Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:31

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг) 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:11

alessandron написа:
Лелеле, Тонзе, в 90-тата сте вкарали, а в 95-тата се оказва, че всъщност е греда. Вие със CDLM BLUE POWER следващия кръг ше разцепите гредите ...

Кво сме вкарали в 90 минута, не видя ли че имахме прогноза 1:1???

Правим реално две греди в един мач на Фенербахче!!!

Това е уникална гавра и мисля да не участвам повече в ПМЛ.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:21

tonzos_justice написа:
alessandron написа:
Лелеле, Тонзе, в 90-тата сте вкарали, а в 95-тата се оказва, че всъщност е греда. Вие със CDLM BLUE POWER следващия кръг ше разцепите гредите ...

Кво сме вкарали в 90 минута, не видя ли че имахме прогноза 1:1???

Правим реално две греди в един мач на Фенербахче!!!

Това е уникална гавра и мисля да не участвам повече в ПМЛ.

Ей тва е приказка - откога я чакам. :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:23

alessandron написа:

Копеле на тебе требва да ти се издигне паметник - след като и сега не бихте и още не си се отказал поне 1 път :rofl:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:26

Тонзо, споко братле. Тва не е нищо. Ние след подобен сценарий сме губили мач. Вие взимате точка след такъв карък. Тва си е успех.

Ще сезирам комисията против МАГИИ и УРОКИ още утре. Ягите миналата седмица ни биха след СКАНДАЛНО избягал ни мач в Мексико в 95тата, сега по същия начин се отървават и тук. То бива магии бива ама тва вече минава всички граници!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:32

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Копеле на тебе требва да ти се издигне паметник - след като и сега не бихте и още не си се отказал поне 1 път :rofl:

Аз съм тъп и упорит - никво отказване, ше я еба в ПаМеЛата. ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:42

Крал Блуфен написа:
Тонзо, споко братле. Тва не е нищо. Ние след подобен сценарий сме губили мач. Вие взимате точка след такъв карък. Тва си е успех.

Ще сезирам комисията против МАГИИ и УРОКИ още утре. Ягите миналата седмица ни биха след СКАНДАЛНО избягал ни мач в Мексико в 95тата, сега по същия начин се отървават и тук. То бива магии бива ама тва вече минава всички граници!

Най-големия ташак и подигравка ще бъде, ако Ягите ни бият с последната си атака 2:0 на ПСЖ.

Просто ме е яд, когато организиран и мотивиран отбор като РОД, който желае победата във всеки мач губи точки по такъв начин.

Две греди в един мач ударихме срещу калитарите от Слъгс, сега две греди в един мач ударяме и срещу симпатичните по принцип Яги. Не знам по теория на вероятностите каква е вероятността да удариш две греди в един мач. Това се случи на мача ни със Слъгс на Челси-Уигън. Сега две греди в един мач на Фенерите.

Силно се надявам да ударим ТРИ ГРЕДИ в един мач, т.е. да имаме 1:0 2:0 3:0 като прогнози, в 90 минута мача да е 1:0, а да свърши 4:0! Мисля че ще постигнем и това :petku:

Последна промяна tonzos_justice на 24.02.2013 23:43, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:53

СЕЗИРАМ КОМИСИЯТА ПО МАГИИТЕ! :helpless:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:55

Футболен мач, коментаторът:
- Ето Тонзо отива до вратата, УДАР - греда, УДАР - отново греда, удар..., удар..., удар... Господи някой да му даде топка на тоя, че ще си счупи крака.

Последна промяна На Враца на 25.02.2013 00:55, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:57

На Враца написа:
Футболен мач, коментаторът:
- Ето Тонзо отива до вратата, УДАР - греда, УДАР - отново греда, удар..., удар..., удар... Господи някой да му даде топка на тоя, че ще си счупи крака.

Главата, Наде, главата. :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:57

Тонзе , съвсем сериозно : Колко тъп трябва да си , за да дадеш най сигурния мач през уикенда за гостите ?

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:58

Желая да играя във В група!!!

Удряш две греди, спасяват ти гол и накрая губиш от гол с греда от последната атака на Ягите с гол на грозника Ибрахимович в 91 минута :innocent:

Настоявам да бъда изваден от Лигата и да бъда преместен във В група!!!

Сам мога да си разцъквам, поне магии няма да има!

Честита победа на Дамите ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:59

Гонзо написа:
Тонзе , съвсем сериозно : Колко тъп трябва да си , за да дадеш най сигурния мач през уикенда за гостите ?

Ти сам каза че Дембите са най-глупавия отбор като играхте с Ягите. Аз не мисля така за моя.

Лека нощ!

Мач който излиза в 91 минута бил най-ясния. Ех само разбирачи бе ;-)

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 01:00

Значи Тонзе аз мисля, че си прав да искаш да си в отделна лига, би било добре и сестрите Уилямс да си играят отделно.
Но ме притеснява факта, че и сам да си играеш, всички мачове ще свършват с 4+греди и 0:0, а така ВИПБЕТ ще забогатее много лесно. Настоянав ВИПБЕТ да сложи коефициенти за брой греди на нашия мач.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 01:01

буахахахахахааааа верно не е истина :petku: :petku: :petku: :petku:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 01:02

Тая загуба на РОД обаче прави невероятно интересна битката за последното място на баражите. Всъщност само Дюн нямат шанс, всички други под втората черта можем да гоним РОД. Ягите вече са на 1 точка от тях, ние с мечките сме на 2. А иде голямото синьо-червено дерби ...

Edit: Всъщност сега видях, че и Мейджъра дал на калитковците от Слъгс ПСЖ - Марсилия, та мечките падат и са на 3 точки от РОД ... Въпреки това битка ще има.

Последна промяна alessandron на 25.02.2013 01:05, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 01:04

tonzos_justice написа:
Гонзо написа:

Ти сам каза че Дембите са най-глупавия отбор като играхте с Ягите. Аз не мисля така за моя.

Лека нощ!

Мач който излиза в 91 минута бил най-ясния. Ех само разбирачи бе ;-)

Еми когато сме тъпи си го признаваме . Питам те просто : Какво очакваше да се случи тук ? Да бие Марсилия ли ? Е няма как да стане .

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 01:10

Тонзо нахлува ядосан в съблекалнята на РОД, след поредна загуба, и крещи:
- Всички олигофрени да станат прави!
Никой не се изправил. След няколко минути Олимпия станал. Тонзо го попитал:
- Ти защо стана бе?
А Олимпия отговорил:
- Стана ми мъчно само ти да стоиш прав и реших да ти правя компания.

:laugh:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 03:42

Всъщност ако не беше нашата собествена издънка, която даде ПСУ за РОД (нехванатия мач в Чемпионшипа няма да го коментирам), мачът си беше наш. Домакините хванаха един резултат от 8-те мача, които си избраха - и за техен лош късмет, той беше този, който им избих. Та с оглед на това - друг краен резултат нямаше да е особено честен - та не знам за каква подигравка говори Тонзо. Само да си кажа...

Мерси за поздравлението за победата и за приятните мачове, коти ни бяха дадени. :-)

Казах го и миналата седмица - дали е 10-та или 95-та минута няма голямо значение - играта е за точни резултати, когато мачът завърши - а не когато някой е познал резултата. Аз да започна да мърморя срещу головете дето ни ги врарват в последните минути? А и трябваше да се спре нашия късмет с гредите - в началото на сезона потрошихме вратите... без резултат.

Честита победа дами. Ако не друго, поне създаваме проблеми на отбори, които си мислят, че баражът им е в кърпа вързан. :-) :witch: :witch: :witch: :witch: :witch:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 06:32

Браво, момичета! :witch: :witch: :witch: :witch: :witch:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 08:53

След като през редовния сезон сме в много мачове поставени в позиция "без ръка", то трябва на баражите да оставим противниците валат. Добре е, че този невероятен малшанс се случва сега, а не на бараж.

Ще си говорим пак след месец-два.

Тогава аз ще редя вицовете за Надя, Резо и компания ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща