Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 15:47

Отговори на тема  [ 149 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 01:15

Naki написа:
@Дяволе -- друг го три, не беше ти - помня и аз онзи случай. Ама беше с право, защото той прекали тогава!
)

Какво е прекалено?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 01:17

Naki написа:

За мачЪТ - аз съм за Пиронка, ама ѝ давам не повече от 20% шанс. :-)

Иначе и аз не виждам много шанс, дано Давид успее срещу Голиат!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 02:11

Diavolo написа:
За Серина

да викаш за черната рецидивистка, която въвлича почти винаги "расовата дискриминация", нещо което ти уж ненавиждаш, за тоя тежко-товарен танк със структура на мъж пред нашето крехко момиче ... просто не знам :dunno: :-? :outofspace:

Аз къде не харесвам много Григор заради мекушавия му характер, винаги съм бил за него, дори и на полуфинала с Надал на АО, пак бях за него, много ясно ...

Ти с тая мания за купи и величия и някакъв безсмислен рекорд ще викаш в тоя мач в който играе българка на ниво 1/4 финала за тая ..... да не казавам каква .... осъзнай се Деволе :helpless: :helpless: :helpless:

И 5% шанс да има все тая, има шанс, виждали сме и други да събарят танка във втората седмица на УСО и то много пъти последните години ... ако не е Цвети друга ще е спокойно, така, че по добре си викай за Цвети :yes:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 02:37

Айде малко да се кротнете. Ще викам за който си искам. Когато съм викал за Серина, Цвети е била още момиченце.
А когато съм викал за Цвети и съм и гледал мачове по малките турнири, никой дори не е и проверявал резултата, сега изведнъж всички станаха мега феновете на Пиронкова. Моля ви се. Масово лицемерие е това. Същата работа като с Григор навремето когато бе яхнал вълната.
На първо място са ми Надал и Серина. Няма абсолютно никакъв вариант в който и да е свят да съм срещу тях в който и да е мач.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 02:43

Откакто се зароди БЛМ, не съм видял и чул някакъв туит или преднамерено видео или някакво специално обръщение или послание на Серина в тази насока. Същото се отнася и за Винъс. Даже ги обвиняваха, че не били достатъчно активни по време на пика на БЛМ пародията. Това което прави Осака е много по-скандално за мен и много по-лицемерно и буквално крещи на изкуствен пи ар.
А иначе Цвети никога не е била Серина, а сега е и с травма в лявото бедро и след близо 3 часов мач с Корне. И 5% шанс няма. Иначе ти обещавам, че ако бие Серина ще съм все за нея до края, както бе и досега впрочем. :music:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 03:02

Diavolo написа:
Айде малко да се кротнете. Ще викам за който си искам. Когато съм викал за Серина, Цвети е била още момиченце.
А когато съм викал за Цвети и съм и гледал мачове по малките турнири, никой дори не е и проверявал резултата, сега изведнъж всички станаха мега феновете на Пиронкова. Моля ви се. Масово лицемерие е това. Същата работа като с Григор навремето когато бе яхнал вълната.
На първо място са ми Надал и Серина. Няма абсолютно никакъв вариант в който и да е свят да съм срещу тях в който и да е мач.

все ми е тая кво си проверявал и кво не си проверявал викай си за горилата, не ми пречиш ..... тук лицемерие няма, май ти трябва да се кротнеш .. тук не сме се събрали хора които гледат тенис мач веднъж на 5 години, така, че спести си поученията кой какъв е .... точно в инцидента с Осака, оная намеси цвета на кожата ...бляяяяяхххх , и то отникъде :tomate: :tomate: :tomate:

:tomate: :tomate: :tomate: :tomate: :tomate:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 03:09

Балетче знаеш, че винаги си ми бил симпатичен, но тук прекаляваш. Докога ще се окепазват темите с безсмислени безумия? Първо Добрилчо, сега и ти и Екзорсиста. Ето защо не мислех дори да отговарям на безумния въпрос на Томича, който си бе провокативен отвсякъде. Гъбки сте.
Остави хората да си викат за който си искат, ок? Не това определя кой е българин и кой не. Аман от псевдо патриоти.
И в темата агресивно се държиш именно ти, търсейки конфронтация, която естествено няма да ескалира, защото съм над нещата и спирам до тук.
Просто дишай и издишай. :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 03:35

Diavolo написа:
Балетче знаеш, че винаги си ми бил симпатичен, но тук прекаляваш. Докога ще се окепазват темите с безсмислени безумия? Първо Добрилчо, сега и ти и Екзорсиста. Ето защо не мислех дори да отговарям на безумния въпрос на Томича, който си бе провокативен отвсякъде. Гъбки сте.
Остави хората да си викат за който си искат, ок? Не това определя кой е българин и кой не. Аман от псевдо патриоти.
И в темата агресивно се държиш именно ти, търсейки конфронтация, която естествено няма да ескалира, защото съм над нещата и спирам до тук.

3 са причините брато:

1: Не понясям Серина още от самото начало
2: Цвети е българка, и колкото да ти е странно ( за разлика от други противни български спортисти, които въпреки всичко съм за тях, тя ми е симпатична ) съм за нея
3. Красиво момиче

Но тук красотата няма нищо общо със спорта, аз не разглеждам спорта като модно ревю, затова третото го сложих 3-то !!!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 03:43

Diavolo написа:

Няма проблем ...

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 05:37

Diavolo написа:
Аз никога не съм те трил в който и да е форум, просто не ти обръщам внимание на болшинството постове, защото си кауза пердута и с мерки и без мерки е обречена мисия.
Но внимавай с епитетите, защото много мразя да ме обвиняват в неща, които не съм правил. Ако визираш някой споменавай конкретно, защото аз съм модератор тук, но гледам да оставям свобода и не трия освен яко няма личностни нападки.

Нямах предвид теб, дори не знаех, че си модератор тук. Личи си кои се заяждат с мен периодично вкл. и в тоя форум.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 05:40

А ако се окаже, че сериньо верно е с курец по рождение (а това с химията и т.н. е неизбежно по-нататък не само при "трансджендъризирането", но и в професионалния спорт изобщо), ще продължаваш ли да си ѝ фен?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 06:56

Dobril написа:
А ако се окаже, че сериньо верно е с курец по рождение (а това с химията и т.н. е неизбежно по-нататък не само при "трансджендъризирането", но и в професионалния спорт изобщо), ще продължаваш ли да си ѝ фен?

Сериньо не е с курец, а просто слон от женски пол ( не искам да обиждам слона като животно междудругото, много велико същество) !

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 07:07

Междудругото, Дяволе, няма да ме е яд ако Серина мине Маргарет, защото тая Корт е изключетелно злобно същество!!!

Два злодея един вид! :-)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 08:08

TheExorcist написа:
Dobril написа:

Сериньо не е с курец, а просто слон от женски пол ( не искам да обиждам слона като животно междудругото, много велико същество) !

Не бих се обзаложил 100% на това :laugh: :laugh: :laugh:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 09:29

Дяфоле, сериозно ли ще викаш за Серина ?

ООО-СТАВ-КА ! ООО-СТАВ-КА ! ООО-СТАВ-КА ! :tomate: :tomate: :tomate:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 10:41

Мойте две с'тинки по горния спор:

1. Дявола има право да си вика за който си иска - аман от псевдопатриотизъм;
2. Серина е изключително неприятен човек - привилегирована ("целият свят ми е длъжен"), с манталитет на жертва ("всички са против мен, защото съм черна, жена, с тяло на културист и т.н."); Успехите ѝ в тениса се дължат на неособено женската ѝ физика (така се е родила, след това е тренирала здраво, така че нейна си работа) + стимуланти. Между другото, ако не бяха чисто човешките ѝ/харАктерни черти, най-вероятно щях да я подкрепям, защото играе нападателен/агресивен тенис.
3. Цвети ми е изключително симпатична, дори повече от Григор, бих бил за нея срещу всяка друга. Както и бих бил срещу Серина, който и да е срещу нея (може би единственият случай, когато съм бил за Халеп). Друга разлика с Григор - срещу Федерер на шлем не съм много сигурен за кого ще съм, особено ако от това зависи Роджър да е с повече шлемове от Рафа/Ноле. За Цвети можем да кажем, че е максимизирала потенциала си, дори може би го е надхвърлила, за Григор въобще не можем да кажем същото, напротив. Обективността изисква да подчертаем, че докато сме живи, няма да имаме българин с неговите постижения в ATP, но остава горчивината от множеството "чоукове" срещу посредствени/слаби тенисисти. Айде, ако беше падал предимно от Big 3+Мъри/Вавринка, би имал оправдание.

Сега, конкретно за женския турнир - не съм особено притеснен, защото мисля, че Серина в този етап от кариерата си няма как да бие последователно Вика/Осака. Има малък процент вероятност Вика да отпадне, а Осака и Брейди (която е във формата на живота си) да се "избият" на корта и победителката да остане без гориво за финала.

Вчера всички фаворити биха, освен Шаповалов, но който е проучил H2H му с Кареньо-Буста - беше 0:3 на хард, всичките без загубен сет за испанеца и един от мачовете точно на USO. Освен това Шаповалов е малко блъскач без план "Б", и чоукър на това отгоре. Зверчето срещу Буста ще е интересен мач, ако на Сашата не му тръгне сервисът, ще бере ядове, меко казано.

Тийм и Медведев трябваше да са в различни потоци, в отсъствието на Ноле това трябваше да е финалът, но от друга страна, освен дисквалификацията на Джокович, Циципас е виновен за "разбалансирането" на другия поток - ако Кареньо-Буста отиде на финала, това ще е върхът на извращението.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 11:41

TheExorcist написа:
Naki написа:
@Дяволе -- друг го три, не беше ти - помня и аз онзи случай. Ама беше с право, защото той прекали тогава!
)

Какво е прекалено?
Подобни приказки - силно НЕсвързани с темата тенис -- за "джендеми", транс-джендъри и т.н.
Ама май оня път беше за Федерер и други мъже-тенисисти, а не за Серена.. Пишеше за Федерер в женски род и подобни.

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 17:37

Diavolo написа:
А, защо си мислиш, че не съм чел?
Спорта няма място в политиката. Утре всеки може да реши, че не му се играе и ще протестира за нещо си. Трагедии много. Вече има прецедент и няма как да го накажат. Всичко се изроди в цирк. Я виж ти всяка една година колко полицаи (включително и афрота) умират след атака от черните. Крушата си има опашка. Утре ще дойдат някакви черни горили да ти подпалят къщата и няма да има полиция, която да те защити. Това искат анархистите. Нали се сещаш, че всичко е да се свали Тръмп, да не спечели отново изборите. После черните и техните проблеми ще бъдат забравени, включително и от Осака, Леброн и т.н.
Браво на ''Брадата'' между другото, че се сети и за полицаите и тяхната болка и загуба. Тя монетата няма само една страна...

Те такива като Джеймс и Дюрант много добре знаят, че в Китай, Виетнам, Камбоджа се използва детски труд и яка експлоатация за направата на тегните фирмени кецове и дрехи, които после продават със страшна надценка в САЩ и по света, ама се правят на луди.

Колкото до Джокович абсурдно наказание, но той ще им го върне тъпкано.
Следя днешния тенис периферно, но имам мнение. Гледам си старите мачове с Макенроу, Бьорг, Лендъл. Такива като Федерер не са ми интересни.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 19:49

Айде, Цветиии! :-D КамИонче!! :laugh:

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати и US Open (Ню Йорк) - тема за коментари   |   09.09.2020 20:05

Цвети взе първия сет по Надалски. Дано продължи така и във втория. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 149 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща