Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 05:43

Отговори на тема  [ 108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Pool Mania 2012/2013 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   19.02.2013 12:46

Ехаххха!! Бихте резервите на Суонзи и Роджърс пак качен на трона! Два силни мача поред не сте изиграли, победа над отборите от топ 6 нямате(поне според Диема), но Роджърс е непоклатим! Явно с времето и избледнелите спомени от шампонските титли, мястото в момента доста ви устройва. Харесвам Пуул, най-малкото като големия конкурент на мангалите, но сезона до тук не е нищо особено. Роджърс за мен носи голямата вина за мястото в класирането, но това си е мое мнение. Все пак има доста мачове и може доста да наваксате....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   22.02.2013 12:39

Нямам намерение да правя точно аз анализ на мача със Зенит, но само няколко изречения! Много добре! Ако съм фен на Пуул бих бил доволен. Освен, че показахте характер, направихте пореден силен мач, което си е новина. Джейми е определено виновен за гола заради, който отпаднахте, но все пак страхоте мач. Суарез уникален играч, но като човек е пълен боклук и аз бих го изгонил, ако бях съдя! Слаб мач за Шелви и Стърлинг. На първия особено, формата му падна драстично, а Стърлинг е само на 18 и нормално да се скапва в някои мачове! Не съм ви фен, но мисля, че ПШ има нужда от силен Ливърпул, който да се бори поне за зона ШЛ.
Поздрави!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   22.02.2013 19:25

Canary написа:
Нямам намерение да правя точно аз анализ на мача със Зенит, но само няколко изречения! Много добре! Ако съм фен на Пуул бих бил доволен. Освен, че показахте характер, направихте пореден силен мач, което си е новина. Джейми е определено виновен за гола заради, който отпаднахте, но все пак страхоте мач. Суарез уникален играч, но като човек е пълен боклук и аз бих го изгонил, ако бях съдя! Слаб мач за Шелви и Стърлинг. На първия особено, формата му падна драстично, а Стърлинг е само на 18 и нормално да се скапва в някои мачове! Не съм ви фен, но мисля, че ПШ има нужда от силен Ливърпул, който да се бори поне за зона ШЛ.
Поздрави!

Е ти си от Левски, Норич, Челси, Милан ... 8-) :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   22.02.2013 19:32

TheExorcist написа:
Canary написа:
Поздрави!

Е ти си от Левски, Норич, Челси, Милан ... 8-) :rofl:

Аз противоречие не виждам! Какво като съм от Левски и от Челси? Това, че се кефя на победи на Милан над Пърца, кво пречи? А и не разбрах, какво общо имат моите пристрастия с мнението, което дадох за мача ви снощи?

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   04.03.2013 15:00

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm

Много готино, особено като си приспал децата, отвориш си бира, отпуснеш се и си склонен да помечтаеш :)

:cheers:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   05.03.2013 13:41

Дългът на Ливърпул нараства с 21.8 млн. и вече е 87.2 млн. паунда, или около 101.3 млн. евро. Доколкото това не е нещо нетипично за "големите" клубове (особено в Англия), притеснителното за мен е, че те го постигат, затъвайки в жалка посредственост. В годишния си отчет клубът отразява и загуба от 40.5 млн. паунда; далече е от 197-те милиона загуба на Ман Сити през 2011, но тези пари преобразиха "гражданите" от средняк в отбор от топ 3 (че даже и титла спечелиха); Ливърпул се бори за зона УЕФА. "Новите" собственици всъщност са начело вече над 2г. и аз лично не виждам никакво развитие в клуба - за 2011 загубите има бяха към 50млн. и завършиха 8-ми сезон 2011-12, сега май ще повторят упражнението...
Любопитен съм какво мислят феновете на мърсисайдци - просто застой преди възхода или начало на мъчителни години, в които клубът им едва ще се класира за Лига Европа?

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   05.03.2013 21:54

Симо, трогателно е, че се интересуваш, ама доста излишен патос си вкарал :)

Това е отчет за десетте месеца до месец май 2012 година, и в този период се отчитат и трасферите на новите ни "звезди". След това последва една чистка на състава, с която се освободиха доста средства, дойдоха нови спонсори и т.н.

Само да ти напомня, че допреди тези 2 години и половина отбора беше докаран до ръба на оцеляването.

В общи линии сега най-интересно на мен ми е какво ще е развитието на въпроса със стадиона (и ще има ли развитие в скоро време въобще), като от това ще дойде и отговора дали ще се запазят сегашните собственици. Другото, което ме интересува е ще бъде ли продаден Суарез и ще бъде ли запазен тренда за налагане на момчета от академията. Сега според мен Суарез ще го запазят поне още 1 сезон защото това поддържа и цената на клуба по-висока (и перспективата пред отбора по-добра).

Поколението, което в момента назрява в Академията е определяно като най-талантливото от 20 години насам. Ясно, че ако се заложи на налагането на тези момчета само успехите няма да дойдат толкова скоро, колкото ни се иска, така че този вариант почти сигурно отпада. Дори може да видим лек отлив на млади таланти - току виж Шелви бъде продаден, а Сусо и Пачеко може да го последват ако не получат шанс.
Роджърс може и да заложи на по-малко, но наистина качествени попълнения и аз поне на това се надявам. Със сигурност ще дойде поне един централен защитник, като се говори за Стефан Де Врий и Бруно Мартинс Инди от Фейенорд. Споменаваше се и Мамаду Сако от ПСЖ, но това ми се струва леко несериозно, както и Али Сисоко от Лион. За мен първите двама са по-добрия вариант. Но играчът, който наистина искам да дойде в тима, no matter what, е Кристиян Ериксен. Той дава индикации, че би дошъл - не зная как ще се преборим с другите акули, които искат да го привлекат, но някак си се водим фаворити за него. Кеисуке Хонда също е играч, за който се говори, че сме сериозно заинтересовани, но за него нямам никакви впечатления и не мога да го оценя. Там се спрягат интереси на Standard Chartered на азиатския пазар и т.н.

На въпроса ти - в момента изглежда, че клуба се преструктурира изоснови и в момента изглежда по правилния начин. Остава главния въпрос със стадиона да определи дали това е така или не.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   05.03.2013 22:29

AnfieldIron написа:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm

Много готино, особено като си приспал децата, отвориш си бира, отпуснеш се и си склонен да помечтаеш :)

хм, не знам колко съм се размечтал, явно не много, след като опитвайки да се абстрахорам от пристрастията си, моята таблица показва ,че сме 6-ти, на точка зад петия Арсенал, 4-ти челси, 3-ти тотнъм , сити и юнайтед

по-интересно се е получило на дъното, където според скромните ми прогнози , изпадат Рединг, Вила и Съндърланд :-o :laugh:

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   10.03.2013 20:06

НА полувремето с Тотнъм:

- Тотнъм налагат здрава преса по целия терен и печелят центъра
- по десния фланг не се случва нищо - съответно Стъридж остава почти изцяло изолиран
- защитата ни е пълен ташак - в момента Агер е в доста слаба форма, а от Джейми няма какво повече да се иска - мача е много бърз и на него му е трудно да тича с играчи с по 10 години по-млади от него
- Лукчо има доста кофти полувреме, а Джерард също не е първа младост и почти сам трябва да удържа положението в дефанзивен план, а и той не е първа младост и доста се задъха в края на полувремето
- за сметка на това Кутиньо се представя отлично и в атака и в дефанзивен план. В защита играе малко мръсно, но не знам дали защото е тапишон му се разминава засега. Нахъсан е и мен поне ме радва. Дано изкара поне до 60-тата минута.
- Брад Джоунс е тотална дупка
- в такива мачове си личи кой не "up to the standard" и си личи, че Тотнъм са доста по-сработения отбор, имат и доста по-добра защита от нас
- играч на мача, най-малкото за Тотнъм е Муса Дембеле и за мен той прави разликата. Пича задържа топката великолепно и пасовете му са много добри. Close second е Вертонген

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   10.03.2013 21:20

Страхотен мач!

Най-сетне отбора получи заслужена победа над тим от челото на класирането. Към впечатленията от първото полувреме мога да добавя:

- хладнокръвното отиграване на Даунинг - нещо, което олицетворява прогреса му този сезон и след като се утвърди като стабилно крило със много силна дефанзивна игра сега демострира страхотен завършек. Можеше да подаде на Стъридж, който беше свободен на 2 метра от вратата, но реши да стреля и евала за това. Според мен имаше нужда от това. Дано това е само началото :)

- батериите на Кутиньо свършиха доста рано и засега момчето се очертава като стахотна креативна сила, но в момента е играч за по едно полувреме. Дано прогресира през лятото и качи поне още 25-30 минути :)

- Алън се включи добре и доста бързо се вписа. Роджърс вече напипва някакъв баланс в халфовата линия и смените на халфове (вече) не са руската ролетка, която беше до края на януари

- Стъридж този мач беше страхотно опазен (комплименти за Вертонген), но позитивното за нас е, че все пак отбора успя да се приспособи към това и отново се връщаме към Даунинг, който успя да компенсира това с гола си. Алън също се откриваше в атака

- Тотнъм са солиден отбор, но им се събраха доста мачове напоследък и това си оказа влияние - в края на мача вече едва ходеха по терена. И двата им гола обаче бяха доста чийзи - Ливърпул има явна слабост при центриранията цял сезон и шпорите се възползваха грубо при всяка отдала им се възможност. Освен центриранията не можаха да направят почти нищо смислено в атака.

- ако собственика на Тотнъм не беше евреин щях да кажа, че за мен Бейл на 100% остава, но през лятото със сигурност ще има доста високи оферти за него и не се знае нищо. Същото важи и за Суарез, а американците са по-меркантилни и от евреите, така че и при нас е много висяща ситуацията

- евала на съдията. Не го казвам заради дузпата - подхода му беше страхотно хладнокръвен и премерен много ми хареса момъка. А не е като да не се опитваха да го манипулират разни батковци (и чичо Кара) от двата отбора

- при 1:2 (а и при 1:1 в началото на второто полувреме) Анфийлд беше доста тих и това не е първият път, когато го забелязвам. А този отбор има страхотна нужда от врящ и кипящ Анфийлд зад себе си. При 2:2 вече беше съвсем различна атмосферата и резултата в играта веднага се забеляза

Сега си мечтая и за Алонсо. Ериксен и Алонсо са моят избор за задължителни трансфери през лятото. В защита в момента съм афекиран от мача, но бих продал и Агер и Шкъртел и бих заложил на младата гвардия.

Накрая да споделя колко ме е яд, че не оставих мача 3:2, а реших, че Тотнъм няма да имат сили за 2 гола след такава серия мачове и го смених на 3:1. Язък!

Честито :)
YNWA

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 01:00

AnfieldIron е свършил повечето работа по разбора и за мен остава да допълня.
Гледах мача в Мърфис заедно с около 20-25 наши фена - беше доста весело щото феновете на Юнайтед и Челси бяха също там :-)
От доста време не бяхме взимали мач в който другият отбор определено ни превъзхожда физически, технически и по всички игрови показатели - удъри във, извън вратата, корнери ... така че кредит за Тотнъм. Като оставим на страна фактора Бейл, Дембеле беше господаря в средата на терена. Здрави мощни централни халфове очевидно дават разликата в силови мачове, каквито са в EPL - примери ЯЯ Туре, Мо Диаме и Фелайни (ако го броим за такъв).
Мисля че БР трябва да се замисли за такъв тип футболист - Лейва, Алън са далеч от това.
Брад Джоунс беше несигурен, но пък негови грешки не доведоха до гол което е добре.
Защитата - от ляво - дупка. Гленчо беше най-слабият ни играч днес въпреки че Лейва му беше конкуренция, но ве пак неговата зона е по-невралгична.
Енрике поне редува повече силни мачове между по-слабите - днес беше един от най добрите за Пул.
Агер и Джейми не са сработена двойка поне за мен тук БР ще трябва да намери топ защитник като партньор на Агер.
Даунинг - един от двата му най силни мача до сега.
Стиви - на обичайното ниво, но мисля че му липсва нещо може бии .... Шаби Алонсо :laugh:
Каутиньо - приятна изненада за мен, но определено трябва повече физическа подготовка.
:moufan: Суарез (с уговорката че БР трябва да поработи с ръкомаханията и реакциите при спорни ситуации)
БР -определено се вижда напредък, но се вижда че има и много неща по който да работи с играчите. Най-вече един зад връта на Глени Джонсън :laugh:
Следващият мач изобщо не е по лесен от този - Саутхямптън много труден тим.
Защитата ще бъде ключов фактор, ако устискаме 60 мин без да пуснем гол може и да има нещо положително в края.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 01:03

AnfieldIron написа:
Страхотен мач!

Най-сетне отбора получи заслужена победа над тим от челото на класирането. Към впечатленията от първото полувреме мога да добавя:

- хладнокръвното отиграване на Даунинг - нещо, което олицетворява прогреса му този сезон и след като се утвърди като стабилно крило със много силна дефанзивна игра сега демострира страхотен завършек. Можеше да подаде на Стъридж, който беше свободен на 2 метра от вратата, но реши да стреля и евала за това. Според мен имаше нужда от това. Дано това е само началото :)

- батериите на Кутиньо свършиха доста рано и засега момчето се очертава като стахотна креативна сила, но в момента е играч за по едно полувреме. Дано прогресира през лятото и качи поне още 25-30 минути :)

- Алън се включи добре и доста бързо се вписа. Роджърс вече напипва някакъв баланс в халфовата линия и смените на халфове (вече) не са руската ролетка, която беше до края на януари

- Стъридж този мач беше страхотно опазен (комплименти за Вертонген), но позитивното за нас е, че все пак отбора успя да се приспособи към това и отново се връщаме към Даунинг, който успя да компенсира това с гола си. Алън също се откриваше в атака

- Тотнъм са солиден отбор, но им се събраха доста мачове напоследък и това си оказа влияние - в края на мача вече едва ходеха по терена. И двата им гола обаче бяха доста чийзи - Ливърпул има явна слабост при центриранията цял сезон и шпорите се възползваха грубо при всяка отдала им се възможност. Освен центриранията не можаха да направят почти нищо смислено в атака.

- ако собственика на Тотнъм не беше евреин щях да кажа, че за мен Бейл на 100% остава, но през лятото със сигурност ще има доста високи оферти за него и не се знае нищо. Същото важи и за Суарез, а американците са по-меркантилни и от евреите, така че и при нас е много висяща ситуацията

- евала на съдията. Не го казвам заради дузпата - подхода му беше страхотно хладнокръвен и премерен много ми хареса момъка. А не е като да не се опитваха да го манипулират разни батковци (и чичо Кара) от двата отбора

- при 1:2 (а и при 1:1 в началото на второто полувреме) Анфийлд беше доста тих и това не е първият път, когато го забелязвам. А този отбор има страхотна нужда от врящ и кипящ Анфийлд зад себе си. При 2:2 вече беше съвсем различна атмосферата и резултата в играта веднага се забеляза

Сега си мечтая и за Алонсо. Ериксен и Алонсо са моят избор за задължителни трансфери през лятото. В защита в момента съм афекиран от мача, но бих продал и Агер и Шкъртел и бих заложил на младата гвардия.

Накрая да споделя колко ме е яд, че не оставих мача 3:2, а реших, че Тотнъм няма да имат сили за 2 гола след такава серия мачове и го смених на 3:1. Язък!

YNWA

Честита победа, ама с повечето неща, които си написал изобщо не съм съгласен :)

Първо изобщо не мога да се съглася, че победата е заслужена. Общо взето след 20-тата минута определено си контролирахме мача и след като стана 1:2 изобщо не се виждаше как може да вкарате гол. Направо си бяхте умрели, ама Уокър с безумното си връщане и Лорис с грешката ви върнаха в мача.

Отиграването на Даунинг при гола беше всичко друго, ама не и хладнокръвно. Когато вратата е празна и има един защитник на голлинията, това да биеш точно в тоя защитник показва, че си затворил очите и си я изпраскал с всичка сила пък каквото стане. Просто имаше уникален късмет топката да мине между краката на Вертонген без да се удари в него. Един хладнокръвен нападател щеше да я бие доста по-леко някъде встрани, а нямаше да разчита на късмета.

Освен центриранията не сме направили нищо смислено в атака. Ти сериозно ли? На прима виста се сещам за две много добри положения на Сигурдсон, за няколко ситуации, в които Дефо не можа да завърши атаката както трябва (тая контузия му се отразява, ако беше във формата си отпреди контузията днес щеше да вкара поне един гол), за една атака при която Асу Екото беше изведен отляво, ама би във вратарчето ви и т.н.

Съдията пък беше доста слаб за мен. Направо е невероятно как успя да опази Джерард и Суарез без картони. Джерард направи два фала за картон в рамките на 2 минути и той и двата пъти го предупреди устно? Суарез направи груб фал срещу Дембеле, който си беше задължителен картон, срита се с Паркър (който му отговори след това) - картони и за двамата, и се сдърпа с Дембеле - пак картони и за двамата, и в допълнение както обикновено не спря да спори и да вика по съдията (по едно време много ясно се видя как му вика ихо де пута, явно не знае испански тоя младеж:). Дузпата не ми се коментира, ама и тя не ми е безспорна, Суарез както обикновено си падна като отсечен с характерната чупка в кръста, пак си попреигра...

Та така , но въпреки всичко казано, за мен основната причина за загубата е контузията на Ленън. И то не защото го нямаше, а защото АВБ прати Дембеле на негово място, а в средата се наложи да играе изключително ограничения Ливърмор. Верно че е наш юноша, ама това момче просто няма качества за тоя отбор, не става просто. По съвсем друг начин изглеждаме, когато Демебеле си и грае в центъра.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 09:05

spurs написа:
AnfieldIron написа:
Страхотен мач!

YNWA

Честита победа, ама с повечето неща, които си написал изобщо не съм съгласен :)

Първо изобщо не мога да се съглася, че победата е заслужена. Общо взето след 20-тата минута определено си контролирахме мача и след като стана 1:2 изобщо не се виждаше как може да вкарате гол. Направо си бяхте умрели, ама Уокър с безумното си връщане и Лорис с грешката ви върнаха в мача.

Отиграването на Даунинг при гола беше всичко друго, ама не и хладнокръвно. Когато вратата е празна и има един защитник на голлинията, това да биеш точно в тоя защитник показва, че си затворил очите и си я изпраскал с всичка сила пък каквото стане. Просто имаше уникален късмет топката да мине между краката на Вертонген без да се удари в него. Един хладнокръвен нападател щеше да я бие доста по-леко някъде встрани, а нямаше да разчита на късмета.

Освен центриранията не сме направили нищо смислено в атака. Ти сериозно ли? На прима виста се сещам за две много добри положения на Сигурдсон, за няколко ситуации, в които Дефо не можа да завърши атаката както трябва (тая контузия му се отразява, ако беше във формата си отпреди контузията днес щеше да вкара поне един гол), за една атака при която Асу Екото беше изведен отляво, ама би във вратарчето ви и т.н.

Съдията пък беше доста слаб за мен. Направо е невероятно как успя да опази Джерард и Суарез без картони. Джерард направи два фала за картон в рамките на 2 минути и той и двата пъти го предупреди устно? Суарез направи груб фал срещу Дембеле, който си беше задължителен картон, срита се с Паркър (който му отговори след това) - картони и за двамата, и се сдърпа с Дембеле - пак картони и за двамата, и в допълнение както обикновено не спря да спори и да вика по съдията (по едно време много ясно се видя как му вика ихо де пута, явно не знае испански тоя младеж:). Дузпата не ми се коментира, ама и тя не ми е безспорна, Суарез както обикновено си падна като отсечен с характерната чупка в кръста, пак си попреигра...

Та така , но въпреки всичко казано, за мен основната причина за загубата е контузията на Ленън. И то не защото го нямаше, а защото АВБ прати Дембеле на негово място, а в средата се наложи да играе изключително ограничения Ливърмор. Верно че е наш юноша, ама това момче просто няма качества за тоя отбор, не става просто. По съвсем друг начин изглеждаме, когато Демебеле си и грае в центъра.

Дузпата, дузпата ... не рзбирам какво този фал, който доведе до вторият гол на Спърс е повече от фала на Асу-Екото?!

Пропуснах в моят пост да напиша единственият показател по който отстъпихте това са грешките ... и ако има виновен за загубата на Тотнъм то това е самият Тотнъм.

Изображение

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 11:14

HumanFactor написа:
Дузпата, дузпата ... не рзбирам какво този фал, който доведе до вторият гол на Спърс е повече от фала на Асу-Екото?!

Пропуснах в моят пост да напиша единственият показател по който отстъпихте това са грешките ... и ако има виновен за загубата на Тотнъм то това е самият Тотнъм.

Изображение

Прав си, аз и преди това щях да напиша, че с твоето мнение съм напълно съгласен. А дузпата я споменах за пълнота, не се оплаквам чак толкова от нея, а и не е тя основната причина за загубата, елементарните грешки са...

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 12:39

@spurs Ако смяташ, че не е заслужена победа за нас да си я бяхте спечелили. Не може всеки мач да подараяваме точки. Около 70-тата минута на терена само единия отбор имаше сили да тича и това не бяхте вие. Даунинг като получи топката беше сам и не се панира, а ви набута гол. За мен това е достатъчно хладнокръвно.
За голово положение в най-добрия случай може да мине удара на Сигурдсон, но и той от границата на наказателното поле. Нямаше нещо (освен прекия свободен удар на Бейл през първото полувреме и головете), което да е притеснило и без друго несигурния ни вратар.
Силен отбор сте, но ви идват в повече натоварването и започвате леко да окапвате, а до края на сезона има още доста мачове.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 13:21

Първо искам да напиша че това за мен бе най-важната победа през сезона досега. Не за друго, а доста пъти се каза че не сме имали победа срещу топ отбор, макар че бяхме близо през есента до победа срещу Сити, играхме добре с Юнайтед и т.н . Дали е била заслужена или не не мисля че има значение в момента, защото пък в много други мачове заслужавахме повече.

Странно ми е да го пиша, но Даунинг за мен бе играч на мача за Пуул. Не заради гола или как е го е вкарал и т.н., а заради силния мач който направи като цяло. Изключително голям процент точни пасове и отигравания. БР му гласува постоянно доверие и вчера просто му бе един от 10-те мача, в които играе на ниво. Вече може да го слага на пейката, до края на сезона едва ли ще го повтори :) Друг, който трябва да бъде отличен, разбира се е Суарес. Аз също адски много се дразня от поведението на Луис на терена. Поведение, което е в ярък контраст с чисто футболното такова. Може би това ще попречи Луис да бъде избран за играч на сезона в Англия.

На другия полюс за мен е Агер. Четох че Барселона го искат. Дано ако е така не са гледали последните му мачове, че ще се откажат. Ако има реална оферта за Дани и тя удовлетворява клуба, мисля че трябва да се приеме и да се вземат поне 2 защитника. Много се коментира желанието на БР да привлече капитанът на Суонзи Ашли Уилямс и централния защитник на Фейенорд Стефан де Врий. Ако това се случи, мисля че пробемите в отбрана ще могат да се разрешат. За бековете с връщането на Мартин Кели, Глен ще трябва или да влиза в час или да седне на пейката.

Само добри думи заслужава и Коутиньо. Направи няколко приятни за окото неща, включваше се добре по фланга и т.н. Изобщо зимните трансфери са точно това, което трябва на Пуул - 1-2 трансфера, но на място.

За Спърс - мисля отборът с най-голям прогрес в Лигата. Много добри думи за Вертонген (много ми се искаше да го вземем при нас, ама..), добро включване към отбора на Дембеле, на Лорис. Като добавим и добрата игра на крилата и бековете и добрата (според мен) работа на АВБ, Спърс си станаха един доста приятен за гледане отбор. Нямаше да е изненада ако ни бяха били, както не бе изненада като биха Арсенал, Интер. Грешките които допуснаха при втория гол, дузпата и свършването на въздуха към края определено решиха мача. Наистина липсата на Ленън също бе в наш плюс. Не знам дали АВБ не бе по-добре да пусне Холтби на десния фланг, а Дембеле да си играе на обичайната позиция, но той си знае най-добре.

Мисля обаче че ще се съгласим всички че този мач си струваше :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 13:57

AnfieldIron написа:
@spurs Ако смяташ, че не е заслужена победа за нас да си я бяхте спечелили.

Е, така си е, аз не казвам, че някои друг ни виновен, че не сме я спечелили. Ама то по тая логика всяка победа е заслужена щом другия отбор не я е спечелил ;)

А Сигурдсон освен това положение (което си е съвсем чисто, съвсем сам на границата на наказателното, само трябва да уцели вратата) имаше още едно при 1:2 вече - след оня пробив на Бейл дето надбяга Джерард и му я центрира от аутлинията, това си беше съвсем чисто положение. Сега гледам и статистиката, точните удари са 4 на 7, така че не е като вратаря ви да не е имал никаква работа. Не че това има кой знае какво значение де.

Иначе за натоварванията си прав, проблемът е, че почти нямаме равностойни резерви, дано това не натежи прекалено.

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 14:18

spurs написа:
AnfieldIron написа:
@spurs Ако смяташ, че не е заслужена победа за нас да си я бяхте спечелили.

Е, така си е, аз не казвам, че някои друг ни виновен, че не сме я спечелили. Ама то по тая логика всяка победа е заслужена щом другия отбор не я е спечелил ;)

А Сигурдсон освен това положение (което си е съвсем чисто, съвсем сам на границата на наказателното, само трябва да уцели вратата) имаше още едно при 1:2 вече - след оня пробив на Бейл дето надбяга Джерард и му я центрира от аутлинията, това си беше съвсем чисто положение. Сега гледам и статистиката, точните удари са 4 на 7, така че не е като вратаря ви да не е имал никаква работа. Не че това има кой знае какво значение де.

Иначе за натоварванията си прав, проблемът е, че почти нямаме равностойни резерви, дано това не натежи прекалено.

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 14:31

Anfield написа:
Първо искам да напиша че това за мен бе най-важната победа през сезона досега. Не за друго, а доста пъти се каза че не сме имали победа срещу топ отбор, макар че бяхме близо през есента до победа срещу Сити, играхме добре с Юнайтед и т.н . Дали е била заслужена или не не мисля че има значение в момента, защото пък в много други мачове заслужавахме повече.

Странно ми е да го пиша, но Даунинг за мен бе играч на мача за Пуул. Не заради гола или как е го е вкарал и т.н., а заради силния мач който направи като цяло. Изключително голям процент точни пасове и отигравания. БР му гласува постоянно доверие и вчера просто му бе един от 10-те мача, в които играе на ниво. Вече може да го слага на пейката, до края на сезона едва ли ще го повтори :) Друг, който трябва да бъде отличен, разбира се е Суарес. Аз също адски много се дразня от поведението на Луис на терена. Поведение, което е в ярък контраст с чисто футболното такова. Може би това ще попречи Луис да бъде избран за играч на сезона в Англия.

На другия полюс за мен е Агер. Четох че Барселона го искат. Дано ако е така не са гледали последните му мачове, че ще се откажат. Ако има реална оферта за Дани и тя удовлетворява клуба, мисля че трябва да се приеме и да се вземат поне 2 защитника. Много се коментира желанието на БР да привлече капитанът на Суонзи Ашли Уилямс и централния защитник на Фейенорд Стефан де Врий. Ако това се случи, мисля че пробемите в отбрана ще могат да се разрешат. За бековете с връщането на Мартин Кели, Глен ще трябва или да влиза в час или да седне на пейката.

Само добри думи заслужава и Коутиньо. Направи няколко приятни за окото неща, включваше се добре по фланга и т.н. Изобщо зимните трансфери са точно това, което трябва на Пуул - 1-2 трансфера, но на място.

За Спърс - мисля отборът с най-голям прогрес в Лигата. Много добри думи за Вертонген (много ми се искаше да го вземем при нас, ама..), добро включване към отбора на Дембеле, на Лорис. Като добавим и добрата игра на крилата и бековете и добрата (според мен) работа на АВБ, Спърс си станаха един доста приятен за гледане отбор. Нямаше да е изненада ако ни бяха били, както не бе изненада като биха Арсенал, Интер. Грешките които допуснаха при втория гол, дузпата и свършването на въздуха към края определено решиха мача. Наистина липсата на Ленън също бе в наш плюс. Не знам дали АВБ не бе по-добре да пусне Холтби на десния фланг, а Дембеле да си играе на обичайната позиция, но той си знае най-добре.

Мисля обаче че ще се съгласим всички че този мач си струваше :)

Определено си струваше :)

Сега като пишех хвалебствия за Даунинг и аз се чувствах адски странно, да си призная :) Но момчето си ги заслужи, сега ще му се вдигне цената и през лятото току виж му вземем добри пари (така де, да си избием вложението :)).

Сега, за Агер...до скоро ми бе симпатичен, макар признавам си Шкъртел за мен винаги е бил по-надеждния и стабилен защитник от двамата. Очевидно Мартин ще си замине през лятото, но въпреки рисковете, които крие пълната подмяна на централните ни защитници и аз силно се надявам и Агер да го последва. Още повече, че той по някаква необяснима за мен причина очевидно все още се котира доста високо на пазара и явно е търсен и то от грандове. Много, много ми се иска да го продадем и да приключим с него.
Но никак не ми се иска да идва Ашли Уилямс. Струва ми се, че от Суонзи ще пак биха ни щипнали малко повече от необходимото в цената, а и той не би дошъл за малко пари. Също така леко бих се притеснил ако доведем поредния играч на Суозни на Анфийлд. Не мисля, че ще се гледа с добро око на подобен трансфер.
Каквото и да стане с Коатес (най-вероятно и той ще си замине през лятото) се говори, че в момента най-готовите за включване в първия тим таланти от Академията са именно защитници, така че може поне бек-ъп функции да изпълняват на първо време.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool Mania 2012/2013   |   11.03.2013 17:09

HumanFactor написа:
:moufan: Суарез

It took God 93 games to reach 50 goals for Liverpool, but the Devil has done it in just 91!

Без тоя пич сте за никаде, да видим лятото ще го задържите ли ... :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща