Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:39

Отговори на тема  [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 12:08

Щях да забравя:

Изображение

:wave: :wave:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 12:59

Мач като мач ... доста слаб, особено първото полувреме.
Пресилено отсъждане за картона ама к'во да правим такъв е живота, а имаше и други ситуации които да се коментират.
И на други отбори им се случвало, Юнайтед не са по-специални ще се наложи да го приемат.
Мен ме впечатли друго - Жозето такава минюга направи пред целият свят - респект за смелостта.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 15:08

Diavolo написа:
1) засадата на РВП. И да я има, то тя е милиметри. Такива грешки стават на много мачове. ОК, махаме я като ситуация. Остава 0-0, ами пак лошо за Реал. Справка първото полувреме...
2) ЧК на Нани - скандално!
3) Дузпата за Реал и ЧК за Рафаел. Дузпа има, ЧК за Рафаел в никакъв случай, защото беше прекалено близо, при такъв отскок във въздуха тези движения на ръката са в рамките на допустимото, не е избил топката умишлено, нито движението на ръката толкова голямо. Освен това дузпата в такава ситуация е достатъчно голямо наказание. И то дузпа има само защото се спира топката да влезне във вратата. Ако от толкова близко се удари ръка на защитник без от това да произлиза реална голова ситуация в никакъв случай не е дузпа.
Тази ситуация обаче дойде не при 11 на 11, а при 10 на 11, когато в рамките на 10/15 мин. се реши целия двубой.

Също така искам да споделя, че не очаквах чак такова поведение на футболистите на Юнайтед след изгонването на Нани. Би трябвало да са подготвени за такива ситуациии мамка му. Както споменах по-рано това беше по-скоро психологически момент, но един много голям отбор би намерил начин да се измъкне по някакъв начин. А те панически се прибраха в малкия пенал.
Но и Реал имаха късмет. Имаха два удара до този гол, на Игуаин първото, когато топката мина на около метър в ляво от вратата и после това на Модрич, което си беше неспесяем гол. Резо къде видя вина на Де Хеа не знам.

Правилно Сандро отбеляза, че след изгонването на Нани футболистите на Юнайтед се дръпнаха много и така оставиха възможност за шутове от средна дистанция на футболистите на Реал, каквито преди това липсваха, а там такива майстори колкото щеш. Роналдо, Кака, Алонсо, Модрич

Може ли да няма и дума за САФ? Тотално си опропасти мача, оставете тези за картона и т.н. дрън-дрън! Може ли да не използваш Рууни в стартовите 11? Може ли да имаш играч, бутнал хет-трик предишния мач, и този да го оставиш на пейката? Може ли да пуснеш нападател играч в такъв мач, който вкарва по 6-7 гола годишно? Аз ли да вкарам положенията на Уелбек?
Може ли да пуснеш титуляр играч, който си го скъсал от критика и си го замразил на пейката (Нани)? 1000 мача за Гигс, ОК, ама нека влезне при решен мач... Не бе ли ясно, че тук ще е яка битка, иска се физика и психика! ОК, така решил, с тези играчи започнал, обаче след изгонването какво направи САФ? И какво направи Мауриньо след 2:1? Загряваше да влезне Бензема, но влезна Пепе!!! САФ имаше цели 7 минути преди феноменалния гол на Модрич, но си джвакаше дъвката... Е, извинявайте, но се има за велик, и затова се накефих на макс, че го смачкаха! Да, Мауриньо му изнесе безплатна лекция! Какво би било, ако го нямало червения картон - пак Реал щеше да продължи - какво направи Манчо при 11:11 - късметлийски автогол, нали? Вижте статистиката от мача - двойно по-голямо владеене на топката, повече корнери, повече удари към вратата! Вижте и кой обърна мача - не бе червения картон, а Модрич! И какво - Мауриньо го пусна на смяна; кога - 3 мин след изгонването на Нани (ето това е реакция на треньора, не бля-бля), кой излезна - Арбелоа (имаше жълт картон, аааа???)...
Изгонването на даден играч не гарантира по никакъв начин, че численото предимство на другия отбор ще се материализира в гол(ове), сега да не търся примери - има колкото щеш, че даже Реймс опъна ПСЖ онзиден след такова изгонване. Понякога действа мобилизиращо на тима с по-малко хора и отпускащо на другия. Ама Манчо се бил объркал след картона - ами така е направил Реал, че да ги натисне и обърка. САФ кура ми ли крепеше? Моля ви, стига с нелепици и фенщина! САФ отдавна е за пенсия! Да си декапитализираш клуба (Бербатов)... аре у лево!
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
Дяволе, Реал Мадрид имат 16 (шестнадесет, едно и после шест) удара ВЪВ врата, дали са били 14 в т.ч. и гола на Модрич и след него?

Последна промяна navy на 06.03.2013 15:10, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 15:22

Нейви, а колко удара имаха Реал до червения картон? :-)
Не знам какво толкова го хвалиш/те Моуриньо за Модрич.
Таква скъпа резерва си е лукс, какво да не го вкара и в този мач при този развой ли, нали щяха да го изселят в Танганайка... И аз да бях щях да вкарам толкова добър разиграващ халф с отличен удар от далечно разстояние.
САФ направи своя избор и до изгонването на Нани тактиката се изпълняваше перфектно, какво щяло да стане АКО еди какво си, никой никога няма да разбере, само можем да си чешаме езиците, нали се сещаш ;-)
И аз писах за късната реакция на Фърги, още в първия си пост или втория, не помня. Вместо да ръкопляска и да дирижира публиката като некой тартор трябваше да направи смяна, да даде някакви указания, изобщо нещо да направи там, но той се поддаде на емоциите и просто сбърка, но както каза Сандро от дивана е лесно да се дава акъл.
При 1-2 мача свърши, кой какво изпуснал няма смисъл да се коментира. Уелбек впрочем свърши доста работа в дефанзивен план. Може би трябваше да включи Кагава, едно такова моторче в средата на терена винаги би било от полза.

Но... :dunno:

Последна промяна Diavolo на 06.03.2013 15:29, променена общо 2 пъти

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 15:47

като заключение само ще каже, яд ме е че отпаднахме след два мача, в които бахме по-добрия отбор и ни отстрани отбор, който с нищо не ни превъзхожда, събитията ми напомнят за 2009 година когато съдиите(може би така им е наредено от УЕФА), направиха всичко възможно Барса да вземат купата, само че сега го правят за Реал, ние ще се върнем още по-силни следващата година, сигурен съм

Последна промяна oasis на 06.03.2013 15:48, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 15:50

Diavolo написа:
Нейви, а колко удара имаха Реал до червения картон? :-)
Не знам какво толкова го хвалиш/те Моуриньо за Модрич.
Таква скъпа резерва си е лукс, какво да не го вкара и в този мач при този развой ли, нали щяха да го изселят в Танганайка... И аз да бях щях да вкарам толкова добър разиграващ халф с отличен удар от далечно разстояние.
САФ направи своя избор и до изгонването на Нани тактиката се изпълняваше перфектно, какво щяло да стане АКО еди какво си, никой никога няма да разбере, само можем да си чешаме езиците, нали се сещаш ;-)
И аз писах за късната реакция на Фърги, още в първия си пост или втория, не помня. Вместо да ръкопляска и да дирижира публиката като некой тартор трябваше да направи смяна, да даде някакви указания, изобщо нещо да направи там, но той се поддаде на емоциите и просто сбърка, но както каза Сандро от дивана е лесно да се дава акъл.
При 1-2 мача свърши, кой какво изпуснал няма смисъл да се коментира. Уелбек впрочем свърши доста работа в дефанзивен план. Може би трябваше да включи Кагава, едно такова моторче в средата на терена винаги би било от полза.

Но... :dunno:

Лукс е да купиш Бербатов за 31.5 млн паунда, да ти стане голмайстор на ВЛ и да го забиеш на пейката и после да се оттървеш за 5 млн. Съвсем спокойно можеха да му вземат поне 20, а и щяха да спестят от заплатата му бая.
Каквото е трябвало да направи Мауриньо, мисля го направи. Не е ли ясно, че първото само се дебнеха, даже четох, и че било скучно, донякъде съм съгласен. Реал не били нищо направили, а Манчо какво направиха - едно положение и Уелбек се гипсира и не вкара. Ролята на нападателя е да вкарва, когато има положение, а не да върши дефанзивна работа. Няма Де Хеа да е отговорен, че онзи изтърва. След 0:0 първото какво направи съра - получи коледен бонус много преди датата с нелеп автогол. Какво направи след това - нищо, точно колкото и след изгонването на Нани. След 2:1 се видя, че е имало какво, но донякъде Реал се прибраха, защото този резултат си им беше перфектен, трябваха 2 гола да им вкарат... Рууни и Кагава в началните 11 и мисля поне щяха що-годе да са равностойни отборите. При треньорите си казах - 2-3 класи отгоре за Специалния!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 15:51

oasis написа:
като заключение само ще каже, яд ме е че отпаднахме след два мача, в които бахме по-добрия отбор и ни отстрани отбор, който с нищо не ни превъзхожда, събитията ми напомнят за 2009 година когато съдиите(може би така им е наредено от УЕФА), направиха всичко възможно Барса да вземат купата, само че сега го правят за Реал, ние ще се върнем още по-силни следващата година, сигурен съм

хахаха, аре поспри се малко, че съм на работа все още и не е много прилично да се смея с 80-100 децибела :rofl: :rofl: :rofl:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 15:57

navy написа:
oasis написа:

хахаха, аре поспри се малко, че съм на работа все още и не е много прилично да се смея с 80-100 децибела :rofl: :rofl: :rofl:[/quote]

ти май беше фен на Левски, та за теб съдийските подпирачки са си даденост и нещо задължително ;-)

Последна промяна oasis на 06.03.2013 15:58, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 16:00

navy написа:
oasis написа:

хахаха, аре поспри се малко, че съм на работа все още и не е много прилично да се смея с 80-100 децибела :rofl: :rofl: :rofl:

За мене е шокиращо,че след един случаен гол от корнер първия мач и един автогол от засада втория, феновете на Манчо реално си верват,че са имали шанс срещу тоя Реал и само картона на цигането бил причината да отпаднат.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 16:03

Хех :-)
И една класа не бих дал на Моу пред Алекс.
Алекс е институция в тази игра. Ако Моу е направил нещо с Порто (но с много късмет в този сезон и отменен редовен гол на Юнайтед на Трафорд), то виж какво постигна Фърги в много, много, ама много по-скромния Абърдийн.
И отделно много по-сложно е да останеш дълго време в един клуб и да се види работата ти там след 5, 6 години примерно. Моуриньо е една пчеличка дето само прехвърча от цвят на цвят и опрашва ли опрашва...

Конкретно за мача снощи. Положението на Уелбек не беше чак толкова чисто. Да можеше да вкара, но не е в никакъв случай голям пропуск, от тези непростимите.
А като говорим за положение, забравяш удара в гредата на Видич. Както и да е.

Съгласен съм за Кагава, но от развоя на мача се видя, че оставането на Рууни на скамейката не е грешка. А може Фърги да е планувал да го вкара второто на мястото на поуморения да речем от многото тичане Уелбек и един свеж Рууни с присъщата си енергия да ги погне още по-тежко.
Ако тактиката е чертези по дъската, то линийките на САФ бяха по-добрите от тези на Моу.
Останалото вече е историята и нейният ход, има неща, които не могат да се предвидят и от най-далновините личности. В този живот трябва и късмет. Не казвам, че Фърги не е имал късмет в кариерата си (имал е и то много), но фортуна е била винаги и с Моу. Има си такива велики личности, които са родени за такива, но има и много нюанси, които понякога от някои заслепени фенове се изпускат.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 16:16

Diavolo написа:
Алекс е институция в тази игра. Ако Моу е направил нещо с Порто (но с много късмет в този сезон и отменен редовен гол на Юнайтед на Трафорд), то виж какво постигна Фърги в много, много, ама много по-скромния Абърдийн.
И отделно много по-сложно е да останеш дълго време в един клуб и да се види работата ти там след 5, 6 години примерно. Моуриньо е една пчеличка дето само прехвърча от цвят на цвят и опрашва ли опрашва...

баце, спести си мнението за Моу, знаем го, знаем и че бързо, бързо ще запееш друга песен, ако имаше начин да дойде в Милан. Иначе ето го лошия, арогантен Моу:

Mourinho: "Ferguson must feel like me two years ago with Pepe red. At that time was for a simulation and this time by a hard contact that could have been solved with a yellow" .

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 16:30

Абе не знам, чак съмнителни ми се виждат всички тези изказвания на Моуриньо. Да не би вече да е ясен наследника на съра?:)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 16:32

navy написа:

Много плосък анализ, истинския футбол не е джаги с някакви играчи дето не се местят по терена - нападатели отпред, защитници отзад ... Уелбек не бил вкарал... Уелбек игра персонален пазач на Алонсо целия мач, единствения изнесен нападател бе РВП. Прочети този анализ и ще се светнеш кой какво е играл и защо. Извода е, че Фърги си нареди отбора перфектно и до 60 мин всичко работеше на макс. Факт е, че и португалското говно не пада от Марс и знае как да се възползва когато има преимущество, но това не променя факта че 11:11 Фърги го би в 2 мача.

А това, че на Барбука можели да вземат 20 милиона, но го продали за 5 е вица на деня сигурно ...те Юнайтед за пръв път правят трансфер, не са наясно с цените и са ги излъгали ...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 16:41

spurs написа:
Абе не знам, чак съмнителни ми се виждат всички тези изказвания на Моуриньо. Да не би вече да е ясен наследника на съра?:)

Абсолютното същото щях да кажа - Мъдото толкова четки направи на Съра - да не се гласи за наследник лятото? :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 17:24

Balleta написа:
баце, спести си мнението за Моу, знаем го, знаем и че бързо, бързо ще запееш друга песен, ако имаше начин да дойде в Милан. Иначе ето го лошия, арогантен Моу:

Mourinho: "Ferguson must feel like me two years ago with Pepe red. At that time was for a simulation and this time by a hard contact that could have been solved with a yellow" .

Последното нещо, което искам е Моуриньо да дойде в Милан, но ако Милан има успехи с Моуриньо ще бъда безкрайно щастлив. :-)
А сравнението с Пепе беше излишно и показва егоцентризма му... Мисля дълбоко в себе си си съгласен, че червените картони на Пепе и Нани са несравними... :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 17:33

einstein's cock написа:
но това не променя факта че 11:11 Фърги го би в 2 мача. ...

такъв факт няма, дори и наполовина :dunno: :-? :-o

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 19:44

einstein's cock написа:
Уелбек игра персонален пазач на Алонсо целия мач, единствения изнесен нападател бе РВП.
А това, че на Барбука можели да вземат 20 милиона, но го продали за 5 е вица на деня сигурно ...те Юнайтед за пръв път правят трансфер, не са наясно с цените и са ги излъгали ...

Да, Уелбек бе персонален пазач, а манчо игра катеначо - ами това ако не е падение, насред своя стадион великия САФ играе катеначо...
einstein's cock написа:
Извода е, че Фърги си нареди отбора перфектно и до 60 мин всичко работеше на макс....

Подлогът в българския език се членува с пълен член, вземи малко се образовай! Футболът се играе 90 мин и до последната свирка на съдията, нали? Ходи се оплачи на арменския поп за червения картон на Нани. И треньора трябва да взема решения през всичките 90 минути. Тези на САФ бяха до едно грешни, закъснели и неточни.
einstein's cock написа:

Като голмайстор на ВЛ можеха да му вземат поне 20 млн, а не като твърда пейка! Изумителното бе, че заради един-единствен мач (със Сити) САФ замрази Бербатов и само и само да е неговото его задоволено МЮ загуби маса пари.
Пич, аз съм фен само на Левски Сф и ми дреме за манчо, Мауриньо и све, да знаеш! Аз съм безпристрастен за този мач. САФ отдавна не става за треньор, и ако на Острова буквално режат главите на съперниците им, то в Европа се случва и това да няма как да стане!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 19:47

Достойно държане на Роналдо след гола:

Изображение

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 19:59

Diavolo написа:

Конкретно за мача снощи. Положението на Уелбек не беше чак толкова чисто. Да можеше да вкара, но не е в никакъв случай голям пропуск, от тези непростимите.
А като говорим за положение, забравяш удара в гредата на Видич. Както и да е.

Съгласен съм за Кагава, но от развоя на мача се видя, че оставането на Рууни на скамейката не е грешка. А може Фърги да е планувал да го вкара второто на мястото на поуморения да речем от многото тичане Уелбек и един свеж Рууни с присъщата си енергия да ги погне още по-тежко.
Ако тактиката е чертези по дъската, то линийките на САФ бяха по-добрите от тези на Моу.
Останалото вече е историята и нейният ход, има неща, които не могат да се предвидят и от най-далновините личности. В този живот трябва и късмет. Не казвам, че Фърги не е имал късмет в кариерата си (имал е и то много), но фортуна е била винаги и с Моу. Има си такива велики личности, които са родени за такива, но има и много нюанси, които понякога от някои заслепени фенове се изпускат.

А бе той уцели вратаря от 3 метра, а не вкара... нищо, че свириха засада (след гредата на Видич), другото не било чисто, за него явно е мега трудно. Рууни щеше да вкара и двете!
значи ли според теб, че форевър трябва да се кланяме на САФ заради това, което е било допреди 2-3 години? Аз не мисля!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 20:05

Balleta написа:
einstein's cock написа:
но това не променя факта че 11:11 Фърги го би в 2 мача. ...

такъв факт няма, дори и наполовина :dunno: :-? :-o

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща