Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:10

Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
"БотевистА" Бареков 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 17:07

Ахйахахахаахахаха, нема такова ГНУСНО нищожество като тоя Дудуков. Ебати позьора, ебати чудото. :laugh: То не беха намеци за липсата на държава, то не беха чудесии - прецедент било да се пробват фенове по бг стадиони да поизпочупят нещо?!?! Не знам само как не каза, че Огнян Донев и Любомир Павлов са наели "провокатори", дето ги вършат тия "безобразия". И Дудука си бил извел детето от стадиона, че да не гледало, милото - немаше нужда, Бюрек, нали те гледа всеки ден, вече е облъчено и умствено повредено. Извел, ама не пропуснаха камерите да го дават как подскача при атаката на Ботев в края на полувремето - много бързо извежда детето и се връща тоя болелЩик, пхахахха

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 18:11

Да, тоя е ебати нищожеството =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 18:19

alessandron написа:
Ахйахахахаахахаха, нема такова ГНУСНО нищожество като тоя Дудуков. Ебати позьора, ебати чудото. :laugh: То не беха намеци за липсата на държава, то не беха чудесии - прецедент било да се пробват фенове по бг стадиони да поизпочупят нещо?!?! Не знам само как не каза, че Огнян Донев и Любомир Павлов са наели "провокатори", дето ги вършат тия "безобразия". И Дудука си бил извел детето от стадиона, че да не гледало, милото - немаше нужда, Бюрек, нали те гледа всеки ден, вече е облъчено и умствено повредено. Извел, ама не пропуснаха камерите да го дават как подскача при атаката на Ботев в края на полувремето - много бързо извежда детето и се връща тоя болелЩик, пхахахха

Явно КТБ ще играе ключова роля в БГ, та Бареков и све се скъсаха да правят наколенки.
За мача - заслужена победа на Ботев, съдията за пореден път се оплете и направи и той наколенки на Василев - има втори жълт, респ червен картон на Пинто - ми дай си му го! Но има и във 2а мин жълт на Христов, второто - отново??? Защо изгони Пелето - и двата жълти бяха смешни! За игра рамо-в-рамо втория, първия бе уникален...за неправилно дишане!
Как може Галчев да устиска повече от 30 мин на игрището? Няма как!
Пусна по-свободна игра, ама за единия отбор!
Най-смешното бе в 91а минута - Стаховяк хваща с крака крака на Силва, явна дузпа, резултата е 2:0, но Тодоров мълчи!
Ил Илиев можеше лесно да си реши мача, акцентирайки на фланговете. Не го направи - който може да го пита защо. 2:0 е най-малкото като цифрово изражение в този случай.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 18:21

Според мен дузпа в никакъв случай няма, Силва си потърси контакт, а вратарчето на Ботев си дръпна ръцете. Иначе за картоните беше така - много ритане падна и повече хора трябваше да излязат по-рано от игрището. Галчев си е за червен картон всеки мач.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 18:24

navy написа:
alessandron написа:

Явно КТБ ще играе ключова роля в БГ, та Бареков и све се скъсаха да правят наколенки.
За мача - заслужена победа на Ботев, съдията за пореден път се оплете и направи и той наколенки на Василев - има втори жълт, респ червен картон на Пинто - ми дай си му го! Но има и във 2а мин жълт на Христов, второто - отново??? Защо изгони Пелето - и двата жълти бяха смешни! За игра рамо-в-рамо втория, първия бе уникален...за неправилно дишане!
Как може Галчев да устиска повече от 30 мин на игрището? Няма как!
Пусна по-свободна игра, ама за единия отбор!
Най-смешното бе в 91а минута - Стаховяк хваща с крака крака на Силва, явна дузпа, резултата е 2:0, но Тодоров мълчи!
Ил Илиев можеше лесно да си реши мача, акцентирайки на фланговете. Не го направи - който може да го пита защо. 2:0 е най-малкото като цифрово изражение в този случай.

ква дузпа ве, ти наистина нещо не си в ред, отиди да си прегледаш или питай Колина(най-подкупния рефер), той може да ти каже че е дузпа с червен картон

Последна промяна oasis на 09.03.2013 18:25, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 18:55

не знам къв ботевист и ква майна е, но мога да ви кажа,че се радва на солидна доза неодобрение и сред нас - феновете на Ботев и сред пловдивчани като цяло.
класическа фурнаджийска лопата..не съм му гледал коментарите, щото на полувремето слезнах до магазина за още БИРА ! :laugh: :rofl: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:00

alessandron написа:
Според мен дузпа в никакъв случай няма, Силва си потърси контакт, а вратарчето на Ботев си дръпна ръцете. Иначе за картоните беше така - много ритане падна и повече хора трябваше да излязат по-рано от игрището. Галчев си е за червен картон всеки мач.

Не ръцете Сандро, а с краката! Заклещи крака на Силва.

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:00

oasis написа:

ква дузпа ве, ти наистина нещо не си в ред, отиди да си прегледаш или питай Колина(най-подкупния рефер), той може да ти каже че е дузпа с червен картон

бегай бе паляк

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:05

ReZo написа:
не знам къв ботевист и ква майна е, но мога да ви кажа,че се радва на солидна доза неодобрение и сред нас - феновете на Ботев и сред пловдивчани като цяло.
класическа фурнаджийска лопата..не съм му гледал коментарите, щото на полувремето слезнах до магазина за още БИРА ! :laugh: :rofl: :laugh:

Е аз затва съм го сложил в кавички - нема такъв лайнар като тоя. Нарочно му гледах "коментара", че да се посмея.

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:08

alessandron написа:
ReZo написа:

Е аз затва съм го сложил в кавички - нема такъв лайнар като тоя. Нарочно му гледах "коментара", че да се посмея.

Знаеш ли, това е ужасно грозно... хората губят доверие във всичко! Но трябва някой да свали Бареков на земята...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:08

navy написа:
oasis написа:

бегай бе паляк

аве смешник, за пореден път се убеждавам колко промити мозъци сте левскарите, като падате винаги ще намерите кво да кажете против съдятя, а като биете съдята винаги е прав и никога не ви подпира

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:09

ReZo написа:

Да те поздравя с победата - напълно заслужена! :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:10

oasis написа:
navy написа:

бегай бе паляк

аве смешник, за пореден път се убеждавам колко промити мозъци сте левскарите, като падате винаги ще намерите кво да кажете против съдятя, а като биете съдята винаги е прав и никога не ви подпира

Ся да те напсувам ли ми се молиш? Мога по около 25 начина. Не ми пиши под мненията, много си ми под нивото, келеш!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:14

navy написа:
oasis написа:
navy написа:

бегай бе паляк

Ся да те напсувам ли ми се молиш? Мога по около 25 начина. Не ми пиши под мненията, много си ми под нивото, келеш!

то си личи че си ниско интелигентен, така че не се съмнявам по колко начина можеш да псуваш, а килеш можеш да викаш там на някой промит мозък като теб ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:24

oasis написа:

килеш

Хахаха, като ти кажа да кликнеш сигурно клякаш селтак, хахаха, неграмотно пишлеме. Моля мякащи нищожества, живеещи в дивата провинция, ползващи нет по прИмоция, да НИ МИ ПИШАТ! :finger: :censored: :salute: :censored:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:31

navy написа:
oasis написа:

килеш

Хахаха, като ти кажа да кликнеш сигурно клякаш селтак, хахаха, неграмотно пишлеме. Моля мякащи нищожества, живеещи в дивата провинция, ползващи нет по прИмоция, да НИ МИ ПИШАТ! :finger: :censored: :salute: :censored:

хахахаххахахах, аз незнам Пловдив да е дива провинция, а пък ти сигурно си дошъл в София от някое село и се мислиш за големия гражданин :finger:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 19:31

navy написа:
Знаеш ли, това е ужасно грозно... хората губят доверие във всичко! Но трябва някой да свали Бареков на земята...

Ами така е, губят - и с право губят. ТВ7 и Бареков са проводник на интересите на КТБ и на това трябва да се дава гласност много ясно. А интересите на КТБ не са интересите на българското общество - те са интересът на мутренските кръгове и как да си препират паричките. Медиите на КТБ са пример затова как се насъскват хората, как се бълва популизъм и как се действа на принципа "разделяй и владей" само и само за да се създава "Големия брат". Единственото, което гледам по тези канали, е футбол - просто те взеха правата.

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 20:19

oasis написа:
navy написа:

хахахаххахахах, аз незнам Пловдив да е дива провинция, а пък ти сигурно си дошъл в София от някое село и се мислиш за големия гражданин :finger:

Ужас е в Пловдив, там падението е гигантско, сега виждам, че и Варна е почти толкова. И майна, познавам града прекрасно, всеки месец съм по 3-4 дни там и копането надолу не е спряло от поне 5 години!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 20:25

Ботев винаги са скачали здраво на Левски и Пловдив винаги е бил АД за тях, радвам се, че все още традициите значат нещо в изтерзания ни футбол.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: "БотевистА" Бареков   |   09.03.2013 20:28

navy написа:
oasis написа:
navy написа:

Ужас е в Пловдив, там падението е гигантско, сега виждам, че и Варна е почти толкова. И майна, познавам града прекрасно, всеки месец съм по 3-4 дни там и копането надолу не е спряло от поне 5 години!

тук си прав, но това не ни прави долна провинция, ако Пловдив и Варна са дълбока провинция представи си какво е в по-малките градове, там и слънце не огрява ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща