Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:51

Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Пацини шоу 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Пацини шоу   |   03.03.2013 00:06

Направо разнищваме орлите, оскубахме ги отвсякъде :dance: :ura: :devil:

ВЕЛИК МИЛАН! :devil:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пацини шоу   |   03.03.2013 00:14

Ся ми е интересно Ради какво би казал за смяната Пацини - Касано. Единият вече е с двуцифрено число голове, въпреки че не е твърд титуляр, а другият - ми извадиха го от състава, щото е с "благ характер" :laugh: :wave:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пацини шоу   |   03.03.2013 00:24

А все пак ЧК на оня от Лацио още в 17-та мин. заслужен ли е? Може би и това е изиграло малка роля в мача...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пацини шоу   |   03.03.2013 00:31

Shifter написа:
А все пак ЧК на оня от Лацио още в 17-та мин. заслужен ли е? Може би и това е изиграло малка роля в мача...

А дали па в тая 17-та минута не трябваше да има дузпа, а не пряк свободен удар?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пацини шоу   |   03.03.2013 00:46

alessandron написа:

Ми не знам, не съм гледал мача - затова питам... Идеята ми е, че е леко прекалено да превъзнасяте отбор, играл 70 минути с човек повече.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пацини шоу   |   03.03.2013 00:49

Shifter написа:
alessandron написа:

Ми не знам, не съм гледал мача - затова питам... Идеята ми е, че е леко прекалено да превъзнасяте отбор, играл 70 минути с човек повече.

Еми така правят "фенчетата" ;-) Иначе настрана от майтапа Милан отдавна не е изглеждал толкова добре. От мача с Барселона насам нещата се получават отлично, играе се с настроение, с фантазия, с много преса и с темпо - това, което всеки фен иска от своя отбор.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пацини шоу   |   03.03.2013 01:04

Разбира се, че повлия на резултата... Все пак ние в момента сме в страхотна форма и ни върви, а Лацио рано, рано остана с човек по-малко. Но под мачкане имах предвид, че има разлика как побеждаваш. Може да биеш с 1-0 и да си доволен от нивото на футбола, а може и 4-0 да биеш и това да е плод на отделни моменти на фона на слаб футбол като цяло. А Милан игра красиво, забавляваше се на терена, напомни за славното минало.
Виждаш ли една от разликите между Милан и останалите отбори е, че ние феновете на росонерите сме и естети и аристократи, искаме Милан не само да бие, но и да бие зрелищно, поне откакто аз станах фен на този отбор, това е било водещото и повярвай ми е адски трудно да правиш това в италианския клубен футбол, където е най-трудно за импровизации заради интерелектът и генът на италианските футболисти и италианския клубен футбол.

И да се върна на темата, според мен червения картон беше леко пресилен, спокойно можеше и да не се дава. Съдията осра цялата ситуация. На нас не ни даде дузпа, а Лацио остави с 10 човека. Може би щеше да е по-хубаво за мача и за интригата ако бяхме повели с 1-0, а Лацио да си бяха останали с 11 човека. Щеше да е по-двуостър мач, те щяха да се хвърлят да изравняват, ние да ги погнем на контри и така.
А дефакто ние ги смачкахме, Лацио цял мач игра в своята половина.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пацини шоу   |   04.03.2013 20:16

alessandron написа:
Ся ми е интересно Ради какво би казал за смяната Пацини - Касано. Единият вече е с двуцифрено число голове, въпреки че не е твърд титуляр, а другият - ми извадиха го от състава, щото е с "благ характер" :laugh: :wave:

Нищо ново под слънцето. В последните 10-12 години, при размени между вас и Интер, винаги вие удряте джакпота, а те са прецакани. Затова и още при новината за трансфера предрекох удар за вас и издънка за тях.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8 мнения ]