Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:32

Отговори на тема  [ 292 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща
EURO 2020 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   08.09.2019 22:20

bai Momchil написа:
Balleta написа:
Момчи, аз само казвам, че са беличници и анонимници в сравнение с предишните, които са си направо футболни легенди. Тия от снощи не са дори звезди в собствените си отбори ( като изключим дузпаджията Кейн и донякъде Стърлинг и Рашфоррд, които често са и резерви в клубните си отбори).

И това,че са такива е факт - прочети им пак имената ... а дали играят добре, като колектив не го коментирам защото след Световното не съм ги гледал. Само знам, че няма да спечелят Европейското :cheers: ;-)

А това, че сега ги гледаме няма никакво значение, защото ние сега гледаме и Меси, Роналдо, Ибрахимович, Неймар, Мбапе ... а тия са си вече легенди ..

Рахита не е резерва. А тия легенди дето ги изброи са пълни боклуци всичките... А последните двама легенди?!? В какво точно се изразява легендността на лакомото сигане? А на прохождащото Акне?

..изразява се в това, че ако излезеш на улицита ще видшм много хора с фланелки на Неймар и Мбабе, както и факта, че и двамата са оценени на над 200 милиона евро и винаги се споменават, като евентуални претенденти за Златната топка.

Както и това, че акнето е настоящ Световен шампион избран за най-добър млад играч на първенството и е мегазвезда в клубния си отбор. Неймар пък го слагат в топ 3 в момента на най-добрите в света заедно с първите двама цитирани.

Не знам защо трябва да обяснявам очеизваждащи неща и да клиширам.

Колкото до това кой каъв боклук е, човек трябва да внимава с определенията защото нито ги познава лично, нито нищо. И тук пак опираме до изходната теза за анонимниците за които нищо не знаем и едва ли не по дифоулт те не са боклуци защото просто не са в радара на медиите, докато за гореизборените пишат под път и над път, къде глупости, къде верни, къде неверни неща.

А точно в Англия футболистите не са никак стока .... както и да е, да приклчим темата :cheers: ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   08.09.2019 22:22

Vendome написа:
Balleta написа:
Момчи, аз само казвам, че са беличници и анонимници в сравнение с предишните, които са си направо футболни легенди. Тия от снощи не са дори звезди в собствените си отбори ( като изключим дузпаджията Кейн и донякъде Стърлинг и Рашфоррд, които често са и резерви в клубните си отбори).

И това,че са такива е факт - прочети им пак имената ... а дали играят добре, като колектив не го коментирам защото след Световното не съм ги гледал. Само знам, че няма да спечелят Европейското :cheers: ;-)

А това, че сега ги гледаме няма никакво значение, защото ние сега гледаме и Меси, Роналдо, Ибрахимович, Неймар, Мбапе ... а тия са си вече легенди ..

Стърлинг често резерва? Неймар легенда? :outofspace:

на бас, че след края на кариерата си ще е ??? ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   08.09.2019 22:24

spurs написа:
Момчи, по принцип го има това с носталгията, но в случая според мен става дума за безспорни факти. Щото и Джерард, Лампард, Рууни и т.н. също се появиха по наше време, ама не сме ги смятали за безличници, нали?

А Кейн не знам защо толкова го повтаряш, и аз и Балета го изключихме от безличниците. Той не само има по-добър коефициент от голова машина като Шиърър, той Е голова машина като Шиърър и ако е жив и здрав и играе достатъчно дълго като нищо ще мине рекорда на Рууни. А дори и да се откаже днес, на 26, пак ще е легенда на Тотнъм, вече е в топ 3 на голмайсторите на клуба на всички времена.

П.с. Балет, каква легенда е Мбапе, много се изхвърли с него. За момента е супер талант, ако продължи така може и да стане легенда някога. Ако обаче, недай си боже, се контузи много тежко и си прекрати кариерата, след 5 години никой няма да го помни.

..никой не е легенда докато не окачи обувките, още повече тийнеджър, но сам знаеш, че и Неймар и Мбапе ще бъдат такива ... ако следваме терминологията на НБА - бъдещи хол-оф-файмърс ... ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   08.09.2019 22:34

Геймар е медиен балон.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   08.09.2019 22:38

Ми той Ибрата приключи с футбола, Геланчо и Месунгера си броят точките за пенсия вече, Сигането е легенда за това колко неограничена е лакомията на мангалите, значи останахме с в съвременният футбол с една потенциална легенда смао - Акнето. :dunno:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   08.09.2019 23:11

Неймар може да е всякакъв, на мен меко казано не ми е любимец, но пачти сигурно ще стане голмайстор номер едно в историята на националния им отбор, а ако случайно не успее, ще е втори след Пеле. На клубно ниво пък е печелил всичко, няма как да не е легенда.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   08.09.2019 23:48

Ако караме по тоя начин, Кристиян Карембьо Скленариков е най-голямата легенда в историята на френския футбол.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 00:22

Що?

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 18:38

spurs написа:
Що?

Е как що? 1998 спечели всичко - шампион на Испания, Европа (ШЛ) и света с Франция.

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 18:39

Vendome написа:
Геймар е медиен балон.

Абсолютно. Няма грам харизма, надуван е до спукване и натам от медиите. Като футболист си е отличен, но твърде далеч зад КР7 и Меси.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 18:54

alexbg написа:
Пикфърд какво има: УЕФА ЛН и... толкова
.

Кога е спечелил УЕФА Пикфърд?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 19:06

Vendome написа:
Геймар е медиен балон.

:give5:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 19:09

... че последните години думата легенда девалвира - девалвира, ама сериозно се стреснах от степента на девалвацията като видях че и Мбапе вече е легенда.

Странни критерии щом той е отбелязан, а да речем Гризман с който може да бъде срявняван най-лесно покрай общата националност, не е.. :-? :outofspace:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 19:09

Balleta написа:

..изразява се в това, че ако излезеш на улицита ще видшм много хора с фланелки на Неймар и Мбабе, както и факта, че и двамата са оценени на над 200 милиона евро и винаги се споменават, като евентуални претенденти за Златната топка.
:cheers: ;-)[/quote]

Е ти ме уби бе баце, значи продаването на фланелки те прави легенда ... :laugh:

П.С. Искам да си купя ( само онлайн ще стане много ясно ) фланелка на Аржентина с 10-ката на Марадона на гърба!

Отделно искам и други винтидж фланелки на любими играчи, но нямам време за това сега!

Последна промяна TheExorcist на 09.09.2019 19:12, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 19:18

Не знам защо се води тоя спор с формациите на Англия, това си е субективно. Обективното е, че откакто гледам футбол националите на Англия не са спечелили нищо. А иначе симпатиите ми са към отбора от 90-те, сегашния ми е просто меко казано противен!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 19:25

Hiksa написа:
С Хубчев поне щяхме да удържим 0-0 до полувреметоа

Бе то и сега можехме, ако не беше малоумния вратар, вместо да ритне топката напред, вместо да цъка и да я подава лекичко на :outofspace: лево при защитник, при двама налитащи техни футболисти, баси идиота деа, тия немаха нкво чисто положение първото ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 19:36

Anfield написа:
... че последните години думата легенда девалвира - девалвира, ама сериозно се стреснах от степента на девалвацията като видях че и Мбапе вече е легенда.

Странни критерии щом той е отбелязан, а да речем Гризман с който може да бъде срявняван най-лесно покрай общата националност, не е.. :-? :outofspace:

ако искаш да направим мегаобстоен и детайлен анализ на съвременния футбол … ами извинявам се, че не съм обхванал още 50-100 футболист малко по лични от безличните играли за Англия, а съм дал ей така от въздуха 5 имена, които първи са ми изкочили на ума и са най-популярни ... :outofspace:

Тук никой не вниква в това което се пише, всеки си развива някаква теза и си прави някакви генерални заключения, които не са били в основата на написаното ..стана развален телефон :outofspace:

Единствено Спърса разбра за какво иде реч … :cheers:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 19:45

Балет, сори ама и грам не съм писал за Англия... ако пиша то ще е сравнение само на едни с други английски калпаци... щото и там видях някои странни знаци за (не)равенства

погледнах да видя какво е написал Спърса...

spurs написа:
П.с. Балет, каква легенда е Мбапе, много се изхвърли с него. За момента е супер талант, ако продължи така може и да стане легенда някога. Ако обаче, недай си боже, се контузи много тежко и си прекрати кариерата, след 5 години никой няма да го помни.

сякаш е написал подобно на моето мнение, но как да е...
и да не бъда разбран погрешно... Гризман също НЕ е легенда...

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   09.09.2019 20:07

Гризман имаше шанс да е безспорна легенда на Атлетико, но за съжаление го пропусна.
navy написа:
spurs написа:
Що?

Е как що? 1998 спечели всичко - шампион на Испания, Европа (ШЛ) и света с Франция.
Знам го това, ама не разбирам връзката. Аз казах че Неймар ще стане голмайстор номер едно в историята на националния на Бразилия и няма как да не е легенда, и Стенли каза че по тая логика Карембьо бил най-голямата легенда на Франция?! Даже ако видиш по-нагоре съм написал към Алекс, че това че даден футболист има много титли с отбора си по никакъв начин не може да е категоричен критерий за класата или статута му.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EURO 2020   |   10.09.2019 00:47

spurs написа:
Гризман имаше шанс да е безспорна легенда на Атлетико, но за съжаление го пропусна.
navy написа:
spurs написа:
Що?

Знам го това, ама не разбирам връзката. Аз казах че Неймар ще стане голмайстор номер едно в историята на националния на Бразилия и няма как да не е легенда, и Стенли каза че по тая логика Карембьо бил най-голямата легенда на Франция?! Даже ако видиш по-нагоре съм написал към Алекс, че това че даден футболист има много титли с отбора си по никакъв начин не може да е категоричен критерий за класата или статута му.

Там горе някъде беше писано, нека стане голмайстор и тогава ще говорим за легенди!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 292 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща