[ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (FT)
| Автор |
Съобщение |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 09.03.2013 23:23
аха, ясно сравняваш двата ЖК в мача само,че при вас ЖК е в резултат от кумулативно изпълнение на две предупреждения, които водят до ЖК - липсата на В , като и липса на указване на отбор , ако не се слъжа а при нас е директен ЖК, само че за нещо, което го няма. аз затова потъмних думичката хипотеза. за да бъде наложено наказание, трябва да му бъде изпълнена хипотезата. в случая хипотезата е "реакция на мачове" , каквото нещп тук няма. случаите не са аналогични, затова не мисля,че е уместо да се сравняват или да се правят презумпции то казуса е пределно ясен, но за човек, който има поне един семестър право но щом СЪДИЯТА, както казваш, е мейджъра, няма какво да го обсъждаме повече случая а направо ще поискам гласуване от всички модове в играта...за и против ЖК за Тюлена. аз доводите съм си ги написал пределно ясно ако искаш, искай отмяна и ти, щом смяташ ,че ви е неправилен ЖК, но да ги сравняваш двата случая, мисля не е уместно
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
nerra
(Primus Maximus)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 20:10) | 09.03.2013 23:36
Пробвай да пуснеш през таблет избивки с тия номерца и чертички и интервалите ще ти се видят най-малкия проблем ;) Извинявам се, исках да кажа.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32220 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 09.03.2013 23:39
Ако няма редакция на мач, а това си личи от поста му в разпределението, то наистина спокойно може да се спести този жълт картон. Има нарушение за редакция след 21:00 ч. но пък се вижда, че не е пипан мач, т.е. хем е нарушение, хем не е, интересен казус, май за първи път се случва такова нещо и не е упоменати мисля в правилника. А щом не е упоменато лесно може да се излезе от ситуацията дори и да се заобиколи самия правилник без да се създава прецедент и без да има излишни драми, така че аз лично бих го махнал при точно така създалите се обстоятелства... 
|
|   |
|
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 09.03.2013 23:44
Кое доказва, че няма редакция на мач??? Разпределението е следствие от избора мачове и ако там е имало грешка следва да се играе мача със сгрешените мачове или със служебно заменени. Може празен пост да е било, може домакински и гостуващи мачове да са били разменени... хипотези много, доказателства няма. Има редакция след изтичане на срока, явно без нея избора е бил различен, щом е направена. А ако избора е бил различен, то разпределението е друго...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32220 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 09.03.2013 23:48
Не знам човек, казах си мнението, не ме вкаравай в излишни спорове, че съм бесен и без това от пустия невървеж Последно по темата: поста с разпределението нали е пуснат след този с мачовете? Е, вижда се (лесно може да се провери като се пусне разпределение по редактираняи пост с мачове и се свери с разпределението пуснато от Тюлена след поста с мачовете), че мачовете и в двата поста са еднакви, т.е. няма редакця на мач.
|
|   |
|
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 10.03.2013 00:06
Няма и аз да споря след този пост, но една подобна грешка: Мумии: 32801 | Шефилд Юнайтед - Милтън Кийнс Донс 10703 | Уотфорд - Блякпул 20102 | Нюкасъл - Сток Сити 10704 | Нотингам Форест - Уулвърхямптън 10501 | Пари Сен Жермен - Нанси 20902 | Андерлехт - Мехелен 10506 | Бордо - Бастия 22003 | Рос Каунти - Селтик
НМР: 32803 | Портсмут - Бери 10708 | Питърбъро - Ипсуич 20101 | Ливърпул - Тотнъм 10705 | Бристол Сити - Мидълзбро 10503 | Ница - Монпелие 20903 | Золте Варегем - ФК Брюж 10504 | Лион - Марсилия 22006 | Дънди ФК - Инвърнес КТ Вместо оригиналното: НМР: 32801 | Шефилд Юнайтед - Милтън Кийнс Донс 10703 | Уотфорд - Блякпул 20102 | Нюкасъл - Сток Сити 10704 | Нотингам Форест - Уулвърхямптън 10501 | Пари Сен Жермен - Нанси 20902 | Андерлехт - Мехелен 10506 | Бордо - Бастия 22003 | Рос Каунти - Селтик
Мумии: 32803 | Портсмут - Бери 10708 | Питърбъро - Ипсуич 20101 | Ливърпул - Тотнъм 10705 | Бристол Сити - Мидълзбро 10503 | Ница - Монпелие 20903 | Золте Варегем - ФК Брюж 10504 | Лион - Марсилия 22006 | Дънди ФК - Инвърнес КТ е много лесно да бъде допусната при копирането, разпределението не се повлиява (във файла всичко е наред...), всичко пито платено. Само че ако не беше редакцията мачовете се обръщат... Съвсем далеч съм от мисълта да обвинявам Рейзърс, само давам пример. Сега официално: Ако се отмени картона на Тюлена заради хипотезата че коректното разпределение предполага и коректен избор мачове, подавам контестация за предупреждението на БабаТонка за "б) пускане на прогнози без посочен коректен състезателен номер в мача.", тъй като вратарските прогнози са уникални, няма как да бъдат пбъркани с нападателен пост и са пуснати в срок, определен изрично за вратарски избивко, тоест по презумпция не е необходимо изписването на номер.
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 10.03.2013 00:30
Тук почваш да се оплиташ сам, затова направо викам да спрем, а . Сам казваш в един от първите си постове,че си замълчал, защото сам вижбдаш в разпределението че мачовете съответсват на тези в избора, а сега питаш КОЕ ДОКАЗВАЛО? Разпределението е следствие от мачовете...грешка и разминаване няма, кво толкова сложно. А , сигурно мислиш,че ще тръгна да лъжа и аз , знам ли ? Пък в крайна сметка има и админи на сайта. Анфо и Момчил . Помолваме ги за един бакъп, един цък с мишката и всичко е ясно, а именно - ПРОМЯНА НА ИЗБОРА МАЧОВЕ НЯМА ! Елементарно, Мандор. Нооооо, имаме ние ПСУ, айде да имате и вие . Ок, имате го, халал да вие. По презумпция, аналогия и някакво си там, ваше умозаключение. А , и не на последно място, защото вашия ЖК е несправедлив, нищо ,че е залсужен и по правилата, кратко и ясно. Но, Всевиждащото и Всезнаещо ЗЕЛЕНО ОКО щом така е преценило, кои сме ние, всъщност. Дано само не се окаже по някакъв начин решаващо за изхода от двубоя това ПСУ. Дано ....
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Последна промяна ReZo на 10.03.2013 00:32, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 10.03.2013 00:37
 |  |  |  | Mandor написа: Няма и аз да споря след този пост, но една подобна грешка: Мумии: 32801 | Шефилд Юнайтед - Милтън Кийнс Донс 10703 | Уотфорд - Блякпул 20102 | Нюкасъл - Сток Сити 10704 | Нотингам Форест - Уулвърхямптън 10501 | Пари Сен Жермен - Нанси 20902 | Андерлехт - Мехелен 10506 | Бордо - Бастия 22003 | Рос Каунти - Селтик
НМР: 32803 | Портсмут - Бери 10708 | Питърбъро - Ипсуич 20101 | Ливърпул - Тотнъм 10705 | Бристол Сити - Мидълзбро 10503 | Ница - Монпелие 20903 | Золте Варегем - ФК Брюж 10504 | Лион - Марсилия 22006 | Дънди ФК - Инвърнес КТ Вместо оригиналното: НМР: 32801 | Шефилд Юнайтед - Милтън Кийнс Донс 10703 | Уотфорд - Блякпул 20102 | Нюкасъл - Сток Сити 10704 | Нотингам Форест - Уулвърхямптън 10501 | Пари Сен Жермен - Нанси 20902 | Андерлехт - Мехелен 10506 | Бордо - Бастия 22003 | Рос Каунти - Селтик
Мумии: 32803 | Портсмут - Бери 10708 | Питърбъро - Ипсуич 20101 | Ливърпул - Тотнъм 10705 | Бристол Сити - Мидълзбро 10503 | Ница - Монпелие 20903 | Золте Варегем - ФК Брюж 10504 | Лион - Марсилия 22006 | Дънди ФК - Инвърнес КТ е много лесно да бъде допусната при копирането, разпределението не се повлиява (във файла всичко е наред...), всичко пито платено. Само че ако не беше редакцията мачовете се обръщат... Съвсем далеч съм от мисълта да обвинявам Рейзърс, само давам пример. Сега официално: Ако се отмени картона на Тюлена заради хипотезата че коректното разпределение предполага и коректен избор мачове, подавам контестация за предупреждението на БабаТонка за "б) пускане на прогнози без посочен коректен състезателен номер в мача.", тъй като вратарските прогнози са уникални, няма как да бъдат пбъркани с нападателен пост и са пуснати в срок, определен изрично за вратарски избивко, тоест по презумпция не е необходимо изписването на номер. |  |  |  |  |
започваш да гадаеш, затова по-добрв да звъннем на Канал 2001 , там знаят истината ! Тюлена, баце, не е толкова ТЪП капитан, моля ти се,че да не знае над кои мачове да напише "НМР" и над кои "МУМИИ". Тюлена е капитан на отбор-кандидат за титлата тоя сезон и много се дразним на подобни алабализми и скалъпени наказания, вадене на жокери и ЖК от ръкава ! Не е разменял местата на НМР и МУМИИ, а незнайно как беше вмъкнал това НМР след мача на Милтън Киийнс, явно в бързината, защото е пускал мачове пак в последния момент, не от дебнене, а от липса на достатъчно време .... чиста техническа грешка ама искайте байкъп бе майка му старааааааааа шо ме карате да псувам сега ? 
Последна промяна ReZo на 10.03.2013 00:39, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 10.03.2013 00:44
 |  |  |  | ReZo написа: Тук почваш да се оплиташ сам, затова направо викам да спрем, а . Сам казваш в един от първите си постове,че си замълчал, защото сам вижбдаш в разпределението че мачовете съответсват на тези в избора, а сега питаш КОЕ ДОКАЗВАЛО? Разпределението е следствие от мачовете...грешка и разминаване няма, кво толкова сложно. А , сигурно мислиш,че ще тръгна да лъжа и аз , знам ли ? Пък в крайна сметка има и админи на сайта. Анфо и Момчил . Помолваме ги за един бакъп, един цък с мишката и всичко е ясно, а именно - ПРОМЯНА НА ИЗБОРА МАЧОВЕ НЯМА ! Елементарно, Мандор. Нооооо, имаме ние ПСУ, айде да имате и вие . Ок, имате го, халал да вие. По презумпция, аналогия и някакво си там, ваше умозаключение. А , и не на последно място, защото вашия ЖК е несправедлив, нищо ,че е залсужен и по правилата, кратко и ясно. Но, Всевиждащото и Всезнаещо ЗЕЛЕНО ОКО щом така е преценило, кои сме ние, всъщност. Дано само не се окаже по някакъв начин решаващо за изхода от двубоя това ПСУ. Дано .... |  |  |  |  |
Да, именно това беше моя мотив. След като ми беше отказано да се коригира нашия ЖК "защото така е по правилник", аз поисках ЖК и за вас "по правилник". Това, че и двата ЖК са логично несправедливи е факт но и двата са еднакво валидни "по правилник". Всякакви допълнителни разсъждения кой би тръгнал да лъже, какъв бекъп може да се извади са безмислени от тук нататък. Или се действа "по правилник" или се следва логиката. За мен беше важно моя отбор да не е ощетен при разглеждането на тези случаи, заради мълчание от моя страна. Постигнах го и от тук нататък не смятам да се занимавам повече. Опитах се да бъда максимално коректен и да не задълбавам в правила и подробности, не се получи, за което съжалявам.
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 22:59) | 10.03.2013 01:06
ще си кажа мнението първо като човек, който по принцип уважава правилата били те лоши или добри и второ като човек уважаващ феърплея. Това че има ЖК и този ЖК е несправедлив мисля че става ясно от цитатите по-горе. Като бивш капитан личното ми мнение е че картон трябва да има. Техническа е грешката и това е видно. Наистина не е редно за подобни неща да има санкция и това е ясно, но все пак съгласно правилника си е нарушение. НО! Аз не бих искал да бия такъв ПСУ, още повече пък ако се окаже че с един такъв гол се решава мача. Т.е. мисля си че можеше да се намери решение като просто не се бият ПСУ ( ако и другият е за подобни "деяния" :) ) Виждам че ПСУ е бит и това ми мнение няма никакъв смисъл, но така виждам нещата аз.
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 22:59) | 10.03.2013 01:11
По принцип редакция на избор мачове след 21:00 в четвъртък не следва ли да е дузпа? На базата на кое точно правило корифеите на ПМЛ са решили, че ситуацията е просто за ЖК? Че и на всичкото отгоре този ЖК се оспорва.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 10.03.2013 01:24
ааа ха ! сега вече се изясни всичко ЖК по поискване имаме значи наистина взе да става забавно по секретната модераторска телефонна линия ли, как ства това "поискване" в такъв случай да не беше казвал,че си си мълчал в началото, виждайки че нямаме разминаване между разпределение и избор, че малко лицемерничко ми звучи едно такова всичко се изясни вече, танту за кукуриго, ЖК за вас, ама айде за НАС..и справедливост за всички да викаме ли урааааааааа ? 
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 22:59) | 10.03.2013 01:28
няма редакция на избор мачове прочети първия ми пост разпределението и избора мачове са ни еднакви и пуснати в срока.... толкова елементарен казус,че и аз се чудя какво въобще разискваме, ама ей го на, ЖК по поиксване сега разборам,че имаме факт е,че този ЖК се появи доооооста след нормалното време за раздаването им...което май изчерпва темата.. Даже си го представям: -Алооо, Мейдж, виж там един картон и за резачките -Колко бири даваш и т.н... :) мчи то държава няма в момента, както би заключил един Бюреков, ние сега тук за един алъш-вериш проблем да правим забравете спете спокойно 
Последна промяна ReZo на 10.03.2013 01:31, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 22:59) | 10.03.2013 01:32
 |  |  |  | ReZo написа: няма редакция на избор мачове прочети първия ми пост разпределението и избора мачове са ни еднакви и пуснати в срока.... толкова елементарен казус,че и аз се чудя какво въобще разискваме, ама ей го на, ЖК по поиксване сега разборам,че имаме факт ,че е този ЖК се появи доооооста след нормалното време за раздаването им... мчи тго държава няма, ние сега за един алъш-вериш проблем да правим забравете спете спокойно  |  |  |  |  |
Аз не споря какво има и какво няма. Кой какво е поискал също нито знам, нито ме интересува - то на всеки е ясно, че някои елементи в тази игра са привилегировани и си правят, каквото им кефне. Въпросът е в следното: Последна промяна dakaaa на Чет, 07 Мар 2013, 21:01, променена общо 1 пътТова във всеки нормален мач би било дузпа. И такова е било положението винаги. Не е ли така?
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (C - 21:25) | 10.03.2013 01:50
 |  |  |  | ReZo написа: ааа ха ! сега вече се изясни всичко ЖК по поискване имаме значи наистина взе да става забавно по секретната модераторска телефонна линия ли, как ства това "поискване" в такъв случай да не беше казвал,че си си мълчал в началото, виждайки че нямаме разминаване между разпределение и избор, че малко лицемерничко ми звучи едно такова всичко се изясни вече, танту за кукуриго, ЖК за вас, ама айде за НАС..и справедливост за всички да викаме ли урааааааааа ?  |  |  |  |  |
Ами да, по поискване се получава, след като е нарушен правилника и след като модератора очевидно не ви е дал картон още в четвъртък. Колкото до мълчанието, мълчал съм си за много неща, които съм сметнал за технически грешки - липса на цифри в кодове на мачове, неписани имена и постове, имена на латиница, празни редове между името и мачовете... всичко в името на това да бъде ПМЛ по-малко зависима от буквалното четене и прилагане на правилата. Да, замълчах си в началото за редакцията след 21:00 в името на феърплея и защото логичното е да е била техническа грешка. САМО ЧЕ СПОРЕД ПРАВИЛАТА Е РЕДАКЦИЯ СЛЕД 21:00 в Четвъртък. При нападателни прогнози, пуснати в 10:55 в Събота и редактирани в 11:03 ще има ЖК за редакция в мекия срок. При нападателни прогнози, пуснати в 12:55 в Събота и редактирани в 13:03 ще има ЧК и признаване само на първоначалния пост (ако има начин да се намери) и обявяване на поста за невалиден (ако няма) Във всяка друга ситуация действието щеше да е същото, което е предприето срещу ТВОЯ отбор. Само че в следващия момент МОЯ отбор се наказва с ЖК по също толкова нелогичен начин. След като ми беше отхвърлена контестацията (с право ако се прилага стриктно правилника) аз трябваше да дам това предимство на твоя отбор ли? Да победите с гол от ПСУ, което е назначено според правилника, но противно на всякаква логика, докато моя отбор не получава ПСУ за също толкова нелогично, но съществуващо нарушение? Ами няма как да стане майна... Ако нашия картон беше отменен изобщо нямаше да се занимавам с вас, но след като за едни отбори се мери с един аршин, със същия ще се мери за всички и толкоз. Ако искате да станете шампиони и държите на реноме, не можете да си позволите глупави редакции на постове след сроковете. След като сте нарушили правилата, ще отнесете това, което отнасяме и всички останали отбори, независимо колко ниска ни е класата и колко сме свикнали по принцип да лъжем, за разлика от Вас.
|
|   |
|
 |
|
Гоа
(Dune Warriors)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (H - 19:00) | 10.03.2013 20:57
Аз гласувам да останат и двата жълти картона. Редакцията в 21:01 можеше да бъде избегната вероятно срещу предупреждение (може и да греша). Самият факт, че води до големи усложнения, говори за това, че би трябвало картонът да остане. И на мен често ми се е струвало несправедливо даването на глупави картони на нашия отбор и дори съм протестирал, обаче... минава време и разбирам, че не е имало голям смисъл да се афектирам.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (H - 19:00) | 10.03.2013 21:02
Айде и аз да намеря нещо положително в този иначе ужасен уикенд . Оставаме единствения отбор , непобеден като домакин . Ако не загубим и следващата седмица , ще запишем трети сезон (не по ред) в който няма да загубим като домакини . Не че много ни грее де , ама в нещо да сме начело .
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (H - 20:00) | 10.03.2013 21:08
Между другото ние имаме греда. Гледах пряко Крус Асул - Хагуерас и гостите изравниха в 90 мин.
|
|   |
|
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (H - 20:00) | 10.03.2013 21:18
89:36 според видеото в Youtube, няма как да е греда преди 90та
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12W20] Лига, ХVI кръг (H - 20:00) | 10.03.2013 21:25
Глупости, греда е след 89:01 щото се води официално в 90тата кви ги плещиш?
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 10.03.2013 21:26, променена общо 1 път
|
|   |
|
|