Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:08

Отговори на тема  [ 543 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Следваща
ЦСКА - сезон 2020/2021 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   15.02.2021 16:02

Като не гради отбор за титла за какъв го дири в Борисовата градина? Ние не сме Берое или Черно море. И не е така. Нека не продава всеки сезон най-добрите ни футболисти и всеки път да започваме от нулата пък да ги видим тогава Лудогорец дори и с протекцията им. Бий ги два пъти за шампионата и ето ти само от там 6 точки.
Нашата политика е пораженческата/примиренческата политика, която е неприсъща за Борисовата градина!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   15.02.2021 23:56

Вероятен блъф, но дори фалит на тирето не би бил притеснителен за припоците. С удоволствие ще припознаят друг отбор, особено ако е Лудогорец.

Веднъж минет, завинаги минет!!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   15.02.2021 23:58

Айде довиждане, няма да липсваш на нито един истински цесекар. Нищо не направи в ЦСКА, да си бе стоял в село Ловеч. Нещастници. Вън оранжевите от Армията. :devil:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 00:01

Diavolo написа:
Айде довиждане, няма да липсваш на нито един истински цесекар. Нищо не направи в ЦСКА, да си бе стоял в село Ловеч. Нещастници. Вън оранжевите от Армията. :devil:

Направи много... най-вече да отблъсне половината фенове...

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 00:57

Хубаво би било да си тръгне, но аз не вярвам да стане. Особено, ако са коректни информациите за трансферите на Антов и Соу, то Ганчев няма как да пропусне да си прибере останалото.
А дори и действително да мисли да се оттегли, то не вярвам това да е заради днешната реакция, това е просто един предтекст.

Бих квалифицирал поведението на Ганчев и подчинените му като жалкарско. Дано някои не паднат толкова ниско, да му се молят да остане. Отношението към тези преди него е било и по-агресивно, въпреки че са инвестирали не по-малко и е имало по-големи успехи.
А как бяха 'погасени' 40 милиона лева задължения, с които се хвали господинът? Да не би да ги е платил? Не, стана със заличаване на старото дружество. И какво 'дърво' ще ми показват? Едно е към дървото да присадиш нещо, друго е да го отрежеш и изведнъж на два метра разстояние от отрязаното да се появи нещо ново и някаква невидима нишка да го свързва с долната част. Е, няма как да стане.

Сериозно ще си помисля, дори и да остане този селски образ дали да посещавам мачовете на отбора в бъдеще, защото провокацията е голяма. Ще си ходя на волейбол, има и хокей, други спортове също.

Браво на Ганчев, че събра над 40,000 хора на стадиона, че спечели трофей само с българи, че независимо как успя да запази емблемата, стадиона, цветовете и името, но за мен на никого не е редно да се моля.

Отборът не успя да спечели нито един трофей за над 5 години, нещо безпрецедентно, участва в куп съмнителни мачове, не показа по никакъв начин, че има амбиции, а разчиташе на случайност, като с всичко това остави съмнения за съучастие в статуквото.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 01:30

И сега екипа от неселски фенове експерти ли ще ни поведе към 32-рата? Всички имат голям управленски опит особено на клубно ниво и знаят как най добре да изхарчат чуждите пари и да станем шампиони. Домуса вече абдикира - нема го селянина Ганчев да му помага за 10-та титла.
Чудесно се получава ако е истина :no:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 02:42

Ама какво са му виновни феновете на Гриша Ганчев, смешно е да се оправдава с тях.
Да излезе и да каже като мъж какво се случва и защо така се получава, а не да разиграва някакви сценки. Да даде изявление какви са му целите, да има яснота.
Ганчев получи безпрецедентен кредит на доверие, какъвто нито един друг собственик преди него, в демократичните години, не е получавал.

Публиката толкова пъти пълнеше стадиона, въпреки всичко, какво повече иска той?
Хората те подкрепят, властта ти дава на тепсия Петрол, Българска армия и Панчарево, затваря си очите за захарната афера и други неща и ти въпреки това само да мрънкаш и да се оправдаваш не върви.

Вярно, дълги години е инвестирал в спорта, но и други са го правили, давали са си парите.
Един Маджо колко години издържа Славия? Май повече от Ганчев в Литекс и ЦСКА-София заедно. И той има и по-малка възвръщаемост.
Манете го Венци, който се води "президент". А клубът официално е собственост на офшорка от Кипър.
Лукойл вярно, богата компания са, но българското и' подразделение и Вальо Златев можеха да насочат парите другаде. Колко дадоха за волейбол, за баскетбол?
Батков малко ли направи, като Чорни спря кранчето?
Божков малко ли инвестира в ЦСКА, без Панчарево, без нищо.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 10:02

Нямат вина феновете - или поне повечето. Ганчев ни подаде ръка в най тежкия ни момент в историята а някои скачат срещу него.
Едно е сигурно, всички които мразят ЦСКА ще са безкрайно щастливи Ганчев да се оттегли.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 10:22

Keanu написа:
Нямат вина феновете - или поне повечето. Ганчев ни подаде ръка в най тежкия ни момент в историята а някои скачат срещу него.
Едно е сигурно, всички които мразят ЦСКА ще са безкрайно щастливи Ганчев да се оттегли.

Братле, сори че ще го кажа, ама ако така мислят повечето останали фенове на ЦСКА-Ловеч, то си заслужавате точно това театро за наивници, което спретна Микре вчера.

Айде връщай се в игра за Грийн, че заместникът ти е тотален Алисон последните мачове : )))

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 10:30

Е, това го играхме в Ботев вече - много чувствителни тия президентчета бе. Някаква фракция - има няма 100 човека се изявява като публиката на ЦСКА, че дава наклон и на собствениците как да управляват, а собствениците пък се съобразяват с тях и обидени се отеглят. Същата работа в Левски, същата и при нас.

Дришня лига започна, пуснах един коментар как започна и продължава с простотиите. Пожелах кураж на всички, които имат нерви да го гледат тази палящина.

:clown: :clown: :clown:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 11:07

От сега мога да ви кажа какви са алтернативите, защото предния път бяха само 2 - Ганчев и Божков, а сега Божков го няма:

Алтернатива 1: Цеката. Да точно Бочето, е едната алтернатива - тук нещата са ясни... ако се навият някои хора, то те ще подкрепят патерица на Гела и пак няма да са шампиони

Алтернатива 2: Пращат ни "собственик" по примера на Левски - некой дето хич не му се занимава, защото е пратен насила. Ще даде некой милион, ще източи тройно повече, и ще ни остави с набъбнали дългове и отново без титла. После ще дойде следващия такъв, и така докато след няколко години не се озовем отново фалирали във В група.

Алтернатива 3: Идва некой арабски шеих или руски мегаолигарх, на който мечтата му е да вземе клуб на балканите и да мачака в Европа - демек чорбарче от малък, и ставаме Барса на балканите! :dance: сещате се колко е реалистично това...

Има и четвърта алтернатива - но фантасмагории като издръжка и управление от фенове въобще не ми се говори.

Последна промяна Keanu на 16.02.2021 11:08, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 12:11

Едно неутрално мнение от друг форум, в което май човека казва нещата както са си:

Цитат:
Сега, чисто без емоции.

Поведението и на двете страни е необяснимо. Истината винаги, ама абсолютно винаги е посредата„ От години винаги се мята вината - Тоя виновен, оня виновен, а реално работата е много комплексна и не можем да търсим вината само в едната страна.

Ще започна така - Вината на конюнктурата:

1. В България титлата е капарирана. Първи е ясно, че е Лудогорец. Ако се опиташ за си първи, следват 14 поредни победи за турците, следват полиграфи. Вие въобще осъзнавате ли какво означава даден човек да държи цялото първенство? Да държи около 90% от останалите отбори за сателити? Да си назначава съдии? Да играят срещу нас със сериозни финансови инжекции за постигане на резултат? Не помните ли 2012 г. как Миньоро излязоха с юнгите срещу ония, запазиха си всички играчи с картони преди мач с нас срещу някакви други, и играха на литър кръв и метър кожа срещу нас. Пак ви казвам, Лудогорец, АКО СЕ НАЛОЖИ, може да НЕ ЗАГУБИ ТОЧКА. Доказано във времето. Първи не можем да сме. Сега, ако някой друг твърди нещо подобно, ОК, ама футбола не си го практикувал като спорт. Тук винага е на цялостната обстановка в България

Вината на Ганчев:
Тотално грешно разпределение на ресурси. Истината е, че за 5 години така и не се взеха КАЧЕСТВЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ, които да отговарят за съответните длъжности. Има доста синекурни хорица, които са на службе, не заради трудови възможности. Хаос, който не помага. Постоянно закъснели селекции и тотален дисбаланс в състава. Да напомням ли, че преди 3 години ние имахме 4 десни защитници и 1 ляв бек. Сега сме 7 месеца с един опорен халф, преди бяха трима. Тотално занемарен маркетинг. Стадион, който е отвратителен. Тук е ясно, че имаме проблеми за построяването на новия, там пък работата е доста забатачена, но и там вината е комплексна. Но, но, това не означава, че поне една метла не трябва да удариш. Поне изчисти малко, да е прилежничко, покажи малко внимание. Както винаги съм казвал, направи от теб каквото зависи и никой няма да те съди. Ние не си оптимизираме бюджета. Затова миналата година примерно аз мрънках, как е абсурдно Локото с доста по-малък бюджет от нас да се движат по-грамотно от нас. Поведението вчера. Безобразно- Дори и да си си изпуснал нервите, НЕ СЕ ПОСТЪПВА ТАКА. Основно правило, като си ядосан - ЗАМЪЛЧИ, БРОЙ ДО 30, АКО ТРЯБВА ПРЕСПИ И ТОГАВА ГОВОРИ. В афектирано състояние хората казват много неща. Многото декларации, в които се правиш на обиден също не помагат. Диалог проведи. Ето тук Лупарата примерно си беше майстор. Знае как да улови духа на ситуацията. Вижда накъде духа вятърът и умее да успокои малко хората. Ганчев е малко праволинеен и е напред с рогата винаги.

Вината на феновете:
Ние също си носим кръста. Какво стана след като взехме емблемата помните ли? Аху, иху, много якооо. Точно ЕДИН МАЧ с ЕТЪР на АРмията. Ние даже в тоя мач НЕ НАПЪЛНИХМЕ СТАДОНА. На следващото домакинство пак си бяхме познатите 347 души. Продажбите на билети абсурдна, на карти - абсурдна. И тук не е виновен стадионът. ДА си го кажем ПРАВИЧКАТА - И при ЧИСТ, И ПОДРЕДЕН СТАДИОН, пак няма да се пълни. Тук чета фантасмагории, че пир хубав стадион, ей сега ще се пръкне средна посещаемост от 12 К. То само прахът е виновен. Ами, не е така. Аз лично съм си говорил сфенове от 70-те, 80-те, 90-те, още по тия времена в СЛАБИТЕ МАЧОВЕ СТАДИОНЪТ Е ПОЛУПРАЗЕН. Стадионът по правило се пълни за важните мачове. Ние искаме PANEM ET CIRCENSES. Хляб и зрелище. Ако няма зрелище, няма хора. Ние си купуваме 22 фланелки, после ама що няма повече. Е, ти като не си ги купуваш за какво да ти произвеждат повече? НАй-големият ни проблем е, че ние не живеем в 2021 г, а дори аз не знам коя година. Ама ЦСКА да не продавал. Чакайте бе. В СВЕТОВЕН ПЛАН САМО РЕАЛ И БАЙЕРН МЮНХЕН НЕ ПРОДАВАТ. Ама ЦСКА да не продавал. Ама хайде да слезем на земята. Проблемът не е в продажбата, а в таймингът. Ама хайде да мисли малко. ОЧЕБИЙНО ТРАНСФЕРЪТ НА СОУ НЕ Е БИЛ ГОТВЕН! Нямаше да пускат Ахмед под наем 4 дни по-рано, ако е бил готвен, НЯМАШЕ ДА ГО ПУСНАТ ТИТЛЯР СЪС СЛАВИЯ, АКО Е БИЛ ГОТВЕН, да си троши краката.

Основен проблем, тоталната липса ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ДА ПРИЕМАТ, че ИНДИВИД А МОЖЕ ДА Е ПРАВ ЗА ДЕЙСТВИЕ Б И ДА БЪРКА В ДЕЙСТВИЕ В. Неумение да разчитаме многопластови ситуации. И постоянно чета, ама то само някой хвърля вината на ГАнче,в ама не то са виновни феновете, ама не то е виновен Домуса.
Работата е много пластова хора. Севтът не е бял и черен. Светът не е ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ, в който като за идиот е казано - ЕЙ ТОЯ Е ЛОШИЯТ, КАТО ГО МАХНЕМ, ЦВЕТЯ И РОЗИ.

Цялостно, ние разсъждаваме на това ниво. Сега този е вонивен, махаме го и всичко ще се оправи. А нещата не работятя така. Няма един единствен виновник. Обединението не се постига с изкореняване на фантасмагоричното зло, което е олицетворено в една фигура.Дори и Домуса, ЧИСТО КАТО ФИГУРА, не е единствен виноник, защото той е лицето, ама кукловодите са други.

Последна промяна Keanu на 16.02.2021 12:12, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 12:38

Няма такъв цирк! :pukanki:
А дано сега да почнете да разбирате защо предпочитаме да не видим трофей с години, вместо такива "бащици" и "спасители" да се ебвават с нас. И сега гледам поредната декларация с която почвате да се мазните, колко бил направил ГГ за Цска :rofl: Жалко, че няма да се махне и това е поредния блъф на този селски палячо.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 13:43

Току що прочетох 'изявлението' на Росен Петров, много съм разочарован. Който е запознат с нещата едва ли вярва, че 'Офендърс' на своя глава са пуснали тази декларация. Но някои по-големи 'мъже' се крият зад тях.
Пък и не виждам нищо нередно, при положение че разпродаваш отбора без никаква видима причина (защото напускането на трима основни футболисти и още един си е разпродажба) да попиташ какво става, а още по-нормално е собственикът да даде някакво обяснение, а не да реагира по този начин.

Че всичко е цирк и е съшито с бели конци е ясно, но аз окончателно се убедих, че Гриша Ганчев оскверни името 'ЦСКА' , както и най-големият враг на клуба не би го направил.

Но ако този който го спусна в Борисовата Градина, подробно инструктирайки го преди това какво да прави, вземе че загуби изборите, да не се окаже че микренецът е подсъдим и да трябва и той да ходи на екскурзия, защото ако няма зад гърба си някакви фенове, то няма зад кого да се криe?

Аз лично спирам да пиша в тази тема, достатъчно време съм отделил, макар че не се оценява, но аз и не съм очаквал друго.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 13:58

albertz написа:
Току що прочетох 'изявлението' на Росен Петров, много съм разочарован. Който е запознат с нещата едва ли вярва, че 'Офендърс' на своя глава са пуснали тази декларация. Но някои по-големи 'мъже' се крият зад тях.
Пък и не виждам нищо нередно, при положение че разпродаваш отбора без никаква видима причина (защото напускането на трима основни футболисти и още един си е разпродажба) да попиташ какво става, а още по-нормално е собственикът да даде някакво обяснение, а не да реагира по този начин.

Че всичко е цирк и е съшито с бели конци е ясно, но аз окончателно се убедих, че Гриша Ганчев оскверни името 'ЦСКА' , както и най-големият враг на клуба не би го направил.

Но ако този който го спусна в Борисовата Градина, подробно инструктирайки го преди това какво да прави, вземе че загуби изборите, да не се окаже че микренецът е подсъдим и да трябва и той да ходи на екскурзия, защото ако няма зад гърба си някакви фенове, то няма зад кого да се криe?

Аз лично спирам да пиша в тази тема, достатъчно време съм отделил, макар че не се оценява, но аз и не съм очаквал друго.

Сигурно те учудва, че точно аз ти го казвам, но теб винаги те чета с интерес, когато пишеш тук, понеже си доказал, че си чист и неопетнен цесекар до мозъка на костите си. И въпреки че за разлика от много други, ти остана на Армията след оранжевия преврат и даде кредит на доверие на ГГСС, никога не тръгна да ги възпяваш и при всеки гаф държеше да подчертаеш, че това не е в духа на ЦСКА и т.н.. От мен респект, пък иначе ти си знаеш!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 15:35

Има и по-големи армейци от мен, хора отделили още повече време и на които им е коствало повече, за да подкрепят ЦСКА. Аз нямам претенции за това, вяроятно на някои не би се харесало това което пиша, но аз винаги съм имал собствено мнение и съм го изказвал.
Помагал съм и на клуба с каквото мога и колкото мога. И заради това не считам, че има нещо нередно да кажа когато нещо не ми харесва, независимо дали то кореспондира с официалната линия или не.
Стремял съм се и да бъда полезен с мненията си, да бъда обективен , хубаво е, че и други хора са го видели по този начин.

Тъпо е това, което се случва с Левски и ЦСКА, клубове дали толкова много на българския спорт, да бъдат зависими от разни хора с голямо его, да са маши в ръцете на властта.
Защото някои ще кажат, че държавата е помагала и ги е бутала, но никак не е лесно да развиваш толкова видове спорт през годините, което изисква много отдаденост, а не само държавна помощ, да изградиш десетки Олимпийски шампиони, доказано да изградиш хиляди собствени кадри, а не като някои сегашни отбори в различни спортове, само да взимаш на готово.

Но от излишни емоции няма нужда. Близките ми хора винаги са били приоритет, също и това което се случва в истинския живот, но тук във виртуалното пространство предпочитам да наблегна на нещо по-позитивно, по-смислено, а не на загубена мисия.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 17:25

Цитат:
Стойчо Младенов: Не трябва да изпускаме Ганчев
Автор: Труд
Футбол БГ
15:16
16.02.2021

"Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от "Българска армия". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на "Червено знаме", а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА. Няма нищо по-добро от финансова стабилност в един клуб. Той я осигури на 100 процента.
През този сезон Ганчев направи шампионска селекция, която съм убеден, че ще стане шампион. Не е приятно да продадеш най-добрия си нападател в лицето на Али Соу и съм сигурен, че той също не го иска. Но финансовият феърплей във футбола изисква приходите ти да са повече от разходите. ЦСКА има потенциал да замести Соу. Ще ви дам пример с мой период на "Българска армия". През 2015 година през зъби се съгласих да продадем Серджиу Буш на "Шефийлд Уензди", но тогава беше въпрос на оцеляване. Друг е въпросът, че фактори не позволиха това да се случи.
Аз не работя в ЦСКА, може и никога повече да не работя, но винаги ще съм фен на отбора. И като такъв казвам едно - Гриша Ганчев трябва да е собственик на клуба."

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 17:46

Гъзолизците наизскочиха, начело с животинката, дето го измъкнаха от затвора предсрочно, за да може да ви накара (ако трябва и на сила) да припознаете Литекс за Цска. Ей, го сега и Тройчо. Очакваме включване и от "продажните легенди".

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 17:58

Anfield написа:
Diavolo написа:

Направи много... най-вече да отблъсне половината фенове...

По-точно мнение няма от твоето. Дори хард фен като мен успяха да ме откажат от тази помия.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2020/2021   |   16.02.2021 18:29

Колкото до мнението на Стойчо, заедно празнувахме в една зала на хотел Нова година преди известно време, но не го поздравих изобщо. Всички легенди с малки изключения ми паднаха в очите.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 543 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Следваща