Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:30

Отговори на тема  [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 04:05

Балетче първо честито, ти си голям фен :-)

Второ, за червения картон. Всякакви аналогии с Пепе са абсурдни. Пепе игра без грам мозък и целеше точно това което стана.
Нани не видя съперника, опита се да спре топката във въздуха, в същото това време играчът на Реал скочи също във въздуха с гърди напред и кракът на Нани стана още по-опасен отколкото би бил иначе.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 04:26

1) засадата на РВП. И да я има, то тя е милиметри. Такива грешки стават на много мачове. ОК, махаме я като ситуация. Остава 0-0, ами пак лошо за Реал. Справка първото полувреме...
2) ЧК на Нани - скандално!
3) Дузпата за Реал и ЧК за Рафаел. Дузпа има, ЧК за Рафаел в никакъв случай, защото беше прекалено близо, при такъв отскок във въздуха тези движения на ръката са в рамките на допустимото, не е избил топката умишлено, нито движението на ръката толкова голямо. Освен това дузпата в такава ситуация е достатъчно голямо наказание. И то дузпа има само защото се спира топката да влезне във вратата. Ако от толкова близко се удари ръка на защитник без от това да произлиза реална голова ситуация в никакъв случай не е дузпа.
Тази ситуация обаче дойде не при 11 на 11, а при 10 на 11, когато в рамките на 10/15 мин. се реши целия двубой.

Също така искам да споделя, че не очаквах чак такова поведение на футболистите на Юнайтед след изгонването на Нани. Би трябвало да са подготвени за такива ситуациии мамка му. Както споменах по-рано това беше по-скоро психологически момент, но един много голям отбор би намерил начин да се измъкне по някакъв начин. А те панически се прибраха в малкия пенал.
Но и Реал имаха късмет. Имаха два удара до този гол, на Игуаин първото, когато топката мина на около метър в ляво от вратата и после това на Модрич, което си беше неспесяем гол. Резо къде видя вина на Де Хеа не знам.

Правилно Сандро отбеляза, че след изгонването на Нани футболистите на Юнайтед се дръпнаха много и така оставиха възможност за шутове от средна дистанция на футболистите на Реал, каквито преди това липсваха, а там такива майстори колкото щеш. Роналдо, Кака, Алонсо, Модрич

Последна промяна Diavolo на 06.03.2013 04:26, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 07:12

ReZo написа:

един финал Байерн-Дортмунд би бил бижу, според мен :ludnica:

И нека по добрият Байерн победи ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 07:18

Diavolo написа:
Балетче първо честито, ти си голям фен :-)

Второ, за червения картон. Всякакви аналогии с Пепе са абсурдни. Пепе игра без грам мозък и целеше точно това което стана.
Нани не видя съперника, опита се да спре топката във въздуха, в същото това време играчът на Реал скочи също във въздуха с гърди напред и кракът на Нани стана още по-опасен отколкото би бил иначе.

Не казвам, че е задължителен червен картон, казвам, че ако прецени съдията спокойно може и да го свири и после да се обоснове с правилника. Нани е безумно да си вдига така крака. В такъв смисъл не е скандален, но реално е повече за жълт.
Иначе това, че Реал нямали дотогава нищо, ами не знам тука кой колко гледа Реал, това не е Барса да владее 75% топката всеки мач, Реал избухва на моменти и много често решава мачове, при които през останалото време противника е има привидна инициатива.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 10:12

Balleta написа:
Иначе това, че Реал нямали дотогава нищо, ами не знам тука кой колко гледа Реал, това не е Барса да владее 75% топката всеки мач, Реал избухва на моменти и много често решава мачове, при които през останалото време противника е има привидна инициатива.

Вземи да гледаш мача по-добре и виж кой имаше инициативата и колко положения роди тая инициатива.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 10:13

Аз пак да попитам СПЕЦИАЛИСТИТЕ:

Цитат:
КОЛКО ТОЧКИ ПРЕДНИНА?

:question:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 10:17

Diavolo написа:
Също така искам да споделя, че не очаквах чак такова поведение на футболистите на Юнайтед след изгонването на Нани. Би трябвало да са подготвени за такива ситуациии мамка му. Както споменах по-рано това беше по-скоро психологически момент, но един много голям отбор би намерил начин да се измъкне по някакъв начин. А те панически се прибраха в малкия пенал.

Да, това исках да напиша и аз. Разочарован съм, че така рухнаха веднага след ЧК и се сетиха да играят към 80 мин.

Картона на Нани е безумен и всякакви аналогии с Пепе или Шелви са смешни, ако не го разбирате язък че се хабите те гледате футбол.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 10:36

ИСТИНАТА:

http://www.youtube.com/watch?v=krl9aKzOy6g

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 10:50

einstein's cock написа:
Diavolo написа:
Картона на Нани е безумен и всякакви аналогии с Пепе или Шелви са смешни, ако не го разбирате язък че се хабите те гледате футбол.

Да, и аз твърдя че картона на Шелви е безумен, както бе този на Нани снощи :) други аналогии по отношение на нарушенията не правя. Ако някой фен на Ман Ю все още твърди че имаше ЧК за Шелви, то също се "хаби да гледа футбол" ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 10:59

И по-безумни картони съм виждал, стига сте ревали за това.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 11:03

Крал Блуфен написа:

Рой Кийн е изперкал отдавна, не му е за първи път да става за смях.

Ето ти я истината: http://www.youtube.com/watch?v=NZW7WzztRqs

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 11:09

einstein's cock написа:
Крал Блуфен написа:

Рой Кийн е изперкал отдавна, не му е за първи път да става за смях.

Ето ти я истината: http://www.youtube.com/watch?v=NZW7WzztRqs

Муахаххахахахахах копеле това е ГАВРА бе, много тънка и типична за БОГ Моуриньо...ГАВРА :rofl:

Последна промяна Крал Блуфен на 06.03.2013 11:09, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 11:12

Balleta написа:
http://www.youtube.com/watch?v=3q5ta-JTAuQ

Иначе, влизането си е опасно и спокойно може да се свири червен - високо вдигнат крак към тялото, не виждам къде е драмата, да може и да не се свири, ако реши съдията, интерпретация на рефера си е. Нани знае, че това е опасна ситуация, не виждам никой фен на Юнайтед, дори да спомене, че постъпката му е безумна, всички ругатни са за съдията.
Веднага ми излиза наяве мача с Барса и Пепе, който дори не закачи Алвеш, но всички хейтъри тогава оправдаха, черения картон, защото било опасно, сега същите момченца реват, като откачени, а са си обикновени хейтърчета (нефенове на Юнайтед), визирам Девола с безкрайните му провокации срещу Реал и оня веселяк Тончо :rofl:

Дузпата е 50-50, както каза веднъж Сандро - какво да чакаме да убият някого и тогава ли да свирим.

Видеоповторенията са задължителни, всичко останало е ала бала

Дявола,а и Сандето трябва да ги разбереш. Те все още се надяват,че някой хубав ден Милан ще мине Реал по шампионски купи. Затова и като Реал продължава им е вътрешно ;-) :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 11:14

Anfield написа:
einstein's cock написа:
Diavolo написа:

Да, и аз твърдя че картона на Шелви е безумен, както бе този на Нани снощи :) други аналогии по отношение на нарушенията не правя. Ако някой фен на Ман Ю все още твърди че имаше ЧК за Шелви, то също се "хаби да гледа футбол" ;-)

Няма смисъл да се коментира нещо толкова много, което не може да се върне. Минало - свършено.

Но и според мен аналогии с картона на Шелви не могат да се правят. Показан в мач от началото на сезона от който не зависи нищо. Ако Пул бяха добри щяха да са сред лидерите сега, въпреки загубата в онзи мач, но явно не са.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 11:40

Diavolo написа:
3) Дузпата за Реал и ЧК за Рафаел. Дузпа има, ЧК за Рафаел в никакъв случай, защото беше прекалено близо, при такъв отскок във въздуха тези движения на ръката са в рамките на допустимото, не е избил топката умишлено, нито движението на ръката толкова голямо. Освен това дузпата в такава ситуация е достатъчно голямо наказание. И то дузпа има само защото се спира топката да влезне във вратата. Ако от толкова близко се удари ръка на защитник без от това да произлиза реална голова ситуация в никакъв случай не е дузпа.

Това са си твои интерпретации. Спорил съм със съдия и съм защитавал същата тази логика, но отговорът беше, че когато има спиране с ръка на голлинията, червеният картон е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, независимо дали има умисъл, или не.

Относно червения картон на Нани. Не гледам много английски футбол, но мога да се сетя поне за няколко ситуации, в които двама скачат за висока топка и единият се разперва по-енергично и удря другия в лицето, очевидно неумишлено. Следва червен картон. Лично за мен такива ситуации са си максимум за жълт картон, но и евентуално изгонване си е въпрос на съдийска преценка. Какво скандално има?!?

И последно. Ред сълзи, ред сополи, че червеният картон опорочил мача. Не знам вие кой мач сте гледали, ама аз след червения картон преброих два пъти повече ЧИСТИ голови положения за Манчу (за Реал са ясни), отколкото през останалото време на мача. Мачът се откри, стана по-динамичен, с повече ситуации пред двете врати. За какво е цялата драма?!?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 11:40

Имаше засада при гола на Манчестър, имаше заслужен червен картон за Нани.
След като вкараха гол червените се прибраха като страхливци да бранят крехката си преднина и тея от Мадрид им разказаха играта.

Не виждам какво толкова се дзверите :dunno:

8-) 8-) 8-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 12:00

falkenbach написа:
Имаше засада при гола на Манчестър, имаше заслужен червен картон за Нани.
След като вкараха гол червените се прибраха като страхливци да бранят крехката си преднина и тея от Мадрид им разказаха играта.

Не виждам какво толкова се дзверите :dunno:

8-) 8-) 8-)

Ха-ха-ха. Навремето при автогола на Легендата левскарите се скъсваха да говорят, че при автогол нямало засада.
Ама сега ще ми кажете, че правилата на футбола са се променили, нали? :laugh: :laugh:
Което може и да е така, но спомените си остават.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 12:01

Мейджър написа:
Diavolo написа:

Това са си твои интерпретации. Спорил съм със съдия и съм защитавал същата тази логика, но отговорът беше, че когато има спиране с ръка на голлинията, червеният картон е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, независимо дали има умисъл, или не.

Относно червения картон на Нани. Не гледам много английски футбол, но мога да се сетя поне за няколко ситуации, в които двама скачат за висока топка и единият се разперва по-енергично и удря другия в лицето, очевидно неумишлено. Следва червен картон. Лично за мен такива ситуации са си максимум за жълт картон, но и евентуално изгонване си е въпрос на съдийска преценка. Какво скандално има?!?

И последно. Ред сълзи, ред сополи, че червеният картон опорочил мача. Не знам вие кой мач сте гледали, ама аз след червения картон преброих два пъти повече ЧИСТИ голови положения за Манчу (за Реал са ясни), отколкото през останалото време на мача. Мачът се откри, стана по-динамичен, с повече ситуации пред двете врати. За какво е цялата драма?!?

Виждал съм те с анцунг на Манчестър Юнайтед. И други хора са те виждали! А тук си пиши каквото си искаш.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 12:02

Мейджър написа:

Това, че ти го е казал съдия не го прави автоматично вярно. По-скоро трябва да ти станe ясно колко е читав този съдия, предполагам някой дето свири в родната В група.
http://www.fifa.com/mm/document/footballdevelopment/refereeing/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf
Denying the opposing team a goal or an obvious goalscoring opportunity by deliberately handling the ball. Това се наказва с червен. Ключовата дума е "умишлено", така че кажи на тоя съдия да си ги начука тези разсъждения за това че нямало значение дали има умисъл или не...

Последна промяна einstein's cock на 06.03.2013 12:02, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 12:07

albertz написа:
Ха-ха-ха. Навремето при автогола на Легендата левскарите се скъсваха да говорят, че при автогол нямало засада.
Ама сега ще ми кажете, че правилата на футбола са се променили, нали? :laugh: :laugh:
Което може и да е така, но спомените си остават.

И аз се сетих за гола на Легендата само дето чорбатите бехте тия, които обеснявахте,че при автогол не може
да има засада =)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща