Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:04

Отговори на тема  [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   08.03.2013 15:21

По страшното е че след този мач мъдопоклоничеството отново надигна снага, след като се беше снишило за известно време, то няма и как да е иначе де, въпреки, че бе тотално надиграно тактически от Дъртия и в двата мач. По притеснителното за феновете на МЮ е че индикираното лигавене от страна на Мъдото към Дъртия, сочи само едно - претенция за наследство, радост за реалистите и тревожни дни за червената общност на Манчестър.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   08.03.2013 16:04

einstein's cock написа:
Balleta написа:
Достойно държане на Роналдо след гола:

Изображение

Изображение

Както и достойно посрещане преди това ;)
http://www.youtube.com/watch?v=v0Jil7Oaivs

Евала за което, достойно. :yes:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   08.03.2013 16:05

Има един основен фактор заради който Жозе не би се съгласил да работи в Манчестър Юнайтед - отпуснатите пари за трансфери.

Никой няма да му даде да купи повече от трима скъпи играчи на сезон. А Жозе обича да има пребогат избор.

Затова, ако се завърне в Англия ЖМ ще предпочете да отиде в Сити или Челси.

А за поклонниците му трябва да се свиква. Може ли да се бориш със сектанти? :laugh: :laugh: :laugh:

В страни от това ми прави впечатление, че в Англия доста дълго след мача продължиха дискусиите за червения картон на Нани, нещо необичайно.

Брайън Робсън направи интересно изказване, в което заяви, че само Рой Кийн смята че постъпката на Нани заслужава червен картон.

Мениджърът на Суонси Михаел Лаудруп, играл за Барселона и Реал Мадрид, също каза че не е трябвало да има червен картон.

А Рой Кийн не трябваше да се изказва така категорично по въпроса, а да обясни как си набута автогол срещу Реал преди десетина години. :laugh: :laugh:

Струва ми се, че дискусиите с този картон трябва да спрат, дори и в Англия.

Много се изписа и изговори за този мач, все пак това не беше финал ,а едва 1/8 финал.
Тепърва ще има по -важни мачове.

А като гледам, че в тази тема по някакъв начин се засегна и българския футбол, значи не само на мен ми се иска да гледам яки мачове с участието на български отбори, а не само на чужди.

Нещата за мен са ясни как трябва да станат, аз съм го писал.

Спирам, защото не искам да натрапвам мнението си.

Също така 8 изписани страници за един мач са достатъчни.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   08.03.2013 21:11

bai Momchil написа:
По страшното е че след този мач мъдопоклоничеството отново надигна снага, след като се беше снишило за известно време, то няма и как да е иначе де, въпреки, че бе тотално надиграно тактически от Дъртия и в двата мач. По притеснителното за феновете на МЮ е че индикираното лигавене от страна на Мъдото към Дъртия, сочи само едно - претенция за наследство, радост за реалистите и тревожни дни за червената общност на Манчестър.

Изключително забавно е как основното нещо, за което пишеш е Моуриньо и некви секти и как въпреки, че никой не ти отговаря "от сектата" ти си продължаваш... Но няма проблем, ние сме вманичените, а не ти... ;)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   08.03.2013 21:20

albertz написа:
Има един основен фактор заради който Жозе не би се съгласил да работи в Манчестър Юнайтед - отпуснатите пари за трансфери.

Никой няма да му даде да купи повече от трима скъпи играчи на сезон. А Жозе обича да има пребогат избор.

Затова, ако се завърне в Англия ЖМ ще предпочете да отиде в Сити или Челси.

Абе авторитетни издания в Европа написаха, че ЖМ е поставил клауза при подписването на договора си с Реал М, в която да е свободен да си тръгне без да плаща неустойка при покана от Ман Юн, но сигурно това е било за заблуда на такива балъци като нас, а ти понеже не си "шаран" си наясно, че не би поел червените дяволи...

Ще ми е интересно да направиш един анализ за последните 10 години и да видим кой е на по-голяма загуба от трансфери - отборите на Моуриньо, в годините , в които е бил начело или Ман Юн. Аз не съм го правил, но съм убеден, че статистиката ще покаже контраргументи на тезата ти.

Иначе Дявола кърти мивки, Моуриньо направил "нещо" с Порто, ама двете му шампионски титли и една купа на УЕФА и една ШЛ за 2 години работа при драконите не можели да се сравняват с постиженията на сър Алекс с Абърдийн. И това при положение, че през 21 век никой друг освен Порто не е пробивал до шампион в лигата на големите извън най-богатитте. С радост ще ви чета през май, когато ще падне пак едно голямо надхващане за омаловажаване на успехи между познати 5-6 никнейма от форума. :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   08.03.2013 22:28

Никой не отрича, че Порто имаше невероятни успехи с Моуриньо, но Порто все пак е име във футболна Европа и е бивш носител на КЕШ. А и титлата му в Лигата беше плод на много фактори.
Но това да се пребориш с Рейнджърс и Селтик и остави това, но да спечелиш и международен турнир, в случая КНК ако не по-голям, то със сигурност не е по-малък успех. Реално погледнато обаче няма база за сравнения между двамата и единия и другия има своите плюсове и минуси, само си чешаме езиците...
Чисто статистически ако Моуриньо спечели Лигата за трети път и то с трети различен отбор ще е историческо постижение, за това и не бива да се случва... :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   08.03.2013 23:54

Nole написа:
bai Momchil написа:

Изключително забавно е как основното нещо, за което пишеш е Моуриньо и некви секти и как въпреки, че никой не ти отговаря "от сектата" ти си продължаваш... Но няма проблем, ние сме вманичените, а не ти... ;)

A Баце, ся видях, че си сменил ника на оня дето кара на бистра изворна водица. Достоен човек, почти като бог Мъдьо, защитаваш "старите" хора от ожесточените нападки на съвременната невъзпитана младеж! А иначе аз задавах само 1 много прост въпрос, на който обаче така и не получих отговор - нещо свързано с точките беше :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:00

Реал Мадрид няма да спечели ШЛ тази година. И наистина ми се ще, ако Милан отстрани Барселона, да играе и с Реал - тогава най-ясно ще лъсне всъщност кой колко държи на Милан от феновете във форума.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:06

alessandron написа:
Реал Мадрид няма да спечели ШЛ тази година. И наистина ми се ще, ако Милан отстрани Барселона, да играе и с Реал - тогава най-ясно ще лъсне всъщност кой колко държи на Милан от феновете във форума.

е то това "от феновете във форума" се свежда само до Шева :-D

Последна промяна Balleta на 09.03.2013 00:06, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:12

Diavolo написа:
Никой не отрича, че Порто имаше невероятни успехи с Моуриньо, но Порто все пак е име във футболна Европа и е бивш носител на КЕШ. А и титлата му в Лигата беше плод на много фактори.
Но това да се пребориш с Рейнджърс и Селтик и остави това, но да спечелиш и международен турнир, в случая КНК ако не по-голям, то със сигурност не е по-малък успех. Реално погледнато обаче няма база за сравнения между двамата и единия и другия има своите плюсове и минуси, само си чешаме езиците...
Чисто статистически ако Моуриньо спечели Лигата за трети път и то с трети различен отбор ще е историческо постижение, за това и не бива да се случва... :)

Особено защото ще е с Реал Мд, чийто КЕШ ще станат 10 и ще е се отдалечи от Милан? Яснооо!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Някак си не е удобно да сравняваш началото на 80е години на 20 век с 21и век. Да напомня ли, че Ипсуич и Айнтрахт Ф са печелили купата на УЕФА, а ИФК Гьотеборг дори 2 пъти, а КНК е печелена дори от отбори като Слован Братислава, Магдебург и Динамо Тбилиси!
Титлата в Шотландия пък съвсем не е била патент само на Селтик и Рейнджърс, които очевадно са били в суперкирза в първата половина на 80е, защото и Дънди Юнайтед (какъв велик отбор, а?) се е доредил да е шампион, освен Абърдийн!
Годините тогава бяха съвсем различни от сега, да ти напомня и, че Локо Сф става шампион 1978, а Славия бе преебана от чорбата 1981 много грозно, Марек бе страшилище края на 70е, а и Берое и Ботев пд си бяха класа у нас. Ако погледнеш и в Европа ще видиш същата картинка - в Германия имаме Гладбах и Хамбургер, дори Щутгарт, на Острова Вила и Евертън покоряват титлите, през 70е дори Дарби К 2 пъти и Лийдс печелят титлата, а последните изпаднаха във финансова несъстоятелност преди 10 години и няма и помен от тях... В Испания 4 години поред Барса и Реал не могат да барнат титлата - Сосиедад и Билбао диктуват модата...
Сравнявай ябълки с ябълки!!!
Милан бяха велик отбор преди 20-25 години, и толкова.
Последната титла на САФ е преди почти 2 години, през това време освен деградиране и хиперсамочувствие без покритие не съм видял нищо повече. Виж пич, все си мисля, че след 70а год един мъж има нужда от спокойствие и прилични старини. Сега ще се спукам от кеф Челски да ги опъне за ФА къп, да ги вкара в криза, и да духнат супата и във ВЛ - все пак има 10 мача! Никога не е късно да станеш за резил!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:13

Balleta написа:
alessandron написа:

е то това "от феновете във форума" се свежда само до Шева :-D

Да, така е. Лично аз имам леко съмнение за кого всъщност ще вика Шевченко при такъв мач, макар да си мисля, че все пак ще е за Милан. В това отношение съм на мнението на Бай Момчил за "мъдопоклоничеството" - за мен е неразбираемо да си фен на треньор пред отбор/клуб, когато говорим за футбол.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:16

navy написа:
Diavolo написа:

Особено защото ще е с Реал Мд, чийто КЕШ ще станат 10 и ще е се отдалечи от Милан? Яснооо!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Някак си не е удобно да сравняваш началото на 80е години на 20 век с 21и век. Да напомня ли, че Ипсуич и Айнтрахт Ф са печелили купата на УЕФА, а ИФК Гьотеборг дори 2 пъти, а КНК е печелена дори от отбори като Слован Братислава, Магдебург и Динамо Тбилиси!
Титлата в Шотландия пък съвсем не е била патент само на Селтик и Рейнджърс, които очевадно са били в суперкирза в първата половина на 80е, защото и Дънди Юнайтед (какъв велик отбор, а?) се е доредил да е шампион, освен Абърдийн!
Годините тогава бяха съвсем различни от сега, да ти напомня и, че Локо Сф става шампион 1978, а Славия бе преебана от чорбата 1981 много грозно, Марек бе страшилище края на 70е, а и Берое и Ботев пд си бяха класа у нас. Ако погледнеш и в Европа ще видиш същата картинка - в Германия имаме Гладбах и Хамбургер, дори Щутгарт, на Острова Вила и Евертън покоряват титлите, през 70е дори Дарби К 2 пъти и Лийдс печелят титлата, а последните изпаднаха във финансова несъстоятелност преди 10 години и няма и помен от тях... В Испания 4 години поред Барса и Реал не могат да барнат титлата - Сосиедад и Билбао диктуват модата...
Сравнявай ябълки с ябълки!!!
Милан бяха велик отбор преди 20-25 години, и толкова.
Последната титла на САФ е преди почти 2 години, през това време освен деградиране и хиперсамочувствие без покритие не съм видял нищо повече. Виж пич, все си мисля, че след 70а год един мъж има нужда от спокойствие и прилични старини. Сега ще се спукам от кеф Челски да ги опъне за ФА къп, да ги вкара в криза, и да духнат супата и във ВЛ - все пак има 10 мача! Никога не е късно да станеш за резил!

Милан са велик клуб и изобщо не са били "велик отбор" преди 20-25 години. Милан през новия век имат 2 пъти спечелена ШЛ и участие в най-великия финал на турнира. И в момента росонерите правят добър млад отбор, който съм убеден, че може да впечатлява в близките години.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:27

alessandron написа:
Милан са велик клуб и изобщо не са били "велик отбор" преди 20-25 години. Милан през новия век имат 2 пъти спечелена ШЛ и участие в най-великия финал на турнира. И в момента росонерите правят добър млад отбор, който съм убеден, че може да впечатлява в близките години.

Хахаха, смешко, аз съм гледал на живо Гулит и Ван Бастен, ти знаеш ли за какво ти говоря въобще??? Боли ме кура какво са спечелили, аз говоря за велик отбор, анадънмо? Такива са били Байерн и Аякс през 70е, Ювентус през 80е след тях Милан и повече няма до сегашния Барселона, който горе-долу може би се доближава до определението велик. Ама ти отде да знаеш, ЕГН-то ти е мънинко...
Милан размазаха Реал М с 5:0 (ако не се лъжа Анчелоти отбеляза единия гол, 4:0 на полувремето), смилявайки се над тях второто полувреме, подиграха се със Стяуа на финала 4:0... Мисля биха всички рекорди в началото на 90е в калчото по точки и отбелязани голове... Били взели 2 ШЛ, голям праз! Те бяха артисти на терена! Не били, видиш ли велики, не си у ред!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:33

alessandron написа:
В това отношение съм на мнението на Бай Момчил за "мъдопоклоничеството" - за мен е неразбираемо да си фен на треньор пред отбор/клуб, когато говорим за футбол.

Не разбираш какъв е Мауриньо - той избира къде ще работи, това не ти ли е ясно? Не го канят него, ТОЙ избира! Той си избра и Реал!
Сега явно е избрал следващия да е МЮ, какво толкова?! Е, не е много в норма да им прави виртуални свирки, но и МЮ са достатъчно висока летва. Но не те него, той тях!
Да попитам - има ли друг футболен треньор като него? Не. Само велики мениджъри са в състояние да избират къде и какво да работят. Толкова.
Аз съм фен само и единствено на Левски Сф, боли ме фара за всички други отбори.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:33

navy написа:
alessandron написа:

Хахаха, смешко, аз съм гледал на живо Гулит и Ван Бастен, ти знаеш ли за какво ти говоря въобще??? Боли ме кура какво са спечелили, аз говоря за велик отбор, анадънмо? Такива са били Байерн и Аякс през 70е, Ювентус през 80е след тях Милан и повече няма до сегашния Барселона, който горе-долу може би се доближава до определението велик. Ама ти отде да знаеш, ЕГН-то ти е мънинко...
Милан размазаха Реал М с 5:0 (ако не се лъжа Анчелоти отбеляза единия гол, 4:0 на полувремето), смилявайки се над тях второто полувреме, подиграха се със Стяуа на финала 4:0... Мисля биха всички рекорди в началото на 90е в калчото по точки и отбелязани голове... Били взели 2 ШЛ, голям праз! Те бяха артисти на терена! Не били, видиш ли велики, не си у ред!

Батка, остави чашата, преди да ми пишеш глупости. Имах предвид, че не са били велик отбор САМО преди 20-25 години - това е ОГРОМЕН клуб и си е такъв и сега. Ван Бастен и Гулит и аз ги помня, по-спокойно - нито ми знаеш ЕГН-то, нито нищо.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 00:36

navy написа:
alessandron написа:
В това отношение съм на мнението на Бай Момчил за "мъдопоклоничеството" - за мен е неразбираемо да си фен на треньор пред отбор/клуб, когато говорим за футбол.

Не разбираш какъв е Мауриньо - той избира къде ще работи, това не ти ли е ясно? Не го канят него, ТОЙ избира! Той си избра и Реал!
Сега явно е избрал следващия да е МЮ, какво толкова?! Е, не е много в норма да им прави виртуални свирки, но и МЮ са достатъчно висока летва. Но не те него, той тях!
Да попитам - има ли друг футболен треньор като него? Не. Само велики мениджъри са в състояние да избират къде и какво да работят. Толкова.
Аз съм фен само и единствено на Левски Сф, боли ме фара за всички други отбори.

Е и? Тва кво точно общо има с това, което съм написал? Да повторя - не разбирам фенове, които са фенове на треньор ПРЕД отбор, тва е. Или които стават фенове на отбор само щото даден треньор е отишъл там. А Моуриньо къде ходи изобщо не ми пука, стига да не идва в Милан.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 01:00

alessandron написа:
navy написа:
alessandron написа:

Батка, остави чашата, преди да ми пишеш глупости. Имах предвид, че не са били велик отбор САМО преди 20-25 години - това е ОГРОМЕН клуб и си е такъв и сега. Ван Бастен и Гулит и аз ги помня, по-спокойно - нито ми знаеш ЕГН-то, нито нищо.

Ми тогава явно не си на "ти" с българския език... виж какво си написал. Не ми гледай чашката (ах, типично българска черта - гледай себе си, не другите), а разбери какво имам предвид "велик клуб". Нямам предвид "чики-рики". След като не са ме впечатлили, явно не са били след това. Все едно да кажеш, че Челси на Ди Матео са яки... за мен не са. Ама явно и достолепно ЕГН няма да ти помогне... е. сори, то е донякъде показател за зрялост и мисловна дейност.
Я да ти помогна - великите клубове във футбола творят играта, доминират навсякъде, печелят с лекота и най-вече с красота. И го правят 2, 3 или до 5 години поред. Великите клубове по правило имат по мин 6-7 собствени юноши в титулярния отбор.
Милан са приличен, хайде добър отбор сега и нищо повече. Какво биха могли да станат - ми нека първо станат. Аз не вярвам, защото се върни преди 2 изречения. МЮ за малко да влязат в тази класация преди 14 години.
А бе, я кажи, ще ви ебе ли Херо или да? :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 01:08

alessandron написа:

Е и? Тва кво точно общо има с това, което съм написал? Да повторя - не разбирам фенове, които са фенове на треньор ПРЕД отбор, тва е. Или които стават фенове на отбор само щото даден треньор е отишъл там. А Моуриньо къде ходи изобщо не ми пука, стига да не идва в Милан.

Не бе, не си влезнал в час... Ще ти го напиша бавно, ама м.н.о.г.о б.а.в.н.о!
Чувал ли си за Стив Джобс?
Ако не, няма сми'!
Има велики хора в техния бизнес. На Мауриньо е футбола, и той е велик мениджър. Друг такъв няма. САФ бил еди какво си в МЮ (а и преди 30 години в Абърдийн, голем праз) - и кво от това? Да иде в Ювентус, да го видим. Или в Барса.
Чаво много добре спомена за велики мениджъри и ги изброи! Пропусна Анчелоти, но той има да наваксва. Хитцфелд е шампион на Европа с 2 различни клуба! Означава ли, че Венгер е велик, понеже, видиш ли, се е закотвил в Арсенал от не'нам си колко години? Не мисля!
Мен ме кефят великите хора, не отбори! Щото и извън футбола и спорта ги има!
Анадънмо, на родния ти език?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 01:16

navy написа:
alessandron написа:

Не бе, не си влезнал в час... Ще ти го напиша бавно, ама м.н.о.г.о б.а.в.н.о!
Чувал ли си за Стив Джобс?
Ако не, няма сми'!
Има велики хора в техния бизнес. На Мауриньо е футбола, и той е велик мениджър. Друг такъв няма. САФ бил еди какво си в МЮ (а и преди 30 години в Абърдийн, голем праз) - и кво от това? Да иде в Ювентус, да го видим. Или в Барса.
Чаво много добре спомена за велики мениджъри и ги изброи! Пропусна Анчелоти, но той има да наваксва. Хитцфелд е шампион на Европа с 2 различни клуба! Означава ли, че Венгер е велик, понеже, видиш ли, се е закотвил в Арсенал от не'нам си колко години? Не мисля!
Мен ме кефят великите хора, не отбори! Щото и извън футбола и спорта ги има!
Анадънмо, на родния ти език?

Турски не говоря - демонстрирал си отдавна, че в дните ти на гастербайтер добре си го усвоил, браво за което. Като те кефят великите хора, що не подкрепяш Черно море например - води го най-емблематичния ви футболист в последните 15 години? А САФ е уникат и го доказва и го е доказал - това, че прави грешки, е най-малкото нормално. Въпросът не е къде се е закотвил едикой си, а какво е постигнал. Фъргюсън продължава да постига достатъчно много и Манчестър Юнайтед нямаше да е това, което е, без него.

п.п. И тия примери със Стив Джобс можеш да си ги препрочиташ пред огледалото вкъщи.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 01:24

navy написа:
Ми тогава явно не си на "ти" с българския език... виж какво си написал. Не ми гледай чашката (ах, типично българска черта - гледай себе си, не другите), а разбери какво имам предвид "велик клуб". Нямам предвид "чики-рики". След като не са ме впечатлили, явно не са били след това. Все едно да кажеш, че Челси на Ди Матео са яки... за мен не са. Ама явно и достолепно ЕГН няма да ти помогне... е. сори, то е донякъде показател за зрялост и мисловна дейност.
Я да ти помогна - великите клубове във футбола творят играта, доминират навсякъде, печелят с лекота и най-вече с красота. И го правят 2, 3 или до 5 години поред. Великите клубове по правило имат по мин 6-7 собствени юноши в титулярния отбор.
Милан са приличен, хайде добър отбор сега и нищо повече. Какво биха могли да станат - ми нека първо станат. Аз не вярвам, защото се върни преди 2 изречения. МЮ за малко да влязат в тази класация преди 14 години.
А бе, я кажи, ще ви ебе ли Херо или да? :rofl:

Великите клубове са едно, великите отбори - друго. Великите отбори всъщност са тия, дето "творят играта, доминират навсякъде, печелят с лекота и най-вече с красота. И го правят 2, 3 или до 5 години поред." А великите клубове са тия, дето в историята си са имали такива отбори - по няколко пъти в няколко исторически периода.
Колкото до мисловната ми дейност - не аз давам еФтини примери с турския език и не аз търся също толкоз еФтин секс - тръгнал на мен да ми обяснява точно Милан какъв клуб е или какъв отбор е, пхахахахах. Гледай си там обора и си мучи в щастливо очакване за остена на поредния европейски анонимник, дето ви чака на лято.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща