| Автор |
Съобщение |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: "БотевистА" Бареков | 10.03.2013 11:44
Не знам кой е смешник, ама не беше ли ти през седмицата дето ревеше от съдии и обясняваше как ШЛ била нагласена 
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: "БотевистА" Бареков | 10.03.2013 12:21
много рядко можеш мен да ме чуеш да рева срещу съдиите, само когато найстина има защо, а определено и в двата мача с Реал се виждаше как испанците са подпирани, което пак повтарям е нещто нормално за Барса и Реал, гледам футбол от 30 години и съм виждал какво ли не, но не мога да се сетя кога тези два отбора са били така ощетявани(като не броим няколко пъти порязването на Реал срещу Барса), но се отклоняваме от темата, всички нормално мислещи знаят как Левски и ЦСКА за спечелили повечето от титлите си и е просто е смешно да се оправдават със съдиите, а пък за вчерашния мач е направо абсурд да се говори за дузпа или за това че съдята е подпирал един от двата отбора 
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: "БотевистА" Бареков | 10.03.2013 12:35
За вчерашния мач съм съгласен, нищо не казвам за него, а за това как левскарите сме били промити мозъци и винаги сме търсели оправдания със съдията. И да, всеки нормален човек знае как Левски и цска са спечелили повечето си титли - обикновено имат най-добрите футболисти и са двата най-добри отбора в България, ето така са ги спечелили.
Примера с Юнайтед го дадох защото да ми казваш как не можело левскар да се оправдава със съдиите е точно същото все едно фен на Юнайтед да се оправдава със съдиите. И изобщо не се виждаше и в двата мача с Реал как испанците са подпирани, да не говорим пък за разни конспирации и предварително решени ШЛ. Да, и в двата мача съдиийството беше слабо и имаше грешки, ама те бяха и в двете посоки. Най-малкото и двата гола на Юнайтед бяха нередовни. Ако искаха да подпират Реал дали нямаше да вдигнат засада при гола на ОТ? Да не говорим, че още в първия мач спокойно можеха да дадат дузпа за онова събаряне на Ди Мария от Фил Джоунс - за мен по-скоро беше дузпа това, откровено си го избута с ръка. След това, съгласен съм, че червения картон беше пресилен (въпреки че както виждаме се чуват и други мнения), ама ако съдията искаше да е сигурен, че Реал ще продължат, дали нямаше да даде очевадната дузпа и червен картон на Рафаел, което да напомня стана при 1:0 все още. Каква му е гаранцията, че Реал като са с човек повече със сигурност ще вкарат 2 гола?
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: "БотевистА" Бареков | 10.03.2013 12:51
 |  |  |  | spurs написа: За вчерашния мач съм съгласен, нищо не казвам за него, а за това как левскарите сме били промити мозъци и винаги сме търсели оправдания със съдията. И да, всеки нормален човек знае как Левски и цска са спечелили повечето си титли - обикновено имат най-добрите футболисти и са двата най-добри отбора в България, ето така са ги спечелили.
Примера с Юнайтед го дадох защото да ми казваш как не можело левскар да се оправдава със съдиите е точно същото все едно фен на Юнайтед да се оправдава със съдиите. И изобщо не се виждаше и в двата мача с Реал как испанците са подпирани, да не говорим пък за разни конспирации и предварително решени ШЛ. Да, и в двата мача съдиийството беше слабо и имаше грешки, ама те бяха и в двете посоки. Най-малкото и двата гола на Юнайтед бяха нередовни. Ако искаха да подпират Реал дали нямаше да вдигнат засада при гола на ОТ? Да не говорим, че още в първия мач спокойно можеха да дадат дузпа за онова събаряне на Ди Мария от Фил Джоунс - за мен по-скоро беше дузпа това, откровено си го избута с ръка. След това, съгласен съм, че червения картон беше пресилен (въпреки че както виждаме се чуват и други мнения), ама ако съдията искаше да е сигурен, че Реал ще продължат, дали нямаше да даде очевадната дузпа и червен картон на Рафаел, което да напомня стана при 1:0 все още. Каква му е гаранцията, че Реал като са с човек повече със сигурност ще вкарат 2 гола? |  |  |  |  |
ето точно тук е проблема с промитите мозъци, вие си мислите чe всичко което сте спечелили е заслужено и без чужда помощ, аз помня какви ли не чудеса, как за Левске се дават дузпи докато вкарат(това беше точно срещу Ботев), смея да твърдя че през 80-те години Ботев(тогава Тракия) не беше по-слаб отбор от Левски или ЦСКА, но поради ред причини повече от трети не станахме(изключвам второто място след наказанията на двата отбора), но съм водил този спор много пъти и не искам да водя отново, така че спирам до тук и на теб мога да ти пожелая другата година Тотнъм да играят Шампионска лига, определено го заслужават
Последна промяна oasis на 10.03.2013 12:52, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: "БотевистА" Бареков | 10.03.2013 13:16
Казах, че на Пинто му бе спестен жълт картон, който щеше да е втори, но също така, че и двата картона на Пелето бяха несъществуващи - такива негруби фаулове (второто дори бе игра рамо-в-рамо), които не спират бърза атака... Също така, че Христов влезна с бутоните напред още във 2а минута, без картон. После получи жълт. Галчев играе брутално, неговото въобще не е твърда игра, всяко негово влизане е за картон, как този играч остава до края на терена? Също така бе даден смешен картон на македонеца - такъв нямаше, но нали, за компенсацията... Или не е вярно, че Ботев игра суперагресивно, на- и зад границата на позволеното, особено първото полувреме? И моля те, виж пак положението в 91а минута, и пак го коментирай! И това нищо нямаше да промени! Левски не заслужаваше нещо по-различно от загуба, това категорично! Така не се играе срещу Ботев, на агресивната игра трябваше да се отговори с още по-бързо разиграване и държане на топката. И двете крила изневериха, там трябваше да се акцентира. Илиев забави втората смяна, както Блуфена е казал, именно Пелето трябваше да бъде заменен около и до 55а мин със Силва, все пак резултата бе 0:1, а Пелето правеше доста фаулове с оглед позицията му на терена. Но за брой фаулове не се дава картон!
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: "БотевистА" Бареков | 10.03.2013 13:26
 |  |  |  | navy написа: Казах, че на Пинто му бе спестен жълт картон, който щеше да е втори, но също така, че и двата картона на Пелето бяха несъществуващи - такива негруби фаулове (второто дори бе игра рамо-в-рамо), които не спират бърза атака... Също така, че Христов влезна с бутоните напред още във 2а минута, без картон. После получи жълт. Галчев играе брутално, неговото въобще не е твърда игра, всяко негово влизане е за картон, как този играч остава до края на терена? Също така бе даден смешен картон на македонеца - такъв нямаше, но нали, за компенсацията... Или не е вярно, че Ботев игра суперагресивно, на- и зад границата на позволеното, особено първото полувреме? И моля те, виж пак положението в 91а минута, и пак го коментирай! И това нищо нямаше да промени! Левски не заслужаваше нещо по-различно от загуба, това категорично! Така не се играе срещу Ботев, на агресивната игра трябваше да се отговори с още по-бързо разиграване и държане на топката. И двете крила изневериха, там трябваше да се акцентира. Илиев забави втората смяна, както Блуфена е казал, именно Пелето трябваше да бъде заменен около и до 55а мин със Силва, все пак резултата бе 0:1, а Пелето правеше доста фаулове с оглед позицията му на терена. Но за брой фаулове не се дава картон! |  |  |  |  |
определено не съм казвал че съдята е свирил добре, дори съм съгласен с нещата които си посочил за грешни, но не и с положението за дузпата, гледах го няколко пъти
|