Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 09:53

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:11

alessandron написа:
Да мрънкаш, че Дюн били в некой си мач без хора, а в други - не, не е сериозно. Гоа да не би да трябва да ги върже на каишка неговите хора?

Санде , ще те помоля да си гледаш вашия мач , щото там сте на път да направите чутовна излагация . След два кръга ще се срещнем и ще си пишем тогава . Гоа-та много добре разбира , за кво му говоря . Както казах по горе , не съм го обвинявал за нищо . От нас си зависи само , дали ще сме втори или пети . Имаме два финала и ако ги вземем , ще сме втори , ако ли не , с начале следващия сезон .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:16

Гонзо написа:
alessandron написа:
Да мрънкаш, че Дюн били в некой си мач без хора, а в други - не, не е сериозно. Гоа да не би да трябва да ги върже на каишка неговите хора?

Санде , ще те помоля да си гледаш вашия мач , щото там сте на път да направите чутовна излагация . След два кръга ще се срещнем и ще си пишем тогава . Гоа-та много добре разбира , за кво му говоря . Както казах по горе , не съм го обвинявал за нищо . От нас си зависи само , дали ще сме втори или пети . Имаме два финала и ако ги вземем , ще сме втори , ако ли не , с начале следващия сезон .

Ква излагация бе, ти си луд. Някои хора тука верно имам чувството че си мислите, че ПМЛ е реален футбол. Като познаваш мачове, печелиш, независимо кога се играят. Така че тия "обрати" като тоя в нашия мач изобщо не са за чудене, щом има удобни мачове.

(Thug Slugs)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:17

Гоа-та обаче ме впечатли. Би и нас, и Демба и Слъгс, все с 3:1. :yes:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:19

alessandron написа:
Ква излагация бе, ти си луд. Някои хора тука верно имам чувството че си мислите, че ПМЛ е реален футбол. Като познаваш мачове, печелиш, независимо кога се играят. Така че тия "обрати" като тоя в нашия мач изобщо не са за чудене, щом има удобни мачове.

Това на мен и ми е пределно ясно , но съм малко изнервен от кофтия уикенд и не ми е до майтапи и клишета сега .
След два кръга сме с вас и ще коментираме на дълго и широко .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:20

На Враца написа:

Да . В интерес на истината е еднакво жесток и към трито отбора . Имат 3 победи и то само срещу претенденти .

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:21

На Враца написа:

Аз отдавна съм казал, че Гоата е един от най-добрите капитани в играта, изобщо в историята и, но какво да се прави съдбата явно е решила да крета в Б групата вместо да води качествен отбор от А групата и да се бори за титлата, нещо което е напълно по възможностите му.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:21

Гонзо написа:
Имаме два финала и ако ги вземем , ще сме втори , ако ли не , с начале следващия сезон .

Това не е точно така защото ако и ние си вземем двата мача няма как да ни минете =) Не,че очаквам да стане едното или другото де....

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:26

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:
Имаме два финала и ако ги вземем , ще сме втори , ако ли не , с начале следващия сезон .

Това не е точно така защото ако и ние си вземем двата мача няма как да ни минете =) Не,че очаквам да стане едното или другото де....

По принцип е така , но само ако спечелите днес . В преките двубои имаме предимство и няма да се гледа головата разлика . Все пак , няма да съжалявам , ако вие влезнете . Ще си е заслужено .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:27

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

По принцип е така , но само ако спечелите днес . В преките двубои имаме предимство и няма да се гледа головата разлика . Все пак , няма да съжалявам , ако вие влезнете . Ще си е заслужено .

Аз мисля,че се гледа головата разлика. Иначе нямам нищо против да се гледат преките щото Валките ги сцепваме по тоя показател.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Да добавя , че Гоа-та ни нанасят най голямата загуба този сезон (за сега) .

(Primus Maximus)

Гонзо написа:
alessandron написа:

Това на мен и ми е пределно ясно , но съм малко изнервен от кофтия уикенд и не ми е до майтапи и клишета сега .
След два кръга сме с вас и ще коментираме на дълго и широко .

Нема кво да коментираме - вие си вървите напред, ние си оставаме последни и така. Айде не се впрягай, трябва да вземем да поритаме "ин риъл". ;-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 21:42

На Враца написа:

Лимонки сте ;-) Тонзос БИ Гоата с 6:1 :petku:

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 23:06

абе така говорите, все едно Гоата сам ви бие или пада. има и други хора в отбора все пак.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 23:08

petzos написа:
абе така говорите, все едно Гоата сам ви бие или пада. има и други хора в отбора все пак.

Де ги тия хора в предишните мачове ?

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 23:25

ами точно това имам предвид, Гоата си скъсва гъза да мисли потоци и мачове, ама ние като не вкараме и всичко на вятъра. когато сме във форма, мачкаме :rock:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   10.03.2013 23:28

petzos написа:
ами точно това имам предвид, Гоата си скъсва гъза да мисли потоци и мачове, ама ние като не вкараме и всичко на вятъра. когато сме във форма, мачкаме :rock:

Ами това ни е известно и се видя нагледно в този мач .

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: DUNE WARRIORS - DEMBA BOYZ   |   11.03.2013 21:15

Дяволе, аз съм бил шампион и голмайстор на А група, вярно - не с Воините, но все пак ми е познато ;). Общо взето май само купа нямам (направихме един чутовен финал), всъщност не помня дали съм бил номер 1 при вратарите в някоя група. За съжаление така се стекоха обстоятелствата, че бях малко игнориран от самата игра и нейните шефове и от това последва демотивация, която се отрази до голяма степен на целия отбор - изпадането ни е почти изцяло по моя вина. Но - всичко с времето си, птицата Феникс има много общо с пустинните воини - фремените :-D

А към Пец - на отбора ни му викат "Гоа-та" (което доста ме дразни в интерес на истината), щото почти само аз пиша тук чат-пат извън постингите за мача и другите ни играчи са непознати на форумниците :-D .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2