Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:39

Отговори на тема  [ 128 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
US Open 2019 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   07.09.2019 19:12

Balleta написа:
Рафа вече е с баланс 208-1 на гранд шлемове, когато поведе с 2:0 сета. Единствения ремонт му е от Фонини през 2015.

преди УСО' 19, Рафа имаше 205-1 ; Фед е с баланс 265-3 ; Ноле е 200-1 :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 00:27

Бианка кефи на макс, удоволствие е да я гледаш как мака Серина във форма :outofspace:

Серина тотално не знае какво става в момента ... никой не и е връщал така сервисите :outofspace:

Малката рулира ... :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 00:48

Деволе, никога не се олаквай от публиката вече, където и когато и да играе твой любимец ....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 00:56

Balleta написа:
Деволе, никога не се олаквай от публиката вече, където и когато и да играе твой любимец ....

абсолютно неуважение към едно 19 годишно момиченце ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:01

Е това е истински шампион ... Бианкаааааааааааа

:rock: :dance: :ura: :celebrate: :first:

:ludnica: :cheers: :rock:

ШАМПИОН с главно Ш .... непукист, дори и след 4 загубени гейма ...йессссссссс :ura:

Последна промяна Balleta на 08.09.2019 01:05, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:06

Бианкааа ...

:moufan:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:08

Да, пълни селяни са тия американци за пореден път... :stop:

А свинята-майка пак насрана на финал, буахахахаха, и пак от 19-20-годишно момиченце. Дори с наредените схеми пак не става и не става. :wave: Изкефи ме как великата шампионка Рина изпълни втори сервис с около 80 километра на третия мачбол. :laugh: :laugh:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:08

Какво е направила публиката?

Гледах финалните акорди - малее, няма ли вече в женския тенис хубави, стройни, високи и слаби момичета?!?
Баси - тя Серина си я знаем, ама това 19-годишното... Ниско, с бутове почти като на каката срещу нея, с дебели къси пръсти, па и пъпчива... Да - знам, че не е конкурс за красота, ама все си мислех, че един спортист... Абе знам ли - явно светът вече не е такъв, какъвто беше... Което май и отговаря на въпроса ми...

'Айде да й е честита, браво!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:09

Негативния рекорд на Серена на финали продължава и вече 0-4 след последната и титла на АО 2017

Бианка печели първи Гран Шлем в историята на Канада - мъже и жени

Бинака е първата дебютантка на Ю Ес Опън с титла ...

:rock: :cheers: :celebrate: :first:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:19

тая Бианка ми е прекалено мощна за моя вкус и едва ли ще ми стане любимка, но честита и титла да видим Серина доколко поредни загубени финала ще го докара преди да се откаже, иначе канадската румънка ако не се счупи което няма да е изненада ще си доминира, макатр че при жените това е силно казано всяка вече може да си вземе шлем и после да изпадне в криза, така е последните три сезона поне, а публиката е отврат баси дивите селяни, затова нека любимците им падат от балканците за пореден път :laugh:

Последна промяна juve на 08.09.2019 01:20, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:21

alexbg написа:

Гледах финалните акорди - малее, няма ли вече в женския тенис хубави, стройни, високи и слаби момичета?!?
Баси - тя Серина си я знаем, ама това 19-годишното... Ниско, с бутове почти като на каката срещу нея, с дебели къси пръсти, па и пъпчива... Да - знам, че не е конкурс за красота, ама все си мислех, че един спортист... Абе знам ли - явно светът вече не е такъв, какъвто беше... Което май и отговаря на въпроса ми...

Много препарати, хормони и други подобни гадории гълтат и затова голяма част от жените са така - с бутове и шкембета. Но пък специално в женския тенис не помня някога да е имало (масово) красиви спортистки - като почнеш от Бил(и) Джийн Кинг и Навратилова, през Девънпорт и белгийките, та до днес. Може би просто като фигури/телосложение станахапо-антипатични през последните години.

Иначе тази Андреску е голямо зверче, очевидно има и психика - спомнете си и финалът в ИУ срещу Кербер. Само че и Осака изглеждаше непобедима, когато беше на гребена на вълната, а къде е сега? С тази рискова игра със сигурност ще й бъде трудно да е постоянна, та най-вероятно и тя ще се превърне в поредния асансьор.

п.п. А Серина защо говори като на бавноразвиващи се? Иска да покаже как разказва приказка на дъщеря си може би? :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:25

Хенмане, Андрееску изглежда много по мощна и с повече оръжия от Осака, не мисля, че ще е асансьор, напротив.

Иначе и в тениса започнаха да се оливат .... Бианка с чек за 3.85 милиона долара :outofspace: почти 4 милки ... :outofspace:

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:27

Жалко за Серина. Голям спортист. Рядко се случва в спорта. Федерер и Надал са другите подобни уникати. Но това е, краят винаги е неизбежен. Но все пак се надявам да спечели поне още един шлем някъде.
Поздравления за Бианка Андреску!

Изображение

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:30

Balleta написа:
Хенмане, Андрееску изглежда много по мощна и с повече оръжия от Осака, не мисля, че ще е асансьор, напротив.

Иначе и в тениса започнаха да се оливат .... Бианка с чек за 3.85 милиона долара :outofspace: почти 4 милки ... :outofspace:

Да, и аз това се чудя, мислех, че е инфлация, ама баси ... 4 милки ... само допреди 10 години беха по 1.5 ... :outofspace:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:31

Balleta написа:

нека взимат няма лошо, то известните актьори, певци и разглезени футболисти взимат двойно повече, без повечето да заслужават, тъй че няма справедливост, така или иначе, та все тая :-D

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:34

Henman написа:
alexbg написа:

Много препарати, хормони и други подобни гадории гълтат и затова голяма част от жените са така - с бутове и шкембета. Но пък специално в женския тенис не помня някога да е имало (масово) красиви спортистки - като почнеш от Бил(и) Джийн Кинг и Навратилова, през Девънпорт и белгийките, та до днес. Може би просто като фигури/телосложение станахапо-антипатични през последните години.

Иначе тази Андреску е голямо зверче, очевидно има и психика - спомнете си и финалът в ИУ срещу Кербер. Само че и Осака изглеждаше непобедима, когато беше на гребена на вълната, а къде е сега? С тази рискова игра със сигурност ще й бъде трудно да е постоянна, та най-вероятно и тя ще се превърне в поредния асансьор.

п.п. А Серина защо говори като на бавноразвиващи се? Иска да покаже как разказва приказка на дъщеря си може би? :laugh:

Ми да, красиви едва ли е имало, може би най-хубавата, която съм гледал е Габриела Сабатини, с един шлем, но това е друга тема ...

П.С. Бтв, Винъс изобщо не е лошо изглеждаща жена, даже я намирам за привлекателна в отделни моменти!

Последна промяна TheExorcist на 08.09.2019 01:39, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 01:39

Видно е, че Серина от турнир на турнир подобрява играта си след раждането (главната причина този измислен рекорд на Корт да съществува е само раждането и отсъствието от 18 месеца и нищо друго) и този път бе най-близко така да се каже и чисто игрово освен всичко друго. Не бе и толкова нервна. Мисля, че игра добре (естествено много под най-доброто и ниво, но това ниво никога повече няма да се достигне) и че този път срещу нея играха много силно. И пак в Ню Йорк спечели най-много геймове (визирам и миналата година от Осака загубата) след фиаското в Лондон с/у Кербер и Халеп. В смисъл коментирам само от нейната камбанария. Тренира здраво и на тия години, което е много тежко и си преследва целта, а тя номер е 24. По пътя на тази логика догодина в Мелбърн ще има още по-добър шанс според мен. Аз това не спирам да го повтарям още от 2018 г. и загубения финал от Осака. Рина има оръжията да не се хаби много в мачовете си, а и притежава огромен опит и не се нуждае от подгответа като много други тенисистки, така че с подобен календар все някъде ще чукне късмета. :-)
Бианка показа много силна психика, но това си го знаем, че го може. Балансът и срещу топ 10 вече е 8-0?! с тия хапове с които я тъпчат обаче както и чупливостта и не я виждам в дългосрочна перспектива.
Бъдещето е пред такива като Коко, ама някоя по-нападателна Коко, ама не знам дали ще има такава. Защото сегашната Коко ми идва мааааааалко твърде дефанзивна. Но какво имам предвид, да е висока, атлетична, бърза и пластична. И по възможност да е здрава. Още една, две години и ще почне може би истинската доминация, ама да видим че с тоя форхенд, пфф...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 02:03

Е, недей така де, Хенмане - Сабатини, Хингис, Граф дори, Шарапова, Винъс... Имаше една Аранча (на която всички мязат сега) и Девънпорт, ама тя поне беше 1 и 90... Дори ако сравним балканките: Селеш с тая Бианка - еми пак в полза на старото поколение, макар и не с много :)
Томич - недей така, не може да ти харесва физиката на Серина, молА ти се... Колкото и ракия да ти доливат...

(- Абе жена, как така с всяка минута ставаш все по-красива?!
- Е как - нали постоянно ти доливам ракия в чашата...)

P.S. А ако ще връщаме до Били Кинг и Навратилова, то на тях мисля успешно може да противопоставя Крис Евърт и Трейси Остин... ;-)

Последна промяна alexbg на 08.09.2019 02:07, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 02:10

Серина е много хубава в лицето между другото, просто си е дебеличка и за съжаление това не се приема от по-големия процент хора по света.
Сложете лицето на Серина върху тялото на Винъс и ехееее :innocent:
Коко е готина също, сладурана е, ама още е детенце, въпреки здравите рамене и физика.
Сега друг е въпроса и че в Европа (и особено на балканите) черните изобщо не се приемат, но това е съвсем друга тема...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2019 - тема за коментари   |   08.09.2019 02:18

Е - аз приемам Винъс, така че...
Иначе да - усмивката на Серина е добра, спор няма... В лицето малко имат прилика с Джей Ло - и не само там им е приликата, обаче :)
И все пак - на вкус и цвет товарищ нет...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 128 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща