Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 16:38

Отговори на тема  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Следваща
На АО вече официално погребаха тениса 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 17:34

Горе-долу, да.

Моля поясни с повече детайли - не следя НБА? :unsure:

Последна промяна Naki на 11.01.2022 17:35, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 17:39

Naki написа:
Vendome написа:
Кайри Ървинг е истинският знаменосец срещу Ковид ваксините. Отказва да се боцне, не играе и не взима заплати.

Неуместно и неудачно сравнение!
Баскетболът е отборна игра, а тенисът индивидуална.

Освен това, този Ървинг си седи дОма в САЩ, не пътува никъде в чужбина - докато при тениса е точно обратното, почти винаги имаш пътувания към места, които не ти са в родната страна/страната на местоживеенето. :-)
Та не бих казал, че е особено голям "борец" тоз скатаващ негър. ;-)

Сравнението си е абсолютно точно и на място - устояване на принципи на хора, които са популярни и имат, казано по модерно му, последователи.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 17:40

Май се оказва, че при сканиране тестът на Джокович е негативен. Този от 22.12 също бил негативен.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 17:40

Naki написа:
Горе-долу, да.

Моля поясни с повече детайли - не следя НБА? :unsure:

Бат'Наки, във всеки щат правилата са различни.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 17:59

Pocko написа:
Naki написа:
Vendome написа:
Кайри Ървинг е истинският знаменосец срещу Ковид ваксините. Отказва да се боцне, не играе и не взима заплати.

Неуместно и неудачно сравнение!
Баскетболът е отборна игра, а тенисът индивидуална.

Освен това, този Ървинг си седи дОма в САЩ, не пътува никъде в чужбина - докато при тениса е точно обратното, почти винаги имаш пътувания към места, които не ти са в родната страна/страната на местоживеенето. :-)
Та не бих казал, че е особено голям "борец" тоз скатаващ негър. ;-)

Сравнението си е абсолютно точно и на място - устояване на принципи на хора, които са популярни и имат, казано по модерно му, последователи.

Да, ама в баскета можеш да кажеш "Тренер, не ми е добре - моля смени ме с някой друг".
Или примерно треньорът също аналогично може да каже "Бегай от тука малко - почини си, слагам еди-кой-си вместо теб".
А в тениса не можеш да се смениш! :-D Само ти си си, няма как да прескочиш мач и да ползваш "дубльор"/резерва вместо себе си. ;-)

Вендом -- аха, това го знам, данке.
САЩ, Австралия и Индия са примери за такива федерални държави. Русия, Гермяния и Бразилия също.
(всъщност, доста са! Гледах в Уикито.)

Последна промяна Naki на 11.01.2022 18:01, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 18:15

В тениса има десетки турнири. Ще пропуснеш един демонстративно ако наистина си борец за правда вместо да правиш всякакви опити запшикалкавене.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 18:47

Vendome написа:
В тениса има десетки турнири. Ще пропуснеш един демонстративно ако наистина си борец за правда вместо да правиш всякакви опити запшикалкавене.
Това е така. ГОАТска му работа... :dunno: :-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 20:25

Naki написа:
Vendome написа:
Това е така. ГОАТска му работа... :dunno: :-)
Корекция, исках да кажа "Кандидат-ГОАТска му работа" :-D :wave:

Последна промяна Naki на 11.01.2022 20:26, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 08:27

И каква стана тя, самият Джокович си призна, че не е спазил карантината на 18 декември и е направил грешка появявайки се на публично място позитивен и без маска, както и че информацията пред граничните за това, че не е пътувал в чужбина 14 дни преди да влезе в Австралия е наистина невярна и грешно попълнена от щаба му ... а тук някои здаво защитаваха точно тези прегрешения ... :whistle:

Значи смятайте за какво шикалкавене иде реч ...

Иначе, специално за анти Ковид-активистите, какво става с гадната и зла Австралия ....

Цитат:
“Живеем в трудни времена на глобална пандемия и понякога възникват такива грешки. Предоставихме допълнителна информация на правителството на Австралия. Повече няма да коментирам нищо по темата от уважение към Австралия, властите и текущата процедура. Да играя в Мелбърн за мен е винаги чест и привилегия. Просто искам възможността да играя с най-добрите пред една от най-добрите публики в света”,

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 11:34

И накрая агента му е виновен, хахахаха
Толкова кьорав този агент, че попълнил грешна декларация. :rofl:
Продължава тотално да ми пада в очите. Спомнете си как си измиха ръцете (Сърджан даже го обвини директно) с Григор в онзи фарс, Адрия Тур. И Джокович мълча като **** още тогава стана ясно що за стока е.
След всичките тези простотии наистина заслужава да го натирят, но ще го пуснат, защото е Джокович и ще донесе доста пари. Законите са за всички, но някои са над тях и са по-равни, нали знаеш?

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 11:54

Balleta написа:
И каква стана тя, самият Джокович си призна, че не е спазил карантината на 18 декември и е направил грешка появявайки се на публично място позитивен и без маска, както и че информацията пред граничните за това, че не е пътувал в чужбина 14 дни преди да влезе в Австралия е наистина невярна и грешно попълнена от щаба му ... а тук някои здаво защитаваха точно тези прегрешения ... :whistle:

Значи смятайте за какво шикалкавене иде реч ...

Иначе, специално за анти Ковид-активистите, какво става с гадната и зла Австралия ....

Цитат:
“Живеем в трудни времена на глобална пандемия и понякога възникват такива грешки. Предоставихме допълнителна информация на правителството на Австралия. Повече няма да коментирам нищо по темата от уважение към Австралия, властите и текущата процедура. Да играя в Мелбърн за мен е винаги чест и привилегия. Просто искам възможността да играя с най-добрите пред една от най-добрите публики в света”,

Призна, че на 17 декември не е знаел покрай награждаването, но същевременно в показанията си под клетва пред австралийските власти е казал, че на 16 декември е излязъл резултата от пср-а.. Все по-жалко става, дори сръбските власти се усетиха, че има проблем с карантината му и заявиха, че ще го съдят.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 16:12

Naki написа:
..

Не разбираш или не искаш да разбереш. Говорим за принцип / мнение на известен човек. Казваш нещо, в което вярваш и го защитаваш. Няма значение, че едният се състезава в отборен спорт, а другият - индивидуален.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 16:18

Pocko написа:
Naki написа:
..

Не разбираш или не искаш да разбереш. Говорим за принцип / мнение на известен човек. Казваш нещо, в което вярваш и го защитаваш. Няма значение, че едният се състезава в отборен спорт, а другият - индивидуален.
Съгласен съм!
Много от инфото за случилото се досега е бая противоречиво, излизат нови неща, дето не се знаеха - явно и самият Джокович не е "цвете за мирисане". :-)

.. май-май е леееко като фурнаджийска лопата, ама не стандартната с 2 страни, а по-скоро с към 4-5! :-D ;-)

Последна промяна Naki на 12.01.2022 16:19, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 16:20

https://twitter.com/mattracquet/status/ ... 9027871751

И да не забравяме, че май е нарушил и правилата за влизане в Испания при полета си от Белград за Марбеля.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 17:28

vogelfrei написа:
Джокович е излъгал, че не е пътувал 14 дни преди пристигането в Австралия, както кристално ясно се вижда тук.

Ето и наказанието за лъжлива информация пред граничните власти - ако има някакво останало правосъдие, може да влезе и в затвора.

ще ти излезе пяна на устата, по-спокойно ;)

защо да е лъгал, каква полза е имал от тикването на това правоъгълниче ?
наистина ли смяташ, че за погрешно попълнено тикче, което не ти дава никакъв адвантидж, трябва да влезеш в затвора ?

въобще съветът ми е с дявола и балета да си вземете някакви хапчета, хормон на щастието ли, не знам, и да не се напиняте толкова :)

Последна промяна Nole на 12.01.2022 17:29, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 17:34

Diavolo написа:
Nole написа:
за съжаление, дано не съм прав, но очаквам доста тежък съд за Новак. Според мен дори няма просто да го пуснат да напусне Австралия, шамарът от страна на ковид мафията ще е доста по-тежък. дано не съм прав.

:laugh: :rofl:
всъщност го помилваха и съдията рече и отсече, незабавно да бъде освободен!

сега топката е в министъра

всъщност май ще позная ;)
"помилването" е било прах в очите, че му се дава право на "справедлив съд".
след това се очерня на максимум, изваждат му се всички кирливи ризи и утре се чете "присъдата".
а овцете, ръкопляскат :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 17:58

@Nole, ти си най-заблудената овца наоколо. Посвали ги малко тези фенски очила дагоева, смешен ставаш, а си интелигентен човек, да му се не види!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 18:08

Nole написа:
vogelfrei написа:
Джокович е излъгал, че не е пътувал 14 дни преди пристигането в Австралия, както кристално ясно се вижда тук.

Ето и наказанието за лъжлива информация пред граничните власти - ако има някакво останало правосъдие, може да влезе и в затвора.

ще ти излезе пяна на устата, по-спокойно ;)

защо да е лъгал, каква полза е имал от тикването на това правоъгълниче ?
наистина ли смяташ, че за погрешно попълнено тикче, което не ти дава никакъв адвантидж, трябва да влезеш в затвора ?

въобще съветът ми е с дявола и балета да си вземете някакви хапчета, хормон на щастието ли, не знам, и да не се напиняте толкова :)

...баце, ти обясняваше и как Джоката не е знаел, че е позитивен когато е присъствал на всички мероприятия след излизане на теста му на 16 Декември, а самия Джоко ти каза, че е знаел и е направил грешка, специало за събитието с децата на 18-и сутринта ... та не знам, кой и как се пени, ние цитираме потвърдени факти, ти ръсиш някакви предположения как и какво е било и кой как е мислил все едно си им бил в главата ... ей го, сега си сигурен, че грешно попълнения документ е неволна грешка, все едно от щаба му не знаят, че преди 10-на дни са били в Испания :laugh: явно ги е хванала склерозата ...

А и защо само мен, Фогела и Девола посочваш, като гледам и Херо, Вендома, Шифтъра, Петита, а вече и Наки :laugh: споделят същите неща .... ти като ултра-фен на Ноле го защитаваш по фенски, останалиоте двама трима са от анти-Ковид мафията, някои върли конспиратори, които си помислиха, че Джоката е новия знаменосец на идеите им, а той и щаба му се оказаха просто шмекери :-D

Баща му, кога ще го освидетелстват ??? днес нова порция смях, яко се излага, предполагам, чак Джоко се черви от срам ... ;-) Сега гледам се мазни на българите и търси симпатия, а при случката с Григор друго пееше ..

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 18:23

не знам какви факти споменаваш ти, но само от последния пост се бъркаш яко, защото събитието с децата е на 17-ти и джокович твърди, че не е знаел към това време за позитивния ПСР, така че май дори не си вникнал достатъчно в тематиката...

по всички постове, където казвам дали е знаел или не е знаел съм слагал усмивчици, защото ние няма как да знаем дали той е знаел и съм ги писал на бъзик. явно тук се станали някакви буквалисти. надявам се, че си бил разсеян и не си вникнал, а не от много мас медии, ковид пропаганда си забравил да мислиш.

споменаването на баща му е напълно излишно и не по темата. не подкрепям действията му, нито на когото да било от семейството му.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 18:26

SUBXERO написа:
@Nole, ти си най-заблудената овца наоколо. Посвали ги малко тези фенски очила дагоева, смешен ставаш, а си интелигентен човек, да му се не види!

може, според теб.
според мен, всеки, който си мисли, че Новак ей така е тръгнал на своя глава за Австралия е яко смешен -))

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Следваща