# [19227001] ● THUG SLUGS [1:1] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач)
Автор
Съобщение
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
# [19227001] ● THUG SLUGS [1:1] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 21.02.2020 14:24
THUG SLUGS 1:1 DUNE WARRIORS (1:1) FT
ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА НЕДЕЛЯ 24:00
Последна промяна Mandor на 24.02.2020 01:08, променена общо 6 пъти

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [19227001] ● THUG SLUGS [:] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 23.02.2020 12:16
Слъгс имат осезаемо предимство, но засега удържаме равенството. Извинявам се на съотборниците си, лиших ги от красив гол в Уругвай, защото съм страхливец :(.

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [19227001] ● THUG SLUGS [:] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 23.02.2020 23:06
Неведнъж е ставало въпрос, че отразяването на пропуснати поради греда избивки не се извършва и се създава впечатлението, че атакуващият отбор е пропуснал гол, а това, че всъщност е нямало да бъде гол и че вратарят е пропуснал избивка, не се съобщава. Нашият отбор през тоя сезон много пъти се сблъска с тая некоректност, която е поредната дискриминация спрямо вратарите в ПМЛ. В настоящия мач и на двата отбора до момента им се случи по веднъж, но обикновено се случва повече на нас.
Не знам ще доживея ли да бъдат увеличени вратарските избивки на 5 и с това вратарският пост да се приближи малко повече до нападателните и да стане по-равностоен - не по значение, защото той е от много голямо значение, но по адекватност на усилията, положени от вратарите в ПМЛ спрямо нападателите. Не знам даже дали още се обсъжда това древно предложение. Добре би било, но...

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [19227001] ● THUG SLUGS [:] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 24.02.2020 01:20
Ами то добре, ама как точно да ги отразяваме тези ситуации? Някаква формулировка трябва да има все пак.
Иначе това с петте избивки нямам представа защо не е било обсъждано. А може и да е било в по-далечно минало. Аз лично не виждам проблем в увеличаване, но най-добре ще е тези, които са участвали в минали дискусии по темата да кажат какво е попречило това да се осъществи по-рано.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

Гонзо
(Demba Boyz)
Re: # [19227001] ● THUG SLUGS [:] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 24.02.2020 08:59
Е хем искаме да увеличим възможностите за голове в мачовете , хем да увеличим вратарските избивки . Дори в реалния футбол , вратарския пост винаги е на втори (че и трети ) план . Увеличаването на броя избивки може да доведе до много неприятна ситуация , а именно , заради "кефа" на Гоа-та нападател да "отпадне" от мача преди той да е почнал .

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [19227001] ● THUG SLUGS [1:1] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 24.02.2020 18:11
Напротив, вратарският пост и в реалния футбол е изключително важен, иначе мачовете щяха да свършват с хандбални резултати (а Левски нямаше да вкара гол във Варна, ако не беше варненският вратар ). Конкретно в ПМЛ мачовете свършват с малко по-високи от средните за футбола резултати и увеличаването на избивките с 1 ще ги доближи до реалните. Вие да не би да смятате, че резултатността в ПМЛ е ок?
Колкото до "отпадането" на даден нападател, аз това никога не съм го разбирал - всеки е част от отбора и ако на мен ми направят 5 избивки, това ще отвори възможност на съотборниците ми да вкарат, следователно изобщо не съм отпаднал. Ако изобщо не дам прогнози, тогава ще съм отпаднал. А целта в крайна сметка не е да спечеля индивидуално мача, а да спечели отборът.
Отделно, правите разни класации за най-полезен играч и т.н., като нападателите се оценяват на база 5 прогнози, а вратарите - на база 4 (и то не собствени, а чужди, т.е. ако противникът не познае нищо, вратарят съответно ще има 0 избивки и с нищо не може да помогне - прецаквация си е отвсякъде и не само по тоя показател).
§Имаше и идеи (не знам дали в тоя вид) вратарят да замени някоя своя избивка с нападателна прогноза, ако прецени, че така има по-голям шанс да улучи - в това също има логика, сещате се защо. Но това да го оставим настрана.§
И това не е за мой кеф - аз в момента не играя вратар.
За отразяването съм наясно, че не е лесно, но би могло да се добави 1 ред по подобие на истинският гол с греда, придружен от греда. Там за един и същ резултат пише греда на еди кой си и също така гол с греда на еди кой си. Тук би могло да пише избита греда на еди кой си и греда в избивката на еди кой си. Просто е по-коректно, иначе сега не е коректно.

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [19227001] ● THUG SLUGS [1:1] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 24.02.2020 18:14
Колкото до мача със Слъгс, получи се очаквано тежък и определено съм доволен, че не загубихме. Всичко ще се реши в реванша.
Re: # [19227001] ● THUG SLUGS [1:1] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 25.02.2020 01:51
Гоа написа:
Колкото до "отпадането" на даден нападател, аз това никога не съм го разбирал - всеки е част от отбора и ако на мен ми направят 5 избивки, това ще отвори възможност на съотборниците ми да вкарат, следователно изобщо не съм отпаднал.
Именно - нали затова е отборна игра. Особено ако "отпадането" завлече вратаря в грешната посока...
_________________ Понякога съм толкова добра, че цялата изтръпвам и боли ме...

Гонзо
(Demba Boyz)
Re: # [19227001] ● THUG SLUGS [1:1] DUNE WARRIORS ● Купа на ПМЛ (полуфинал, първи мач) | 25.02.2020 18:15
Гоа написа:
Напротив,.
Въобще не съм съгласен с твоето мнение , защото ти пак си защитаваш твоята теза . Въобще не гледаш в глобален план . Искаш 5 избивки !? Еми защо пък не 8 ? Тъкмо да не се мъчиш много (като нашето шаранче , дето всеки мач има по 8 избивки) . Идеята (предполагам) да се избиват 4 е заради това , че има 4-ма нападатели . Относно прецакването . Значи , аз ще мисля мачове два дни , ще пускам разпределение , ще гледам резултати , ще пусна 5 прогнози и накрая ще дойдеш ти и ще ми избиеш 5-те прогнози , защото ти точно това правиш , без дори да влагаш мисъл . Ти си единствения , който избива 2 двойни мача , за да намалиш общата бройка до 6 мача . Дали така ме стимулираш да продължа да играя в тази игра ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения