Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:16

Отговори на тема  [ 784 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 40  Следваща
ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   14.01.2020 19:08

На 40 става.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   15.01.2020 19:15

Май наистина ви трябва доктор... но и феновете не си поплюват - опитали са се да го "излекуват" :laugh:

Цитат:
Симон Сандберг: Феновете ме заплашиха, че ако не си тръгна от клуба, ще бъда мъртвец

"Мога да напиша книга от 300 страници за престоя си в Левски. Българската ми епоха е свързана с проблем в коляното. Завръщането ми отне повече време от очакваното. Не знам, нещо бе сбъркано. Уж трябваше да съм готов за месец, а станаха шест. Таблетки, инжекции. Не знам дали ме лекуваха правилно, или не".

"Феновете мислеха, че лъжа. Дойдоха у нас. Казаха да си тръгвам, защото иначе съм мъртъв. Знаят къде живея. Бях по долни гащи, защото бе много топло. Играех на плейстейшън, когато се позвъня на вратата. Видях през шпионката обикновен човек. Отворих и зад него скочиха двама. Огромни, татуирани, на около 40 години. Атакуваха ме на английски за около минута. Не бе приятно, защото не бях направил нищо лошо на клуба. Радвах се, че се появи възможността да си тръгна, защото не знаех как ще се продължи", коментира Сандберг пред "Експресен".

Последна промяна Keanu на 15.01.2020 19:15, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   15.01.2020 19:38

Ти от някои фенове, без значение отбора, друго ли очакваш?

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   15.01.2020 23:34

Keanu написа:
Май наистина ви трябва доктор... но и феновете не си поплюват - опитали са се да го "излекуват" :laugh:

Цитат:
Симон Сандберг: Феновете ме заплашиха, че ако не си тръгна от клуба, ще бъда мъртвец

"Мога да напиша книга от 300 страници за престоя си в Левски. Българската ми епоха е свързана с проблем в коляното. Завръщането ми отне повече време от очакваното. Не знам, нещо бе сбъркано. Уж трябваше да съм готов за месец, а станаха шест. Таблетки, инжекции. Не знам дали ме лекуваха правилно, или не".

"Феновете мислеха, че лъжа. Дойдоха у нас. Казаха да си тръгвам, защото иначе съм мъртъв. Знаят къде живея. Бях по долни гащи, защото бе много топло. Играех на плейстейшън, когато се позвъня на вратата. Видях през шпионката обикновен човек. Отворих и зад него скочиха двама. Огромни, татуирани, на около 40 години. Атакуваха ме на английски за около минута. Не бе приятно, защото не бях направил нищо лошо на клуба. Радвах се, че се появи възможността да си тръгна, защото не знаех как ще се продължи", коментира Сандберг пред "Експресен".

Добре, че не са пробвали да го забременят :) Даде му се шанс, бе откровено слаб, и сега всяко оправдание в гейската му родина е безумно.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   15.01.2020 23:36

Vendome написа:
Ти от някои фенове, без значение отбора, друго ли очакваш?

Не ни се получава с играчи от бироя и от швеците. Ей го на, сега си бием у главата една чернилка пак оттам.
Да ходят тези по 2 метра да го посъветват и Мохамед да си заминава, за мен лошо няма.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   16.01.2020 00:27

Много бързо отписваме треньори и играчи.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   16.01.2020 13:08

Vendome написа:
Много бързо отписваме треньори и играчи.

И аз съм против бързото отписване и че всеки трябва да има поне 1 година шанс за доказване.
Обаче е факт, че не ни върви с шведи, за разлика от холандците, например.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   16.01.2020 15:41

На шведите не им дадохме шанс. Нито на Рисп, нито на Сандберг. Ето, последният е защитник на годината в шведското първенство, което е по-силно от нашето.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   17.01.2020 19:52

Заради скандалите с лотарията очаквам най-късно следващата седмица Божков да обяви, че се оттегля от Левски.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   17.01.2020 19:55

Е той Валерката обича да жужи.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 08:11

redo написа:
Заради скандалите с лотарията очаквам най-късно следващата седмица Божков да обяви, че се оттегля от Левски.

Е той даже няма нужда да обявява, че се оттегля - ако не помните някакъв Попов ви е собственик :-D
Между другото в разразилата се т.нар. война съм за Божков, защото другите са големи помии (Цеките, Гела...).
Но предполагам ще стане както преди с ДДС върху хазарта, неустойката от 52млн. т.е. нищо.

Последна промяна Keanu на 18.01.2020 08:19, променена общо 3 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 09:58

redo написа:

Още не са го ударили по джоба и си мисля, че това е все още хипотеза. Доколкото изчетох нещата, основен виновник е Комисията по хазарта, която не отчита правилно таксите и налозите на лотарийните игри, заради слаба точка в закона. В същото време излиза, че и отчетите на "Националната лотария" не са много изрядни. Та, както казва Киану ми се струва, че по-скоро ще има някаква неустойка или тепърва ще им затегнат бизнеса. Не вярвам да ги национализират или пък да ги ударят директно с 250 млн.лв. колкото държавата на теория е пропуснала да прибере.
Колкото до Левски, не мисля, че в момента е пряко застрашен поради две причини. Първо, идеята на клуба е да се самоиздържа, и второ Левски може да намери и други генерални спонсори. За мен възможна смяна на собствеността би могла да е възможна, ако въпреки усилията на клуба продължим да циклим и да не правим нищо в евротурнирите откъдето разчитаме на приходи.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 11:07

Е то няма как лично Божков да ни е собственик. Първо, той се занимава със спортни залози. Второ, ще нарушим ФФП заради големите суми, които Национална лотария налива в клуба.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 11:10

Много трудно, БГ клуб може да се самоиздържа. Дори да играе редовно поне в групите на ЛЕ. Трагични сме откъм приходи от артикули, билети и ТВ права.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 11:13

Същата работа е и със стадионите. Новопостроени трудно ще има, защото ще са губеща инвестиция. Единственият вариант за нови стадиони е далавера с публични средства - европейски и български. Иначе, нито ГГ, нито Божков, нито Самуилов ще построят нов стадион.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 17:24

Ако се направи стадион-мол според мен може да се самоиздържа. Иначе от билети/карти само наистина няма как в момента в Бг.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 18:53

Vendome написа:
Същата работа е и със стадионите. Новопостроени трудно ще има, защото ще са губеща инвестиция. Единственият вариант за нови стадиони е далавера с публични средства - европейски и български. Иначе, нито ГГ, нито Божков, нито Самуилов ще построят нов стадион.

Без качествен стадион няма как да имаш сериозен отбор. Левски е в състояние да има средно поне 15 хил/мач при сериозен отбор, и по поне 35-40К на дербита и евромачове. Една сериозна школа може да вади поне по 2-3а добри играчи от генерация. Стъпките са в обратна поредица от написаните от мен: школа, отбор, стадион. Мисля, че вече нещата в ДЮШ са поставени на добра основа, с новата структура и игрищата. Като гледам, Хубчев събира сериозен отбор, днес им гледах следобедната тренировка в Сандански - на ниво. Спийрингс още не може да се включи като хората, но това е нормално. Висок и здрав е. Хубчев и Донков изискват бърза игра по трева.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 18:55

Keanu написа:
Ако се направи стадион-мол според мен може да се самоиздържа. Иначе от билети/карти само наистина няма как в момента в Бг.

Един стадион, модерен, е доста по-различен от нещата, които предполагаш, и не, не е МОЛ, но има много пера за приходи. Говорим за спортно-културен център.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 18:58

Vendome написа:
Много трудно, БГ клуб може да се самоиздържа. Дори да играе редовно поне в групите на ЛЕ. Трагични сме откъм приходи от артикули, билети и ТВ права.

С корумпирано БФС и първенство няма как да стане. Когато има поне 4-5 отбора на средноевропейско ниво, може да се случи. Като всичко е надолу, никой няма интерес, за съжаление.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2019/2020   |   18.01.2020 19:35

Тук може и да са били други отборите, но попаднах на следния виц :rofl:
Цитат:
Отива една жена на мач

С мъжа ми имаме годишнина – 5 години от първото „обичам те“ и 2 години от първото „окей, вкарай ми го където искаш, само не ме буди“. Каза, че ми е подготвил изненада. Романтична среща под открито небе. Истински спектакъл под звездите... Стадион „Георги Аспарухов“, „Левски“ срещу Локомотив (София) . Да си призная, хвана ме малко неподготвена. Представях си по-скоро вечеря на покрива на луксозен ресторант, с петстепенно меню и цигулар, но нищо. Важното е, че се е сетил за годишнината.
Питам го как да се облека, защото досега никога не съм била на мач. „Като за изнасилване“, предупреждава ме той. По погледа му разбирам, че не се шегува. За всеки случай, навличам стара тениска с надпис „Имам сифилис“, кецове с принт „Гъбичките са супер, затова се гордея, че ги имам“ и съм готова.
Вървим към стадиона в море от хора. Всички са с качулки, маски, кожени якета и крещят. От ляво и от дясно гърмят бомби, избухват снаряди, някой настъпва противопехотна мина. В далечината виждам гранатомет. Не съм сигурна, но мисля, че току-що обявихме война на Полша.
По чудо, стигаме проверката на входа невредими. Дано моят е взел места на балкона, защото обикновено там са ягодите и шампанското. Вместо това, се озоваваме в нещо, наречено „Сектор Б“. Навсякъде има огради, все едно сме престъпници. Това няма логика. Аз не съм заплаха за обществото – освен когато съм в цикъл или не съм яла сладко повече от 36 часа.
От другата страна на решетките виждам жена с много сладко, черно-червено яке. Адски ми се ходи при нея, за да я питам откъде си го е взела. Обаче не мога, защото помежду ни има ограда. Все едно сме в Берлин през 80-те. Приближавам се максимално и се провиквам: „Госпожа, откъде е якето?“ Тя се обръща и с цялата омраза на света ми отговаря: „Умри, бе, говедо!“ Ама какво е това отношение? Пуу, няма да си купувам като твоето яке, разбрах, само ти ще имаш такова. Ние вместо да сме солидарни една с друга, да си помагаме в този труден момент – две жени на мач – се псуваме като каруцари. И защо „говедо“? Аз лично повече се оприличавам на еднорог.
Трябва ми питие. Зървам момче, което снове между редовете и му махам: „Гарсон! Гарсооон! Бяло вино с две бучки лед и сламка, ако обичате!“ Имал само бира и семки. Ама хората още ли ядат семки? Да не сме се върнали в 1997-а посредством машина на времето и аз да не съм разбрала? Хубаво, дай едни семки. Тъкмо отварям пакета и го хвърлям уплашена във въздуха, защото мъжът ми се провиква в ухото: „Само Левски, Оле! Само Левски, Оле!“ Абе, ти от коя зоологическа градина си хванат, бе, животно! Не можеш ли да се държиш по-прилично? Аз като те водя на опера, да си ме чул да крещя като шимпанзе: „Само Чайковски, Оле! Само Чайковски, Оле!“?
Айде да почва тоя мач, че да свършва. 30 минути ще ги издържа някак си. Две полувремена по 15 си е напълно приемливо. Моля? Как така 90 минути, бе?! Това защо не го пише на билета?! „Дами и господа, длъжни сме да ви уведомим, че този скапан мач ще продължи 90 минути, a в случай на продължения – и повече. Ако имате деца или домашни растения, за които да се грижите, по-добре не идвайте.“
90 минути... Че това са четири епизода на „Сексът и градът“! Там поне има фабула, послание. Кари обича Тузара, Тузара не обича Кари; после Тузара обича Кари, Кари не обича Тузара. Накрая вече сценаристите се изчерпват, сериалът трябва да свършва и Кари и Тузара се обичат едновременно. Това е напрежение, това е драма. А тук какво? Семки.
Първите минути вече текат. Момчетата тичат напред-назад, ритат топката, но какъв е смисълът на цялото това физическо усилие, ми е трудно да кажа. Знам, че в баскетбола мачовете приключват при резултат 112:104, 96:78 или някъде там. Тук след 15 минути, братче, 0:0. Ебати неталантливите спортисти. Ебати прахосничеството на време, инфраструктура, екипи, бутонки и гел. Да бяхте станали лекари, да се гордеят майките ви. Пък вие една точка не може да отбележите.
Пълна скука. Поглеждам към мъжа ми, а той е като подивял. Скубе се, припада, свестява се, пак се скубе, пак припада. Абе, дрисльо, ти не си се вълнувал така на раждането на дъщеря ни! Сега за едно 0:0 ще ми се правиш на Лили Иванова!
Явно пропускам нещо супер интересно, което се случва на терена. Вглеждам се по-внимателно. Забелязвам мъж в чисто черно, на когото никой не подава. Става ми тъжно за него. Вместо да го окуражат, от трибуните го засипват с обиди: „Свири, бе, педераст, свири, бе!“ Чувствам се като на концерт на Бон Джоуви, който си е забравил китарата вкъщи. „Свири, бе, педераст, свири, бе!“
Забелязвам и друго. Всички играчи, дори тези от нашия отбор, са „куре“: „Спъни го, бе, куре! Как ще я изпуснеш тая, бе, куре! Чисти, бе, куре!“ Поглеждам – на фланелките им не пише „Куре“. Ами вие, лумпени, замисляте ли се изобщо, че родителите на този човек са прекарали безсънни нощи в избиране на име за детето си? Дали да е Петър на дядо му? Или пък Стефан на баба Стефка? И за какво е била цялата тази творческа енергия, цялата тази разправия? За да може един ден такива като вас да му викат „куре“.
Айде пък вие вкарайте един гол, не виждате ли, че мъжа ми умира! Оп, да не би, да, още малко, още малко... Гоооол! Гоооооол! 1:0! Ама, мило, защо не се радваш? Ааа... голът е за другия отбор. Упс. Стана леко неловко. Нищо, де, има време за още голове. И наистина – има! Локомотив вкараха още един.
Ох, най-после обявяват антракта. Имам амбициозен план да уринирам, но щом зървам хората, които се насочват към тоалетните, се отказвам. Ще стискам. Да, да, ще стискам. За да не мисля за пълния ми пикочен мехур, се заговарям с мъжа ми. Задавам му най-важните футболни въпроси, които ми хрумват: „Номер 7 дали си има гадже? Сладък е. Засада беше, когато хвърлиш тъч със затворени очи и вратарят на противника е зодия Близнаци, нали? Колко крави са необходими, за да опасат цялата тази трева? Абе, Боби Михайлов защо не пази? Ти обичаш ли да гледаш как Боби Михайлов танцува?“.
Започва второто полувреме. Нови 45 минути от живота ми, които никога няма да си върна. Пишка ми се, студено ми е и ми се ядат раци. Вместо това, съм на мач и чопля семки от земята. Супер. Мъжът ми продължава да редува припадъци с моменти на просветление. Нищо, де, има време за още голове. И наистина – има! Мачът завършва при резултат 3:0 за другия отбор.
Прибираме се в злокобна тишина. Погребалната процесия на Папа Йоан Павел II е била по-ведра, заклевам се. Слагам мъжа си на дивана и му пускам банка с глюкоза, за да изкара нощта. Не съм го виждала така съсипан, откакто миналото лято не можа да оправи градусите на виното и половин тон грозде отиде на боклука.
„Спокойно, бе, мило – казвам му. – Нищо не е загубено. „Левски“ още могат да спечелят „Златната топка“, „Рали Дакар“, „Аустрелиън Оупън“ или поне „X Factor”. Не се ядосвай за глупости. Ето, утре мама ще ни дойде на гости. Преди малко ми писа в 5 да я чакаш на гарата. Това е нещо, за което си струва да се ядосваш.“

Последна промяна Keanu на 18.01.2020 19:40, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 784 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 40  Следваща