова е аут и така от героините на Ролан Гарос остана само Барти. Конта не е броя, защото тя си е опасна на трева по дифолт.
Кики Бертенс спаси мачбол и обърна поредната американка. Тейлър реши да прави къса и за малко да успее, от там загуби и мача...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   05.07.2019 06:16

Скивайте обаче какво неуважение от страна на организаторите. Утре слагат на ЦК, Коко Гоф (?!) вместо световния номер 1 и защитаващ титлата, Новак Джокович.
От една страна това говори много за маркетинг и рейтинги и все пак, несериозно е, извинявайте.
И на 99% Мъри/Серина ще са на ЦК или корт 1, където просто по-бързо завърши деня...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   05.07.2019 16:16

Абе тази Кори до вчера никой не я знаеше, днес ще печели Уимбълдън :outofspace:

Иначе най-мръсното нещо е ветеран да играе с 15 годишна, схващаш се отвсякъде - първо срещу теб е дете, второ ако паднеш е голям резил, но ако пък блъскаш, като луд публиката се настройва срещу теб заради "детето" и така ... Крис Евърт е разказвала надълго как най-гадно и е било да играе среещу тийнеджърки и как често се схващаш психически ...

Иначе съм за Кори много ясно, за която и да е тийнеджърка ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   05.07.2019 17:07

Возняки откак взе меЧтания шлем май не и пука много .... мисли май за деца ...

Плишковаааааааа ..отстрани неудобното Тайпе ...

КОКО-ХЕРЦОГ е интересен защото Херцог не е фаворит и няма да и пука ... според мен кофти маЧ за КОКО, дано го вземе

ПЕЛА пердаши Андерсон ....скрю ъп Джоко ....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   05.07.2019 17:58

Diavolo написа:
Ако мине изобщо Цонга го чака дървосекача Куери, който набара форма и там ще е адски тежко. Кошмар просто. :uuu:
Лично за мен това е тенденциозно подбран жребий, при Надал са най-опасните, при Ноле другите опасни, при Федерер има един Беретини и това е. Дано не вземе да отпадне и той, че както е тръгнало...

.... заради англиЧаните които разместиха сийдовете ...по техни си традиции

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 238 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща