Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:25

Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
# [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [1:1] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 17:47

Може би ако не беше доказано преди време, че Дявола пуска за целия отбор, нямаше да има съмнения и сега.

Доказано беше, Дявола си призна, но отговорните фактори решиха да не правят нищо и дадоха титлата на зомбитата за сметка на отборите-преследвачи.

Да си чул толкова спекулации за някой друг отбор? Репутацията на един човек / отбор е такава, каквато сам си в изгради.

Не помага и факта, че в края на всеки сезон същия този човек/отбор започва с тирадите как един отбор не е заслужил, но печели, а пък най-можещите в тая игра не им се получава, заради късмета.

Преди да мрънкаш като вдовица за хуй за това, че някой те коментира, помисли какво е било твоето отношение и с какво си го провокирал.

Ако не можеш да приемеш хейта и флейма, които идват като допълнение към състезателната атмосфера, не чети. Аман от безгрешни снежинки. Ако прочетеш някой от любовните писма, които си разменяха Сафин, Резо, Блуфката и други класици в жанра, сигурно щеше да се разревеш.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 18:04

Бате Петку написа:

За мен нещата са следните:
Ник Моандър пуска един пост. По-късно пуска втори пост с други прогнози, понеже е забравил да смени ника. Просто и логично, Уотсън :idea: :rofl:

Разбирам Бате Петку съмненията ви и смятам, че са основателни! Против измамата съм и затова ми е болно, че мен Резо ме поставяше в същата кошница със съмнителните. Поне след време да беше се извинил, но вместо това започна да напада и сина ми Коко. Момчето имаше желание, но като вижда какви дразги се получават, не иска да продължава, както впрочем и аз. За мен и синът ми гарантирам с две ръце, за другите в отбора не зная и не нося отговорност! Мидератор съм в ТенисКафе вече години и имам достъп до ИП-тата на всички участници. С един VPN, може да се смени ИП-то, но само за да бъде от определена държава, като то всеки път ще е различно. Което автоматично говори, че пишещият иска да скрие своето ИП, което пък води до съмнения, че има причина за това. Пак повтарям, че за мен и сина ми гарантирам и ми е болно да бъдем обвинявани! Хайде със здраве и жалко, че вместо да се забавляваме, ние се вживяваме и борим за победата на всяка цена.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 18:06

Аз не помня някога някой да е доказвал, че Дявола пуска за цял отбор, още по-малко той да си е признавал. Помня за случая Murray и толкова. Призна си без някой да го е притискал, извини се, тогавашното ръководство го наказва с нещо (не помня) и това е. Ако някой помни нещо друго, нека опресни, моля!

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 18:33

PEPITO написа:
Абе РЕЗО, мен защо ме пропуснахте? Защо няма вече надвиснали съмнения и над мен? Каква е тази дискриминация бе юнаци, борещи се за световното спортменство в най-изтъкнатата игра в цялата Слънчева система? Или като разбра за мексиканската мафия, преглътна факта, че и аз съм част от Дяволето? Между другото, моето ИП в момента е френско, защото съм в Париж и от една година не мога да се върна при сомбрерата. Но след 2 седмици политам надявам се натам. Имах участия и с българско ИП на моменти, за което трябва да бъда наказан разбира се, защото не съм поискал разрешение от теб да се върна в България! Синът ми Коко е в Ню Джърси и всичките му участия са от там!!! Както виждате започваме с оправданията, защото очевидно се чувстваме виновни, а не невинни. Както е тръгнало с това комплексарско поведение на ДОМИНАТОР В ПМЛ С ОТБОРА НА NMR, започваме да се питаме дали да не заебеме "приятелската и дружелюбна" обстановка в ПМЛ, а дано ни последват и други, та вие да ставате всяка година шампиони. Хайде една служебна загуба за нас и направо в пета дивизия да ни пратят, та да видим и някоя усмивка. Нали това е важното за Резо, след като няма кръг без да се самоизтъкне и да се заяде с някой. 17 коментара за това, че Моандъра се е объркал....Бива комплексарщина, ама е време някои най-после да излезнат от пубертета и да пораснат.

ти ся къде се буташ, след като си оневинен ?!
Слушай малко Слон Дьо със Силва Дончева и си помисли как ще влезеш в епохата на Водолея ?
Ние тези неща ги знаем отдавна, сънуваме ги всяка нощ.
Щом кълбото е посочило Дявола за съмнителен, а картите Таро го потвърждават, мълчи и гледай мача ...клонираните атакуват ! :laugh:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 18:56

Фактите за тази среща и АйПитата на зомбитата въобще:
1. Коко, Пепито и Моандър са пуснали от различни адреси, като в историята им няма общ адрес, който да са ползвали (помежду си или с друг играч). Като цяло локациите, от които са пускали най-често, съвпадат с техните биографии (Пепито от Мексико, Коко от САЩ, Моандър от България). Странно ми е, че първият пост на Моандър в мача ми го дава в България, а следващите два в Германия, но това вероятно е някаква грешка (не съм убеден, че проследяването е точно).
2. Дявола и Мадридиста са писали от един и същ АйПи адрес - както в тази среща (Дявола за потоците и вратарския пост, Мадридиста за пост 4), така и в още един случай преди това. Само две от 723-те мнения от този адрес са на Мадридиста, всички останали на Дявола. Не съм сигурен как може да се тълкува това - като гледам, и на другите адреси на двамата доставчикът и локацията е една и съща, може би са съседи.

Не, че гореизложеното е особено важно, но лакърдия да става, че нещо форумът много замря напоследък :football:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 19:10

Дявола и Мадридиста са писали от един и същ АйПи адрес - както в тази среща (Дявола за потоците и вратарския пост, Мадридиста за пост 4), така и в още един случай преди това :-o :wave: :blink:

Благодаря, мисля че повече въпроси не са нужни.
Съжалявам за пепито и Коко, но, както се оказва, врагът май е във вашето легло... :whistle:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 19:12

:yes:
Shifter написа:
1. Коко, Пепито и Моандър са пуснали от различни адреси, като в историята им няма общ адрес, който да са ползвали (помежду си или с друг играч). Като цяло локациите, от които са пускали най-често, съвпадат с техните биографии (Пепито от Мексико, Коко от САЩ, Моандър от България). Странно ми е, че първият пост на Моандър в мача ми го дава в България, а следващите два в Германия, но това вероятно е някаква грешка (не съм убеден, че проследяването е точно).
2. Дявола и Мадридиста са писали от един и същ АйПи адрес - както в тази среща (Дявола за потоците и вратарския пост, Мадридиста за пост 4), така и в още един случай преди това. Само две от 723-те мнения от този адрес са на Мадридиста, всички останали на Дявола. Не съм сигурен как може да се тълкува това - като гледам, и на другите адреси на двамата доставчикът и локацията е една и съща, може би са съседи.

Не, че гореизложеното е особено важно, но лакърдия да става, че нещо форумът много замря напоследък :football:
:yes:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 19:16

Гейм, сет, мач

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 20:41

Дявола и Мадридиста са съседи... или съквартиранти... или един и същи човек.
Само не се разбра Моандъра в България или в Германия живее или с VPN-и мъти водата нещо... :wave:

Последна промяна Нема Значка на 16.01.2021 20:42, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 20:49

Нема Значка написа:
Дявола и Мадридиста са съседи... или съквартиранти... или един и същи човек.
Само не се разбра Моандъра в България или в Германия живее или с VPN-и мъти водата нещо... :wave:

не бе , Дявола и Мадридиста са колежки във фондация "Отворено общество" :outofspace:

поведохме с 1:0 в кръг, доминиран от гостите
това е най-важното за момента

а иначе, чакаме си официално изявление от Дявола (Мадридиста) :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 21:05

:helpless: :innocent:

Мадридиста ми е близък приятел от много години, както всички от зомбитата с изключение на Пепито с които се знаем само виртуално, както и Коко разбира се. Бил е много пъти на гости у нас, аз у тях и т.н. И добре, че е той и другите трима, че след като Родик и Фогела се отказаха нямаше и да има зомбита вече и то преди години още.
Нито е необходимо да давам обяснения, нито да се извинявам. :wave:
А админите да се замислят докога ще търпят простотиите на Резо и на втория му ник Петку. Както е тръгнало в скоро време само те ще останат в играта с последователите си.
Относно Моандъра не мога да разбера какъв е този рев и на какво основание изобщо? Сгрешил е поста си, осъзнал го е и е пуснал нов пост, защото не може да редактира, нали лимита е 15 мин. Та това е правено толкова много пъти. И в правилника е казано, до 11:00 ч. но след 15 мин. ЖК и ПСУ. Толкоз. Тука 20 мнения на жалките булита, които се бяха насрали преди мача. Смешници :clown: :uuu:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 22:29

Това, което чета тука е изключително грозно и не трябва да бъде част от играта! Зомбитата ше ги биеме, но МРАЗЯ ГРОЗНИ СЦЕНИ! Преди всичко сме съфорумници!

А сега си препрочитам великата ''Нощта срещу 16, Януари'' на Айн Ранд :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 22:36

Shifter написа:

Така де на чужд гръб и сто тояги са малко :uuu:
Още повече ще замре форума след такива простотии. Като ти е скучно защо не провериш на всички отбори айпитата :-x
Тези, които ме познават лично и дори виртуално но малко по-добре знаят колко скаран съм с техника и подобни хакерски щуротии. Питайте Моандъра какви са тези неща, аз не разбирам. Има си обяснение сигурно ако иска ще ви каже. Но не ви е длъжен. Има къде по-важни неща. Той дори не беше зомби, а бивш играч на Примус Максимус и ми е бивш колега и добър приятел и живее в София. Никога не е бил в Германия. И изобщо не ме вълнува какво показва разследването ти, нито му вярвам, нито ме вълнува. А и съвестта ми е чиста.
А тюлен ли е, морж ли е, но да знае, че Мъри няма нищо общо с ПМЛ и не сме станали шампиони заради Мъри. Той нямаше нищо общо с титлата и той си бе част от тенис легендите в дира, ПМЛ бе косвена жертва. Но това е минало-заминало много отдавна. В дира бяхме много по-различни, с годините мисля, че всички станахме по-мъдри, но уви, някои хора умират за скандали, хляб и зрелища. Не разбирам нищо от тия неща дето си ги изпраскал. Но да разбирам, че има 2 от 800 съвпадения с Мадридиста. Това колко процента са? Какво доказателство е това ве. :besnyo: Даже се учудих, мислех, че ще е повече, защото се е случвало макар и много рядко да ползва моя комп, както аз неговия. Да си проверим пощата, за фейсбук, за прогнози в бета и за форуми. И не виждам какво провинение е това. Имало е много такива случаи тук сред отборите и ще има. И ако е инцидентно какво лошо има. Дали е редно или не, не знам, но това е и семейна игра. Все пак той, аз и Зебрата сме много близки и се знаем от деца още. По-късно и Родик дойде. Но той е доста по-млад. Благодарение на мен са тук, но уви, всички се разбягаха само той остана последен и на инат и с нежелание, ама стои зарад мен само, че ми е свидно и за традицията и историята. А и за къртовския труд на Швабата и как с право се тревожи за сроковете за картотекиране и дали всички ще се съберем и дали ще я има пак любимата игра и т.н. и т.н.
:dunno:

п.п. Томич, сори братле, не го търся, но виждаш отново, че за пореден път не от мен тръгва скандала. Сефте... Но после Дявола е най-черен.
Пусти средновековни поверия :-D :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 22:45

И гоооооооооооооооооол
Моандъра бележи с Випиан ножица, директно от Германия! :laugh: :-D

:devil:

До тук клиентите определено имаш спортен шанс, но това е част от играта. От три техни атаки, два мача им избягаха още на знак, докато при нас спокойно при малко повече шанс можеше да отбележим още 2, 3 гола. Близко бяхме, но това е положението. В проценти, шансовете ни са малки, след днес е 1-1, но ние оставаме само с една атака, а булитата с цели 5 + поднесено на тепсия ПСУ. Дано измъкнем поне точката, ама шансовете ни са под 20% :dunno:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 22:50

Diavolo написа:
:helpless: :innocent:

Мадридиста ми е близък приятел от много години, както всички от зомбитата с изключение на Пепито с които се знаем само виртуално, както и Коко разбира се. Бил е много пъти на гости у нас, аз у тях и т.н. И добре, че е той и другите трима, че след като Родик и Фогела се отказаха нямаше и да има зомбита вече и то преди години още.
Нито е необходимо да давам обяснения, нито да се извинявам. :wave:
А админите да се замислят докога ще търпят простотиите на Резо и на втория му ник Петку. Както е тръгнало в скоро време само те ще останат в играта с последователите си.
Относно Моандъра не мога да разбера какъв е този рев и на какво основание изобщо? Сгрешил е поста си, осъзнал го е и е пуснал нов пост, защото не може да редактира, нали лимита е 15 мин. Та това е правено толкова много пъти. И в правилника е казано, до 11:00 ч. но след 15 мин. ЖК и ПСУ. Толкоз. Тука 20 мнения на жалките булита, които се бяха насрали преди мача. Смешници :clown: :uuu:

пич, спокойно !
всичко ми се изясни
С Мадридиста сте близки приятели , казваш
толкова близки, че в събота 10:00 часа пускате заедно от едно IP
Това би било възможно, само ако в петък сте си легнали заедно, а сутринта сте ги Мъдрили заедно в леглото.
Ти върху Мадридиста или той зад тен, на мен ми е все тая
искам да знаеш,че ние сме толерантни хора тук и не е нужно да си признавате нищо.

Love and Peace, brothers ! , но не бих се ръкувал с вас :laugh:

Браво, изравняваш с гол на Челси
Никога нямаше да бият, ако не беше чк за Фулъм, извадихте късмет

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 22:54

Diavolo написа:
И гоооооооооооооооооол
Моандъра бележи с Випиан ножица, директно от Германия! :laugh: :-D

:devil:

До тук клиентите определено имаш спортен шанс, но това е част от играта. От три техни атаки, два мача им избягаха още на знак, докато при нас спокойно при малко повече шанс можеше да отбележим още 2, 3 гола. Близко бяхме, но това е положението. В проценти, шансовете ни са малки, след днес е 1-1, но ние оставаме само с една атака, а булитата с цели 5 + поднесено на тепсия ПСУ. Дано измъкнем поне точката, ама шансовете ни са под 20% :dunno:

аз съм за ебане с тоя подарък на Челси, но моля , не ме разбирай буквално
имаш си Мадридиста :-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 23:06

За протокола - заедно с играчите на Зомбитата, проверих и тези на Резачките - не писах за тях, понеже всички излизаха от България и не видях нищо странно.

Защо го направих - защото формално фантомството все още се води нарушение на правилника и при съмнения трябва да има някакви действия. Към момента определението за "фантомно участие" включва в себе си и "пускане на прогнози от името на съотборник, когато същият няма физическа възможност за собственоръчно пускане на прогнозите" - именно тогава често има съвпадение на АйПита. Ясно е, че е глупаво правило и често се нарушава, но никой не го е махнал - може да се помисли в тази посока, особено след фарса с "отбора" на ПиСи Мания.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   16.01.2021 23:13

Е и? Аз не виждам проблем, специално днес от 11:00 до 12:00 ч. играхме тенис. Като мина през нас да ме вземе с колата. Пак казвам, не виждам проблем. Абе защо и аз ви се връзвам, хора без работа. :uuu:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   17.01.2021 00:49

Diavolo написа:
Е и? Аз не виждам проблем, специално днес от 11:00 до 12:00 ч. играхме тенис. Като мина през нас да ме вземе с колата. Пак казвам, не виждам проблем. Абе защо и аз ви се връзвам, хора без работа. :uuu:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :innocent:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг)   |   17.01.2021 01:53

Ханс, 2 от 700, като изобщо не съм и допускал, че има нещо нередно в това, защото за мен няма. :wave: Нито съм крил нещо, нито нищо. Тази проверка ако бе направена миналия уикенд или по-миналия или преди 2 месеца или преди 150 години нямаше да покаже нищо. Наречи го съвпадение и толкоз.
Какво ще кажете като сте толкова отворени, хайде измислете го вие, мен ми е все тая и съм пас. Там форумната пишман полиция начело с шифтърчето + Резо с неговото болно алтер его, ака Рибар Петку. Среща, реална на четири очи (с Коко и Пепито няма как да стане обаче) или видео/онлайн такава и всякакви доказателства за които може да се хванете и измислите. Все ми е тая какви ще са условията. И да видите, че при зомбитата измами няма. Аз срещу всичко това обаче ще искам същото и от ваша страна. Едно към едно. Ако всички (петимата или шестимата, не ви знам колко сте, защото познавам само Резо и Томи, като реално само Томи) сте реални хора ще ви се извиня публично, но искам същото и от вас тук. :devil:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща