| Автор |
Съобщение |
|
goro_levskara
(Underground)
|

ЛЕВСКИ 2012/2013 | 03.03.2013 22:39
Така, рядко ми остава време да пиша повече от две, три изречения, но неделния ден вечерта ще се постарая да изкажа какво мисля за отбора като цяло. На първо място и най-нормалното е, че днес Левски игра добре, много добре за понижените стандарти на отбора през последните няколко години. Най-позитивното от представянето на отбора е играта по фланговете и по-специално включването на Гари Родригес отляво. Започвам с него, защото той е новият в Левски, той беше така чаканото попълнение, което трябваше да промени облика на отбора. Определено е бърз и техничен и увлича противникови играчи, според мен има добър шут и не на последно място има поглед върху играта. На няколко пъти влезе в добри комбинации със съотборниците си, което е важно за едно крило. Дотук добре, но нещо лошо ми направи впечатление, а именно МНОГО глупаво изкарания жълт картон, който си изкара. Не е редно в средата на терена при такава ситуация да избухнеш така. Още повече, че съдията свири нарушение в наша полза. Ами ако играем важен и решаващ мач и си изкара такъв картон? Веднага го провокират и хоп още един. Какво правим тогава? Тук според мен треньора трябва да изиграе важната роля. Пламен Илиев Този юнак си игра, както винаги. Каквото имаше спаси, излезе няколко пъти хаотично, но като цяло стабилен. Мюлдер - имаше една атака на Черноморец, където просто изпусна играч на домакините. Това е минуса, който аз видях. И то не защото беше надбяган, а просто защото беше изнесен в центъра на терена и паса го изненада. Добри включвания отдясно, както винаги. Везалов, Милиев. - За мен най-проблемното звено в отбора - централните защитници. Вижда се, че има напредък, но брака е в повечко. Не един път имаше грешни отигравания, а също така на няколко пъти видях безмислени връщания към вратаря, което е признак за липса на спокойствие, нещо така важно за един последен защитник. Може би всичко с времето си, но при мен има една постоянно мигаща червена лама. Най-искрено желая да тръгнат нещата при тях. При една стабилна защита, мачовете навънка по-лесно ще бъдат спечелени. Пинто - този пич, не се знаеше бек ли играе, крило ли. За мен много ценен футболист, който се включваше успешно в атаките отляво и успя да се сработи добре с Родригес. Отличен!!! Гаджев - Бях доста негативен към него през първия полусезон, но още тогава той започна да работи правилно и да се хвърля здраво. Започна да вкарва и акъл, което също спомогна за връщането му в релсите. Днес направи добър мач, а имаше шанс и да отбележи. Пелето - не ми хареса в интерес на истината. Правеше груби и излишни нарушения, а и имаше брак в действията му и най-вече в пасовете, които са негов патент. Според мен се бореше здраво, но просто нямаше ден. Прохазка - имаше добри моменти, но и не чак толкова. Направиха ми впечатление няколкото грешни паса в средата на терена, от които станаха контри за противника. Нямаше шанс в началото, когато Колев му извади шута. Рамос - винаги съм твърдял, казвам го и сега. Това е моторът на отбора. Играе не само вдясно, а и в средата и вляво. Вършее из целия терен и помага много на съотборниците си. Много ценен играч. Карвальо - Точно от такъв нападател имаме нужда. Две положения да има и да ги вкара и двете. Безценен играч!!!
Йорданов, Велев, Силва - играха твърда малко за да бъдат оценявани, но все пак няма как да пропусна слабото отиграване на нападателя веднага след като влезна в игра. Но явно още не беше свикнал с обстановката на терена.
В заключение искам да кажа, че има промяна в игровия облик на отбора. Бързи и точни пасове по целия терен, игра с едно докосване, борба за всяка топка. Не искам обаче да избързвам със заключенията, защото това все пак е един мач, а до края има още 14. Следващия кръг ни предстои тежък двубой в Пловдив и ако успеем да го вземем ще е голям бонус, с оглед на тежката програма в началото. Ботев са ни били винаги тежък съперник и сега със сигурност ще се хвърлят на кръв. Ето тук трябва да се пазим от картони и провокации от страна на съперника. Много трябва да им се говори по този въпрос. На нас ни остава просто да изчакаме една седмица и да разберем поне накъде отиваме. Поздрави за всички съфорумци без значение от клубната им принадлежност. Жоро
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 03.03.2013 22:53
Жоро, ще ходиш ли до Филибето другата седмица?
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 03.03.2013 22:55
Копеле, не искам да те плаша ама и тоя път само ше се пънете цела седмица да обеснявате как ше ни биете и ше го изядете =) Разликата в класите е очевадна и сега. 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 03.03.2013 23:03
Лично аз не съм оптимист и нищо няма да обяснявам - само ще се надявам 
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 04.03.2013 10:17
приятно изненадан съм, че доминирахме през 90% от мача с акулите на Херо. Де Карвальо е бог, а Гари Родригес много ми хареса. Личи си, че гори от желание да покаже най-доброто от себе си. Надявам се той да е новия Жоазиньо, който търсехме.
Истинското ниво на защитата ще си проличи на мачовете с Ботев и Литекс. Ако ми допуснат по повече от 1 гол на мач, очевидно е, че за нищо не стават.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 04.03.2013 16:46
Пропускам Момчи. Канех се много, но понякога така се получава.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 05.03.2013 11:57
много е рано за оценки и още по-рано за хвалебствия. Така, както рано-рано някои се радват на титлата на Тезджан... не е излезнал още допинг контрола...ако се сещате за кои тестостеронни изделия говоря...
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 05.03.2013 20:01
Не бъдете наивни, Черноморец е дълбока финансова и организационна криза и това даде резултат. Продължаваме да сме ташак отзад и в сериозните мачове ще има много издънки.
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 05.03.2013 22:19
Срещу Херо няма какво да коментираме. Ясно беше, че победата е ваша. В сериозните мачове ще се посмеем с вас. Как изобщо намирате такива думи за българския футбол, толкова богат и съдържателен български език за този толкова смешен български футбол. Левски ще запише най-малко 5 загуби тази пролет 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 05.03.2013 23:37
хех, скоро ще разберем сериозен отбор ли е Черноморец на Херо, много скорЕ!
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 09.03.2013 00:54
В навечерието сме на много важен мач за отбора. Много е важно как ще тръгне срещата. Аз лично очаквам Ботев да се хвърли още от първата минута и нашата цел ще е да устискаме този първоначален натиск. Мисля така не защото са по-класния отбор, а защото очаквам стадиона да е пълен и това да мотивира футболистите на противника. Успеем ли да се справим в началото и да започнем да играем нашата си игра съм сигурен, че ще победим. Ако ни вкарат гол обаче още повече ще се нахъсат пред собствена публика и е възможно да загубим. Илиян знае, че там се играе много трудно и трябва да им поговори малко да не се сдухват от атмосферата на стадиона. А най-добрия вариант е още в началото да им мушнем някой гол и тогава вече със сигурност печелим. Остават само някакви си 15 часа за да разберем какво ще се случи.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 09.03.2013 10:47
Аз очаквам да почнем по-предпазливо ако на Стоилов му е останало малко акъл в главата. Ясно си пролича в предният мач, че проблемите ни са в защита и ако не са се взели мерки ще ни биете. Предполагам, че няма да се "хвърлим" толкова масово напред. Билетите са продадени - доколкото знам и вашите са на изчерпване - шоуто на трибуните е гарантирано. Дано съдията да е в час и ще стане мач.
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 14.03.2013 15:27
Малко позаъснявам, но все пак мнението ми за отминалите два мача на отбора. Мача с Ботев. Напълно заслужено загубихме. Не, че сме по-слабия отбор, не че ни надиграха, а просто нашите се бяха гипсирали от страх и не знаеха къде се намират. Да, атмосферата на стадиона беше предразполагаща, но все пак ако искаш да си голям футболист не трябва да се влияеш от странични фактори. Груба грешка за втория гол, познатите слабости в защита отново се проявиха. И десет пъти да се беше играл този мач, десет пъти щяха да ни бият. Това е!!! Мача с Ловеч. Мисля си, че този мач трябваше да се играе от 10:30 сутринта в сряда за да може повече хора да го гледат. Или не, може би от 9:00 щеше да е по-добре. Да живее БФС и всички, които правят програмата за мачовете. Та не можах да хвана нищо повече от последните 20 минути на мача, но това, което видях бе, че или някаква магия са им направили, или просто толкова си могат. Ок водиш в резултата, но двубоят има още един мач. Не може при 1-0 да спреш и да чакаш съдията да свири края на мача. Тук треньорът е виновен, но дали го осъзнава. За ситуацията при отменения гол бих казал само, че не разбрах за какво беше отменен, може да е имало фаул, а може и засада. При всички положения не обичам несправедливостите и ако се докаже, че съдията е сбъркал аз няма да съм доволен от този факт. Левски няма нужда от аванти, защото не това е начина да се печелят точки и мачове. Продължавам да държа на моето си, че докато не влезнат камерите винаги ще има ощетени и облажени. Несправедливо е който и отбор да е, да бъде ощетяван заради грешка на съдията, без значение дали е неволна, или умишлена. Най-лошото в случая обаче е, че Левски не показа нищо в последните си два мача и трябва промяна. Не знам, но за отзад си мисля, че може да се вземе предвид това момче Пламен Димов и примерно с Монтана да го включи, като титуляр. Вчера го нямаше Рамос и от последните минути, които гледах се видя, че просто не може да изнесем топката. Накакви безмислени ритания напред, които никога не стигаха до нападателя, или ако стигаха, то бързо губехме топката. Два, три корнера плод на хаотичен натиск последните минуто не оправят нещата. Добре, че идва мач с Монтана, та да си вдигнем малко позагубеното самочувствие.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 15.03.2013 12:36
Нищо фатално с твоето закъснение, обаче гледам, че и в Левски закъсняват, а докога, като този филм (със закъснелите решения) го гледкаме вече 4а година! Селекция на кило, ако има някой, ей така случайно, нацелен - добре, след това - нова в следващата пауза. Структурата на клуба изисква още една позиция, едно име, и това е на Наско Сираков! Чудя се колко време ще им отнеме, за да стигнат до кранчето с топлата вода, пардон, до шампионското решение!?!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 17.03.2013 20:09
Потресен съм, уникално слаб Левски! За 48 минути няма дори половин положение! Казах, че Монтана са корав отбор, и го потвърждават! Абсолютен червен картон на Пинто, спестени жълти на Гаджев и Пелето! Монтана имаха две много опасни атаки! В мач, с който ако биеш ще излезнеш начело в класирането да играеш така...
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 17.03.2013 20:10
Еми колкото Смехотворец, толкова и вие - все смешници са нашите футбалери.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 17.03.2013 20:13
Нали... тц-тц-тц-тц-тц....
|
|   |
|
 |
|
redo
(The Thracian Orphics)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 17.03.2013 20:21
недей така бе, илиан илиев помоли човекът - не хулете левски, не трябва да има напрежение, втори мач слаб и веднага да ги грабнете... :Д
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 17.03.2013 20:22
Обвиняват Карвальо, че не вкарва в дербитата. Може и да е така, ама и в мачове с Монтана трябва да има кой да вкара. Силва не показва, че може да го прави, дано ме опровергае до края на мача де.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ЛЕВСКИ 2012/2013 | 17.03.2013 20:52
Лудогорец дава, Левски не ще 
|
|   |
|
|