На АО вече официално погребаха тениса
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 08.01.2022 23:15
Между другото аз също като Балета искам да участва. И без това малкия мечо пак ще го нашока здраво. Медведката няма спирка в момента. Винаги съм бил в спорта всички най-добри да продължават напред, за да гледаме класики в заключителните части, знаете позицията ми до болка. Издразних се на татко Сърджан и сръбската нагла шовинистична пропаганда.
Последна промяна Diavolo на 08.01.2022 23:39, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 08.01.2022 23:25
 |  |  |  | Diavolo написа: Каква карантина, с този омикрон много се разводниха нещата. Някои хора дават негативен тест след 3 дена. В емирствата е едно, в Испания, втори, в Австралия трето. Аз само ти написах, че има 14 дена до Австралия, даже не съм проверявал дали там има такова изискване. Явно го е изкарал на крак, не е контактувал с други хора, знам ли и аз, да се оправят, не съм бил там да им светя. ама скивай го Нолката с позитивния тест и какви ги върши на следващия ден https://www.tenniskafe.com/atp/novak-dz ... -dekemvri/ |  |  |  |  |
А има и обратния вариант - в семейството всички боледувахме тая седмица, аз дори още си влача. Правихме тестове на 3тия ден, малко да сме по- във форма - отрицателни. След два дни повторихме: положителни... Нямам думи просто... А иначе - усещането си е като обикновена вирусна настинка, ама сега сме под карантина...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 08.01.2022 23:30
е, аз проверих, в испания има 7-дневна карантина с решение от 29.12. до преди 29.12. е била 10 дни. на фогела, мерси за линка, изчетох го, като по филмите направо, делегатът му казва, че по-добре за него да му канселират визата възможно най-скоро, за да могат адвокатите му да почнат по оспорването на решението.. не мисля, че ще го пуснат да участва. ако случайно се случи, първият му мач на Род Лейвър Арина ще е по-чакан от финала. дори и да се случи, вече няма да е фаворит, предвид физическа, психическа умора и липса на тренировки 5-6 дни. от друга страна, тенис австралия са му приятели, ако му пуснат фандък с жребия, има някакъв шанс а относно линка, нали вече обсъдихме, че резултатът е излезнал след събитието с децата. ако не вярваш, пичи на сръбският институт за здраве, те ще ти потвърдят ;)
 |
|
albertz
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 08.01.2022 23:33
Играйте в играта на Дявола за Купата на Африка. На тазгодишното издание има супер футболисти. И аз не знам за кой съм. Със сигурност не за Египет.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 09.01.2022 11:57
 |  |  |  | alexbg написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Каква карантина, с този омикрон много се разводниха нещата. Някои хора дават негативен тест след 3 дена. В емирствата е едно, в Испания, втори, в Австралия трето. Аз само ти написах, че има 14 дена до Австралия, даже не съм проверявал дали там има такова изискване. Явно го е изкарал на крак, не е контактувал с други хора, знам ли и аз, да се оправят, не съм бил там да им светя. ама скивай го Нолката с позитивния тест и какви ги върши на следващия ден https://www.tenniskafe.com/atp/novak-dz ... -dekemvri/ |  |  |  |  |
А има и обратния вариант - в семейството всички боледувахме тая седмица, аз дори още си влача. Правихме тестове на 3тия ден, малко да сме по- във форма - отрицателни. След два дни повторихме: положителни... Нямам думи просто... А иначе - усещането си е като обикновена вирусна настинка, ама сега сме под карантина... |  |  |  |  |
Вие не го ли изкарахте тегаво миналата година, когато ти се беше поуплашил?
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 09.01.2022 12:39
Чаво, ама то тая игра не е отделна за КАН, а си е стандартната Мания. Иначе Дявола ако ще пуска всичките мачове от турнира ще е любопитно да направи едно отделно класиране само за този турнир. 
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 09.01.2022 14:24
 |  |  |  | alexbg написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Каква карантина, с този омикрон много се разводниха нещата. Някои хора дават негативен тест след 3 дена. В емирствата е едно, в Испания, втори, в Австралия трето. Аз само ти написах, че има 14 дена до Австралия, даже не съм проверявал дали там има такова изискване. Явно го е изкарал на крак, не е контактувал с други хора, знам ли и аз, да се оправят, не съм бил там да им светя. ама скивай го Нолката с позитивния тест и какви ги върши на следващия ден https://www.tenniskafe.com/atp/novak-dz ... -dekemvri/ |  |  |  |  |
А има и обратния вариант - в семейството всички боледувахме тая седмица, аз дори още си влача. Правихме тестове на 3тия ден, малко да сме по- във форма - отрицателни. След два дни повторихме: положителни... Нямам думи просто... А иначе - усещането си е като обикновена вирусна настинка, ама сега сме под карантина... |  |  |  |  |
PCR-"тестовете" са в същността си компрометирани и опорочени, това го разбрах още преди 2 години, в началото на пЛандемията. И когато това се разбере, става ясно, че всичко това е огромна измама отначало докрай.
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 09.01.2022 16:22
 |  |  |  | Dobril написа:  |  |  |  | alexbg написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Каква карантина, с този омикрон много се разводниха нещата. Някои хора дават негативен тест след 3 дена. В емирствата е едно, в Испания, втори, в Австралия трето. Аз само ти написах, че има 14 дена до Австралия, даже не съм проверявал дали там има такова изискване. Явно го е изкарал на крак, не е контактувал с други хора, знам ли и аз, да се оправят, не съм бил там да им светя. ама скивай го Нолката с позитивния тест и какви ги върши на следващия ден https://www.tenniskafe.com/atp/novak-dz ... -dekemvri/ |  |  |  |  |
PCR-"тестовете" са в същността си компрометирани и опорочени, това го разбрах още преди 2 години, в началото на пЛандемията. И когато това се разбере, става ясно, че всичко това е огромна измама отначало докрай. |  |  |  |  |
Мда, Земята е плоска, небето е зелено, водата оранжева, Светът е създаден от Бог преди 4000 ходини, и над 5-те милиона умрели хора са измама същО така! Няма вируси или КОВИДи, а умрелите са починали вследствие на "смъртоносен косопад". ( Не е мое - цитирам от в-к "Стършел"! )
Последна промяна Naki на 09.01.2022 16:24, променена общо 3 пъти
|
|   |
|
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 09.01.2022 18:02
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 09.01.2022 18:14
И аз и жената го изкарахме по-предния Октомври - през 2020. Тоест, имал съм съвсем пряк досег с него. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 09.01.2022 19:35
Докато Джоко чака решението на австралийския съд дали ще може да влезе в Австралия или не, Рафа Надал и Ашли Барти спечелиха подгряващите АО турнири в Мелбърн и Аделаида съответно. 89-а кариерна титла за Надал 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 09.01.2022 21:02
Браво на Надал! Първи турнир, първа титла. Simple Smile Хареса ми как сервираше днес срещу Креси, но все още е далеч от най-доброто си ниво. С тази игра ще е постижение ако продължи през втората седмица в Мелбърн, но Рафа си е Рафа и никога не бива да бъде отписван.
Браво и на Канада за АТП Къп. Имат много талантливи единици и беше въпрос на време да избухнат. Втори загубен финал за Испания. Испанция е единствената страна с два финала. Но нямаме един и същ победител. Първо Сърбия, после Русия и сега Канада.
|
|   |
|
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 00:57
https://twitter.com/ptpaplayers/status/ ... 88422?s=20вижте тези 33 секунди с министър председателят на австралия... 24 часа по-късно rules are rules. толкова бързо дори и данчо лечков не си променя мнението и да се отрича от думите си. и каква мазна усмивка накрая.
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 01:04
значи да обобщим: на 04.01 министър председателя на австралия заявява, че е дал разрешение на джокович да влезе в австралия в съответствие с решението на щата виктория и че така работи системата вече 2 години... на 05.01 джокович е задържан и същия този мазен педал министър председател заявява правилата са правила и никой не е над тях. и към момента на сайта на викторианското правителство стои прекаран ковид в последните 6 месеца като изключение.
за съжаление, дано не съм прав, но очаквам доста тежък съд за Новак. Според мен дори няма просто да го пуснат да напусне Австралия, шамарът от страна на ковид мафията ще е доста по-тежък. дано не съм прав.
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 01:09
От една страна си мисля, че е добре да се опитат да го съдят. Тогава ще има масово "Je suis Nole"... От друга страна се сещам за Асанж и се замислям... Ама все пак...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 01:24
Ахаха, как мазно се измъква, как прехвърля топката и как бърже напуска ...  С други думи - Царица - Парица! 
Последна промяна TheExorcist на 10.01.2022 01:26, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 09:51
всъщност го помилваха и съдията рече и отсече, незабавно да бъде освободен! сега топката е в министъра
Последна промяна Diavolo на 10.01.2022 09:51, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
vogelfrei
(Extreme Zombies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 10:44
Да, сега ще е много забавно как хората, които обясняваха каква кочина е Австралия, ще почнат да късат ризи, че това е цивилизована държава с върховенство на правото и т.н. : ) Май не се получи съвсем като Спартак и Христос, ама нищо.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 11:45
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 11:50
Едно време имаше един пироман, за който се говореха легенди как спечелил едно дело във фашистка Германия и какъв велик вожд и водач бил в борбата срещу фашизма. Сега очаквам по-скоро някакви такива легенди да се появят. Нолето продължава да си гони целта - участие и победа в турнира. Толкова е просто. 
|