Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:34

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 19:52

А играчите на Барса отново показаха, че трудно губят с достойнство...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 19:53

ВЕЛИК МОУРИНЬО! ВЕЛИК РЕАЛ!

Каталунските джуджета отново на колене, а глупакът Валдес с ЧК след края, ебати кефа =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 19:53

циганчето си тръгва след края на този сезон. Най-много да се утеши с кралската купа.

Иначе в този мач, освен слаба Барса и груба игра на бялото течение, имаше и съдийска подкрепа за кралските путки.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 19:57

Баце интересно ми е кога ще напишеш нещо за Милан... :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 20:04

Dobril написа:
циганчето си тръгва след края на този сезон. Най-много да се утеши с кралската купа.

Иначе в този мач, освен слаба Барса и груба игра на бялото течение, имаше и съдийска подкрепа за кралските путки.

Абе кой знае, дори и да падне от Ман Юн, след тези 2 победи едва ли и публиката и Флорентино много много искат някой друг... Още повече, че не виждам сносна опция...

В същото време Сити са се насочили към Лаудруп и Пелегрини... Освен Челси не виждам и друго място, където Специалният би искал да работи. Едва ли ПСЖ е предизвикателство за него.

Публиката на Барса пееше по време на сезона "Жозе, остани", а сега вероятно претръпва при мисълта, че Моуриньо може да продължи да води Реал...

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 20:04

Diavolo написа:

Като вдигнете малко нивото на форума, тука освен за ебавки за друго не виждам смисъл да пиша.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 20:07

Хванахте ни в кофти момент, с болен от рак треньор и явно помощникът не може да го замести пълноценно. И срещу Милан ще е трудно за Барса.

Не ми се вярва Перес да остави мангалчето още един сезон на чело, тези победи са слаба утеха, а болните амбиции на психопата са за 10-та ШЛ и едно отпадане от Манчестър ще заличи тотално добрите емоции от двете победи.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 20:08

Ами че вдигни го ти ве, ако можеш...
ебати самочувствието и наглото изказване (ъъ малко в стил на Дявола), за това и няма да има палец надолу. :-D
А тук нивото е страшно, особено с такива теми... Както и да е, нз :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 20:32

Истината е, че Моуриньо ти е по на сърцето, защото не виждам с какво испанския форум е нещо повече от италианския като ниво.
Най-добрия форум тук от международните национални п-ва е английския, но и той е много далеч от нивото в бгплей и дира.
И това е така, защото 70% от дираджиите ги мързи да пишат, а останалите са изчерпани след толкова години на първа линия в окопите...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 20:52

Ама сте фенчета... Реал бие Барса в мач без особено значение и се почва с хвалбите/псувните към двата отбора и Моуриньо. Наистина е забавно точно в тази тема да се говори за ниво на форума... и като написах "ниво" - за последен път Испания нямаше четвъртфиналист в ШЛ през 2005г. ако не се лъжа... да видим дали ще има сега.
Колкото до треньора на каталунците, аз лично не вярвам отсъствието му да е главната причина за посредственото им представяне, но и това ще си проличи с времето.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 20:56

Истаната обаче е, че с влизането на Роналдо и Кедира, Реал се преобрази. Бяхме им оставили прекалено много топката след 25-та минута на първото и логично изравниха, най вече заради перфектното изпълнение на Меси, според мен Рамос си го пазеше възможно най добре в ситуацията и нямаше какво повече да направи.

Иначе неприятно впечетление направиха пак милионите пасове между катунците в средата на терена, даже 1 на 1 играеха по едно време и никаква острота и опасност пред Лопез. Жалко че Мората не мушна на два пъти гола, малко не му достигна, много добър мач на младока. Експеримента с Есиен не се получи и логично Арбелоа влезе за да си застане на позицията. Кака не можа да блесне този път.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 20:57

Shifter написа:
Ама сте фенчета... Реал бие Барса в мач без особено значение и се почва с хвалбите/псувните към двата отбора и Моуриньо. Наистина е забавно точно в тази тема да се говори за ниво на форума... и като написах "ниво" - за последен път Испания нямаше четвъртфиналист в ШЛ през 2005г. ако не се лъжа... да видим дали ще има сега.
Колкото до треньора на каталунците, аз лично не вярвам отсъствието му да е главната причина за посредственото им представяне, но и това ще си проличи с времето.

Евала за мнението

Иначе Треньора + времето...
Всяка една декада си своя край. Още миналата година според мен дойде този край за Барселона, още тогава те вече видно не бяха същия отбор.
А тази година ще вземат титлата повече по инерция и заради грешки на Моуриньо ( :laugh: ) през първата половина от сезона, когато се ебаваха с него и се говореше упорито, че я той, я Роналдо ще напускат.

Не знам, знам само, че във вторник ще имаме уникален мач между Юнайтед и Мадрид, чакам го с нетърпение. :cheers:
И двата отбора са в супер форма.
Раздвоен съм, защото Реал ми е фаворит за титлата и съм заложил пари за тях още в началото, а и по игрите съм писал за тях навсякъде където играя, но от друга страна ще ни дръпнат с 3 титли отново, а Моуриньо ще има 3 КЕША с различни отбори, което не бива да става, а и някои негови фенчета ще пометнат от кеф.
Наистина трудна дилема.
С малко, но май повече клоня за Юнайтед. :ludnica:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 21:02

Diavolo написа:
С малко, но май повече клоня за Юнайтед. :ludnica:

бухахаха, ти каква си нагаждачка :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 21:19

Diavolo написа:
Истината е, че Моуриньо ти е по на сърцето, защото не виждам с какво испанския форум е нещо повече от италианския като ниво.
Най-добрия форум тук от международните национални п-ва е английския, но и той е много далеч от нивото в бгплей и дира.
И това е така, защото 70% от дираджиите ги мързи да пишат, а останалите са изчерпани след толкова години на първа линия в окопите...

Както кажеш, баце ти, така е. Кой съм аз да споря :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 21:29

Е, ти хич не спориш... :)
Това са си факти, които започнаха още докато сПЕТциалния беше начело на Интер. Още не мога да проумея с какво толкова ви плени този човек, не само теб, направо стотици хиляди фенове по цял свят... :outofspace:
Но лошо няма де, няма проблеми. Аз съм голям фен на спорта и напълно разбирам, че любовта към даден спортист или отбор е странна и всякакви страсти са позволени щом става въпрос за спорта, най-великото забавление за хората в този шибан свят. :yes:

Последна промяна Diavolo на 02.03.2013 21:29, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 23:12

Кефя се, че Моу се изгаври с Барса ала Алегри за втори път тая седмица, ама викам Ман Ю да го уволняват другата седмица с някоя гавра на Олд Трафорд. :wave: :wave: :wave:

Много ми е забавна статистиката от тоя мач. Барса са с 75% от притежанието и 3 пъти по-малко удари към вратата. Това, ако не е безидейност, не знам какво е. Фенчетата на тики-така да ми обясняват тая боза колко е офанзивна после.

Реал 100% нямат да вземат ШЛ тая година. С тия скандали между Рони, Моу и Сан Икер - никакъв шанс.

На нас обаче ни е 50-та годишнина от първата КЕШ (също на Уембли), та викам да я отпразнуваме подобаващо. Не че тая година имаме достатъчно футболни аргументи (след 1-2 ще мачкаме с лапетата), но е хубаво да се мечтае. А и 2003 Сан Паоло вдигна ушатата купа 40 години след баща си. Тая година е ред на наследника им Матиа Де Шильо.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   02.03.2013 23:40

Nole написа:
Diavolo написа:

Като вдигнете малко нивото на форума, тука освен за ебавки за друго не виждам смисъл да пиша.

:rofl: :rofl: :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   03.03.2013 00:52

Dobril написа:

Обаче е трудно хем Барса, хем Лейкърс да ги ебат брутално, а? :wave:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   03.03.2013 00:53

Шева, не че нещо, обаче приказките ти за "вдигане на форума" звучат точно като тия на премиерчето ни в оставка, дето е "над нещата". Смятах, че в това отношение мислиш различно ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БОГ ЖОЗЕ ебава супер Барса с резервите   |   03.03.2013 03:20

alessandron написа:
Шева, не че нещо, обаче приказките ти за "вдигане на форума" звучат точно като тия на премиерчето ни в оставка, дето е "над нещата". Смятах, че в това отношение мислиш различно ...

На мен пък крещящо ми напомня любимата фраза на типичния БГ емигрант: "Като България се оправи, ще се върнем в родината". Кой да я оправи бе? Що за готованско мислене е това!!! :/

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща