Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 16:41

Отговори на тема  [ 238 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Уимбълдън' 2019 - тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:07

Надал спечели в женския тенис. За по-малко от час.

Конгратс :first:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:08

РАЗБИТА и УНИЗЕНА ..Танка изобщо игра ли :laugh:

БРАВО ХАЛЕП, тоя път беше супер, евала за играта ... оная аут, мрежа, аут, мрежа :laugh:

:cheers: :celebrate: :first:

6;2 / 6:2 :outofspace: :-o

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:10

Diavolo написа:
Федерер счупи рекорда за най-много асове в историята на Уимбълдън.
Горан имаше 1397 аса. Фед ги докара до 1398 с/у Надал.

Федерер стана и най-възрастния финалист на ГШ турнир в опън ерата.

Да добавим също така, че от АО 2014 Надал е сумарно 0-14 в преките мачове срещу Федерер и Джокович извън клея. Царят на статистиките Дяволо нещо не го споменава тоя факт - ех, ако не беше тая клей постановка, досега да ги е направил 30 Мейджъра. :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:13

Мъжките полуфинали - 3 часа зрелище, невероятни отигравания, промяна на темпото, драма...

Женския финал - 50 минути гледаме как Горилямс не може да се помръдне и хамали всяка втора топка в аут или в мрежата...

Силно се надявам това да й е последният финал (особено с Муратоглу и оня мишок Алексис не-знам-си-кой в щаба й стана още по-противна) на черната перла и да ни освободи от присъствието си по-бързо.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:15

:outofspace: :helpless:
Не знам кой долен мангал е проклел Серинка, но откакто стъпи на кота 23, три поредни кошмарни финали за нея в които бе обезличена. Кербер, Осака, а сега и Халеп. Но такъв бой като сега от Халеп не е било никога. Не ми се проверява сега, но по памет според мен това е най-унищожителната загуба за Серина. В смисъл и друг път е била побеждавана лошо, но никога така категорично надигравана на корта. Нямаше и 1 час? И Серина нито веднъж не проби подаването на съперничката си. Само 2 аса.
Невероятно просто. Мач за историята. :outofspace:

Но като я гледам е в страхотно настроение. След раждането си не се движи така добре на корта. Сега според мен бе в по-добро състояние от миналата година срещу Кербер, но нищо не сработи. А и Халеп игра като машинка, каквато си е. :-)
Рина няма да се откаже, така че ще е интересно. И все пак респект за Серина. На тия години има три финала за последните 12 месеца и ако продължи така усилено да работи рано или късно ще постигне целта. Но според мен по-скоро някои хора около нея се опитват да я карат още и още. Беше достатъчно да бие Граф, Корт не е никакъв критерий. Ама пусти рекорди. Нали трябва черна да е и американка и майка. Няма да мирясат цялата огромна тенис машина, докато не стигне котата, а тя горката вече не може и се излага само. Кому е нужно??? :dunno: :uuu:

Но както и да е. Главата горе, Рина! Обичаме те, вярваме ти и винаги ще те подкрепяме! :moufan: :first:

Последна промяна Diavolo на 13.07.2019 17:17, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:25

Иначе Халеп стана първата румънка с титла от Уимбълдън. :-)

2 титла за Халеп, според мен АО е въпрос на време, остава само УСО, където ще и е най-трудно предвид постановката, но ще видим, тя си има всичко за кариерен шлем.
Браво на Халеп между другото, но аз съм много разочарован. Няма смисъл от повече писаници. Това е положението.
Серина - последен шанс на УСО. Там рекламата и натискът ще е огромен, да видим дали най-накрая ще влезе спокойна във финал, а не да догонва още от самото начало.

По Би Би Си всички са шок и не знаят сега какво да коментират. Преди началото на мача всички бяха категорични, че Серина ще спечели и сега ги слушам и ме напушва смях, ама така е с всички ни дали сигурна титла за Серина.
Чисто ментално, Серина е в дупка. Никога не е губила три поредни финала на шлем, тя има най-убийствения показател в мачове за титлата, но това е. ШОК.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:26

Diavolo написа:
..... Няма да мирясат цялата огромна тенис машина, докато не стигне котата, а тя горката вече не може и се излага само. Кому е нужно??? :dunno: :uuu:

Но както и да е. Главата горе, Рина! Обичаме те, вярваме ти и винаги ще те подкрепяме! :moufan: :first:

абе това откъде го измисли, Линдзи не стигна ртекорда на Стенмарк, какъв е проблема Серена да не стигне този на Корт ... никой не я пушва, ако иска ще се откаже на момента, просто и се играе, тя това прави цял живот, това може, това иска, такива спортисти не си представят живота бе спорта ... но също е до човека Боби Фишер, Бьорн Борг, Магдалена Нойнер, Нико Розберг ... колко са се отказвали в прайма си ....

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:28

Как къде съм го измислил? Чета преса, медии, мнения и пр. А от известно време следя ЕСПН и там ми продъниха ушите с тази пуста 24. Муратоглу и той го каза няколко пъти.
Искат тя да е на върха на всичко. Ама само с искане не става.

Последна промяна Diavolo на 13.07.2019 17:28, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:28

Balleta написа:
Абе Сандо какво Хапче-гоутче бе, идеята танка да не печели повече с който и да играе ..... това е мотото, а чоукър си е чоукър, но нека си вземе Уимбито, да настигне Осака и Многоруса по шлемове :rofl:

Влюбен си ти, не отричай - въпреки намалението на циците, Симонка-бонбонка ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:31

Henman написа:
Diavolo написа:
Федерер счупи рекорда за най-много асове в историята на Уимбълдън.
Горан имаше 1397 аса. Фед ги докара до 1398 с/у Надал.

Да добавим също така, че от АО 2014 Надал е сумарно 0-14 в преките мачове срещу Федерер и Джокович извън клея. Царят на статистиките Дяволо нещо не го споменава тоя факт - ех, ако не беше тая клей постановка, досега да ги е направил 30 Мейджъра. :laugh:

Поне се опитва и дава всичко от себе си и това трябва да е пример за всички, а не повод за подигравки. :clown:
Надал е най-зрелищния играч 'евър' Бокс офис трепача. Гладиатора роден за най-великите мачове и драми. :wave:
в ММА и Кеча има такива класации за петзвездни мачове. Надал е номер 1 в тениса по този показател.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:33

Diavolo написа:
... Серина - последен шанс на УСО. Там рекламата и натискът ще е огромен, да видим дали най-накрая ще влезе спокойна във финал, а не да догонва още от самото начало.

По Би Би Си всички са шок и не знаят сега какво да коментират. Преди началото на мача всички бяха категорични, че Серина ще спечели и сега ги слушам и ме напушва смях, ама така е с всички ни дали сигурна титла за Серина.
Чисто ментално, Серина е в дупка. Никога не е губила три поредни финала на шлем, тя има най-убийствения показател в мачове за титлата, но това е. ШОК.

Какво УСО, ако ще спечели ще е на АО ...УСО-то търпи провал след провал вече години наред ... не я брой там, предвид и напрежението ... да не говорим за тежкото си придвижване ....

Що да е шок, тя с кого игра до тук някой тества ли я, нищо на каза за смешния й път до финала имаше голям късмет и накрая си намери майстора по най-болезнения начин, на тия години няма как да е ШОК, хеле срещу теб е тенисистка в прайма си ...

Последна промяна Balleta на 13.07.2019 17:40, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:36

Diavolo написа:
Как къде съм го измислил? Чета преса, медии, мнения и пр. А от известно време следя ЕСПН и там ми продъниха ушите с тази пуста 24. Муратоглу и той го каза няколко пъти.
Искат тя да е на върха на всичко. Ама само с искане не става.

аз постоянно гледам ЕСПН и Тенис Чанел, но не съм останал с такова впечатления, само истеричната Крис Евърт ги плямпа такива ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:38

vogelfrei написа:
Diavolo написа:

Кен Роузуол през 1974 г. е по-възрастен.

Сигурен ли си? Не съм проверявал, доверих се на Би Би Си, обявиха го в студиото на 'Тудей ат Уимбълдън'

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:40

alexbg написа:
Спокойно бе - ще се появят нови знаменити играчи... Така е било, така и ще бъде (освен ако не измислят някакви правила, които да прецакат нещата)...

Тия тримата преди да се появят все едно не имало тенис класици, ай молА ви се...
Идеята е, че такива като сегашните Big 3 (или 4, според някои) може да няма скоро!
Като нищо може след това да има само ЕДИН силен играч, а другите слаби, или примерно 7-8 средно силни, но без изявени като Федаломърич фаворити. :wave: ;-)
От това се опасяваме тука някои, но още е рано, след 4-5 години пак ще видим. :-)

ЕДИТ: Имало е класици, разбира се. Но често и за дълги периоди са били ТОП 2ма. Примерно Борг+Макенроу.
А сега са 3 (или 4, ама е киборг вече, та май няма да е...), което е повече от 2ма и може да се окаже дългосрочно нещо неповтаряемо след като тези 3ма се откажат. :-D

Последна промяна Naki на 13.07.2019 17:42, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:43

Diavolo написа:
vogelfrei написа:
Diavolo написа:

Кен Роузуол през 1974 г. е по-възрастен.

Сигурен ли си? Не съм проверявал, доверих се на Би Би Си, обявиха го в студиото на 'Тудей ат Уимбълдън'

Да, това е известен факт, че е на 40, когато губи и четвъртия си финал на Вимби от младия Джими Конърс. :) Имаше един документален филм по Ринга, озвучен от Тошко точицата, преди около 10-15 години, в който даваха кадри от мача.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:50

Да, да, вярно ве.
ебаси тъпаците са значи тия. Може ли такива грешки в топ предаването им. Явно навсякъде журналята са едни и същи, пък било то и британци :uuu:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 17:52

като оставим настрана болните амбиции на Серина за 24 шлем, трябва да отбележим че Халеп заслужено вече има два шлема и се надявам и поне още два да вземе, защото мойте уважения към Осака и Мугуруса и тем подобни блъскачки, по постоянство и на малкия пръст на трудолюбивата Симона не могат да стъпят, без сериозни оръжия, но с невероятно придвижване като пчеличка, също и голяма трудолюбивост, а днес и здрава психика, което винаги е било ахилесова пета, както един колега фен във форума я бе описал, напълно съм съгласен с това, румънците има с какво да се гордеят и заслужено я подкрепят навсякъде по света нека празнуват заслужено тоя триумф :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 18:14

Не съм някакъв особен фен, но с победата днес Халеп става третата най-успешна тенисистка от активните в момента след Серина и Мария, както и втора на десетилетието след Серина. Има много с по два шлема, но по другите статистики дърпа напред.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 18:40

MCStranger написа:
Не съм някакъв особен фен, но с победата днес Халеп става третата най-успешна тенисистка от активните в момента след Серина и Мария, както и втора на десетилетието след Серина. Има много с по два шлема, но по другите статистики дърпа напред.

Винъс ??? Кербер ??? ....няма как да е третата ... 5-та

Последна промяна Balleta на 13.07.2019 18:41, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2019 - тема за коментари   |   13.07.2019 18:40

MCStranger написа:

Някой да го каже. :yes:
Нещо за което писах още преди години, когато Халеп лузърстваше на Гароса… :whistle: :music:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 238 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща