Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:51

Отговори на тема  [ 617 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31  Следваща
ЦСКА - сезон 2019/2020 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   11.08.2019 09:00

Какво подпиране през комунизма, след като ЦСКА и Левски винаги са имали най-добрите футболисти. Не знам къде си, но ми вдъхваш на майна. Комплексите са много яки при вас не само на тема София и вечно дерби. Жалко, оправете си поне плочките на центъра.

Порше да се състезава със Ситроен. Това е разликата между ЦСКА и Ботев. ЦСКА прави 20 атаки, Ботев 2. Е, съдията в коя половина има работа?

Последна промяна tonzos_justice на 11.08.2019 09:02, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   11.08.2019 09:24

tonzos_justice написа:
Какво подпиране през комунизма, след като ЦСКА и Левски винаги са имали най-добрите футболисти. Не знам къде си, но ми вдъхваш на майна. Комплексите са много яки при вас не само на тема София и вечно дерби. Жалко, оправете си поне плочките на центъра.

Порше да се състезава със Ситроен. Това е разликата между ЦСКА и Ботев. ЦСКА прави 20 атаки, Ботев 2. Е, съдията в коя половина има работа?

По време на комунистическия режим ЦСКА и "Левски" са имали много силно лоби в партията и затова при тях са отивали най-добрите футболисти (нали не си мислиш, че тогава футболистите са можели да избиртат къде да играят? - т.е. можели са, само ако им позволят). ЦСКА е бил по-облагодетелстван заради задължителната военна служба (на най-талантливите просто е било предлагано да отбият военната си служба в клуба, кой би отказал?), но и "Левски" няма за какво толкова да се оплакват (те се утвърждават като водещ клуб именно по време на комунизма, преди това имат 3 титли за 30г.).

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   11.08.2019 11:18

Shifter написа:
tonzos_justice написа:

По време на комунистическия режим ЦСКА и "Левски" са имали много силно лоби в партията и затова при тях са отивали най-добрите футболисти (нали не си мислиш, че тогава футболистите са можели да избиртат къде да играят? - т.е. можели са, само ако им позволят). ЦСКА е бил по-облагодетелстван заради задължителната военна служба (на най-талантливите просто е било предлагано да отбият военната си служба в клуба, кой би отказал?), но и "Левски" няма за какво толкова да се оплакват (те се утвърждават като водещ клуб именно по време на комунизма, преди това имат 3 титли за 30г.).

Нали се сещаш, че ако Пловдив беше столица, то това щяха да са Локо и Ботев. Затова не разбирам подобни постове. Нямаше да са Тунджа Ямбол нали така?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   11.08.2019 12:13

tonzos_justice написа:
Shifter написа:
tonzos_justice написа:

Нали се сещаш, че ако Пловдив беше столица, то това щяха да са Локо и Ботев. Затова не разбирам подобни постове. Нямаше да са Тунджа Ямбол нали така?

Ливърпул, Манчестър, Торино, Милан, Мюнхен и Барселона столици ли са?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   11.08.2019 12:23

alexbg написа:
Аз само да вметна, не по спора...
Ако си мислиш, че сега живееш в ерата на просветлението и че не ти промиват "демократично" мозъка... Много си промит, да знаеш...

Далеч съм от тази мисъл, затова винаги давам съвет на хората да прочетат 1984 на Оруел и да се замислят над всичко, което се случва около нас.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   11.08.2019 12:25

Shifter написа:
tonzos_justice написа:

+

Последна промяна oasis на 11.08.2019 12:25, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   11.08.2019 14:01

Shifter написа:

Много е елементарно да кажеш за 30 години 3 титли, като първия шампионат е 1925. Отделно 27 и 44 не завършва. Или с други думи 3 титли от 18 първенства. До "раждането" на урода ЦСКА взима още 2, и след като въпреки тяхната криминална първа взима още 2, се взимат мерки следващите 20 години да имаме само 3 титли, т.е. точно колкото и преди 9.9.1944. За справка в периода 1951-1969 комунистическия урод взима 13 титли!!!
След обединението със Спартак за 19 години имаме 7 титли, като последните от тях 3 - 1984, 85 и 88 са не заради БКП, а въпреки нея, това поне с очите си съм го гледал!
И да, Левски е гранд от самото си създаване, за справка преди комунетата Славия има 5 титли, Владислав Варна -3, всички останали шампиони са вдигали титлата само по веднъж.
Да, и Левски е взимал добри играчи от другите отбори, но също така е създал плеяда велики такива! Колко са създали ЦСКА, че аз само за двама се сещам - Костадинов и Пенев- Чичовото!
Толкова за "комунистическите" протекции на Левски! ЦСКА е копие на съветския ЦСКА, абсурдно е да се говори за отбор на Армията, като каскетите са избили почти всички истински офицери!!!
Цеца П на 2 пъти е вкарвана по административен начин в А група, като първия път изажда Септември и така става шампион дори (!), а втория път го издухва Ботев Пд и отива в Б група вместо покойната чорба. Така че сегашния урод тиресф не е открил нищо, просто е копикет дори в създаването си.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   11.08.2019 22:41

Много добър мач между турците и ЦСКА. Бързо темпо, добри атаки, особено второто полувреме. Абе за нашите стандарти отлично. Много съм доволен от отбора. От мач на мач играем все по-силно. Бяхме по-агресивния отбор с по-чистите положения. Но резултата е логичен с оглед цялостната игра. Щеше да е жестоко спрямо който и да е отбор да бе загубил. Имаше умора последните 20 минути, но въпреки това точно в края имахме и най-чистото положение в мача. Жалко за пропуска на Тиаго. Аргхххххх. Жалко и за Евандро. Дано да е готов за Украйна, ама надали... :-(
Слаб съдия за мен. Първото полувреме подпираше лайната. Не даде скандално нарушение на границата на пеналта за нас. Второто не даде чиста дузпа за агите след карате удар в главата. Но пак казвам за мен справедлив и логичен хикс.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   12.08.2019 08:01

Това първенство ми е копие на предното. Ситуацията при Левски - подобна. Ако не бях забравил, давах 0:0.

Последна промяна tonzos_justice на 12.08.2019 08:01, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   12.08.2019 12:29

Не гледах мача, но видях ситуацията за дузпата, доста прилича на онова на Моци срещу сърбина ви преди години. Представям си ако на вас не ви бяха дали такава дузпа, а от другата страна имаше спестен фал извън наказателното поле (това не съм го виждал, но ти се доверявам че го е имало), как щяхте пак да говорите че съдията е имал грешки и в двете посоки и просто е бил слаб :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   12.08.2019 13:21

spurs написа:
Не гледах мача, но видях ситуацията за дузпата, доста прилича на онова на Моци срещу сърбина ви преди години. Представям си ако на вас не ви бяха дали такава дузпа, а от другата страна имаше спестен фал извън наказателното поле (това не съм го виждал, но ти се доверявам че го е имало), как щяхте пак да говорите че съдията е имал грешки и в двете посоки и просто е бил слаб :laugh:

Не си гледал, но си видял :laugh: Така и Хубчев ги вижда нещата за твоя любим Левски. Все си мисля, че онова келнерче беше голяма класа ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   13.08.2019 09:17

1948 бие Монтана! Мощно в А група и шоуто нека да започва! :cheers:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   13.08.2019 10:41

Поредното отборче без фенове - не благодаря... Царско село имат повече фенове от тия а и школа си имат.
Относно мача с лайногорец - гледах малко от него и не мога да кажа нищо, но равенство на такъв етап и то като гост при два мача седмично почти без ротация на играчите е добре.
Няма да е леко, но се надявам да минем през Заря и после с Еспаньол каквото стане.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   13.08.2019 11:10

Keanu написа:
Поредното отборче без фенове - не благодаря...

Твърдо зад тяхно влизане съм. И ще ти кажа защо. Тръгнаха от нищото и самото им влизане в А група ще бъде голям успех за тях. ЦСКА на Г.Г. постигна за този период нулеви успехи. Клубът им е чист като дружество, докато това на Г.Г. ти кажи ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   13.08.2019 11:38

По всичко изглежда, че ЦСКА 1948 ще си осигурят промоция за елита през този сезон.
На фона на ставащото в ЦСКА на Гриша Ганчев биха ми били симпатични, а и ако има нов търг за емблемата и смяна на обстановката на високо ниво могат да се пробват и за Армията, но....!

Няма как лично аз да подкрепям този отбор по следните причини:

-Ако бяха истински цесекари от морална гледна точка не трябваше да участват в първия търг за емблемата , защото се знаеше, че тогава повечето фенове са зад ЦСКА на Гриша Ганчев и ще се внесе излишно напрежение и разделение, както и стана.
Отделно, как клуб , който се бие в гърдите, че разчита на финансиране от по-богати фенове и разчита на приходи от билети и артикули успя да предложи на търга мисля бяха 2 милиона лева за емблемата? Откъде тези пари?
И ако реално имат някакви средства защо не ги вложиха в школа или база, поне на първо време да имат нещо, а не да се скитат из цяла София и околностите. Това че евентуално на някакъв етап могат да вземат Армията и чакат за мен е несериозно.
Един отбор без база не може да бъде сериозен.
Имат пари за заплата на Гъргоров, а нямат пари за далеч по-фундаментални неща.
Нещо повече. В медиите , в някои свои изявления , използваха типично разградски стил и нарекоха Сектор Г ;креслива агитка;, не може да си истински цесекар и да си позволяваш това.
Така че за мен работата смърди. Аз не съм само за някакви титли и купи и да се бъзикам с противника, което го има и сега и е точно подобие на приказката присмял се хърбел на щърбел.

Ганчев поне беше последният собственик на старото АД, повечето играчи които спечелиха купата започнаха и следващия сезон, имаше някаква приемственост, лично за мен това натежа като аргумент да подкрепа този отбор.
Хареса ми, че в началото се разчиташе на много българи, примерно защитата беше изцяло българска, с вратаря.
Китанов, пред него Манолев, Бодуров, Чорбаджийски, Недялков.

За съжаление сега почти нищо не е останало от оптимистичното начало, начинът на управление и действие за мен много напомня този в Черноморец Бургас-София на Ивайло Дражев.
И нищо чудно да се стигне до подобен край.

Не искам да влизам в подробности, но Джеки много точно им каза нещата в последното си интервю и Майкъла наскоро имаше добро изказване. Джевизов, Ради Здравков, Борис Гаганелов, който мисля е рекордьор по мачове за клуба също не приемат този клуб. Е, всички ли са платени и са курви на Домуса?
Както се опитва да ни убеждава ;лидера; на агитката и тези около него, който се оказа, по неговите собствени думи, че в периода 2002-2019 не е ходил на гостуване в Овча Купел. Къде е бил през това време нямам представа, може би си е бил в Кюстендил. И после изведнъж е станал ;голям; както и междувпрочем много хора в тази държава.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   13.08.2019 12:10

albertz написа:
По всичко изглежда, че ЦСКА 1948 ще си осигурят промоция за елита през този сезон.
На фона на ставащото в ЦСКА на Гриша Ганчев биха ми били симпатични, а и ако има нов търг за емблемата и смяна на обстановката на високо ниво могат да се пробват и за Армията, но....!

Само да вметна нещо като фен. Търгът е другото нещо, което ме отблъсква от сегашните собственици. Управлението е едно на ръка. Всички виждаме какво се случва, как всичко се бави и т.н. по една или друга причина. Доколкото чета инфо от медиите, още един лев никой не е в взел от търга, т.е. парите са там някъде и то вкарани от фирма Ред Анималс.....

Всички фенове, които стъпихме поне веднъж на стадиона, след промяната, искахме или почти всички фенове, цялата сага да приключи максимално бързо. Да, ама не.

Просто всичко е толкова абсурдно, че нямам думи. Как може изобщо това да се случва в държава членка на ЕС?

Логично хора питат какво се случва и ще има ли нов търг.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   13.08.2019 21:12

Само да кажа, че темата с прогнозите за мачовете на ЦСКА е преместена в
Начало форум » Футбол » Футболни прогнози » Прогнози BG
Визуално е под този подраздел Български футбол
Линк: viewforum.php?f=128

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   14.08.2019 09:40

tonzos_justice написа:
albertz написа:

Само да вметна нещо като фен. Търгът е другото нещо, което ме отблъсква от сегашните собственици. Управлението е едно на ръка. Всички виждаме какво се случва, как всичко се бави и т.н. по една или друга причина. Доколкото чета инфо от медиите, още един лев никой не е в взел от търга, т.е. парите са там някъде и то вкарани от фирма Ред Анималс.....

Всички фенове, които стъпихме поне веднъж на стадиона, след промяната, искахме или почти всички фенове, цялата сага да приключи максимално бързо. Да, ама не.

Просто всичко е толкова абсурдно, че нямам думи. Как може изобщо това да се случва в държава членка на ЕС?

Логично хора питат какво се случва и ще има ли нов търг.

Нещата са навързани и според мен не са въобще толкова прости - чакахме сумати време да ни дадат Армията за 10г. а за 30г., кога ще стане не е ясно, а това е нормално да го искаме ако ще се строи... също така няколко пъти се каза, че искаме да направим нов стадион с не леки подобрения, като освен Ганчев и Ицо го каза, но... Плановете на ЦСКА за нов стадион са в застой, вината не е на клуба

А относно обрезките (аз така им викам - средно между обелки и резаци) - там е тъмна индия и никой не застава с името си. От няколко източника знам, че това е Божков, но покрай фирмите участващи в търга излиза, че и Киро Гела е намесен и въобще смърди много...

Последна промяна Keanu на 14.08.2019 09:47, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   14.08.2019 13:15

И накрая очаквам просто ръководството да каже, че поради тези и тези причини, няма как да се направят инвестиции и типично по български другите са виновни. От там и нов търг и така.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   15.08.2019 22:01

Да мрат педалите долни... :devil:
Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 617 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31  Следваща