Заведено е дело срещу числото - браво така се прави! Не може всеки да си използва емблеми, абревиатури и да се мисли за ЦСКА... а други да хвърлят 8млн. "в канала"
Ако не друго, с това че не може всеки да се мисли за ЦСКА съм съгласен изцяло :) Вече 3-4 години съм на същото мнение

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 04.06.2020 22:54
Anfield написа:
Keanu написа:
Заведено е дело срещу числото - браво така се прави! Не може всеки да си използва емблеми, абревиатури и да се мисли за ЦСКА... а други да хвърлят 8млн. "в канала"
Ако не друго, с това че не може всеки да се мисли за ЦСКА съм съгласен изцяло :) Вече 3-4 години съм на същото мнение
То едно време и римокатолическата църква е била така. Утрепеш малко народ, излъжеш, изсереш се пред някой и накрая ходиш купиш си 1-2 индулгенции и все едно нищо не се е случило - отиваш в Рая. Ония пък мутренските мафиоти строяха на поразия параклиси и даряваха за църкви. Пак един вид да си изкупят греховете.
Хома сапиенс психология

Vendome
(The Grizzlies)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 00:13
Keanu написа:
Тшрето на какво основание ползваше преди това три години тази емблема?

Keanu
(Real Green)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 08:23
Не знам за какво тшре говориш... Ние сме Ц С К А
Последна промяна Keanu на 05.06.2020 08:28, променена общо 2 пъти

falkenbach
(Thug Slugs)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 10:27
Цитат:
Дудучето от вчера: "Не мога да говоря за нула, когато има хора с шалове на ЦСКА. Там са Пожарната, Дани Петков, Геле и други цесекари, които ти добре познаваш. Те нула ли са? Те еничари ли са? Респект за хората, които подкрепят ЦСКА. Не мога да приема, че нулата може да бъде пречка на другиго да не спечели 4 сезона нищо! Нулата пречи на нулата! 4 години си втори и все ти е виновен някой - Киро, "Герена", нулата. ЦСКА ще е този, който се държи като ЦСКА. Рано или късно обединение ще има - всички фенове ще бъдат на едно място, но ще се помни кой какво е правил. На срещата при Найденов едни модерни момчета говориха за кенеф, за селяндурщина, за Ловеч - ЦСКА 1948 ли е виновен за тези неща питам. Същите скачат на този, чиято ръка целуваха пред студиото на bTV преди време. Нека се види кой ЦСКА работи по-правилно"
Аз това което си мисля, че ще стане е, че всички агитки на футболни отбори у нас ще признаят числото за Цска - я със скандирания, я с трансперанти. Просто всички мразят селтаците от Ловеч (ГГ, СС). Чисто спортно-технически не мисля, че тирето ще е много по-напред в класирането от числото. Истерията при тирето от липса на трофей ще е толкова голяма, че ще използват всякакви средства, докато докопат такъв. И всъщност от това ще зависи накъде ще тръгнат цесекистите: - ако тирето спечели нещо тази или в близките 2-3 години, а числото се представя безлично, то тирето ще спечели; - ако тирето не спечели нищо, а числото се представя повече от достойно, то нещата ще почнат да отиват към числото, заради това, че нямат дъглове, докато ГГ ще е натрупал колкото за още един фалит; - най-брутално ще бъде, ако числото още догодина не само бие тирето, но и вземе трофей, е тогава стой та гледай сеир!

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 13:49
Keanu написа:
Чуйте виййййййй подлоги със чалми, чуй и ти Ага, враг на таз страна, ние сме ЦСКА!
На този ден 05.06 през 1993 г. ЦСКА побеждава Добруджа с 5:2, след обрат, пред 2,000 зрители на стадион "Българска Армия". Гостите повеждат с 0-2 след попадения на Иванов в 21-та и 22-та минута. Ивайло Киров намалява за 1-2 в 41-та минута, а Стафан Драганов от дузпа изравнява в 45-та минута и така полувремето приключва при 2-2. През второто полувреме отново Драганов извежда "червените" напред в 53-та минута, а вратарят Румен Ненов реализира втората дузпа, отсъдена за ЦСКА в мача, за да направи 4-2 в 78-та минута. Ваньо Шишков слага точка на спора за 5-2, с гол в 82-та минута.
Не ве, кажи ми на кое законово основание три години ползвахте емблема, собственост на друго лице?

Vendome
(The Grizzlies)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 14:43
albertz написа:
На този ден 05.06 през 1993 г. ЦСКА побеждава Добруджа с 5:2, след обрат, пред 2,000 зрители на стадион "Българска Армия". Гостите повеждат с 0-2 след попадения на Иванов в 21-та и 22-та минута. Ивайло Киров намалява за 1-2 в 41-та минута, а Стафан Драганов от дузпа изравнява в 45-та минута и така полувремето приключва при 2-2. През второто полувреме отново Драганов извежда "червените" напред в 53-та минута, а вратарят Румен Ненов реализира втората дузпа, отсъдена за ЦСКА в мача, за да направи 4-2 в 78-та минута. Ваньо Шишков слага точка на спора за 5-2, с гол в 82-та минута.
Иванов би трябвало да е Геша, който после три години игра за Левски.

Keanu
(Real Green)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 14:59
Vendome написа:
Keanu написа:
Не ве, кажи ми на кое законово основание три години ползвахте емблема, собственост на друго лице?
От къде да знам на какво основание, но щом никой не ни е съдил... а и нали другото лице "умре" бе... погребения правехте, катафалки
Последна промяна Keanu на 05.06.2020 15:08, променена общо 2 пъти

Vendome
(The Grizzlies)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 15:05
Още не е заличено, демек е умряло само като отбор.
Отговорът на въпроса ми е, че я ползвахте незаконно.

Keanu
(Real Green)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 15:21
Не знам защо ме питаш като не разбирам. Кой закон е нарушен за да е незаконно? Ако не е законно, защо никой не ни е подвел под отговорност?
Последна промяна Keanu на 05.06.2020 15:33, променена общо 2 пъти

Vendome
(The Grizzlies)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 18:05
Нарушен е Законът за марките и географските означения. Това, че някой не си е потърсил правата, не прави законно ползването на емблемата.
След като рипаш срещу числото, проучи какви ги е вършило тирето.

Keanu
(Real Green)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 20:34
Нас ни разиграваха сумати време с тия търгове... Баба Дора въобще не бързаше, явяваха се с по няколко фирми от обелките (част от тях бяха свързани с Домуса), накрая имаше и капан с едни земи, за които платихме, но не получихме - накрая се отказахме от тях за да не се проточи всичко още повече.... Подиграват се с нас постоянно а ти ми говориш за някаква емблема, която тогава реално е била на фалирало дружество... Гледайте си там държавната подкрепа, Пеевските спонсори, докараните фирми, опрощенията на дългове с милиони и какво ли още не. Нашата емблема сме си я изстрадали и сме си я платили прескъпо!
Последна промяна Keanu на 05.06.2020 20:35, променена общо 1 път

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 21:52
Мисля, че в случая доста неуместно говориш в първо лице мн.ч.
"Сме платили" е просто абсурдно!
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

Vendome
(The Grizzlies)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 05.06.2020 22:07
Keanu написа:
Нас ни разиграваха сумати време с тия търгове... Баба Дора въобще не бързаше, явяваха се с по няколко фирми от обелките (част от тях бяха свързани с Домуса), накрая имаше и капан с едни земи, за които платихме, но не получихме - накрая се отказахме от тях за да не се проточи всичко още повече.... Подиграват се с нас постоянно а ти ми говориш за някаква емблема, която тогава реално е била на фалирало дружество... Гледайте си там държавната подкрепа, Пеевските спонсори, докараните фирми, опрощенията на дългове с милиони и какво ли още не. Нашата емблема сме си я изстрадали и сме си я платили прескъпо!
Мързи ме да ти обясня как се излагаш. Ти си промит мозък.

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 06.06.2020 00:35
Напусна ни Борис Гаганелов, рекордьор по мачове за клуба в А група, с 350 срещи. Гаганелов има записани 30 мача за КЕШ, като е несменяем титуляр във всички мачове от турнира през сезон 1966/67, когато ЦСКА отстъпва след три срещи на Интер Милано на полуфинал. Гаганелов играе и в първите два мача в турнира през сезон 1973/74, когато ЦСКА елиминира Аякс на 1/8 финал, макар и да не взима уастие в мачовете срещу холандския гранд. Участник и в паметните мачове завършили с победи като гост на балканските грандове Партизан и Панатинайкос, съответно с 4:1 и 2:0 Той е дългогодишен капитан на червените, като на клубно ниво завоюва 7 шампионски титли и 6 пъти е носител на купата на страната. С националния отбор на България участва на две Световни първенства, има записани общо 51 мача, 28 от тях като капитан.
Малко са футболистите идващи от провинцията ( Гаганелов е роден в Петрич), които още с пристигането си в ЦСКА се превръщат веднага в титуляри. Гаганелов е един от тях. Най-често той си партнира с Димитър Пенев като централен защитник, макар че може да играе и като ляв краен. Битките му на терена с Георги Соколов от Левски са добре известни.
Борис Гаганелов също така дълги години е треньор в школата на клуба, в различни възрастови групи, като е тренирал и последните наистина големи футболисти, излезли от България - Мартин Петров, Стилян Петров и Димитър Бербатов.
Последна промяна albertz на 06.06.2020 00:39, променена общо 1 път

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 06.06.2020 00:45
Така, понеже има хора които подхождат доста педантично понякога, да отбележа, че това на снимката на Гаганелов с футболист на Левски не е Соколов от "сините", но просто такава снимка намерих. Аз лично имам снимка в които Гаганелов и Соколов са на един кадър, но тя е от друг източник.
Синият футболист би трябвало да е Меци Веселинов - Синът на вятъра.

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 08.06.2020 20:58
Всъщност Гаганелов би трябвало да се е изправял в много повее дуели с Веселинов, отколкото със Соколов. Но аз се подведох по една информация на Александър Манов. Самият Гаганелов определя точно Веселинов, заедно с Георги Попов и Чико Дерменджиев от Ботев Пд, като едни от най-неудобните си съперници,подертавайки че те са се отличавали "с нестандартни решения и бързина". Също така, се оказва че не е влязъл изведнъж сред титулярите на ЦСКА, има престой във военния отбор на "Танкист", а според други източници и кратък престой в Черно Море. Но по неговите думи в елита е играл само за ЦСКА. Като дете е тренирал борба, волейбол, става и окръжен първенец на 100 метра бягане. Пак според определени източници, казва че Манол Манолов не е обичал младите играи и дори е посягал. Но Гаганелов го включва в своя идеален отбор на ЦСКА за всички времена, като казва добри думи за Симолията. Включва и себе си, но защо не. Последно сбогом с Гаганелов хората ще могат да си вземат в сряда, от 12.30 часа на Централните софийски гробища.
Много позитивизъм в ЦСКА. След ценните три точки и страхотната комбинация за победния гол на Евандро ( оставящи го водещ реализатор на тима) утре на вируалната пресконференция ще бъде обявено създаването на още един клуб към семейството на ЦСКА - по бокс и муай тай.
Още веднъж не мога да скрия възхищението си от Милош Крушчич. Естествено не той е открил топлата вода с въвеждането на виртуални пресконференции, но го направи пръв в България, а примера последваха и други, което още веднъж показва неговата интелигентност. На мача с Витоша показа, е не робува на имена, като извади рано от игра Соу и го замени с Ахмед. Естествено и повеето смени го улесниха, но той не се поколеба да пусне максимално офанзивен състав, търсейки победата на един стадион, от който има лоши спомени. Именно Бистрица ЦСКА гостува на Царско село, като загуби, а Крушчич бе замерян в гръб със снежни топки. Но той не се преупи, не мрънка, не каза нищо и за селекцията, а се запретна за работа, като ЦСКА показва почти максималното като игра и резултати под негово ръководство. Той определено знае как да си подреди отбора, а футболист като Кери дръпна много при него. Великолепен специалист, който има шанса да донесе първи трофей за клуба в новата ера.
За мен е важно повече ЦСКА да не допусне гол в гостуването си на Ботев Пд, отколкото това да вкара.
Ще бъде интересно заради схемата на плейофите дали ЦСКА ще се напрегне срещу Локомотив Пд за първенство, още повече след резултата за Купата, който може и да е негативен. Защото като си по-назад в таблицата може да имаш домакинско предимство. Но за мен в клуба имат достатъчно самочувствие и за тях не е толкова важно дали играят като домакин или гост, а и с победата на Лудогорец на "Герена" титлата се отдалечи.
Появиха се информации, че Али Соу е желан от Фенербахче. Той е много добър футболист, като в ЦСКА трябва да го задържат още малко и да го развият, преди да го продадат.
В клуба трябва да направят всичко възможно да откупят правата на Белтраме. Трудно ще е, но после могат да му вземат доста добри пари, така че опитът ще си заслужава.
Но трябва и сериозно освежаване. Пинто и Тиаго трябва да си заминат, те дадоха каквото можаха, но вече се изчерпаха. Тиаго така и не можа да намери достатъчно постоянство, Пинто беше по-добре, даже беше и капитан, вкара и решаващи голове, но поведението му не отива на клуб като ЦСКА. Ръководството вложи много в тях, Пинто първо беше под наем, след това откупен , заплатите им също не са малки, но те само тежат на отбора, така че най-добре е след края на шампионата да има раздяла.
Ясно е, е селекцията отново ще е предимно от чужденци, но трябва много да се внимава, за да не се стигне до такава селекция като от миналото лято, която беше крайно неуспешна. Дори и за Лудогорец вее е трудно да взима директно играчи от други български клубове, но там и целите са всяка година уастие в групите на клубен турнир, така че няма кой да чака и да развива играчи. Но в ЦСКА са длъжни да го правят. Могат да се възползват от проблемите в Дунав например и да вземат още някой млад и перспективен играч, но в по-дългосрочен план трябва да погледнат и по-сериозно към школата си. Оправдания за това да не го правят винаги могат да се намерят, но когато носиш името ЦСКА оправданията не вървят.
Али, Али, не ти върви,но не се тревожи, а това си спомни:
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения