Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:45

Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
!!! 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  !!!   |   27.02.2013 00:28

:stop: :stop: :stop:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 00:44

Красота. А една тема по надолу някой се смееше на Роналдо :yes:

Тоя мач и 0:5 можеше да е :tomate: :tomate:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 00:47

Охоохохох а Пепе дали не е феноменален =) Точно на него ше му повярва ли некой ако падне :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 01:03

Загубата от Милан още подсказа, че Барселона цикли. А днес просто се случи закономерното - слаба защита и мудна атака за каталунците. Истината е, че краят на тяхната най-велика формация вече идва - няма вечни неща. И тая схема с фалшива деветка всички вече я разбраха. Липсата на Вия е престъпление.
От Реал вече много добро впечатление ми прави Рафаел Варан - стабилен, силен във въздуха. Може да стане нещо голямо от него.

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 01:19

Нормално е всеки отбор да страда, когато не може да разчита на треньора си. Това никой не го отчете досега.

Не съм съгласен също, че това е най - великата формация на Барселона.
Като брой спечелени трофеи може и да е, но за мен са имали и по -силни отбори или поне равностойни.

Всеки играе така както може и колкото му позволи противника.
Барселона каквото могат това играят.

Но техния стил и в силния им период не ме е впечатлявал.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 01:45

Купата не е от значение. Барса ви изтърваха на Бернабеу, имаха много чисти положения за 2-0. Според мен се пазят изцяло за нас, но няма да ги огрее, защото ще им вкараме гол и да си заминават.

На тикитаката му намериха цаката вече, а и Барса са без треньор.
Този отбор няма никакъв план Б. Публиката си иска Вия, но на никой не му пука, защото Меси реди нещата. :uuu:

Големия тест за този Реал ще е мача на Олд Трафорд, едва ли калъвката наречена Купата на Краля ще ви топли ако се провалите в Лигата и при проваленото първенство.

Последна промяна Diavolo на 27.02.2013 01:46, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 02:01

Balleta написа:

Моуринката е аристократ - на умряло куче нож не вади! :bluefan:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 02:14

Balleta написа:

Ами можеше, да, но спряха да играят... мача беше решен, а в събота имат друг мач на Камп Ноу (който за мен няма значение, защото първенството е загубено още от декември) и във вторник е може би най-важният мач на сезона.
Не знам защо, но нямах приятно усещане за мача във вторник, но след това което видях днес, съм малко по-оптимистично настроен, но противника няма нищо общо с Барселона. Ще е много тегаво, но не може да се оповаваме на равен, трябва да победим Манчестър и да продължим напред!!!

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 02:15

Абе Реал си направиха мач, спор няма в това. За пореден път отличавам човека отбор - Роналдо, като този път Ди Мария може би го засенчи. Просто им се получаваха нещата и бяха с класа над Барса.
А тоя Варан е страхотен играч. И ръст и отскок и най-вече спокойствие са нещата, които го правят безценен за отбора. Трябва да го вземем в Левски от лятото ми се струва.
А дали това е краят на Барса според мен е още рано да се каже, тъй като имат да се борят все още в шампионската лига и в първенството, което едва ли ще изпуснат. Според мен ще отстранят Милан и ще им се върне самочувствието, нещо от което имат нужда. А не трябва да се пренебрегва и факта, че в момента играят дефакто без треньор, което не е никак маловажно. Очакват ни интересни реванши без съмнение...

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 02:21

И как точно ще ни отстранят, Жоре? :devil:
Никакъв шанс нямат, освен ако съдиите отново за 1259 път не им помогнат.
Мача е 2-1/1-1 и изпращаме по живо по здраво Барсата.
Повече от 2 гола не виждам как ще ни вкарат, а ние ще вкараме най-малко един на тази смешна защита. Този отбор никога повече няма да е същият без Шави и Иниеста, а двамата не са това което бяха и тепърва няма да стават по-добри.
Такива фигури няма как да се заместят. Виждаш един Фабрегас как се лута в този отбор и не може да намери себе си и едва ли и ще го намери, в Арсенал му беше по-добре.

Последна промяна Diavolo на 27.02.2013 02:22, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 02:25

Diavolo написа:
Купата не е от значение. Барса ви изтърваха на Бернабеу, имаха много чисти положения за 2-0. Според мен се пазят изцяло за нас, но няма да ги огрее, защото ще им вкараме гол и да си заминават.

На тикитаката му намериха цаката вече, а и Барса са без треньор.
Този отбор няма никакъв план Б. Публиката си иска Вия, но на никой не му пука, защото Меси реди нещата. :uuu:

Големия тест за този Реал ще е мача на Олд Трафорд, едва ли калъвката наречена Купата на Краля ще ви топли ако се провалите в Лигата и при проваленото първенство.

на кой му дреме за купата, не всичко е до калъфки, победата и тотално надиграване (след втория гол) на Камп Ноу е нещото, което има значение :yes:

И престани да умаловажаваш всичко, което не е станало както ти си го искал.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 02:27

И аз се съмнявам да отстранят Милан. Освен ако не стане някое чудо... де да знам, просто 3-0 не виждам как ще ги бият, и Милан да не вкарат нито един гол...
Просто ми се струва, че Барсата вече трябва да мислят за следващия сезон и да си вземат треньор. Първенството е тяхно още от декември.

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 15:16

Ееее, балет ти прописа и за футбол бе! Аре, честито, когато Бог Моуриньо дойде резултатът беше 5-0, сега е 1-3 ;)

Да накараш Ди Мариа да направи мач като снощния или онзи на Ето'О в реванша с Интер пак на Кампа, това само Специалният го може.

Касияс на пресконференцията, Ди Мариа (беше оставян на скамейката доскоро) най-добър, а Варан след гола отиде да прегръща треньорът си. Интригантите от Марка не успяха да разединят отбора, да видим какво ще стане в ШЛ. Там Ман Юн обаче няма да напада така и няма да има толкова пространства, а и защитата на червените дяволи е много по-силна. По-опасни са от статични положения, така че ще бъде много по-трудно. Един гол за Мадрид независимо при 0-0 или 1-0 ще наклони везните много в полза на Реал. Надявам се, че Моуриньо няма да подходи комплексарската и да тръгва на всяка цена да бие Барселона в събота, а ще даде почивка на част от титулярите.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 15:44

Nole написа:
Ееее, балет ти прописа и за футбол бе! Аре, честито, когато Бог Моуриньо дойде резултатът беше 5-0, сега е 1-3 ;)

Да накараш Ди Мариа да направи мач като снощния или онзи на Ето'О в реванша с Интер пак на Кампа, това само Специалният го може.

Касияс на пресконференцията, Ди Мариа (беше оставян на скамейката доскоро) най-добър, а Варан след гола отиде да прегръща треньорът си. Интригантите от Марка не успяха да разединят отбора, да видим какво ще стане в ШЛ. Там Ман Юн обаче няма да напада така и няма да има толкова пространства, а и защитата на червените дяволи е много по-силна. По-опасни са от статични положения, така че ще бъде много по-трудно. Един гол за Мадрид независимо при 0-0 или 1-0 ще наклони везните много в полза на Реал. Надявам се, че Моуриньо няма да подходи комплексарската и да тръгва на всяка цена да бие Барселона в събота, а ще даде почивка на част от титулярите.

прописал е силно казано, сложил съм три удивителни и три :stop: :stop: :stop: , интересно обаче къде се покри Тончо :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 16:26

Nole написа:

:rofl: :rofl: :rofl:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 16:43

Nole написа:

Тука малко манипулативно го караш, звучи все едно той ги е взел като са падали с 5:0, а не че самият той е част от тая загуба :)

Иначе Барса не ги бях гледал скоро, ама сега и срещу Милан и срещу Реал бяха супер беззъби. Не знам дали смяната на треньора е основната причина за това, ама си спомням че миналите години имаше мнения тук (не точно тук де, ама в дира:) че Пеп нищо особено не е постигнал, защото с тези футболисти всеки можел да печели :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 17:24

така, хайде и аз сега на малко по-трезва глава да си кажа мнението,че снощи ако бях писал, половината щяха да са :censored: .
заслужена победа на Мадрид, изиграха мача по-правилно, наложиха оръжията си и тактически стояха много по-добре, за което може да се даде заслуга на Моуриньо. мачът беше като цяло равностоен (както са всички Класики от около година насам, последно ги превъзхождахме очевидно като ги бихме 2-1 за купата на Бернабеу). вече нямаме никакво психологическо превъзходство над тях, а на Кампа им е дори по-лесно, защото ни хващат разредени отзад и с бързите Роналдо и Ди Мария, всяка контра е потенциален гол. Барселона от около месец играе много слабо, нещо, което е типично за отбора през месец февруари по принцип. постигнаха се няколко измъчени победи, с индивидуални проблясъци, но играта върви тегаво, няма свежест и характерната висока преса липсва. играе се на ходом, не се печелят достатъчно единоборства и първи топки, Шави след контузия и на 33 не е убедителен, Педро и Сеск са в откровена дупка, но въпреки това са несменяеми, Пуйол играе прекалено много мачове за възрастта си и след много контузии и той, Пике е разсеян и често закъснява фатално (както при дузпата снощи). никога не съм харесвал схемата с Иниеста на крилото, защото неговото място е в центъра, той самият го е повтарял много пъти, когато е на фланга се губи острота и при слаб Педро и много добре пазен Меси се получават мачове без голови положения, за отбора с най-креативна и мощна атака в света. играем втори месец без треньор (явно не е бил на автопилот отбора толкова време), а оная каталунска кратуна Роура само фигурира до тъчлинията. Реал не бяха вкарвали 3 гола на Камп Ноу от 50 години, а най-лошото е,че го направиха с 4-5 атаки в целия мач. комбинацията от Алвеш и Алба е добра в атака, но с Абидал примерно имаше много по-голям баланс в защита. кризата с Валдес, контузиите на Пуйол и слабата форма на Масчерано направиха така,че отзад сме като в най-лошите периоди от началото на века. ясно е,че заради две загуби били и те толкова неприятни и ненавременни не може да се правят генерални трагедии, но отборът беше длъжен да е по-концентриран с оглед на решената Ла Лига и да довърши започнатото след добрия мач на Бернабеу. като цяло на домашна сцена се получава огледален сезон на миналогодишния, когато ние се смяхме последни за Суперкупата и Купата на Краля, но изпуснахме титлата, но голямата разлика е в ШЛ. ако по някакъв начин се вдигнем и отстраним Милан, то снощната загуба ще остане само като лош спомен. в противен случай обаче, ще трябва да се правят сериозни анализи и да се търсят решения на трансферния пазар. за мен Алвеш и Вийя, заедно с Алексис може би трябва да бъдат освободени. има нужда от освежаване във всички линии, трябва да се търси дългосрочен партньор на Пике (Хумелс, Давид Луиз примерно) и напред Неймар или някое остро крило с голмайсторски умения, а разбира се и вратарският пост остава невралгичен.
много е важно също да се реши ситуацията с Виланова- ако оздравее напълно (дай Боже )да си хване здраво юздите, ако ли не... да се търси друго решение. аз съм убеден,че в този отбор, с подходящ мениджмънт има още хляб за големи титли, но като всяко нещо в живота, времето си казва своето...

ВИСКА БАРСА!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 18:54

A.Agassi написа:
. Реал не бяха вкарвали 3 гола на Камп Ноу от 50 години, а най-лошото е,че го направиха с 4-5 атаки в целия мач. ВИСКА БАРСА!

не знам какво си гледал, ама само второто полувреме имахме поне 10 атаки :yes:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 19:14

ти да не би да броиш минаването в половината на съперника за атака? :question:

Отговори с цитат
Мнение  Re: !!!   |   27.02.2013 20:13

A.Agassi написа:
ти да не би да броиш минаването в половината на съперника за атака? :question:

Това е по съшия начин по-който феновете на Барса броят 100 паса между Пуйол и Пике за "натиск". Тия статистики за притежание на топката са много безумни при условие, че 70% от пасовете са ви по-широчината на терена и нямат нищо общо с атакуващия футбол.

Мисля, че си пролича и в мача с нас и в тоя с Реал кой от двата отбора беше излязал да играе футбол и да вкарва голове и кой си джиткаше пасчета като на тренировка.

Тая липса на мотивация е основно заради липсата на треньор. Надявам се само Вия да го освободите лятото преди нежеланието на Бог Меси да играе с истински нападател да провали кариерата на Давид. А докато нямате треньор (имам предвид такъв с ХАРАКТЕР) Меси ще продължи да си реди състава и да се чуди защо Алегри и Моу са го разкрили.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща