Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:58

Отговори на тема  [ 617 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 31  Следваща
ЦСКА - сезон 2019/2020 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 10:46

tonzos_justice написа:
Нали заради Анималс съществува този отбор с тире и покрай тях го припознаха хиляди други, вкл и аз?

Keanu написа:
Като е толкова глупав накрая пак ще си лежи на топло...

Добре де, явно сте съвсем наясно защо стана цялото нещо и откъде и защо тръгна припознаването. Това не ви ли притеснява?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 11:14

Аз не съм на стадиона заради някоя фен фракция или някакви животни!
Клубът продължава да си играе на този стадион а за тези, които се притесняваха за приемственост и т.н. даже се платиха 8млн. за активите на старото дружество. Мен лично нищо не ме притеснява, защото никой не е по-голям от ЦСКА - дори легендите ни а какво остава за някакви съмнителни елементи.

Последна промяна Keanu на 25.07.2019 11:14, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 12:54

Спърсе, на времето всеки ден излизаха декларации коя фен група какво подкрепя или не подкрепя. Лично аз се надявах всички са се обединят.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 13:53

Позицията на Росен Петров е правилна, но много закъсняла. Ясно е, че става въпрос за пари. Както той самият е казвал, занимава се с охраната и има дял във фенмагазина, ама иначе е безработен.
И другите покрай него са такива.
Лично аз окончатзлно загубих уважение към тях след случая с Любо Пенев.
Сега Росен казва бил се махнал за доброто на отрбора. Ама защо когато трябваше нищо не се каза?
Този кюстендилеца още по-зле. Толкова сервилен, по-сервилен и от Вълко червенков към Сталин.Но червенков поне направи нещо, макар и с доброволен труд на гражданите, а тези хубавци какво направиха?

Имаше и сериозна декларация от Офендърс, тук нищо не се пише за нея.
То просто нямаше накъде вече, за да се мълчи.
Не изключвам и Росен, да е осъзнал че олеква пред хората и затова да е заел позиция най-накрая.
А и в интервюто има намек за мен, че има интерес към клуба.

Никой не е по-голям от идеята ЦСКА включително и микренския селяндур и шайката около него. Този клуб ще го има заради любовта на хората, защото ще останат и хора които наистина обичат ЦСКА, макар че истински ЦСКА в момента няма.
Има ребрандиран Литекс обслужващ интересите на Гриша, Бойко, Перуката и Домуса, а Гриша поема и гълта 24/7 на другите, само за да си пази бизнеса.

Аз ще продължа да ходя на стадиона заради идеята ЦСКА, заради истинските хора на трибунита, защото като кажеш само ;майната му; нищо не постигаш. Така съвсем ще ни обезличат и ще им е много по-лесно.

Призовавам за подкрепа днес , на свещените четири букви, не на друго; който е в София и в България задължително на стадиона!

И последно за селянията. Аз не знам в целия клуб има ли някой от София, освен Божидар чорбаджийски?

Касиерките не са, администрацията сигурно също, пресаташето е от Дупница, Антов е роднина на Нанков, така че не е чист софиянец, ако изобщо е роден в града, Митков сигурно е люляков ;юноша; , както и другите като Турицов.

Дано тези измекяри час по-скоро се изметат към Ловеч, а ЦСКА винаги ще има, дори и само в сърцата на хората.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 14:59

Със сигурност много хора ходят на мачове, ще отидат и днес, заради Любовта си към ЦСКА, стадиона, публиката. Лично аз спрях да ходя, заради нивото на управление, което дори един Росен животното правилно определи. Значи може да се казва и говори със сърцето. Дори и другият ключов фен Иван говори за футболистите с женски полови органи. Ето, говорят. Само че футболистите ги вкарват мениджърите. И мен да ме направят футболист на ЦСКА, то толкова си мога. Е, аз ли съм виновен? Така че Иван и който и да е, които са идоли за много малки деца, които ходят на стадиона, трябва да гледат към собственика. Всичко зависи от Г.Г. Тези фенове са били на среща с него 2016, на тях той им е обещавал нещо, за да застават зад него и да се случи това преструктуриране. Сега е време да му потърсят сметка защо няколко години отборът не може да се доближи до титлата, а в управлението цари пълен безпорядък. Ние, обикновените фенове или да говоря само за мен, не можах да живея с идеята, че няма да има ЦСКА. Затова застанах зад ЦСКА-София. Но на мен никой нищо не е обещавал, затова не мога да искам сметка от никого. Затова ключова роля имат фракциите. Ако те просто свикнат с настоящето, то на Армията ще ходят все по-малко хора, феновете ще се обезверят, няма да им пука и сме до там. Ако Г.Г. не може да ни направи силен европейски отбор (отбор за групите на турнирите всяка година), то нека да си го каже в прав текст. Ако пък може, нека да действа!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 15:35

То ако се решаваха нещата само на терена.....
Трудно на някой ще му бъде осигурен такъв държавен комфорт като на Домусчиев.
А как го е постигнал той си знае.
Затова и не може да се очаква който и да дойде в ЦСКА да повтори успехите на Лудогорец.
Ганчев показа, че следва модела си от Литекс. В миналото това можеше и да е достатъчно за някакви по-прилични успехи, но неговото ;верую; отдавна не е актуално.
Но в мен все по-силно се натрапва чувството, че е спуснат в клуба, по модела на Титан.

Излишно се дразнят привържениците, по стар ком. метод за опъване нервите на хората, не знам защо.
Първо гаврата с декларацията с Любо Пенев, който е легенда, след това с безумната ;смяна; на треньора и ;идването; на Петрович?!
Хората разумно поставят въпроси за работата на Стоилов и какъв е ;отговорът; ?
Няколко дена след това поредния ;трансфер; на някакъв испански защитник, който не е играл футбол от близо година!
Тези хора ни плюят в лицето!

Като добавим и прословутото ;плащане; на емблемата, което не е станало факт и едва ли ще стане , защото хората на Ганчев правят всякакви номера за протакане. И както каза Дора Милева и един лев не е изплатен досега на кредиторите.

Кюстендилчето било говорило.............. ама против футболистите. Еми то това е най-лесно, футболистите са просто едни изпълнители. Каквото им се каже, това правят.

Едва ли фракциите ще искат сметка на Ганчев. Както и Росен казва в интервюто отдавна не поддържали връзка.

Като му наредят на Ганчев отгоре тогава ще се махне; дотогава добре познатият сценарий.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 15:49

albertz написа:
...
И последно за селянията. Аз не знам в целия клуб има ли някой от София, освен Божидар чорбаджийски?

Касиерките не са, администрацията сигурно също, пресаташето е от Дупница, Антов е роднина на Нанков, така че не е чист софиянец, ако изобщо е роден в града, Митков сигурно е люляков ;юноша; , както и другите като Турицов.

Дано тези измекяри час по-скоро се изметат към Ловеч, а ЦСКА винаги ще има, дори и само в сърцата на хората.

Това за София не го разбрах - какво значение има кой от къде е?
Бог Ицо идва от Пловдив, Любо от Добрич, Стойчо Младенов от с. Плоски (община Сандански), Спас Джевизов от Пловдив, Петър Жеков от с. Книжовник (Хасковско), Димитър Якимов от с. Шлегово (днешна Македония, тогава в Царство България) да не изброявам повече... Да не говорим, че през Литекс са минали и Ицо и Любо и Стойчо Младенов.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 15:58

tonzos_justice написа:
...Ако Г.Г. не може да ни направи силен европейски отбор (отбор за групите на турнирите всяка година), то нека да си го каже в прав текст. Ако пък може, нека да действа!

Колкото и да не ви се вярва и да не се съгласите в момента за мен сме си отбор за групите. Ще ви изпреваря защото знам, че ще кажете "първо да бием Етър и ЧМ" - в тези два мача не се показа и частица от пълният ни потенциал (защо това се случи, не мога да обясня - варианти много) и според мен тепърва ще се вижда какво този отбор може... особено в Европа! Днес отивам на мача с нагласата тия да ги изринем! :red_fan:

Последна промяна Keanu на 25.07.2019 16:01, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 16:51

Ще си позволя да коментирам това, което говори Животното. Киану много правилно каза, че тоя може бързо да се върне зад решетките, защото на всички, които следяха темата беше ясно, че Микренския го извади от панделата, за да може да накара феновете да припознаят. Сега с тези си изказвания за мен рискува доста, но да видим докъде ще я докара. Не смее да се обърне директно срещу Г.Г., затова атакува тези под него начело със Стойкас.

Ще стане доста интересно, ако Осиек ви отстрани и поизгубите още точки, примерно издънка и срещу Славия.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 18:16

Атакува и сина на Ганчев, което означава друго.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   25.07.2019 23:55

Спукахме топката с Осиек, много слаб мач, но това 1:0 е много ценно и нищо чудно да ни класира напред. :-) Играхме по-добре в защита, друго си е с Бодуров и като цяло като колектив много по-добре в сравнение с мача с моряците. Иначе страхотна атмосфера, нямам думи. :-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   26.07.2019 11:22

Важна е победата! 1:0 е отличен турнирен резултат. На фона на Етър и особено ЧМ е много добре. В Хърватска трябва да вкараме гол, онези не вярвам да ни вкарат 3. Играта на отбора е важна, но резултат е още по-важен.

В Хърватска очаквам проблем с нашите фенове, засади, побоища.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   26.07.2019 12:47

Страхотна атмосфера - както почти винаги в евро-мачовете. Тия хърватите бяха 50-60 човека и през повечето време зяпаха какво правим по трибуните. Добър резултат - искаше ми се и втори да вкараме, но и така се получи добре!
Тия ако ги отстраним според мен със следващите (Заря) няма да имаме проблем и сме на плейоф.
:red_fan:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   26.07.2019 13:34

Keanu написа:
Страхотна атмосфера - както почти винаги в евро-мачовете. Тия хърватите бяха 50-60 човека и през повечето време зяпаха какво правим по трибуните. Добър резултат - искаше ми се и втори да вкараме, но и така се получи добре!
Тия ако ги отстраним според мен със следващите (Заря) няма да имаме проблем и сме на плейоф.
:red_fan:

Ти къде беше в А или В?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   26.07.2019 13:58

В "А" бях точно на "границата" до хърватите от Б - за евро-мачовете в А ходя, иначе съм си взел карта за В
Между другото хърватите бяха доста кротички - стояха в гъста групичка и не правиха никакви проблеми както някои очакваха. Скандираха си там нещо от време на време, но така й не разбрах какво.

Последна промяна Keanu на 26.07.2019 14:00, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   26.07.2019 14:51

Зоря са украинци. Бг отборите като цяло играят много трудно срещу отбори от бившия СССР, особено ЦСКА.

Последна промяна Diavolo на 26.07.2019 14:52, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   28.07.2019 15:47

Стадиона ни е кочина, но щом и тоя се е захласнал по публиката, при положение че в Хърватска има също добри агитки и феновете са на ниво...

Цитат:
Президентът на Осиек Иван Мещрович:

Нашият "Градски врт" изглежда като "Бернабеу" в сравнение с "Армията". Това обаче нямаше значение, защото феновете им бяха фантастични.

С помощта на публиката, играчите на ЦСКА удържаха нашия натиск. По трибуните имаше 10 000 души, но нито един от тях не беше зрител - всички бяха участници. Само уважение за тяхното поведение"

Последна промяна Keanu на 28.07.2019 15:50, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   29.07.2019 06:51

Бернабеу? :tomate:
Бернабеу е всичко друго, но не и име, което да се намесва когато става въпрос за фенове и подкрепа. Дебил.

А иначе днес много слаб мач. Аз по-грозно играещ ЦСКА не съм гледал през съзнателния си живот. Поне бихме. :dunno:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   29.07.2019 08:54

С тази игра изобщо закъде сме тръгнали. Посредствен футбол. Бием на мъка и по чудо. Сега остава да стискаме палци в Осиек и там каквото стане. 3 мача в София - 4 точки и то срещу Етър, Славия и Черно море. С тази селекция толкова. Да минем Осиек, после евентуално украинците и до там, а в първенството борба за бараж. :devil:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   29.07.2019 10:18

tonzos_justice написа:
С тази игра изобщо закъде сме тръгнали. Посредствен футбол. Бием на мъка и по чудо. Сега остава да стискаме палци в Осиек и там каквото стане. 3 мача в София - 4 точки и то срещу Етър, Славия и Черно море. С тази селекция толкова. Да минем Осиек, после евентуално украинците и до там, а в първенството борба за бараж. :devil:

Няма такъв ...мач... И в ма'лата така не се играе :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 617 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 31  Следваща