Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 12:51

Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Маями Опън 2021 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   02.04.2021 17:45

TheExorcist написа:
Diavolo написа:
Жалко, че Цвети няма чистия талант на Григор. Или той да имаше нейната борбеност, хъс.
Сашко Зверев рано, рано улете. Кога се умори толкова бързо от Акапулко не знам.

Изобщо не съм съгласен. Кое е чистия талант на момчето, което винаги пада след като победата е в ръцете му???
Цвети е боец, който се бие докрай, но си прав, трябва и малко талант, на нея и куца малко бекхенда! Например посредствената Саманта Стоусър взе голям шлем със страхтни смачове от бекхенд. Наща пливдивчанка е по-талантлива от австралийската полякиня!

Не знам какво си гледал, но Цвети има много по добър бекхенд отколкото форхенд, Тя бекхенда и е основно оръжие ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   03.04.2021 01:00

TheExorcist написа:
Diavolo написа:
Жалко, че Цвети няма чистия талант на Григор. Или той да имаше нейната борбеност, хъс.
Сашко Зверев рано, рано улете. Кога се умори толкова бързо от Акапулко не знам.

Изобщо не съм съгласен. Кое е чистия талант на момчето, което винаги пада след като победата е в ръцете му???
Цвети е боец, който се бие докрай, но си прав, трябва и малко талант, на нея и куца малко бекхенда! Например посредствената Саманта Стоусър взе голям шлем със страхтни смачове от бекхенд. Наща пливдивчанка е по-талантлива от австралийската полякиня!
Леко се обърках! Какви са тази "смачове от бекхенд"!? :-o
Да не е "високо бекхенд воле"? Или може би имаш предвид "топспин бекхенд"? Бекхенд смач - ако има въобще такъв удар - се изпълнява крайно рядко, само ако нямаш време и друга възможност. И едва ли точно този удар "печели Шлем".
По принцип при повечето смачове отстъпваш назад или бягаш бързо назад (ако е много бавен и висок лобът), и след това си биеш нормален, форхенд смач, било то след тупване на топката, или преди.

Иначе, смачът е доста подобен на сервиса, а не знам някой да изпълнява "бекхенд сервис", та я моля уточни какво имаш предвид тук? :unsure:

Последна промяна Naki на 03.04.2021 01:00, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   03.04.2021 16:56

Хуркач. -Синър .... е нямаше начин как да не го 'познаем' този финал :laugh:

Деволе, какво стана с руснаците дето нямало кой да ги спре :-D

П.П. Иначе мощно за Бианка днес ...

Последна промяна Balleta на 03.04.2021 16:57, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   04.04.2021 04:41

Ами това Маями не е за всеки... Ужасна влага, горещо, бавна настилка. Не знам и аз. Но определено съм изненадан. Но от друга страна, твърде много искаме от тях, все пак не са Федалович. ;-)
Жалко за контзията на Бианка, не стана хубав финал. Но браво и на Аш, показва на измисленото Наоми (как може да имаш претенции и да загубиш сет на нула, хаха) кой е номер 1. :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   04.04.2021 16:33

Diavolo написа:
Ами това Маями не е за всеки... Ужасна влага, горещо, бавна настилка. Не знам и аз. Но определено съм изненадан. Но от друга страна, твърде много искаме от тях, все пак не са Федалович. ;-)
Жалко за контзията на Бианка, не стана хубав финал. Но браво и на Аш, показва на измисленото Наоми (как може да имаш претенции и да загубиш сет на нула, хаха) кой е номер 1. :laugh:

показвала на измисленото Наоми ... ахахахаха ... тя където трябваше да покаже се провали с гръм и трясък, голямата фаворитка, че и на домашна сцена, стана за резил. Едната е с 4-и ГШ другата с 1, какво показва. Добре, че е пандемията, че да си държи това номер 1, егати смешния ранкинг, тая една година не играе, пропуска УСО и РГ, но пак някак си е номер 1-о .... ти много я залюжи, едно време я плюеше каква мъжкарана била :innocent:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   04.04.2021 17:36

@TheExorcist - като видиш това, може ли плс да ми обясниш за "печеленето на Шлем с бекхенд смач" от страна на Сам Стосър??! :unsure:

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   05.04.2021 00:36

И какво сега, Хуркач ли точно е е единствения с 2 титли през сезона? :laugh:
егати пандемията, егати чудесиите. Челси - УБА 2-5, тук такъв финал... заеби

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   05.04.2021 14:07

Diavolo написа:
И какво сега, Хуркач ли точно е е единствения с 2 титли през сезона? :laugh:
егати пандемията, егати чудесиите. Челси - УБА 2-5, тук такъв финал... заеби

Не е зле хич! :-) Първи в историята на ATP поляк-тенисист с титла от ATP 1000, бравос! :-D
Не знам кой беше аналога в WTA, но А. Радванска май-май беше досега най-добрата при жените.
Ако и 1/4 от нейните успехи постигне, ще е добре.
А и все пак от дълги години не е имало толкова добри поляци в ATP, та радвам се за човека.. :wave: :yes:

Последна промяна Naki на 05.04.2021 14:10, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   07.04.2021 21:15

Григор е позьор, смешник и нещастник! Не знам какво му се кефите! Има много путки, голяма уста, масово медийно внимание и колко шлема ... :-|

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   07.04.2021 21:26

TheExorcist написа:
Григор е позьор, смешник и нещастник! Не знам какво му се кефите! Има много путки, голяма уста, масово медийно внимание и колко шлема ... :-|

Абе я улево, ходи да те екзорсират от тъпотия и да се потапяш с главата напред в минерални бани, ега ти помогне.. :stop: :-x

Най-добрият мъж-тенисист преди Григор беше Орлин Станойчев.
Най-доброто му класиране в АТП ранкинга е №96 -- това комбинирано с нула АТП финали, нула полуфинали, ако помня правилно - няма и дори 1/4-финал достигнат.
А Григор можеш лесно да видиш до кои места е стигал в ранкинга, и колко точно титли, финали, полу и 1/4-финали има. ;-)

Ако го сравняваш с Малееви, вярно - малеят му постиженията.
Ама те са уникални - 3 сестри, и досега няма като тях - а и са играли по друго време та не е съвсем удачно това сравнение. :-)

Последна промяна Naki на 07.04.2021 21:31, променена общо 5 пъти

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   07.04.2021 21:40

Naki написа:
TheExorcist написа:

Абе я улево, ходи да те екзорсират от тъпотия и да се потапяш с главата напред в минерални бани, ега ти помогне.. :stop: :-x

Най-добрият мъж-тенисист преди Григор беше Орлин Станойчев.
Най-доброто му класиране в АТП ранкинга е №96 -- това комбинирано с нула АТП финали, нула полуфинали, ако помня правилно - няма и дори 1/4-финал достигнат.
А Григор можеш лесно да видиш до кои места е стигал в ранкинга, и колко точно титли, финали, полу и 1/4-финали има. ;-)

Ако го сравняваш с Малееви, вярно - малеят му постиженията.
Ама те са уникални - 3 сестри, и досега няма като тях - а и са играли по друго време та не е съвсем удачно това сравнение. :-)

Цайс, гледай си Уикипедия и не говори за истини в живота!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   07.04.2021 21:45

Лично и на място съм гледал Григор как взима ATP титла, в София. Май Гофен победи тогава на финала. За Купа Дейвис също съм го гледал, игра много добре.
Айде улево!! :-D И по-полека с лъжите. :yes: ;-) Щото това си писал - чисти лъжи.

Данните ги има на много места, не само в Уикипедия.

Последна промяна Naki на 07.04.2021 21:46, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   07.04.2021 23:24

Naki написа:
Лично и на място съм гледал Григор как взима ATP титла, в София. Май Гофен победи тогава на финала. За Купа Дейвис също съм го гледал, игра много добре.
Айде улево!! :-D И по-полека с лъжите. :yes: ;-) Щото това си писал - чисти лъжи.

Ти може да си гледал и баба Тошка как мие стълбите на живо, но какво има общо това с тенис?! Не ми отговори на основното - КОЛКО ТИТЛИ ИМА ГОСПОДИН ДИМИТРОВ ОТ ШЛЕМОВЕ??? Анадъмо ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   07.04.2021 23:30

TheExorcist написа:
Naki написа:

Ти може да си гледал и баба Тошка как мие стълбите на живо, но какво има общо това с тенис?! Не ми отговори на основното - КОЛКО ТИТЛИ ИМА ГОСПОДИН ДИМИТРОВ ОТ ШЛЕМОВЕ??? Анадъмо ;-)
Това, че нямал титли от Шлема по никой начин НЕ значи че е или че е бил "позьор, смешник и нещастник". :wave:
Това не е концерт по желание! Дори много да иска(ме) -- не всички имат титли от Шлема, а само най-добрите.
Пиронка и тя си няма, та лоша ли е поради това!? :-)

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Маями Опън 2021   |   08.04.2021 02:23

Цвети не е голям капацитетет в тениса, и никога не се е надувала, токато къдравия от Хасково винаги е имал голяма уста, медийно внимание, много жени и ... много шлемове! :wave:

Наки, не ме разбирай погрешно, аз уважавам Григор Димитров като талант, но не направи нищо с главата си, добър тенис-никаква психика!

Последна промяна TheExorcist на 08.04.2021 02:36, променена общо 2 пъти

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2