Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:53

Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Наполи - Ювентус 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Наполи - Ювентус   |   02.03.2013 01:21

Жалко в най-важният мач за сезона не се спечелиха трите точки.
Първото полувреме горе-долу равностойно. Обаче второто пълно бе превъзходството за сините и Ювентус бе надигран, пак казвам много жалко, че не влезна тоя втори гол.
Сега незнам, дано не стане издънка с продължаване на тази слаба серия от 5 равенства и 1 победа в последните 6 мача и да се завърши в тройката (каквито бяха и реалистичните разсъждения на Мадзари през август).
На Ювентус дербитата са гостувания на Лацио и Интер и домакинство на Милан, при Наполи гостувания на Милан и Рома и домакинство на Интер, както и по-голяма вероятност за губене на точки от останалите сблъсъци в сравнение с Ювентус. Така че за първо място мисля че работата приключи тази вечер и трябва всичко да се насочи към 2-ро, 3-то място.
Хайде с пожелания за "Х" утре на Сан Сиро, отивам да видя Гозно и Мейджа, какво са надробили като потоци и мачове и ако съм титуляр, както съм ядосан в момента ще избухам някой сватбарски шут с прогноза с 5+ гола.
Forza Azzuri

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Ювентус   |   02.03.2013 01:40

Юве даде много аванти на Наполи този сезон, но вашите хора не искат и не искат...
Първото полувреме беше за Юве, второто за Наполи, заслужено равенство като цяло. Тъпото е, че не можете да се възползвате и от това, че играят в Шампионската лига.
Като нищо до края можете да загубите и второто място от Милан ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Ювентус   |   02.03.2013 15:40

И аз мисля, че първото полумвреме Ювентус ви надигра и изкарахте късмет, че Вучинич се лигаваше, иначе от 0:2 хептен нищо нямаше да вземете. Освен това очаквах, че по крилата ще успеете повече превъзходство да имате, обаче курец. А Хамшик е потресаващо слаб и това ви влияе много.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Ювентус   |   02.03.2013 16:18

Хамшик това му е трети пореден супер слаб мач който прави. Oт мача със Самп насам влезе в някаква дупка и не може да излезе и то не просто да е незабележим на терена а напротив забележим със слаби отигравания. Дано си събере мислите, ако мисли за друго и да изиграе сезона както може, защото без неговата игра сините ще излязат от тройката.
Да верно, че Вучинич ако беше по-съсредоточен ставаше 0-2, но не мисля че Юве надиграха първото, за сметка на второто където Наполи наистина бяха по-добри.
Както и да е.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Ювентус   |   02.03.2013 17:30

Е, нали точно Хамшик беше станал жертва на крадци, които го заплашили с пистолет ... някакво такова инфо имаше преди 2-3 седмици, ако е така е нормално да се е получил срив във формата му, все пак не е робот.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]