Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 10:54

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 217 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:03

Вашата ботщина в Португалия обаче бива спасена.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:04

nerra написа:
Пфууу, тея скапани холандци, нарочно ги оставих непокрити с надеждата за някой изненадващ резултат, а те се оказаха мръсни ботове :ireful:

А сега и Херцог Дефо ни направи двойна избивка в Португалия и реално CDML BLUE POWER като нищо обръща - при Бордо трябва да се молим за чудо, а като сложим на кантара Атлетико Мадрид и Бенфика ... Макар че и на двата мача се надявам на по-различни резултати - тия Мърди не може само да редят домакински победи, а в Португалия ще е малко прекалено и третият фаворит да бие с 2:0 ...

(Thug Slugs)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:06

Португалия 2:0 и 1:0 си е съвсем нормално. Що се отнася до Атлетико те играят вече само в първенството. На Алкорон също имаме подобни резултати. Дано тенденцията за 1:0 в Холандия продължи и утре. Може и 2:0. :yes:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:06

На Враца написа:
Вашата ботщина в Португалия обаче бива спасена.

Реално ни даде ебати мачовете, всичко беше хващаемо - само в Холандия изненадващо два ъндъра станаха. Гледай да не го правиш в другите ви срещи.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:08

На Враца написа:
Португалия 2:0 и 1:0 си е съвсем нормално. Що се отнася до Атлетико те играят вече само в първенството. На Алкорон също имаме подобни резултати. Дано тенденцията за 1:0 в Холандия продължи и утре. Може и 2:0. :yes:

Кво като играят само за първенство Атлетико - все ще бият ли? Време им е за издънка. А тенденцията в Холандия няма да продължи. Най-опасни са ви атаките във Франция и Сегунда.

(Thug Slugs)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:09

Ако съм знаела, че са такива, нямаше да ги дам. Въобще не съм ги мислила този кръг, поради ред причини. В тези първенства съм кръгла нула също така. Лил също не беше особено хващаем, като за френски мач.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:10

Единственото позитивно нещо от загубата са двете ни избивки. Нямаше как да махнеме и Лил и Херес и Спортинг просто...

Тоя сезон запазваме традицията да бележим във всеки мач и имаме не малко избити голове. Дано в баражите тая ни силна черта наклони везните.

Това е от мене, повече мача нема да го следя защото е ясно,че няма да ни върже за повече от почетна загуба.

Успех на Примосите в битката за баража.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:11

Еми...както ти както ти казах и онзи ден, избрала съм потоци да си вкараме по сто гола :laugh:
както и да свърши мача, имаме пет гола и една избивка, време е за банкет :dance:

(Thug Slugs)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:13

Еми вие нищо не направихте няколко кръга подред, та затова грам не ме учудва, че си вкарахте всичко срещу нас. Не знам само, за какво са ви тези 2т, като с тях и без тях все тази. При нас е същата история, баржът ни е си е в общи линии ясен.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:17

Аа, Наде, виж сега, не че ни трябват тия две точки, просто момичето и момчетата откликнаха на молбата ми да вкарат много голове, та да се неутрализират вратарските ми неспособности, какво да направя като не могат да ми отказват :laugh:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:19

Аре таблото е готово . Утре очаквам мача да е 3:3 , защото съм се подготвил .

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:21

На Враца написа:
Еми вие нищо не направихте няколко кръга подред, та затова грам не ме учудва, че си вкарахте всичко срещу нас. Не знам само, за какво са ви тези 2т, като с тях и без тях все тази. При нас е същата история, баржът ни е си е в общи линии ясен.

Само забравих да кажа нещо ужасно важно.

По мои сметки отборно сме номер 1 по избивки тоя сезон. Тандемът Крал Блуфен - Принц Дефо на вратата и головите умения на АТОМНОТО нападение (Тонзо не ми пише от лаптопа, спокойно) на МИЛИОНЕРИТЕ, които ЕДИНСТВЕНИ бележат във всеки мач е нещо, което трябва да заслужи адмирации от цялото ПМЛ общество!

:cow: :bluefan: :bluefan: :bluefan:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:22

Крал Блуфен написа:
На Враца написа:

Само забравих да кажа нещо ужасно важно.

По мои сметки отборно сме номер 1 по избивки тоя сезон. Тандемът Крал Блуфен - Принц Дефо на вратата и головите умения на АТОМНОТО нападение (Тонзо не ми пише от лаптопа, спокойно) на МИЛИОНЕРИТЕ, които ЕДИНСТВЕНИ бележат във всеки мач е нещо, което трябва да заслужи адмирации от цялото ПМЛ общество!

:cow: :bluefan: :bluefan: :bluefan:

Логично е при тези показатели спокойно да сте на бараж, а не се знае все пак дали няма да ви се отвори шанс и за второто място.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:30

Крал Блуфен написа:

По мои сметки отборно сме номер 1 по избивки тоя сезон. Тандемът Крал Блуфен - Принц Дефо на вратата

Ами не сте , но поне двамата (общо) минавате мен (с днешните две) .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:30

Второто място го изпускаме заради много фактори. Най-вече за уникалния карък който ни преследваше 1вия полусезон включително загубата от вас поради греда на Тулуза в 93тата мин, загубата от Демба при положение,че ги бихме по-успеваемост на прогнозиране не само тях, но имахме и най-висок коефициент по тоя показател за кръга от всички отбори в ПМЛ....там също имаше греда, та да стигнеме до малоумната загуба от Слъгс след 3 избити наши гола и гол от засада на Вердер за да бият с последната си прогноза.
Имаше и мачове, в които ни върза като последния с Тонзо обаче съотношението вървене:невървене е много в наш ущърб и въпреки,че ситуацията не е толко зле както миналия сезон за мене ние отново сме ГОЛЕМИТЕ губещи защото ше останеме в зона бараж. Особено ако биеме и Бандата др кръг окончателно обмислям да ИЗВАДЯ отбора демонстративно до края на сезона щото ше излезе,че сме били и тях и валките 4 пъти от 4 мача и въпреки тва те са отборите, които вероятно ше се класират директно. :outofspace:

Квото и да стане за мене най-важното е да вкараме поне по 1 гол в оставащите 2 мача за да финализираме ПЪЛЕН сезон, в който сме ушили всички отбори .... и 2та пъти :bluefan:

Последна промяна Крал Блуфен на 10.03.2013 01:33, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:31

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

По мои сметки отборно сме номер 1 по избивки тоя сезон. Тандемът Крал Блуфен - Принц Дефо на вратата

Ами не сте , но поне двамата (общо) минавате мен (с днешните две) .

Е аз грубо погледнах, може и да сме 2ри но така или иначе тая зона винаги е била КРИТИЧНА в миналото и това е един огромен успех за нас =)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:34

Крал Блуфен написа:

Е аз грубо погледнах, може и да сме 2ри но така или иначе тая зона винаги е била КРИТИЧНА в миналото и това е един огромен успех за нас =)

Еми значи сте намерили човека .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:36

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

Еми значи сте намерили човека .

Да, може да се формулира така! :innocent:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 01:58

Абе Санде , чакай че те изпуснах . Къв ти е коментара за Валенсиен - Лил . Ти казваш , че няма как един и същ резултат да се повтори няколко пъти , но я виж Лил бият за трети пореден път с 1:3 ;-)

(Thug Slugs)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   10.03.2013 09:22

Да и Адо правят за трети пореден път при гостуване 1:1. Също така Сандро, вие си хванахте точни 3 мача, 2 от които на двойни прогнози. Истината е, че ви върза тоя кръг и то много. От сума време не сте имали такава успеваемост, без значение какви мачове сте имали. Ние пък си хванахме два мача, ама вие ни правите и избивка - нещо, което пак не ви се е случвало от страшно много време. Убедена съм, че след като ни биете нас, ще си паднете 2 пъти докрая, защото ще сте си свършили работата. Наистина срещу Валките и Бандата сме ок, но претърпяхме много загуби на точки от Дюн и от вас.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 217 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща