Уимбълдън' 2019 - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 06.07.2019 22:56
Соуса и Евънс правят нереално шоу А и атмосферата е убийствена.
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Защо тревната настилка е толкова зле? | 07.07.2019 12:50
Освен че е ужасно бавна, по думите на един куп играчи, а и по мои наблюдения, тая година тревата се изора буквално след няколко часа игра! Имам чувството, че от година на година става все по-зле и няма как само топлото време да е причината, защото в Куинс настилката беше около 10 пъти по-качествена.
 |
|
MCStranger
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 15:56
Държа да отбележа, че когато пишех това, се очакваше в 4-ия кръг да играе с Кербер, а не с Карла Суарес Наваро...И сега Риск вместо Аш Барти. Стискам палци на Коко по-късно днес. Яд ме е, че Конта-Квитова се срещат толкова рано, за Петра съм, но няма да е драма и Джо да продължи. При мъжете не знам какво да кажа - Жоао Соуза, Тенис Сандгрен, Михаил Кукушкин, Уго Умбер (и донякъде Пея) не би трябвало да са тук. Дано отпаднат всичките накуп днес. Ненапразно не споменавам Беретини - той е приличен играч в супер-форма, очаквам да измъчи Фед. От тези, които не съм споменал, съм за Баутиста-Агут и Вердаско (но и Гофен е ОК).
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 17:47
Коко беше до тук, шоуто на Алисън РИСК продължава, Ашли е аут, двете Каролини са се захапали яко в третия сет 8-8 ....
Риск ми става фаворитка докато не отпадне ... Айде тату-гърл ....
|
|   |
|
 |
|
MCStranger
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 18:06
Двете Каролини дали ще докарат нещата до първия в историята тайбрек след 12-12?
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 18:23
Муховааааааааааааааааа магесницааааааа Open Season за жирафи!!! Епохален мач и на двете, браво. Мухова е Стрицова 2.0 има голямо бъдеще на подобни настилки. За един гейм само не видяхме първия тайбрек в историята по новия формат.
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 18:27
как се изчисти схемата на Серина не е истина, тежките сервитьорки като Барти и Плишкова където и бяха неудобни отпаднаха една по-една и останаха боткини като Халеп и Свитолина, то същото като Гьоргес и Наваро, пълни абонатки, дано Риске я спре, ама едва ли 
Последна промяна juve на 08.07.2019 18:27, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 18:38
Приказката за Коко свърши. Очаквано и напълно нормално. Май имаше и някакво разположение та викна физио. Дадоха някакво хапче. Халеп я надигра категорично. Отново лъсна много брак в играта на Коко. Трябва още много да работи, защото форхенда е крайно неубедителен, да не кажа слаб удар и ако не го подобри драстично нищо добро не я чака. Освен това не мога да разбера защо в академията на Муратоглу я учат да я поредния скучен бот от задна линия, като има вродения талант и генетика за много повече. В момента не гледаме копие на Серина, а на Слоун Стивънс.  Чакам с нетърпение какво ще направи УСО. При жените не е ненормално да има деца вундеркинти, да не изброявам, много са. И обикновено са американки... Въпросът е как ще се развие. Има таланта, има и психиката за мен, както и харизмата, дано да успее, но ще е много трудно това ясно. Иначе браво на Халеп, абстрахира се от всичко и игра играта си, като много бързо си пролича разликата в годините, опита и играта. Гофен и Нандо направиха много здрав мач, очаквано. Беноа показа лошото си лице. Мислех, че ще има сили за по един сет. Тези 3-0 на дерби мачове започват вече наистина да ме вбесяват, а и съм сигурен не само мен... Рафа изнесе истински спектакъл. Истинска наслада за окото, намерете хайлайтса от мача, няма такива удари просто... Борис Бекер по Би Би Си го определи за фаворит номер 1 за титлата, а Бекер не обича Надал... Смятайте. Свитолина продължава с ботщините и късмета с жребия и ситуациите. Нищо чудно тя да ми коства и играта, защото загубих близо 10 точки само от нейните мачове, защото все пиша срещу нея. Боткиня скапана  Толкова е скучна горката, ужасна за гледане. Барбора изнесе малко лекция как се игра на трева на боткинята Мертенс, Жанг също е наслада за окото, браво и на нея. Много жалко за Аш, но това не е чак кой знае колко голяма изненада. Барти няма оръжията да прави някакъв невъзможен дубъл РГ-Уимби. Твърде много тенис и дойде просто освен всичко друго. Нуждае се от една дълга почивка.  Серинка малинка очаквано остреля удобната и КСН, но най-важното при нея е, че от мач на мач играе все по-силно. Т.е. непрекъснато вдига нивото. А и мачовете с Мъри на смесени двойки ще и помагат още повече за ритъма. Тя самата каза, че се чувства страхотно кондиционно. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 18:45
Един ден Плишкова ще спеЧели шлем ...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 18:47
Куери продължава. Кошмар.  От всички сервитьори и блъскачи точно този не го исках. Това ще е изключително тежък, направо невъзможен мач за Рафа. Куери се намира в уникална форма в момента. Тенис предложи всичко, но онзи цял мач бе абониран за линиите. Сервираше безупречно, движи се отлично и блъска като животно. Мафията заложи всякакви ранни капани пред Надал, но дано някак си се измъкне и от този, пореден... Но тук ще е най-трудния тест за Рафа. Вамос! 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 18:49
Ще стане ли Алисън Риск поредната американка отстранила Серена ... ???
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 19:03
скука и ботщина стана тениса напоследък и Мертенс стана връщачка някава а и ми харесва, като добавим че и кондиционно е зле, а таях надежди ама ще си стане поредната среднячка, няма разнообразие като стилове в тоя женски тенис въпреки различните победителки нон-стоп и тая новата Гоф не ми харесва все едно Стивънс гледам, но нали е американка яко надуха балона. А при мъжете ясно тримата големи и на 50 ще си печелят шлемовете, та и там младите напоследък го закъсаха особено Зверев и Циципас нямам обяснение защо влязоха в криза, особено първия, да не говорим такива млади надежди като Шаповалов, Тиафо съвсем изчезнаха от картата 
Последна промяна juve на 08.07.2019 19:04, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 20:10
По-тъп Уимбълдън не помня да съм гледал. Все едно играят биг 3 и некви любители...
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 22:14
единсвеното което си струва е гуидо пея как бие сервитьорите андерсън и току-що ремонтира раонич от 0-2 сета, докъде го докарахме щом и това доживяхме 
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 08.07.2019 23:35
Тоя коментатора уникална простотия каза. Клейкортърите играли много добре на трева (по време на мача на Пея). И кой освен Надал и в момента Пея играе добре на трева? Шварци ли? Тийм къде е? Карла Суарез Наваро пада 6-2 6-2... клейкортърката... заеби. Нямат нищо общо двете настилки и само великани виреят и на двете.
Между другото, Надал е на високо ниво. Според мен Куери няма да го бие. Ще му вземе сет, но дотам. Даже ще бие дедото И на трева! Само Джоката може да го спре на финал (ако се класира). Друг не ми се вярва.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 09.07.2019 00:16
Беретини явно беше уморен от тежкия мач с Шварцман и все пак е млад и не би трябвало да изглежда както се изрази и Макенроу, като 60 г. старче. Но не може да се отрече невероятната игра на Федерер. Лети по корта, с такава лекота играе, без никакво напрежение. И той е форсиран на макс за 21 титла, защото знаят от щаба му, че Надал и Джокович са много близко зад него, а и по-млади. Ще хвърли всичко на този Уимби, Фед. Иначе какво прави малкия аржентински магесник, Гуидо Пея? Тревата на Уимбълдън му пасва перфектно и като навлезе в мача и става страшно, прави магеснически неща. Миналата година сътвори голямата сензация като би Марин Чилич в супер форма, а тази година елиминира Мариуш Копил, Кевин Андерсън, а сега пълен ремонт и на Милош Раонич?! Пея е Давид от притчата, убиецът на Голиати (Дългучи в случая). Нишикори сега да го видим какво ще направи на 1/4 финала. Доминираше над Кукушката, който му е удобен, а и бе поуморен малко. Но за първи път от много, много време насам, Нишикори ще играе на 1/4 финала от шлема свеж като репичка. Обикновено Кей стига до 1/8 финали, 1/4 финали, но след тежки битки и маратони и е изцеден. Този път обаче е свеж и е загубил само един сет показвайки много силен тенис. От другата страна обаче е Роджър. Ест. голямото предимство ще е сервиса. Кей няма сервис... И все пак искам да го видя когато няма извинение с умора или контузии как ще изглежда на корта. Апропо Нишикорката за първи път стига до 3 поредни 1/4 финала на шлем!  Гофен също ще е труден тест за Ноле. Но макс да вземе 1 сет, просто и той е лимитиран, няма сервис, няма основно оръжие. Докато за Надал ще е кошмар с Дървери, но това е положението. 
Последна промяна Diavolo на 09.07.2019 00:19, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 09.07.2019 02:47
От тази година старото гробище за шампиони вече се води корт 2, но погребенията продължават... На прословутия стар корт 1 са си заминавали легенди и шампиони като Макенроу, Конърс, Сампрас, Бекер, Щих, Кеш, Агаси и пр. За да си дойдем на думата за 2019 г. когато корт 1 вече е корт 2, но легендата продължава... Кои топ имена и фаворити отпаднаха на този корт Циципас Тийм Шарапова Вавринка Кербер Багдатис - нормално е да го погребат точно тук в гробището като за последно сбогуване... Возняцки Мъри/Ербер - англичаните са идиоти да пращат Анди там Барти Плишкова 
Последна промяна Diavolo на 09.07.2019 02:48, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 09.07.2019 03:17
Аз съм за Роджи, да видим от последните му маестровскии неща ...
 |
|
MCStranger
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 09.07.2019 16:58
Така добре започнаха двата мача при жените днес - оставих нещата при 3:0 за китайчето и пробив за Алисън в първия сет. После имах малко работа, сега се връщам и какво да видя - Халеп обърнала още първия сет и после размазала втория, за Риск още има шанс, но е загубила първия и сега гледам се мъчи.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари | 09.07.2019 17:18
Ринааааааааааа Много, много голям мач, страшно напрежение, нооооо измъкна се от кошмарен противник със супер нестандартна игра и удари и във формата на живота си след тревната титла в Хертогенбош спасявайки 5 мачбола на Бертенс, а тук все в трисетови мачове се справяше борейки се като куче до края. Питайте Бенчич и Барти. Изключителна победа, изключителна! Тези интензивни 2 часа ще и помогнат много за полуфинала, а днес има и мач на двойки с Мъри или 'МЪРина'  Халепчето пък доказа, че е уникален боец и от 1-4 в 1ия сет и няколко шанса за 1-5 се заинати, спечели маратонския и ключов шесто гейм и от там обърна Жанг. Браво и на китайката. Тя досега нямаше победа на Уимбъдън, а игра 1/4 финал!!  Исторически полуфинал на Халеп на Уимби и мечтания от Дявола финал е мноооого близо. 
Последна промяна Diavolo на 09.07.2019 17:24, променена общо 1 път
|
|   |
|
|