Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 11.06.2020 03:29
Соу е престъпник!

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 11.06.2020 18:28
Наистина, в ЦСКА трябва да съжаляват, че не си тръгнаха с победа снощи. Но още през първото полувреме можеха да бъдат по-активни в действията си. Видя се, че когато се играе с повече скорост идват и опасностите. Правилото за петте смени облагодетелства изцяло отбори като ЦСКА, така че нямаше защо да се пестят през първата част. Смените допълнително заслиха натиска, срещу изморените домакини, които нямаха почти никакви опции, макар че Бурбано се включи добре. За Ботев бих отличил и Иван Бандаловски, който имаше няколко ключови намеси.
Видя се също така, че съставът на ЦСКА е добре окомплектован, въпреки че няколко от чужденците напуснаха заради пандемията. За всеки един пост има достатъчно опции.
За мен Али Соу изигра не лош мач. Опита се да повтори победния си шампионатен гол в Коматево, макар че топката този път излезе в страни. След това изведе перфектно Белтраме, но за жалост италианецът имаше проблеми с крака от мача с Витоша Бистрица и не можа да нанесе добър удар. След това Соу имаше две чудесни възможности да реализира с глава, като аз имам повече претенции за втората ситуация. Класен играч като него трябваше да насочи топката по-добре. Той дава на отбора безценно присъствие в наказателното поле, нещо което се видя например, че домакините от Ботев нямат. Но е истина и че пропуските му все повече натежават. Достатъчно е да припомня пропуска от дузпа срещу Лудогорец миналия сезон, също пропускът му в гостуването на Зоря в началото на тази кампания, както и че той все още няма решаващ гол във важен мач. Старае се, играе сериозно, но му липсва достатъчно концентрация и правилна преценка. Лично за мен Соу, наред с Кешерю е най-добрият централен нападател в нашето първенство и е по-добър футболист от Мауридес и Каранга. Каранга дори в началото не беше нищо особено и после му тръгна, но и отборът при Стамен Белчев играеше по-креативно, което помогна на Каранга да се изяви в най-добрата си светлина.
Дали това 0-0 в Коматево е добър резултат ще си проличи най-добре след реванша. Видя се още снощи, че ЦСКА има повече достойнства, но от друга страна, ако Ботев вкара първи в София в сегашното си състояние "армейците" трудно ще вкарат два гола. Все пак нещата опират донякъде и до шанс, играта на "червените" може да тръгне добре от самото начало и в крайна сметка те да се поздравят и с по-изразителна победа.
Мачът в края на седмицата срещу Локомотив Пловдив ще даде допълнително яснота за състоянието на ЦСКА. За мен не трябва да се търсят сметки в този мач, футболистите трябва да играят за своята чест и за публиката. Според мен, ако искат да се поздравят с успех те трябва да търсят гол още през първото полувреме, защото срещу такъв съперник ще им става все по-трудно с напредването на игровото време. Акрапович е много добър треньор и в хода на срещата може с лекота да направи промени, ако нещо не му харесва. Битката между него и Крушчич ще е много интересна. Те двамата, заедно с Върба, са най-добрите треньори в България.
Ето този мач го имах точно с пълен запис от клубната телевизия на Рома, но сглупих и го изтрих, защото беше DVD формат. Някой ако може да помага, много искам да имам целия запис отново.
Последна промяна albertz на 14.06.2020 01:58, променена общо 2 пъти

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 14.06.2020 02:45
Днес, 14-ти юни Али Соу става на 26 години! Нека бъде здрав и да се зарадва най-добре с гол във вратата на Локомотив Пд. Досега през сезона той е отбелязал 10 гола, а общо за клуба има 27 гола от 66 мача. Само напред и нагоре!
Искрено ще се учудя ако вкара гол днес. Той май още няма гол във важен мач срещу водещ БГ отбор.

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 14.06.2020 19:18
Включвам се на живо от "Армията". Тук атмосферата е хубава, ям и пия бира. Радвам се да видя отново армейци в Борисовата градина. Малко ме е яд, че ония от Подуене са били, но майната им. Дано това е последната им победа за този сезон. Още не са излезли съставите, но който и да играе спектакълът е гарантиран.
Чудно ми е дали ловешките продажници поне ще си направят труда да заявят желание да играят на "Армията" с Левски? Основания има. По-малко публика, много висок наем за националния стадион, лошо тревно покритие, заради извършени работни дейности. Но от къде толкова акъл? Пак ще чуем някоя тъпота от Стоилов. Защо мачовете не се играят и от 00.00 вечерта заради телевизията? Защо почти винаги нашите мачове са в неделя късно вечерта, за да е по-неудобно на хората от провинцията, които искат да дойдат или пък обратното - да е неудобно да се ходи в провинцията? Защото повеето хора са редовна смяна и в понеделник сутрин са на работа. Но нашето "ръководство" мълчи.
След 2:2 и 0:0 - 1:1 ли следва, за да се прелее кръв на закъсалия отбор от Герена? Май, да.
Ето и изказванията след мача с Левски:
Стоичо Стоилов: "Тотално надиграхме отбора на Левски, но съдиите не ни позволиха да спечелим. Ще пуснем жалба. За следващия сезон стягаме много сериозна селекция".
Милош Крушчич: "Аз не се плаша от нищо. Непрекъснато надграждаме. Скандиранията "Оставка" няма да ги коментирам".
Петър Занев: "Играхме много добре, но не си вкарахме положенията. Сигурен съм, че нашите нападатели ще се отпушат".
Гриша Ганчев: "Ще си играйкаме, щото още не сме се наиграйкали. Зализаната мастия е виновна за всичко. В България няма пазарна икономика. Ти къщичка за пиленца строил ли си бе? Аз няма как да се боря срещу една шайка, която се е настанила там горе, на върха. В Русия викат на галено Гриша на човек с име Григорий, но моите умни родители са ме кръстили така. Жена ми е Татяна, ако не знаете, да е в унисон всичко".
Наско Сираков: "Аз съм Наско Сираков. Видя се, че на терена няма приятелство. Всеки трябва да се съобразява с нас".
Тити Папазов: "Тоя (ФД) Рузвелт направи с действията си от една регионална война световна и докара болшевишкта зараза. Тук едни хора са се настанили в центъра на София и се мислят за ЦСКА, а те са ребрандиран Литекс. Ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ, най-великите, най-истинските. ( вече е пресипнал) Като смесиш оранжево и жълто се получава червено". ( накрая следва и рев)
Последна промяна albertz на 15.06.2020 10:21, променена общо 1 път

Vendome
(The Grizzlies)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 15.06.2020 10:31
Vendome написа:
Искрено ще се учудя ако вкара гол днес. Той май още няма гол във важен мач срещу водещ БГ отбор.
Както и предположих, не вкара гол.

Keanu
(Real Green)
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 15.06.2020 11:23
albertz написа:
Чудно ми е дали ловешките продажници поне ще си направят труда да заявят желание да играят на "Армията" с Левски? Основания има. По-малко публика, много висок наем за националния стадион, лошо тревно покритие, заради извършени работни дейности. Но от къде толкова акъл? Пак ще чуем някоя тъпота от Стоилов. Защо мачовете не се играят и от 00.00 вечерта заради телевизията? Защо почти винаги нашите мачове са в неделя късно вечерта, за да е по-неудобно на хората от провинцията, които искат да дойдат или пък обратното - да е неудобно да се ходи в провинцията? Защото повеето хора са редовна смяна и в понеделник сутрин са на работа. Но нашето "ръководство" мълчи. ...
От нашето ръководство най-малко зависи къде ще се играе мача. На първо място е полицията - ще кажат, че на Армията няма условия да се създаде съответния ред за обезопасяване и има висок риск от инциденти между агитките. На второ място са БФС, които знаем какви са - ако могат ще го направят най-неудобно за нас... И да не забравяме и другата страна - от Левски също няма да искат да се играе на Армията. Ще кажат, че това е един мач и няма разменено гостуване в плейофите а ще добавят и доводите на полицията и БФС.
А за часовете на мачовете и програмата директно отговаря Гела или по-точно фирмата му, която държи тв правата. Ръководството нали преди се опълчи по повод тв правата - никой друг клуб мисля не ни подкрепи и реално бяхме принудени отново да приемем условията.
Тази седмица се надявам най-после на победа срещу Левски, дори и да не е изразителна - с гол в последната минута ако ще да е.
Последна промяна Keanu на 15.06.2020 11:24, променена общо 1 път

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 15.06.2020 12:04
Vendome написа:
Vendome написа:
Както и предположих, не вкара гол.
Крушчич сгреши, като не игра с двама чисти нападатели второто полувреме. Трябваше Юрич и Соу да играят заедно. Нямаше да си пречат. Смените на Джеси и Пинто закъсняха.
Чудно ми е дали ловешките продажници поне ще си направят труда да заявят желание да играят на "Армията" с Левски? Основания има. По-малко публика, много висок наем за националния стадион, лошо тревно покритие, заради извършени работни дейности. Но от къде толкова акъл? Пак ще чуем някоя тъпота от Стоилов. Защо мачовете не се играят и от 00.00 вечерта заради телевизията? Защо почти винаги нашите мачове са в неделя късно вечерта, за да е по-неудобно на хората от провинцията, които искат да дойдат или пък обратното - да е неудобно да се ходи в провинцията? Защото повеето хора са редовна смяна и в понеделник сутрин са на работа. Но нашето "ръководство" мълчи. ...
От нашето ръководство най-малко зависи къде ще се играе мача. На първо място е полицията - ще кажат, че на Армията няма условия да се създаде съответния ред за обезопасяване и има висок риск от инциденти между агитките. На второ място са БФС, които знаем какви са - ако могат ще го направят най-неудобно за нас... И да не забравяме и другата страна - от Левски също няма да искат да се играе на Армията. Ще кажат, че това е един мач и няма разменено гостуване в плейофите а ще добавят и доводите на полицията и БФС.
А за часовете на мачовете и програмата директно отговаря Гела или по-точно фирмата му, която държи тв правата. Ръководството нали преди се опълчи по повод тв правата - никой друг клуб мисля не ни подкрепи и реално бяхме принудени отново да приемем условията.
Тази седмица се надявам най-после на победа срещу Левски, дори и да не е изразителна - с гол в последната минута ако ще да е.
То това е така, но те дори няма да направят опит. Това за ТВ правата също е така, но като знаеха от клуба, че са зависими от другите, защо трябваше Стойчо Стоилов да се пъчи навсякъде и да прави гръмки изказвания? За Левски не съм оптимист. А и в разни сайтове се появиха "шокиращи новини". Работата е ясна.
Днес двама нови. Единия ми се струва много добро попадение и отличен заместник на Албентоса а може и да е по-добър: Юрген Матей идва от Спарта Ротердам и е със 175 двубоя в елита на Холандия и още не е престарял - на 27г. е
Последна промяна Keanu на 15.06.2020 16:07, променена общо 1 път

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 17.06.2020 01:37
Много добри попълнения, при това ЦСКА първи сред водещите отбори си осигури такива. А за класата на играите в отбора само ще спомена, че отбор с висок бюджет като Лудогорец взе досега трима от отбора на Гриша Ганчев - Недялков, Манолев и Жоржиньо.
Но важно е също така да се запази някакво ядро, а не само да идват нови футболисти, защото така силен отбор не се гради. Белтраме и Кери са сред най-добрите и най-креативни футболисти в тима и трябва да бъдат направени максимални усилия, за да бъдат запазени. Брадли Мазику е може би най-постоянният играч на тима, той също трябва да остане. Томи Юрич е играч с много добра физика и ръст, такива футболисти по нашите терени не са много. Проблемът при него е, че много време го чакаха докато влезне в игра, също така няма и гол в официален мач. Нещата зависят и от това доколко той товари бюджета, с оглед заплатите и на новите попълнения, а също така и дали ще може да се намери играч с неговата визитка или по-добър, което е малко вероятно. За мен е добре да остане поне до края на годината. От по-опитните български играчи за мен договори заслужават Занев и Малинов.
Интересен е въпросът и с младите играи на тима. Напоследък се говори за Тонислав Йорданов, който е под наем в Етър. От това което съм видял той няма качества за тима. Много хора казват, че искат да го видят отново в тима, но да не забравяме че толерансът към младите играчи не е много голям, а и след една груба грешка публиката може да те подхване веднага. За мен е по-добре да се залага на Мартин Смоленски, който попадна няколко пъти в групата за мачовете на мъжкия тим през този сезон. За Ангел Лясков, който е под наем в Ботев Враца важи същото, което написах за Йорданов. Друг играч под наем е Митко Митков, малък е, за да се правят генерални оценки, но все пак да кажем, че съм видял нещо в него. Имам усещането обаче, че шефовете на клуба не са склонни да го развиват и да разчитат на него. Пламен Гълъбов също по-скоро не оправда очакванията. За мен с нищо не е по-добър от Чорбаджийски, който не играе според мен заради заповед "отгоре". Но и той получи достатъчно време и в крайна сметка не можа да се възползва. Негативните коментари спрямо него също му повлияха. В крайна сметка не всеки е перде.
Чорбаджийски е най-сигурният напускащ, като към него ще прибавя Жеферсон и Джеси. Жеферсон така и не оправда големите очаквания с които дойде, а Джеси от доста време се е настроил да играе някъде другаде и повторното му завръщане в ЦСКА бе принудително. Той има висока самооценка за себе си. Не ме е убедил, че е висока класа, но ще видим как ще се развие кариерата му. За Тиаго и Пинто вече писах. Знае се, че чужденци се взимат, за да вдигнат класата на даден тим. За мен те не го правят. Да, от време на време виждаме нещо хубаво от тях, но нито има достатъчно постоянство в представянето им, нито достатъчно класа. Вратарят Черниаускас се превърна в резерва и също не виждам смисъл да остава. По-добре да се разчита за резерва на някой млад български вратар и да се развиват качествата му. В клуба има добри треньори за вратарите.
Доволен съм от декларацията на клуба относно проектозакона за хазарта и това как се толерира определена компания и се създава почти монополно влияние, от иначе "много загрижените" наши управляващи. Защото за мен всичко е едно разчиставане на сметки, не само с това действие, но и с всички останали напоследък. Просто е много нелепо всичко и да се ядосвам и да опонирам на други мнения просто няма смисъл. Но все пак да кажа няколко думи за "Ефбет". Първенството носи името на този спонсор, отвсякъде ни заливат с техни реклами. В така наречената "национална телвизия", която вече не гледам. И дори и няма да гледам при световни и европейски първенства, защото смятам да огранича гледането на футбол. Разни измислени хора, станали милионери заради глупостта на други не ме интересуват. Отклоних се, да се върна към тази компания. Те са навсякъде, както писах. В метрото, в разни уж "независими" сайтове като Дспорт, за техните си сайтове и вестници като Гонг, Спортал, М.Мач няма да отварям дума. В същото време къде са другите? Как те да се рекламират, след като са така орязани и ограничени? Спортът е един от начините, въпреки че пак казвам, не искам да отговарям на писанията на други. И точно след тази пандемия и възникналите затруднения ти се правиш на интересен. Хубаво, но какво предлагаш като алтернатива? На мен не ми става ясно. Волейболен клуб като ЦСКА, който е един от малкото, който обръща внимание на школата и развива млади български играчи при мъжете и при жените, докато други само грабят, обладани от техните провинциални комплекси като нищо може да изчезне. Защото му се пречи и за зала и за всичко. Всички знаят, че Александър Попов не проси държавни пари, но явно много пречи на някой. И като този клуб изчезне как се "справяме с пороците"? Да се убива спорта, да няма къде децата да тренират, за да може дилърите да имат повече клиенти, не от 11-12 годишни, а направо от 7-8. И полицията да си затваря очите за всичко и да покровителствата дилърите, както и става, под зоркия контрол на "загрижените" управляващи. Въобще пълна пародия е всичко.
Относно мача в събота нямам големи очаквания, но така е по-добре. Купих си билет за "А" сектор, ще гледам мача спокойно и аналитично, ако мога така да се изразя. Треньорът Крушчич пое отбора, когато той изоставаше ако не се лъжа със 7 точки от Локомотив Пд и Левски. Хареса ми стегната и организирана игра, която отборът показа в двете дербита под негово ръководство срещу Лудогорец и Левски. Към онзи момент, заради изоставането и липсата на достатъчно точки това беше правилният подход. Но в ЦСКА не може във всеки мач да излизаш с мисълта на първо място да не го загубиш. Така не става. С изключение на второто полувреме срещу Ботев за купата тимът играе много плахо и не създава достатъчно положения. Това не отива на името ЦСКА и не кореспондира на класата на състава. Защото ЦСКА има достатъчно добри футболисти, за да показва по-добър футбол. И всичко друго освен завършване на второ място в крайното класиране и спечелване на купата ще е провал. Срещу Локомотив Пд, ако този мач въобще се игра, Крушчич до голяма степен развали граденото от него откакто пое тима. Пак ще се спра на изоставането в точките, също така на подобряването на формата на някои играчи. Макар че от друга страна Соу няма гол през календарната 2020 г. Но срещу "смърфовете" тимът не изглеждаше никак добре, на моменти дори отчайващо, след като получи числено предимство това почти не се почувства. Срещу Левски трябва да покажат много по-добра игра, ако имат претенции,че са отбор с амбиции, но не само на думи.
Последна промяна albertz на 17.06.2020 01:44, променена общо 1 път

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 18.06.2020 01:10
Днес излязоха някои подробности за провеждането на евротурнирите следващия сезон и по-конкретно предварителните кръгове. Те трябва да започнат преди да е завършила финалната фаза на турнирите от този сезон, в което има логика, заради особената ситуация. По интересното е, че в Лига Европа всички мачове от пресявките ще се решават в една среща. Стига информацията която съм прочел да е точна. Противно на мнението изразено в медиите, за мен това е отличен шанс за отбори като ЦСКА и Локомотив Пд да направят пробив. Да, нещата зависят и от късмета, дали ще се паднеш гост или домакин и на кой отбор. Но за нашите отбори така или иначе ще е много трудно, почти невъзможно в два мача да отстранят съперници като Копенхаген или Страсбург. Но ако това се решава в един мач и той е домакински шансовете нарастват значително. Дори и да завършиш наравно в редовното време, след това има продължение и евентуално дузпи, винаги можеш да надхитриш противника си. Например, ако срещата ЦСКА-Зоря се решаваше само в един мач в София, аз съм напълно убеден, че ЦСКА щеше да продължи. Така че за мен този формат е един добър шанс и дано нашите отбори се възползват.
Пуснали са картите за следващия сезон и мисля отново да си взема Между другото като си вземеш за В сектор, когато мача е на Националния си имаш запазено място в А
Последна промяна Keanu на 19.06.2020 13:25, променена общо 1 път

albertz
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 19.06.2020 20:43
Браво, Keanu! Помагай както можеш на институцията ЦСКА. Винаги и навсякъде, във всеки спорт.
Днес, клубът взе лиценз за европодвизи. Европейци, треперете! Червеният гранд отново ще респектира!
Днес се навършват и 35 години от онзи финал за купата на страната, след който двата водещи отбора бяха разформировани. Жалко, с решението на управляващите тогава се отне последната възможност на славния армейски тим да се опита да спечели КЕШ. Звезда и Стяуа се възползваха, но така е, у нас винаги е имало много предатели!
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: ЦСКА - сезон 2019/2020 | 20.06.2020 02:16
Обаче според болни говежди мозъци директивата била да се разбие отбора на Левски за да не направят фурор в Европа... Милко Балев много се бил впрегнал от 7-те поредни загуби...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения