Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:58

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 463 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Следваща
Сериали 3 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   22.07.2021 14:56

TheExorcist написа:
SUBXERO написа:
Томи, пиши ги имената в поста ве, брато.

SUBXERO написа:
Томи, пиши ги имената в поста ве, брато.

Law & Order: Special Victims Unit

Madre Paula

Така става ли, линковете съм ги пуснал! ;-)

Бе аз се усетих, че ти и друг път си ги пускал така, та отворих през браузъра и ги видях, ама през тапаток заглавията на отделните мнения изобщо не излизат.

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   22.07.2021 15:01

Добре, сега всичко излезе ли?

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   22.07.2021 15:19

Сишко е ток, бате!

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   22.07.2021 15:53

SUBXERO написа:
Сишко е ток, бате!

:rock:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   22.07.2021 23:24

Rick and Morty
https://www.imdb.com/title/tt2861424/

анимация / приключенски / НФ / екшън / комедия
създатели: Джъстин Ройланд и Дан Хармън за късния нощен програмен блок на Cartoon Network
основен дистрибутор: Warner Bros. Television Distribution ; 4 сезона с общо 41 епизода ; в момента тече 5 сезон, като са изминали 5 епизода ; 21 мин. на епизод.

Изгледах всичките 46 епизода за няколко дни. Нямам думи просто.
Каквото бе Саут Парк (най-вече) и Симпсън за 20 век, така ще е този ситком за 21 век.
Изключително, крещящо провокатовен и брутален. Не мога да повярвам, че виждаме такова нещо точно в тези крайъгълни години от най-новата ни история.
Имайте предвид, че анимацията е за възрастни и е с тежка категория. В никакъв случай не е за деца.
Общо взето плота е как един гениален и рядко циничен учен се разкарва навсякъде из Вселената със своя лесно манипулируем внук, като се прави уникален напречен разрез и гаргара с всички установени норми и порядки. Сериалът се отличава със своя нихилизъм, с много остър, чак брутално черен хумор, смели пародии и с много препратки, както към реалната американска история, така и към измислената такава (филми и сериали).

Препоръчвам за задължително гледане, но внимавайте, определено не е за всеки.
-
9.0

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   23.07.2021 06:41

Diavolo написа:
Rick and Morty
https://www.imdb.com/title/tt2861424/

анимация / приключенски / НФ / екшън / комедия
създатели: Джъстин Ройланд и Дан Хармън за късния нощен програмен блок на Cartoon Network
основен дистрибутор: Warner Bros. Television Distribution ; 4 сезона с общо 41 епизода ; в момента тече 5 сезон, като са изминали 5 епизода ; 21 мин. на епизод.

Изгледах всичките 46 епизода за няколко дни. Нямам думи просто.
Каквото бе Саут Парк (най-вече) и Симпсън за 20 век, така ще е този ситком за 21 век.
Изключително, крещящо провокатовен и брутален. Не мога да повярвам, че виждаме такова нещо точно в тези крайъгълни години от най-новата ни история.
Имайте предвид, че анимацията е за възрастни и е с тежка категория. В никакъв случай не е за деца.
Общо взето плота е как един гениален и рядко циничен учен се разкарва навсякъде из Вселената със своя лесно манипулируем внук, като се прави уникален напречен разрез и гаргара с всички установени норми и порядки. Сериалът се отличава със своя нихилизъм, с много остър, чак брутално черен хумор, смели пародии и с много препратки, както към реалната американска история, така и към измислената такава (филми и сериали).

Препоръчвам за задължително гледане, но внимавайте, определено не е за всеки.
-
9.0

Е как бе брат, не съм гледал всичките серии, но определено си е жестоко и доста интелигентно!

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  csi - svu   |   31.07.2021 01:18

https://www.imdb.com/title/tt0203259/?ref_=nm_flmg_act_2

Special Victims Unit

Заарибих се, има яко серии, но и глупави, тоя инспектор Каризи е олигогфрен и трябва да бъде бит, а инспектор Аманда е най-яката путка и искам да я еба!

Аватар

Мнение  Re: csi - svu   |   31.07.2021 01:27

TheExorcist написа:

Special Victims Unit

Заарибих се, има яко серии, но и глупави, тоя инспектор Каризи е олигогфрен и трябва да бъде бит, а инспектор Аманда е най-яката путка и искам да я еба!

това шоу го гледам от над 15 години и много пъти съм писал тук, че ми е любимито крими шоу, ти си се сетил, те са вече на 23 сезон. :laugh:

Иначе не знам дали знаеш, но Маришка е една от най-скъпоплатените телевизионни актриси ..

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: csi - svu   |   01.08.2021 05:13

Balleta написа:
TheExorcist написа:

Special Victims Unit

това шоу го гледам от над 15 години и много пъти съм писал тук, че ми е любимито крими шоу, ти си се сетил, те са вече на 23 сезон. :laugh:

Иначе не знам дали знаеш, но Маришка е една от най-скъпоплатените телевизионни актриси ..

Знам, но това не ме интересува. Просто е добра актриса. Аз обаче харесвам Кели Гидиш! ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   12.08.2021 17:05

Cobra Kai
https://www.imdb.com/title/tt7221388/

продукция на Нетфликс ; екшън/драма ; 3 сезона х 10 епизода ; 30 мин. на епизод ; подновен за сезон 4, който излиза този декември
Това е един от най-добрите и зарибяващи сериали направени през последните години. И един от редките случаи, когато сериалът е по-добър от филма, който впрочем също е класика в жанра. Сериалът е базиран на култовия, ''Карате Кид'' от 1984 г. който имаше две не чак толкова добри продължения. И разказва нещата много по-задълбочено и провокативно и от другата гледна точка. Защо антагонистите са това което са, могат ли да се променят и т.н.
Първият сезон е уникален, но следващите два не развалят нещата, както често се случва, напротив.
Всички герои и истории се тежат на местата и горещо препоръчвам на всички за задължително гледане!
-
8.5 / 9.0

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   13.08.2021 05:52

Гледах няколко трейлъра, малко детска история с това show no mercy като че ли не ми се гледат пубери, иначе може да е интересен, ще изгледам няколко серии все пак.

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   13.08.2021 14:20

сериала е класика, какво от това като има деца
че то някои от най-великите филми и сериали в историята са с деца

а и оригиналния филм също е с пубери :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   14.08.2021 02:43

Приключих със сезон 2 на
Home Before Dark
https://www.imdb.com/title/tt6053512/

продукция на Апъл, 10 епизода
Засега не е подновен за трети сезон. Оставиха си лека вратичка, но като цяло получихме една завършена история, започнала още от сезон 1.
Препоръчвам. И двата сезона ми харесаха. Знам, че на някои ще им дойде твърде детинско и несериозно, но не е така. То това си е основната история, или я приемаме и следваме историята и нейните герои или се отказваме и изобщо не гледаме. Няма средно положение. Е, историята, героите и играта са на ниво и аз се забавлявах от сърце.
-
7.5

Приключих и със:
Star Wars: The Bad Batch
https://www.imdb.com/title/tt12708542/

Приключи най-новото шоу на Дисни и Лукас Филмс от вселената на Стар Уорс, след феноменалния успех на ''Мандалорецът''
Анимация, 16 епизода х 23 мин. средно. Подновен е за сезон 2, засега с 8 известни епизода.
Абстрахирайте се от факта, че е анимация. Всъщност самата анимация е на едно невероятно ниво. На моменти се отплесваш и забравяш, че това не е 'лайв акшън сериал' Героите са толкова топлокръвни и ти пука за тях, историите, които се разказаха са много важни за цялата вселена на 'Войните' и се разкриха много важни неща, за които или не сме знаели или само сме гадаели.
Спокойно може да се гледа и от хора, които не са гледали предишните две основни анимации на Филони, ''Войната на клонираните'' и ''Бунтовници'' А ако някой не е наясно с нещо, нека попита, лошо няма, точно обратното.
Като цяло сезон 1 сравнен със сезони 1 на ''Войната на клонираните'' и ''Бунтовници'' не отстъпва по нищо, даже според мен надгражда и е на едно по-високо ниво. Не само като анимация и ефекти (това е ясно и очевидно), но и като съдържание.
-
8.5 / 8.0

Последна промяна Diavolo на 14.08.2021 02:44, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   14.08.2021 04:53

Diavolo написа:
сериала е класика, какво от това като има деца
че то някои от най-великите филми и сериали в историята са с деца

а и оригиналния филм също е с пубери :-D

Знам бе, Stranger Things примерно е култово, просто е нещо ново, а тукаслед класиката Karate Kid, някакси ми се убива желанието, ще го прегледам по-натам! :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   18.08.2021 20:47

Superman and Lois
https://www.imdb.com/title/tt11192306/

драма/екшън/НФ ; продукция на The CW / базирано на DC Comics / 15 епизода х 42 мин. / подновен за сезон 2, който се очаква февруари/март' 2022 г.

Нов прочит на до болка познатата ни история за Супермен и Смолвил. НО, майсторски направен. Ето я разликата. Най-доброто за Супермен от ''Смолвил'' насам.
Много добър и стегнат сценарий, липса на дори един скучен и ненужен епизод и страхотен каст, в който всички актьори се представиха блестящо.
Един от сериалите на годината, със сигурност една от топ приятните изненади на годината. И поне за мен най-доброто не само от страна на телевизионната CW вселена, но и изобщо от всички сериали базирани на вселените на Марвъл и ДиСи, което бе неочакваното.
Препоръчвам на всички!
-
8.5

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   27.08.2021 12:39

Domina
https://www.imdb.com/title/tt11694186/

драма/исторически на Epix ; Великобритания/Италия ; 8 епизода х 50 мин.
Сериал базиран на живота на Ливия Друзила, най-могъщата и почитана жена в цялата история на Древен Рим. Как Друзила от една от най-знатните римски фамилии губи всичко и преживява най-лошото преди да се превърне в най-могъщата и опасна жена в древен Рим.
Събитията започват малко след прословутото покушение над великия Цезар на стълбите на форума.
Сериалът не е на нивото на великите и неповторими ''Рим'' и ''Спартак'' но е достатъчно добър и си заслужава отвсякъде. Много добър каст, което е най-силния коз на шоуто. Бiх добавил и добре разказаната история. Личи си, че е сниман с по-малък бюджет и почти няма истински екшън, но компенсира със съспенса.
Препоръчвам.
7.5

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: csi - svu   |   09.09.2021 01:13

Balleta написа:
TheExorcist написа:

Special Victims Unit

Брат, сега съм към края на 20 сезон, и само да ти кажа, че тоя сериал загрубя брутално, превръща се в абсолютно феминистка пропаганда, как па винаги жените са невинни, а те са толкова зли в много случаи ... :-(
Не знам дали е заради това, но Филип Уинчестър напуска сериала в края на сезон 20. А Маришка е толкова посредствена актриса, че ако не беше от такова звездно семейство ( знам историята и ) едва ли щеше да стане толкова голяма! Ще изгледам още епизоди, ама ако продължат да ме дразнят с тенденциозните си сценарии и модерната пропаганда ще го спра. Малко се насират, нищо общо с предни сезони!!!

Последна промяна TheExorcist на 09.09.2021 01:14, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   26.09.2021 06:08

El inocente (2021)
https://www.imdb.com/title/tt10147644/

Испанска криминална драма на Нетфликс ; 8 епизода

Хареса ми, препоръчвам.

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   26.09.2021 07:09

Мнения за Фондацията на Епъл?

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 3   |   26.09.2021 13:53

Ще го гледам днес или утре най-късно, но подочух лоши отзиви...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 463 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Следваща