● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 17.02.2013 23:24
Ами чакай да ни мине и втория мач с CRAZY BAND . Този път може да ни вкарат и по късен гол 
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 17.02.2013 23:39
Вече е 2-0 след няма и 30 мин игра. Ама кел файда....
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Maldini
Регистриран на: 06.06.2012 17:14 Мнения: 333 Местоположение: The Netherlands
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 11:31
Гледам, че пак съм се разписала срещу клиентите. Аз, като Торес, вкарвам само на големи дразнители в последните минути. Много се надявам от тук нататък невървежа да вземе да свършва, че едва ли има отбор с толкова греди в Б-група.
|
|   |
|
 |
|
Venabili
(Dune Warriors)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 11:39
Честита победа дами Ние може и да сме в безобразна форма ама традициите трябва да се спазват. 
_________________ Понякога съм толкова добра, че цялата изтръпвам и боли ме...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 12:09
Е на тва му се вика да ти порасне работата! Били веднъж на 4 мача след скандална греда в 95тата и вече за клиентела говорят. 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5900 Местоположение: София
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 12:20
Е на тва му се вика да ти порасне работата! Били веднъж на 4 мача след скандална греда в 95тата и вече за клиентела говорят.  [/quot .............  Блуф, ама ти още ли се ежиш? Очаквах, че след тоя кръг ще запееш друга песен от сорта на "ебем ти тая А-група, тук си е по-хубаво". Приеми това като комплимент за интелекта ти. Умния човек си променя целите, както и си измисля алиби за ситуацията в която е поставен. Така, че спри да се ерчиш. Очевидно и тоя сезон, ще завършиш с мотото за "киселото" грозде, което е на високо.  Важното е да знаеш какво е Би/Г/орексик  , свиркай си...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 12:27
Аз съм само страничен наблюдател тоя полусезон и нема никакво значение каква песен ше пея. Гроздето съм си го избрал защото аз за разлика от тебе не съм изпадал в последно време от А група и съм в Б... пак казвам - по собствено желание ако се сещаш за коя голема разлика между нас ти се намеква. Сигурен съм,че отбора ше преодолее шока от покъртителния лош лъсмет, който го преследва и ше направи силен финален щурм. Срещу нас всички играят на 200% и това е напълно нормално предвид УЛТРАВИП статута ни.
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5900 Местоположение: София
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 12:34
Окей де това имах предвид: Гроздето съм си го избрал защото аз за разлика от тебе не съм изпадал в последно време от А група и съм в Б... пак казвам - по собствено желание ако се сещаш за коя голема разлика между нас ти се намеква. ........... хахаххахахахаах, естествено, че си по собстевно желание, от колко сезона вече. Да, Бандата изпадна, все пак сменихме почти целия отбор. На както виждаш когато един отбор е стойностен, то престоя в Б-групата е един сезон. Ти докога ще говориш, колко ти е хубаво тук? Колко пъти ще абдикираш при първте неуспехи и колко пъти в началото на сезона ще говориш, как първото място е резервирано..., айде бе. Дръж се мъжки пич..., лошото е, че това няма откъде да го научиш или копираш. Опитай! Айде, точката я оставам за теб, имам доста неща за вършене понеделнишки.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 12:43
 |  |  |  | terminator написа: Окей де това имах предвид: Гроздето съм си го избрал защото аз за разлика от тебе не съм изпадал в последно време от А група и съм в Б... пак казвам - по собствено желание ако се сещаш за коя голема разлика между нас ти се намеква. ........... хахаххахахахаах, естествено, че си по собстевно желание, от колко сезона вече. Да, Бандата изпадна, все пак сменихме почти целия отбор. На както виждаш когато един отбор е стойностен, то престоя в Б-групата е един сезон. Ти докога ще говориш, колко ти е хубаво тук? Колко пъти ще абдикираш при първте неуспехи и колко пъти в началото на сезона ще говориш, как първото място е резервирано..., айде бе. Дръж се мъжки пич..., лошото е, че това няма откъде да го научиш или копираш. Опитай! Айде, точката я оставам за теб, имам доста неща за вършене понеделнишки. |  |  |  |  |
Аз не съм се оттеглил при неуспех, оставих отбора на 3то място на 1 точка от зоната за директна промоция. Нещо си се объркАл чиче! Като ти връзва един сезон и срещу тебе играят с по 2 човека и си вкарват автоголове е много лесно да обесняваш ква стойност си...Нали те бих, кво има да се философства повече. Аре бегай в офиса където работиш за 500лв и не ме занимавай с комплексите на средностатистическия работник!
Последна промяна Крал Блуфен на 18.02.2013 12:46, променена общо 3 пъти
|
|   |
|
 |
|
Venabili
(Dune Warriors)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 12:59
Абе то не е ясно нашите победи в началото ли бяха случайни, вашите ли после. Като гледаме тази седмица - явно вашите са били случайните. Та ти си игнорирай които искаш мачове, вие сте си ни любимия отбор за биене, когато нищо друго не върви. 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 13:06
Бихте ни след избягал гол в 95тата минута в Мексико. Това са фактите, некой неутрален да каже =)
Последна промяна Крал Блуфен на 18.02.2013 13:06, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Venabili
(Dune Warriors)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 13:54
Мачът се играе до последния съдийски сигнал. Дали е в 95-тата или в 10-тата, познали сме резултата 
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 18.02.2013 19:15
Не виждам какво се репчите на Блуфи, при положение, че аз ръководя отбора в момента. Ако някой има ивна за неуспехите ни последно време то това съм аз и останалите момчета. Единственото, с което ми помага той е моралната подкрепа, която ми оказва. Честно казано, аз продължавам да сесъстезавам заради него.
_________________ Fortuna favet fortibus!
|
|   |
|
 |
|
Venabili
(Dune Warriors)
|

Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) | 19.02.2013 08:52
Наде, недей да четеш избирателно и погоедни кой на кого за какво се репчи А за другото - като гледам в темата, Блуфи се ядосваше по нощите за латиноамериканските мачове - затова и с него си имаме приказка по темата. 
|
|   |
|
|